کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بلاخره در 942 شیر ستران رو دوشیدن رفت
چند قطره ای هم تهش بود امروز تو صف خرید دادن رفت
بازی ستران با 90-100 میلیون معاملعه تموم نمیشه باید خیلی بیشتر از اینا حجم بخوره تا بازی تموم بشه .اعتقاد دارم ستران با توجه به رشد شارپیش نیاز به اصلاح داره ولی با اتمام اصلاحش برخواهد گشت و بالای 1000 رو هم خواهد دید.البته به کسی پیشنهاد خرید نمیدم.
شایدم صعود بعدیش بمونه برای بعد از افزایش سرمایه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بازی ستران با 90-100 میلیون معاملعه تموم نمیشه باید خیلی بیشتر از اینا حجم بخوره تا بازی تموم بشه .اعتقاد دارم ستران با توجه به رشد شارپیش نیاز به اصلاح داره ولی با اتمام اصلاحش برخواهد گشت و بالای 1000 رو هم خواهد دید.البته به کسی پیشنهاد خرید نمیدم.
شایدم صعود بعدیش بمونه برای بعد از افزایش سرمایه
بنظرم هر کسی از جمله خود شما هم اگر در سود 200 درصدی در کمتر از دو ماه در سهمی بودید در منفی 5 درصد با وجود قیمت پایانی مثبت میفروختید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فقط بخاطر پایانی بالا خریدین ؟! چه دلیلیه برادر من! حداقل میذاشتی صف کمی جمع بشه.
تعجب نکنید خیلی ها هستند اینطوری معامله میکنند، کلا بیشتر سهامدارها دوست دارند مثلا در یکی دو روز سود 10 درصدی ببرند ولی غافل از اینکه معاملات یکی دو روزه قابل پیش بینی نیست.
اوایل منم بازار اومده بودم اینطوری معامله میکردم البته اون زمان تا چند روز نمیشد سهمی رو فروخت (مثل حالا نبود که الان بخری یه دقیقه دیگه بفروشی )ولی دوست داشتم نوسانگیری کوتاه مدت بکنم،تا اینکه یه روزی یه بازنشسته ای در تالار نشسته بود گفتم فلان سهم هنوزم خوبه من خریدم و با بیست درصد سود فروختم اونم گفتم اره منم در اون قیمت خریدم و نفروختم و حالا بالای صد در صد در سودم.اون موقع فهمیدم که من بجای پول درآوردن دارم گیم بازی میکنم منتها گیم با سرمایه ام.
جناب آروم
به نظر شما اگر افزایش سرمایه تپولا 1000 درصد و تایید بشه قیمت سهم قبل از بسته شدن چند میتونه باشه؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب آروم
به نظر شما اگر افزایش سرمایه تپولا 1000 درصد و تایید بشه قیمت سهم قبل از بسته شدن چند میتونه باشه؟؟
افزایس سرمایه از چی؟
حاج سجاد بازار فردا رو چطوری می بینی..
قرار از فردا هم نفت تمدید نشه..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
از محل تجدید ارزیابی دارایی ها تپولا میتونه اعلام کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر