گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

وپاسار بازدهی خوبی خواهد داشت

بترانس هم بررسی کنید نمودار جذابی داره و در آستانه شکست روند نزولی...بازدهی خوبی خواهد داشت

کساوه منفی های سهم در حکم پولبک هست
    خزا میا هم قفل شده

پاسا هم صف سنگین 20 میلیونی زد و ترکوند 461...یادش بخیر 250 برای فروش از سرو کله هم بالا میرفتند!

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

اخابر و همراه معمولا قبل از مجمع رشد خوبی می کنند، شاید تا 1 ماه دیگه که مجمع دارن 20 درصد سود بدن

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

جناب orumbourse من همچنان یه ابهامی دارم در مورد نسبتها، البته قبلا هم از شما پرسیدم !

اینروزها مقایسه زیادی بین نمادها و شاخص ها باهمدیگه و حتی با دلار و سکه و ... انجام میشه !

مثلا طرف نسبت نماد خودرو به شاخص کل یا سکه یا دلار یا .... رو محاسبه و ترسیم میکنه !

بعد میگه این نسبت مثلا باید رشد کنه ! پس خودرو باید رشد کنه ! یا برعکس !

یا طرف شاخص گروهها رو با شاخص کل نسبت گرفته ! بعد هم نتیجه میگیره که تقریبا تمام گروهها باید شاخصون رشد کنه ! اما شاخص کل نباید رشد کنه !!!

در حالیکه میزان تاثیر نمادهای مختلف در شاخص های گروهها و شاخص کل متفاوت هست ! به دلیل حجم مبنا و ...

با اینحال این نسبت ها بین برخی افراد رواج پیدا کرده و خودش شده یه مبنایی برای اینها !

میخواستم بدونم از نظر تکنیکالی و علمی ترسیم این نسبتها با توجه به محدودیت هایی که در بازار ما وجود داره ! درست هست اصلا یا نه ؟

و نظر خود شما در این زمینه چیه ؟

مثلا برای شما نسبت وساپا به دلار ! یا خگستر به سکه ! یا از این دست نسبت ها مهم هست ! اصلا یا نه ؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          جناب orumbourse من همچنان یه ابهامی دارم در مورد نسبتها، البته قبلا هم از شما پرسیدم !

اینروزها مقایسه زیادی بین نمادها و شاخص ها باهمدیگه و حتی با دلار و سکه و ... انجام میشه !

مثلا طرف نسبت نماد خودرو به شاخص کل یا سکه یا دلار یا .... رو محاسبه و ترسیم میکنه !

بعد میگه این نسبت مثلا باید رشد کنه ! پس خودرو باید رشد کنه ! یا برعکس !

یا طرف شاخص گروهها رو با شاخص کل نسبت گرفته ! بعد هم نتیجه میگیره که تقریبا تمام گروهها باید شاخصون رشد کنه ! اما شاخص کل نباید رشد کنه !!!

در حالیکه میزان تاثیر نمادهای مختلف در شاخص های گروهها و شاخص کل متفاوت هست ! به دلیل حجم مبنا و ...

با اینحال این نسبت ها بین برخی افراد رواج پیدا کرده و خودش شده یه مبنایی برای اینها !

میخواستم بدونم از نظر تکنیکالی و علمی ترسیم این نسبتها با توجه به محدودیت هایی که در بازار ما وجود داره ! درست هست اصلا یا نه ؟

و نظر خود شما در این زمینه چیه ؟

مثلا برای شما نسبت وساپا به دلار ! یا خگستر به سکه ! یا از این دست نسبت ها مهم هست ! اصلا یا نه ؟
          بنظر من میشه نسبت خودرو یا گروه رو با شاخص کل و دلار سنجیده بشه، این بنظر من چیز غلطی نیست در واقع میخواد بگه که این گروه از رشد بازار خیلی عقب موندند ولی این مورد فقط زمانی بکار میاد که شاخص کل مثل حالا خیلی خیلی بالا رفته باشه و گروه یا سهمی اصلا رشدی مطابق با بازار نداشته باشند،بنظرمن توجیه پذیره .البته کارایش در طول چندین ده سال ، فقط یکی دوبار اتفاق میفته.یه چیز همیشگی نمیتونه باشه باید اختلاف خیلی زیاد باشه تا بتونیم ازش یه مدرک صعود یا نزول بسازیم ولی نسبت خگستر به سکه،از نظر من هم خنده داره هم غیرمنطقی،چه ربطی بهم دارند؟

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hasan666
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1104

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
            یکی از گروه های پیش رو در سال 98 گروه بانک خواهد بود...حتمادر پرتفو داشته باشید....یحتمل فردا تجارت باز خواهد شد امیدوارم پایین باز کنند بعد سهم رو به بالا باشد...اینطوری به نفع گروه و بازار خواهد بود...حدودای 40 باز شود بهتر خواهد بود
            معاملات جذاب در بانک پاسارگاد

منفی های سهم قابل بررسی هست
            وپاسار....شروع روند جدید و معاملات جذاب

بازی های بلوکی جالب در اسفند ماه 97

ورود نقدینگی سنگین حقیقی ها به سهم

نمودار وبملت هست ...سقف تاریخی و مقاومت مهم 320 تومانی....حد ضرر کوتاه مدت بزارید 290 تومان...گرچه اعتقاد دارم پر قدرت شکسته خواهد شد

یک نما از شاخص بانکی ها

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
            بانکی ها خیلی خطر دارن...
            آخه کی میتونه این حجم شناور 55 میایاردی رو سر و سامان بده...
            صادرات هم همینطور.....
            خطر بانکی ها رو جدی بگیرید!
            همیشه سعی کنید یک قدم قبل از بازار باشید و باهوش عمل کنید

یک نمای ساده دیگر از شاخص بانک ...شکست محدوده تراکمی و پولبک!

نظر

• سپهر کلهر
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 578

نمودار وبملت هست ...سقف تاریخی و مقاومت مهم 320 تومانی....حد ضرر کوتاه مدت بزارید 290 تومان...گرچه اعتقاد دارم پر قدرت شکسته خواهد شد

وبملت به نظر من از نیمه دوم اردیبهشت یک رشد دو هفته ای خواهد داشت.

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

خطر بانکی ها رو جدی بگیرید!
                همیشه سعی کنید یک قدم قبل از بازار باشید و باهوش عمل کنید

یک نمای ساده دیگر از شاخص بانک ...شکست محدوده تراکمی و پولبک!

سلام.این نمودار فکر کنم مربوط به سه روز پیش بود که کل بازار از جمله شاخص کل یه پولبک زد الان نمودار شاخص بانک همانند شاخص کل روند صعودی به خود گرفته.
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

یه مقاومت رو 700 تومان داره دقت کنید...رشد خوبی متصورم
                  با بترانس موافقم بنظرم در 540 تومن یه کف زده ولی باید کمی صبر هم چاشنی کار باشه.پرنوسان بنظرم بالا بره.الان 638 تومن معامله میشه.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  بازگشایی های وبهمن و وسکاب در واچ باشه.بازگشایی وسکاب روی صفر یا زیر صفر ارزشمنده.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

عرضه صف خرید خودرو ،بنظر من فرصت خرید هست با نوسانات 5 یا ده تومنی کاری نداشته باشید و سهامداری کنید.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

ثمسکن هم با توجه به خریدهای پرحجم اخیر بنظرم هنوز توانایی صعود داره.تحلیلش در صفحات قبل هست

نظر

• trojan
                        ستاره دار(1)
                        • Nov 2013
                        • 881

تو نماد ولساپا هم ورود پولهاي جديد نمايان هست . چارت خوبي داره و به احتمال خيلي زياد روزهاي اينده بازدهي خوبي خواهد داشت .

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          مداران در واچ باشه تا ببینیم کی رنج های مثبت خرید پرحجم روی سهم دیده میشه
                          امروز در مثبت خریدار داره،تحلیلش در صفحات قبل هست یکی از سهم هایی هست که از رشد بازار عقب مونده.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

بنظر میرسه امروز مداران توانایی صف خرید شدن پس از چند ماه رو هم داره،ببینیم چی میشه؟
                            .
                            .
                            .
                            خودرو اونقدر خریدار داره که بتونه از پس هر عرضه ای بر بیاد.من اینطور فکر میکنم.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

یکی نیست بگه وتجارت رو برای چی 30 درصد مثبت باز کردید،که حالا تاوان اون مثبت رو بقیه سهام بدهند؟!بفرما رفت صف فروش.

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

وتجارت میان مدت تا 70 میره من امروز خریدم.

نظر

در حال کار...
                                X