گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    به به آقا بابک.خوش اومدی.
    احوالات چطوره ؟
    یه مدت نبودی و پستی نمیزدی ،فکر کردم شاید بخاطر تحلیل من در مورد وسکاب بوده که رنجیده ات کرده ،بهرحال خوشحالم پستت رو دیدم.

سلام بزرگوار . بنده ارادت خاص دارم . مزاح میکنی برادر؟ همه تحلیلهای شما برای بنده بسیار محترم هست . خداشاهده به اندازه برادرانم دوستت دارم . چون انسان بزرگی هستی . خدا شاهده من از دست احدی ناراحت نیستم . وسکاب هم درسته اون سودی که بنده گفتم را محقق نکرد ولی ضرری به کسی نزد و بازی کثیف حقوقی موجب این امر شد . بگذریم . انشاء الله که با کمک همه عزیزان بتوانیم سودهای خوبی بکنیم . درود فراوان بر شما سجاد عزیز و دوست داشتنی . کتوکای نازنین رو در 375 تومان صف فروش میلیونی کرده بودند . بنده شکربن رو به شدت در قیمتهای 480 تومان تاکید داشتم و فسپای 500 تومانی و ...
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام و احترام

بنده چندین بار و به کرار از زحمات سجاد عزیز و دوست داشتنی تشکر کردم . با اینکه تشکر خالی هیچ جبرانی از زحمات سجاد خان نمیکنه و همونطور که ایشان به کرار عرض کردند ، یقینا ایشان دوست دارند همه بزرگواران در این تاپیک شرکت کنند و پست بگذارند و نظرات همدیگر رو رد یا تایید کنند و نمودار بگذارند و تحلیل کنند .

متاسفانه شرکت اعضاء در این تاپیک بسیار بسیار کم هست !! پستهای سجاد عزیز در دو تاپیک analysis of the orumbourse و سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند و بررسی این دو تاپیک و همین تاپیک نشاندهنده علم بسیار بالای ایشان و لطف ایشان در اطلاع رسانی رایگان به اعضاء هست . هر فردی جای ایشان بود می توانست به راحتی یه کانال تلگرامی بزنه و کانال رو پولی کنه و لی ایشان صادقانه و خالصانه وقت می گذارند و به جرات می توان گفت بالای 99 درصد کلیه سهامی معرفی شده از سوی ایشان هدفهای خود را به راحتی محقق کرده و حتی فراتر رفته اند .

جا داره مجدداً از زحمات خالصانه ایشان صمیمانه تشکر کنم و درود فراوان بفرستم برای ایشان و خانواده محترمشان

بهترینها را که همان سلامتی هست برایتان آرزومندم سجاد خان

امیدوارم همیشه در آرامش و سلامتی و شادابی و تندرستی باشید

ارادتمند شما - بابک 52
      یاشا قارداش(زنده باشی برادر)
      مرسی @};-@};-@};-@};-@};-
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
        درود از بازار لذت ببرید...حد ضرر رو بیارید بالای مقاومت های قدر شکسته شده مثال وبملت (320)-خودرو (480 یک مقاومت سنگین چندین ساله رو شکوند) ....و با خیال راحت سهامداری کنید....با یک منفی و اصلاح بی قراری نکنید

یه نکته هم بگم ...بازیگر ستران خروج زده مواظب باشید
        درود بر شما و سپاس از فعالیت شما در تاپیک خودتون
        تا اونجایی که من اطلاع دارم یکی از بازیگران سهم خروج زده.ما هم روزی که منفی شد گفتیم اصلاح داره،فردا هم رفتارش رو نسبت به اولین حمایت میبینیم و سعی میکنیم روند کوتاه مدتش رو یه بررسی تازه ای بکنیم ولی همچنان من اعتقاد به ستران بالای هزار تومن دارم اما باید دید این اصلاح کی تموم میشه البته بیشتر از اصلاح قیمتی،اصلاح زمانیش فکرم رو درگیر کرده.مطمئنا معاملات فردا اطلاعات تازه ای بهمون خواهد داد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

ممنون سجاد جان>:D<
          از ساختمانی وثنو دارم..
          خوبه؟
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط National پست شده است View Post
            سلام
            طبق خبری که دارم قراره تا آخر این هفته گزارش شاراک بیاد روی کدال
            گزارشش هم بسیار عالی هست و چون سهم زیاد رشد نکرده احتمالا و به راحتی فاصله بین ارائه گزارش تا مجمع بتوان سود خیلی خوبی ازش گرفت
            شاراک سهمی هست که خیلی خوب سود تقسیم می کنه و همچنین تا یکماه بعد هم سود را تقسیم می کند حتی با این سهم میشه به مجمع رفت و گپ سود به راحتی در عرض چند روز پر می شود
            طبق برآورد شاراک در سال 98 حدود 200 تومن سود میسازه
            شایان ذکر است که یه مدتی هم هست حقوقی داره حجم بالایی هم میخره
            سجاد جان لطفا یه بررسی بفرمائید
            درود بر شما

برای مجمع رفتن خوبه ولی در این مقطع زمانی، بجهت زمزمه و شایعه تحریم صادرات محصولات پتروشیمی من نظری روی سهامداری سهم ندارم.

