گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • National
    عضو فعال
    • Nov 2018
    • 630

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

آقا سجادازابتدا هم پتروشیمی ها توی لیست تحریم ها بودن فقط نفت معافیت گرفت حتی بنده خودم در آن لیست شرکت پتروشیمی شازند را دیدم، لذا پتروشیمی هایی مثل پتروشیمی شازند که ۶۰ درصد محصولش رو در بورس کالا میفروشد و مابقی رو به کشور دوست و برادر/.:biggrinsmiley.:/عراق میفروشد نسبت به بقیه پتروشیمی بهتر بود تا جایی که از مهرماه تا به الان هرماه رکورد مبلغ فروش را میشکند و تحریم هیچگونه اثری بر این پتروشیمی ندارد و نخواهد داشت چون تمام محصولات با تانکر منتقل میشودو قابل ردیابی و پیگیری نیست و عراق به شدت به آن نیاز دارد
    درحالی که بنده فروش پتروشیمی دیگر مثل زاگرس و شخارک و پارس و .... را دراین چند ماه دنبال میکردم همگی افت محسوسی داشتند چرا که محصولات اینها اکثرا اوره است و با کشتی به آسیای شرقی حمل میشود و قابل ردیابی
    آخرین ویرایش توسط National؛ 2019/04/23, 06:59.

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

وبصادر به پرتفوی اضافه شده و امروز باز میشه شاید وتجارت رشد کنه

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

تمامی اون سهامی که من در اینجا گفته ام کمترین تاثیر منفی رو از تحریم نفت یا از ریزش شاخص دارند.
        سعی کردم سهام رو معرفی کنم که هم در کف باشه و هم خریدار قویی داشته باشه.
        .
        .
        .
        در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        فروشنده 404 تومنی خودرو در چه فکری هست؟مثلا خودرو میخواد تا کجا افت کنه که وقتی قیمت پایانی فردا بالای 4 درصد مثبت هست در یک درصد مثبت امروز میفروشی؟
        اگه فردا صف خرید بشه میفته روی 438 تومن.ایا فروش امروز در 404 تومن توجیه داره؟!
        خودرو 435 تومن. یه خسته نباشید هم به فروشنده 404 تومنی دیروز داشته باشیم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

تمامی اون سهامی که من در اینجا گفته ام کمترین تاثیر منفی رو از تحریم نفت یا از ریزش شاخص دارند.
          سعی کردم سهام رو معرفی کنم که هم در کف باشه و هم خریدار قویی داشته باشه.

.
          .
          .

خودرو 435 تومن. یه خسته نباشید هم به فروشنده 404 تومنی دیروز داشته باشیم.
          افرین به این تحلیل
          احسنت
          یک خط تحلیل درست می ارزد به کل بازار

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط National پست شده است View Post
            آقا سجادازابتدا هم پتروشیمی ها توی لیست تحریم ها بودن فقط نفت معافیت گرفت حتی بنده خودم در آن لیست شرکت پتروشیمی شازند را دیدم، لذا پتروشیمی هایی مثل پتروشیمی شازند که ۶۰ درصد محصولش رو در بورس کالا میفروشد و مابقی رو به کشور دوست و برادر/.:biggrinsmiley.:/عراق میفروشد نسبت به بقیه پتروشیمی بهتر بود تا جایی که از مهرماه تا به الان هرماه رکورد مبلغ فروش را میشکند و تحریم هیچگونه اثری بر این پتروشیمی ندارد و نخواهد داشت چون تمام محصولات با تانکر منتقل میشودو قابل ردیابی و پیگیری نیست و عراق به شدت به آن نیاز دارد
            درحالی که بنده فروش پتروشیمی دیگر مثل زاگرس و شخارک و پارس و .... را دراین چند ماه دنبال میکردم همگی افت محسوسی داشتند چرا که محصولات اینها اکثرا اوره است و با کشتی به آسیای شرقی حمل میشود و قابل ردیابی
            بهرحال اگه بحث تحریم صادرات محصولات پتروشیمی باشه اینا قطعا مشکل فروش صادراتی خواهند داشت مشکل فروش داخلی ندارند ضمن اینکه باید توجه داشت سود خوب اینا در فروش صادراتی هست.
            اما اگر بحث تحریم صادرات محصولات پتروشیمی جدی و قطعی شود، بار روانی تحریم میتونه برای سهم فروشنده بیاره.
            من هیچ وقت بخاطر بیست سی درصد صعود سهمی رو معرفی نمیکنم حداقل باید 60-70 درصد سود توش باشه تا معرفی بکنم بنابراین پتروشیمی ها رو من به دوستان توصیه نمیکنم.ممکنه بازم مثلا بیست سی درصدی بالا برند ولی در لیست خرید پیشنهادی من قرار نمیگیرند.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

ستران(سیمان تهران)

اینروزها سیمان تهران غوغا میکنه سهم بسبب فروش یا تجدید ارزیابی زمین بزرگی که داره هر روز خریداران قویی به خود میبینه .
              سهم در مدت 5 ماه از 150 تومن تا به امروز که 545 تومن هست، بالا اومده.بنظر میاد سهم روند صعودی قویی داره.تجربه بمن نشون داده که معمولا اینگونه سهام اصلاح زیادی نمیکنند چون پول زیادی وارد اون شده و این پول قطعا بدون خبر رانتی یا بدون هماهنگی از اتفاقات داخل شرکت وارد هیچ سهمی نمیشه.در 4 ماه اخیر 500 میلیون سهم معامله شده این یعنی سی درصد کل سهام شرکت.
              از نظر تکنیک قیمتی ستران در محدوده 650 تا 670 تومن یه مقاومت داره ولی
              مقاومت خیلی قوی در محدوده 765 تا 785 تومن داره.
              من فکر میکنم این سهم با این روند هر دو مقاومت رو خواهد شکست ولی خب ممکنه هر چقدر قیمت بالا میره شناسایی سود توسط نوسانگیرها زیادتر بشه و سهم شارپ بالا نره و با نوسان بالا بره ولی به احتمال بالا مقاومت 785 تومن رو هم خواهد شکست.در صورت شکست 785 تومن اهداف بالای 1000 تومن رو هم میتونه ببینه.
              بنظر من سهم موج 4 اصلی خودش رو در 114 تومن تموم کرده و اکنون در موج 5 برای شکست 785 تومن حرکت میکنه ولی توجه داشته باشید مثل همیشه نمیتونه اینقدر شارپ بالا بیاد بنظرمن کم کم باید نوسانی بشه یا حتی بعضا دیده شده که سازمان برای کنترل سهام اینچنینی مدتی اون رو متوقف میکنه ولی بازگشایی اینچنین سهامی باز مثبت و قابل توجه بوده.
              ستران بی اعتنا به مقاومت 785 تومن.
              پیش بسوی اهداف بالای 1000 تومن.
              سهم هم میخرید یه همچین سهمی بخرید.وسلام

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• amir5151
                  ستاره‌دار (2)
                  • Dec 2011
                  • 166

سلام
                  دوستان عزيز orumbourse عزيز و seraj عزيز لطف ميكنيد درمورد سخزر نظرتون رو بگيد
                  سپاس

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                    سلام
                    دوستان عزيز orumbourse عزيز و seraj عزيز لطف ميكنيد درمورد سخزر نظرتون رو بگيد
                    سپاس
                    در کوتاه مدت براش افت میبینم حوالی 350 تومن ولی در میان مدت اهداف 600 تومنی براش متصورم.
                    با شکست مقاومت 300 تومن از روند نزولی بلند مدت خارج شده. حد ضرر همون 300 تومن

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

آیا خمحرکه موج پنجی مثل ستران داره؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

باز وبصادر نسبت به وتجارت بازگشایی معقولانه و منطقی داشت،11 درصد مثبت قابل هضم هست ولی 30 درصد بازگشایی مثبت برای وتجارت هنوز برای من معماست اونم بازگشایی در ساعت 16 عصر!!!
                        بهر روی من فعلا نه پیشنهادی روی وبصادر دارم و نه وتجارت.از نظر من اینا در شش هفت ماه گذشته زیادی رشد داشته اند و نیاز به درجا زدن یا اصلاح برای ادامه رشد دارند.من اینطور فکر میکنم ببینیم چی میشه؟ضمن اینکه وبصادر در 47 تومن مقاومت خیلی قویی داره.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

سکرد(سیمان کردستان)

سکرد هم از اون دسته شرکت هایی هست که از بدو تاسیس تا حالا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی نداشته و با توجه به زیانده بودن شرکت مشمول معافیت افزایش سرمایه از طریق تجدیدارزیابی دارایی ها میشه.
                          دیروز در 1644 ریال صف خرید ده میلیونی بخودش دید ولی بنظرم باز هم فرصت خرید خواهدداد، اهداف بالای 300 تومن میتونه بصورت پرنوسان داشته باشه.
                          سهم 644 ریال زیان انباشته داره. تا وقتی بالای 115 تومنه پتانسیل صعود بالایی داره.بعید میدونم اونقدر عرضه بشه که منجر به افت زیاد بشه بلکه انتظار دارم حتی شارپ هم بالا بره.
                          حالا ببینیم چی میشه.
                          سکرد امروز نتونست با صف خرید کارش رو تموم کنه ولی مشکلی من در روند صعودی سهم نمیبینم بنظرم اگر با نوسانات 10-15 تومنی کاری نداشته باشید،همچنان میتونه به اهداف تحلیل بالایی برسه.

نظر

• کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 498

طبق برنامه ریزی ستاد عالی راهبری تولید ایران خودرو روز پنج شنبه مورخه 98.02.05 به صورت سه شیفت 《اضافه کار 》اعلام میگردد.

نظر

• کمبوجیه
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 498

رئیس کل بانک مرکزی :

ارز و نقدینگی واحدهای تولیدی تأمین می‌شود

?بانک مرکزی با تمام توان تلاش خواهد کرد روند تامین ارز و نقدینگی واحدهای تولیدی متناسب با شرایط اقتصادی انجام شود.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

باز وبصادر نسبت به وتجارت بازگشایی معقولانه و منطقی داشت،11 درصد مثبت قابل هضم هست ولی 30 درصد بازگشایی مثبت برای وتجارت هنوز برای من معماست اونم بازگشایی در ساعت 16 عصر!!!
                                بهر روی من فعلا نه پیشنهادی روی وبصادر دارم و نه وتجارت.از نظر من اینا در شش هفت ماه گذشته زیادی رشد داشته اند و نیاز به درجا زدن یا اصلاح برای ادامه رشد دارند.من اینطور فکر میکنم ببینیم چی میشه؟ضمن اینکه وبصادر در 47 تومن مقاومت خیلی قویی داره.
                                به نظر میاد با توجه به زمان باقیمانده تا مجمع، و احتمالا سود سازی بهتر بانکها در 3 ماهه اول 98 نسبت به 97

یه رشد نسبی داشته باشن ! هرچند که بازگشایی نامناسب تجارت اوضاع رو تاحدی به هم ریخت !

نظر

در حال کار...
                                X