کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در مورد کوتاه مدت این دو باید بیشتر بررسی کنم اما بلند مدت طی چند سال حسابی میریزن
عددش را بهتره که نگم چون الان واقعا قابل هضم نیست
قیامتی در راه است! ..
پس بنابراين مسلم جان باتحليل شما نبايد انتظارصعود كاماعلارغم افزايش سرمايش درميان وبلندمدت داشت؟
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
پس بنابراين مسلم جان باتحليل شما نبايد انتظارصعود كاماعلارغم افزايش سرمايش درميان وبلندمدت داشت؟
عذر می خوام از محضر استاد که اظهار نظر می کنم؛
حامد جان افق بلند مدت در بورس کجا و افق تغییرات اینچنینی در بحران های اقتصادی کجا.... کاما به نظر من هنوز مناسب هست آیندش. اگر افزایش دلار هم طبق پیش بینی ها صورت بگیره که تسریع در روند مثبت سهم خواهد داشت
به نظرم سرمایه گذاری روی دلار بد نیست
کنترل دلار از دستشون خارج میشه
همینطور طلا چند ماه بعد که اصلاحش تموم شد برای سرمایه گذاری بد نیست
کنترلش که دیگه خارج شد
امروز 1300 ...فردا خدا میدونه!!!
دلار یه مشکل داره اونم نقد شوندگیشه...خیلی از صرافی ها موقع گرون شدن خریدار نیستن
بنظرم سکه بهتره ...چون از دلار هم تاثیر میگیره
نقد شونده تر هم هست
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
کنترلش که دیگه خارج شد
امروز 1300 ...فردا خدا میدونه!!!
دلار یه مشکل داره اونم نقد شوندگیشه...خیلی از صرافی ها موقع گرون شدن خریدار نیستن
بنظرم سکه بهتره ...چون از دلار هم تاثیر میگیره
نقد شونده تر هم هست
1700 تا آخر سال
[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
باما از سقف تا کف کانالش نزول کرده ، اگر این سهمو دارید هنوز و روی 2200 معامله شد باید فروخت
افزایش سرمایه تاثیری در روند قیمتی سهام نداره
بنده هنوز دارم متاسفانه! مسلم جان قیمت کلوز حدود 2200 بشه یا صرف معامله شدن در این حوالی کافیه برای شکسته شدن کف کانال؟ راستی راجع به رایان نظرت چیه؟ می تونه 550 رو بشکنه یا بازم سقوط داره برای زیر 500 تومان؟ ممنون:x
بنده هنوز دارم متاسفانه! مسلم جان قیمت کلوز حدود 2200 بشه یا صرف معامله شدن در این حوالی کافیه برای شکسته شدن کف کانال؟ راستی راجع به رایان نظرت چیه؟ می تونه 550 رو بشکنه یا بازم سقوط داره برای زیر 500 تومان؟ ممنون:x
نه همین که در اون قیمت معامله بشه کافیه
در مورد رایان من 460 رو برای پایان اصلاح مد نظر داشتم که به اون حوالی رسید ، اما اون فقط موج w بوده و به نظرم هنوز اصلاح تمام نشده
470-480 حمایت خوبیه اما به نظرم صعود اصلیش وقتی هست که 430-450 رو ببینه
شصفها یا در موج 2 از 3 هست یا c از 2
نظر خاصی در مورد وضعیت الانش ندارم ..اگر زیر 3080 بیاد خیلی پایین تر هم میره اما اگر قبلش جمع بشه و صعود کنه وارد موج 3 از 3 شده و صعود خوبی داریم
موج 2 از 3 در صورتی هست که اصلاح موج 2 بزرگ تمام شده باشه در این صورت باید قبل از 3077 برگرده اما اگه در موج c از 2 باشیم یعنی این سطح شکسته میشه
شکلش هم به صورت زیر هست
سطوح حمایتیو با فیبو های مشکی نشون دادم. ناحیه 316 تا 319 تراکم فیبو هست که میتونه جلوی اصلاح بیشترو بگیره در غیر این صورت باید منتظر فیبوهای بعدی باشیم..
اون موج B or 1 که در شکل مشخصه دسته گل بروبچ همین سایته ;)
شصفها یا در موج 2 از 3 هست یا c از 2
نظر خاصی در مورد وضعیت الانش ندارم ..اگر زیر 3080 بیاد خیلی پایین تر هم میره اما اگر قبلش جمع بشه و صعود کنه وارد موج 3 از 3 شده و صعود خوبی داریم
مسلم جان جسارت منو ببخشید. ولی شصفها روی 300 یه حمایت رند داره. رو 300 سراغش نریم؟
نظر