نظر

• danaisp
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 111

سلام سجادجان. بنظرت کسرا دیگه اینجاها سیو سود کنیم یا هنوز جای رشد داره؟
              ممنونم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

باید تمامی اون فروشنده های 30 میلیون حجمی در ستران خریداری بشه بعد بالا بره با 5 میلیون حجم در منفی کاری پیش نمیره در غیر اینصورت فروشنده ها بالاتر میان و در مثبت می فروشند و سهم دوباره منفی میشه.
                یا با خرید تمامی سهام فروشند ه ها،تمامی اونا رو از میدان خارج میکنند یا باز میدان دست فروشنده ها میفته.

نظر

• کمبوجیه
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 498

حث معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل تجدید همین الان در مجلس.

بحث سر قبول بار مالی توسط دولته که اگه قبول کنه تمومه.

نظر

• کمبوجیه
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 498

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
                    حث معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل تجدید همین الان در مجلس.

بحث سر قبول بار مالی توسط دولته که اگه قبول کنه تمومه.
                    دولت بار مالی رو قبول کرد.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

آقا هر کسی ستران داره و میخواد سیو سود کنه میتونه الان در صف خرید بفروشه من در این قیمت ها برای ستران پیشنهاد خرید نمیدم .پیشنهاد خرید من در قیمت های پایین بوده.
                      فردا نگید اله شد بله شد اورم بورس اله گفت بله گفت.
                      همچنان به اهداف بالای هزار تومن اعتقاد دارم ولی ممکنه بعد از این، صعود پرنوسان یا با اصلاح هایی همراه باشه چون اخیرا در یه مدت کوتاه زیاد صعود کرده.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

وقتی بازار تحلیلی نداشته باشه همین میشه.
                        روی وتجارت سر و دست بشکنند ولی بقیه سهام که مستعد رشد هستند برای صف خرید کردنش ناز میکنند.
                        وبهمن یکی از بهترین هاست (سرمایه کم و سود ده،پارسال 28 تومن سود داشته 14 تومن تقسیم کرده.)اون وقت برای خریدش ناز میکنند. زمان همه چیز رو عیان خواهد کرد

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          وقتی بازار تحلیلی نداشته باشه همین میشه.
                          روی وتجارت سر و دست بشکنند ولی بقیه سهام که مستعد رشد هستند برای صف خرید کردنش ناز میکنند.
                          وبهمن یکی از بهترین هاست (سرمایه کم و سود ده،پارسال 28 تومن سود داشته 14 تومن تقسیم کرده.)اون وقت برای خریدش ناز میکنند. زمان همه چیز رو عیان خواهد کرد
                          وبهمن شرکت ضعیفیه، اگه گزارش فعالیت ماهانش را ببینی سیمانیهاش را یک سوم قیمت فعلی کف کف فروخت، چندتا سهم دیگه هم مفت داد رفت، سبدگردانیش خیلی ضعیفه

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                            وبهمن شرکت ضعیفیه، اگه گزارش فعالیت ماهانش را ببینی سیمانیهاش را یک سوم قیمت فعلی کف کف فروخت، چندتا سهم دیگه هم مفت داد رفت، سبدگردانیش خیلی ضعیفه

اتکا به گزارش ماهانه برای یه شرکت سرمایه گذاری بنظرم دلیل منطقی نیست.شرکت های سرمایه گذاری با فعالیت ماهانه سنجیده نمیشوند بلکه دوازده ماه اونا قابل استناد هست.
                            ضعیف نیست ولی سرمایه اندکی داره این دو تا با هم فرق دارند.
                            در پرتفویش 21 درصد خودرویی 18 درصد فلزات 24 درصد محصلات شیمایی داره

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

تمامی اون سهامی که من در اینجا گفته ام با دید میان مدت و بلند مدت نگه دارید البته با رعایت حد ضرر .
                              اگر هم حدضرر هر کدوم از سهامی که پیشنهاد دادم رو نمی دونید بگید تا شب حد ضررشون رو اعلام میکنم.

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

سهمهایی که صبح صف بودن و عرضه شدن دوباره صف میشن از فرصت خرید استفاده کنید.

نظر

در حال کار...
                                X