در اصل توسط مسلم پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
-
این نظر شخصی منه و ممکن هست اشتباه باشه.
امروز صدرا روی حمایت قوی خودش معامله شد و فردا این حمایت شکسته میشه . مگر این که این صف قبل از شروع بازار غیب بشه که بعیده.
من با چند الگو صدرا رو موج شماری کردم اما این موج شماری کمترین نقص رو داره و تا اینجا درست جواب داده
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postدر مورد بوعلی باید منتظر خبر خوبی باشیم که روند موج های شما رو کامل میکنه....امیدوارم شنبه فرصت خریدی به ما بده.....
در تکنیکال 2 تا موج داریم که شروعشون معمولا با خبر همراه هست
یکی موج 3 بزرگ که با اخبار مثبت همراه میشه و دیگری موج c که اخبار منفی چاشنیش خواهد شد...
موج 3 بزرگ بوعلی سال آینده آغاز خواهد شد و الان در موج 1 هستیم
راستی الان در موج c صدرا قرار داریم...
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام رفیق
در تکنیکال 2 تا موج داریم که شروعشون معمولا با خبر همراه هست
یکی موج 3 بزرگ که با اخبار مثبت همراه میشه و دیگری موج c که اخبار منفی چاشنیش خواهد شد...
موج 3 بزرگ بوعلی سال آینده آغاز خواهد شد و الان در موج 1 هستیم
راستی الان در موج c صدرا قرار داریم...
مرسی از توضیحات قشنگی که دادینریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمسلم جان گاهی اوقات خبرها امواج تکنیکال رو بهم میریزن مثلا حجم معاملات بالای صدرا در قیمت بالای 300 تومن تصور قیمت 200 تومنی و حتی پایینتر رو به ذهن تکنیکالیستا و نموداراشون نمیرسوند.....خب من انتظار یه خبر خوب برای بوعلی رو در هفته بعد دارم که رشد قیمتی رو برای سهم رقم میزنه!!!!
مرسی از توضیحات قشنگی که دادین
نظر
-
مسلم جان یه نگاهی به شپنا میندازی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمسلم جان گاهی اوقات خبرها امواج تکنیکال رو بهم میریزن مثلا حجم معاملات بالای صدرا در قیمت بالای 300 تومن تصور قیمت 200 تومنی و حتی پایینتر رو به ذهن تکنیکالیستا و نموداراشون نمیرسوند.....خب من انتظار یه خبر خوب برای بوعلی رو در هفته بعد دارم که رشد قیمتی رو برای سهم رقم میزنه!!!!
مرسی از توضیحات قشنگی که دادین
دوست گرامی دوماه پیش به دوستی گفتم فروش صدرا رو روی 3060 بزاره (اون زمان کلی خندید)، در نمودار کاملا میشد پیش بینی کرد. بنده با گفته شما زیاد موافق نیستم. ضمنا یادت نره، این تکنیکال هست که اخبار رو بهم میریزه؛ نه اخبار تکنیکال رو.
زمانی که طلای جهانی روی 1430 دلار داشت نوسان میکرد، هیچ کس نمیدونست تونس، مصر، لیبی، ... قراره بهم بریزه، اما تکنیکال میگفت. اگر دوست داشتی سایت گفتگو 24 و تالار بورس یا همین سایت خودمون تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام میتونی پیش بینی بنده رو ببینی همون زمان رشد قیمت نفت هم پیش بینی شده بود، که اکنون داره به هدفش میرسه. بماند که کلی فحش و ناسزا دوستان طلا فروش برای ما ایمیل کردن. همه چیز در قیمت لحاظ شده.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام آریو جان،
دوست گرامی دوماه پیش به دوستی گفتم فروش صدرا رو روی 3060 بزاره (اون زمان کلی خندید)، در نمودار کاملا میشد پیش بینی کرد. بنده با گفته شما زیاد موافق نیستم. ضمنا یادت نره، این تکنیکال هست که اخبار رو بهم میریزه؛ نه اخبار تکنیکال رو.
زمانی که طلای جهانی روی 1430 دلار داشت نوسان میکرد، هیچ کس نمیدونست تونس، مصر، لیبی، ... قراره بهم بریزه، اما تکنیکال میگفت. اگر دوست داشتی سایت گفتگو 24 و تالار بورس یا همین سایت خودمون تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام میتونی پیش بینی بنده رو ببینی همون زمان رشد قیمت نفت هم پیش بینی شده بود، که اکنون داره به هدفش میرسه. بماند که کلی فحش و ناسزا دوستان طلا فروش برای ما ایمیل کردن. همه چیز در قیمت لحاظ شده.
امیدوارم رو همون 170 تومن با قدرت هر چه تمام تر برگرده و امروز هم به خاطر ***علم تکنیکال*** اضافه نمیکنم... چون میگه زیر 200 رو میبینه
پر سود باشیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر