گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدیان50
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 822

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

1385 تومن رو شکونده و صف خرید اندکی داره.تحلیلش در تاپیک خود سهم موجوده.

.
    .
    .بیمه آسیا هم رسید به 200 تومن ،اخرین پیشنهاد ما،خرید در محدوده 150 تا 160 تومن بود.

.............
    درود بر سجاد خان عزیز.
    ممنون که بازهم مطلب میزنیدوحاصل زحماتتان را
    در اختیارهمه قرار می دهید.
    ......
    دوست عزیز به نظرتان بیمه آسیاچه اهدافی را می تواند ببیند؟
    باتشکر

نظر

• محمدیان50
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 822

کفرا برای من 335 تومن تموم شده،اینجوری سهامداری میکنند نه مثل بعضیا با ده درصد سود سریع در منفی میفروشند.
      فعلا که سهامداریم تا ببینیم تا کجا میتونیم سهامداری کنیم.

.............
      درود بر شما.
      ..........
      از مطالب شما ولطفتان به بنده همیشه نفع رسیده.
      کتوکا را با معرفی شما در 398 خریدم و امروز در 9424 صف خرید است.و هنوز سهم را دارم.
      با تشکر

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
        .............
        درود بر سجاد خان عزیز.
        ......
        باتشکر
        درود بر شما
        تا فردا صبح نظرم رو میگم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

.............
          درود بر شما.
          ..........
          از مطالب شما ولطفتان به بنده همیشه نفع رسیده.
          کتوکا را با معرفی شما در 398 خریدم و امروز در 9424 صف خرید است.و هنوز سهم را دارم.
          با تشکر
          ماشالله به سهامداری شما.@};-@};-@};-
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کمبوجیه
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 498

خودروی 380 تومنی بمانند وتجارت 60 تومنی قبل از افزایش سرمایه هست الان بجای وتجارت ،خودرو میخرم.
            سلام
            ممکنه خودرو به خاطر تسویه اعتباریها به این صورت معامله میشه؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
              سلام
              ممکنه خودرو به خاطر تسویه اعتباریها به این صورت معامله میشه؟

فکر نکنم.یه چند تا حقوقی نمیذارند بالا بره و در یه محدوده مشخص 375 تا 390 تومن جمع میکنند

نظر

• کمبوجیه
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 498

فکر نکنم.یه چند تا حقوقی نمیذارند بالا بره و در یه محدوده مشخص 375 تا 390 تومن جمع میکنند
                نظرتان در مورد خکرمان را هم میفرمایید؟ با تشکر

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در گروه بیمه افزایش نرخ انواع بیمه ها میتونه محرک خوبی برای رشد قیمت باشه !

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

.............
                    درود بر سجاد خان عزیز.
                    ......
                    باتشکر
                    درود بر شما
                    آسیا رو من یادمه دفعه قبل از 160 تومن گفتیم که یه کله و شارپ تا 295 تومن هم رفت دفعه دوم هم در 218 تومن گفتیم که متاسفانه تا 150 تومن اصلاح کرد و دوباره اونجا پیشنهاد اضافه کردن در اون قیمت ها رو دادیم.
                    بنظر من آسیا قصد شکستن سقف قبلی 295 تومن رو داره،که اگر این انجام بشه 380 تومن هدفش خواهد بود ولی به این راحتی این محقق نخواهد شد.منظورم اینه که بعید میدونم شارپ بالا بره ممکنه پرنوسان و زمانبر بره اونجا.همین الان با یه مقاومت دست و پنجه نرم میکنه بعدش در 220 تومن مقاومت داره محدوده 240 تا 260 تومن هم مقاومت داریم اینا انرژی زیادی ممکنه از سهم بگیره ولی سهم بدی نیست 36 تومن سود انباشته داره.میگند ارز قابل توجهی داره که تسعیر اون ارز روی سود تاثیر قابل ملاحظه ای میذاره.
                    با حد ضرر 160 تومن نگهش دار.

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
                    نظرتان در مورد خکرمان را هم میفرمایید؟ با تشکر
                    خکرمان سهم بدی نیست ولی الان روی دور صعود شارپ نیست، اما قیمت کمی داره، اگر دید میان مدت یا بلند مدت داشته باشید بگمانم حداقل تا 280 تومن هم بره.
                    هنوز مقاومت های زیادی داره که باید اونا رو بشکنه. 150 -160 -185 تومن مقاومت های پیش رو هستند.ممکنه روی هر مقاومت نوسان زیاد بکنه،یعنی پرنوسان ممکنه بالا بره.
                    چیزی در مورد بنیادیش میدونم.حد ضرر این سهم 118 تومن.قیمت فعلی 137 تومن
                    .
                    .
                    .
                    چرا باید یه سهم مثل وتجارت رو در ساعت 16 بازگشایی کنند؟مگه ساعت 12:30 معاملات تموم نمیشه؟ایا یه سهم کوچیک دیگه هم میتونه ساعت 16 بازگشایی بشه؟!

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/04/15, 18:31.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

با معاملات امروز در 45 تومن ارزش بازاری وتجارت به 10 هزار و 166 میلیارد تومن رسید!!!
                      ولی ارزش بازاری خودرو در قیمت 380 تومن فقط 5 هزار 914 میلیارد تومن.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

با معاملات امروز در 45 تومن ارزش بازاری وتجارت 10 هزار و 166 هزار و 246 میلیارد تومن!!!
                        ارزش بازاری خودرو فقط 5 هزار 914 میلیارد تومن.

درود بر شما دوست عزیز اقا سجاد گل
                        احوالات؟؟ خدارا شکر میبینم صحیح و سالم در حال خدمت به خلق هستین. زحمات شما بسی جای تقدیر دارد/:.Heart.:/انصافا من یکی اصلن وقت نمیکنم حتی مطالب ارزشمند شما را دنبال کنم فقط گهگاهی یه سر میزنم.
                        آخرین ویرایش توسط صولت الدوله قشقایی؛ 2019/04/15, 19:07.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

من بارها با خودم اندیشیده ام که علت و ریشه اصلی عقب مانده گی ما ایرانی ها در چیه؟
                          شاید براتون عجیب باشه ولی یکی از بزرگترین دلایل عقب موندگی ما ایرانیا ادب هست!!!
                          ما همیشه به ادب خیلی اهمیت میدیم خیلی زیاد و اون رو در تمامی عرصه های اقتصادی و سیاسی و ورزشی وارد کرده ایم و به اون افتخار هم میکنیم اینم چیز بدی نیست ولی اون زمان بد میشه که بین ادب و تخصص،ادب رو انتخاب میکنیم و اینجاست که مرگ ایران رو رقم میزنیم.
                          مثلا یه آدمی رو میزارند سر یه کاری، تا یکی میپرسه چه جور آدمیه؟همه میگند آدم خوبیه،خیلی باانصاف خیلی مردم دار هست خیلی اله هست بله هست،دریغ از یک کلمه صحبت در مورد تخصصش!!!
                          مثال بورسی میزنم فکر کنید شما سهمی رو 500 تومن و در بالاترین قیمت خریدید و پس از خرید شما دچار روند نزولی شده.از یه نفر که تخصص و آشنایی کامل به بورس داره و مسلط هست و اخلاقش معمولی و گاها بد هم هست میپرسید چیکار کنم من اینو؟ایشون هم بدون سلام و تعارف میگه ردش کن بره به درد نمیخوره،آفتابه گرفته بودی بهتر از این بود! و شما هم از این اخلاق ایشون ناراحت نمیشید و نمیفروشید.به سراغ یکی دیگه میرید که اطلاعات کمی در بورس داره ولی فوق العاده انسان با ادب و با شخصیتی هست.از اون سوال میکنید ایشون با خوشروریی و کلی سلام و تعارف و قربون صدقه رفتن شما، میگه سهم خوبیه نگه دار،بنیادی خوبی داره بالاخره در این قیمت ها نمی مونه نترس.امیدت به خدا باشه.انشالله بالاتر میره میفروشی .من بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.براتون شب سر نماز دعا میکنم.
                          بعد از اظهار نظر این دو تا شما تحت تاثیر حرف های نفر دوم تصمیم میگیرید که سهم تون رو نگه دارید. دو سال سهامداری میکنید ،بعد از دوسال قیمت سهم به 150 تومن رسیده،در این مدت شما در خانواده به مشکل برخورد کرده اید اخلاقتون خراب شده،مشکل روحی روانی پیدا کرده اید و با تمامی فامیل دعواتون شده و خلاصه زندگیتون جهنم شده.در این لحظه با خودتون میگید خدایا کاش اون زمان که نفر اول میگفت بفروش میفروختم و این مشکلات برام پیش نمیومد، اینجاست که فرق تخصص و ادب نمایان میشه.
                          دیرزمانیست که ادب وارد حوزه تخصص شده و ول کن هم نیست ولی تخصص کاری به ادب نداره.
                          یاد بگیریم گه ادب همه چیز نیست کار رو کاردان و کارشناس بلند میکنه نه ادب.
                          البته من مثال رو بورسی زدم که بیشتر متوجه بشید و فکر نکنید که برای خودم زدم.
                          خیلی از افرادی که در ایران سر کار دولتی یا حتی خصوصی هستند اگر در موردشون بخواهیم نظر بدیم،بجای اینکه بگیم متخصصان وارد و خوبی هستند میگیم انسان های خوب و با ادبی هست!!!
                          آفرین..
                          خدا به زندگیت برکت بده..
                          خیلی به این موارد برخورد کردم..
                          و اتفاقا بیشتر نفر اول رو دوست دارم...تا نفر دوم..
                          بعد از کلی تجربه به این نتیجه رسیدم که رک بودن و صداقت داشتن خیلی بیشتر از ادب و شخصیت اهمیت داره...
                          .................................................. .................................................. .................................................. ...........
                          جناب چندین بار از شما سوالی پرسیدم جواب ندادید...چندبار پیام خصوصی فرستادم جواب ندادید....
                          و هیچ وقت هم بهم بر نخورد...چون شخصیت دوست داشتنی شما را از سال 91 که در این تالار گفتگو هستم برام مسجل شده...و ذره ای از احترام و دوست داشتن شما از من کم نشده...
                          .................................................. .................................................. ..........
                          من همان اروم بورس..تند و با وجدان و صادق را بیشتر دوست دارم...
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            درود بر شما دوست عزیز اقا سجاد گل
                            احوالات؟؟ خدارا شکر میبینم صحیح و سالم در حال خدمت به خلق هستین. زحمات شما بسی جای تقدیر دارد/:.Heart.:/انصافا من یکی اصلن وقت نمیکنم حتی مطالب ارزشمند شما را دنبال کنم فقط گهگاهی یه سر میزنم.
                            درود بر شما
                            مرسی برادر.
                            به به جناب صولت الدوله شما نیستید یا من، پست های شما رو نمیبینم؟
                            فکر کنم کم پست میذارید.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/04/15, 18:53.

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

خزامیا فک کنم در آستانه شکست خط روند نزولی است...حجم خوبی خورد ..قابل بررسی هست دوستان

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                                آفرین..
                                خدا به زندگیت برکت بده..
                                خیلی به این موارد برخورد کردم..
                                و اتفاقا بیشتر نفر اول رو دوست دارم...تا نفر دوم..
                                بعد از کلی تجربه به این نتیجه رسیدم که رک بودن و صداقت داشتن خیلی بیشتر از ادب و شخصیت اهمیت داره...
                                .................................................. .................................................. .................................................. ...........
                                جناب چندین بار از شما سوالی پرسیدم جواب ندادید...چندبار پیام خصوصی فرستادم جواب ندادید....
                                و هیچ وقت هم بهم بر نخورد...چون شخصیت دوست داشتنی شما را از سال 91 که در این تالار گفتگو هستم برام مسجل شده...و ذره ای از احترام و دوست داشتن شما از من کم نشده...
                                .................................................. .................................................. ..........
                                من همان اروم بورس..تند و با وجدان و صادق را بیشتر دوست دارم...
                                درود
                                دقیقا یادم نیست چرا جواب ندادم ولی در بیشتر موارد که جواب نمیدم بیشتر به این خاطر هست که جوابم مفید نیست یعنی نتونستم روند سهم رو تشخیص بدم و فکر میکنم جواب نتونه گره گشای مشکل باشه،بخاطر همین سکوت میکنم و یا اینکه کلا رو دور جواب ندادن بودم
                                :D

نظر

در حال کار...
                                X