گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

درود بر شما کاربر roya123

انتخاب سهم برای شما ،بستگی داره به اینکه با چه دیدگاهی وارد بازار شدید؟ایا همیشه بازار رو دنبال میکنید و میخواهید نوسانگیری کنید یا میخواهید چند سهم رو بخرید و یکی دو سال سهامداری کنید؟
    اگر مورد اول باشه،فعلا نظرم روی گروه خودرو و انبوه سازی و سیمانی مثبته ولی اگر مورد دوم باشه بهتره یک ماه صبر کنید و بعد از مجمع سالیانه،چند سهم بنیادی رو بخرید و بندازید بمونه تا هم سود سالیانه بده هم از رشد قیمت سهم بهره مند گردید.
    بعنوان یه با تجربه بورسی میگم مهمترین چیزی که در این بازر خواهید اموخت حتی بعد از ده سال،که اونو من همین الان بهتون میگم اینه که در خرید سهام هیچ گونه عجله نکنید و بسیار با حوصله و پله ای بخرید و همچنین در فروش سهمی که روند صعودی قویی داره ،باز هم عجله نکنید.این دو تا رو رعایت کنید شما در بازار بورس برنده اید.
    (عجیبه پست شما نقل قول نمیشه)
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود بر شما کاربر roya123

انتخاب سهم برای شما ،بستگی داره به اینکه با چه دیدگاهی وارد بازار شدید؟ایا همیشه بازار رو دنبال میکنید و میخواهید نوسانگیری کنید یا میخواهید چند سهم رو بخرید و یکی دو سال سهامداری کنید؟
      اگر مورد اول باشه،فعلا نظرم روی گروه خودرو و انبوه سازی و سیمانی مثبته ولی اگر مورد دوم باشه بهتره یک ماه صبر کنید و بعد از مجمع سالیانه،چند سهم بنیادی رو بخرید و بندازید بمونه تا هم سود سالیانه بده هم از رشد قیمت سهم بهره مند گردید.
      بعنوان یه با تجربه بورسی میگم مهمترین چیزی که در این بازر خواهید اموخت حتی بعد از ده سال،که اونو من همین الان بهتون میگم اینه که در خرید سهام هیچ گونه عجله نکنید و بسیار با حوصله و پله ای بخرید و همچنین در فروش سهمی که روند صعودی قویی داره ،باز هم عجله نکنید.این دو تا رو رعایت کنید شما در بازار بورس برنده اید.
      (عجیبه پست شما نقل قول نمیشه)
      مرسی از پاسختون. ببینید من در ابتدا می خوام کمی سود رو تجربه کنم. یعنی همون نوسانگیری که هم با سهام مختلفی که سود خوبی میدن آشنا شم و کمی بازار رو رصد کنم. چون ماه رمضون بیکار هستم و تو خونه هستم می تونم بازار رو رصد کنم. اما خب در رابطه با سهام بلند مدت هم اگه سود خوبی بدن خب دوست دارم بلند مدت هم سرمایه گذاری کنم. از گروه خوردو و انبوه سازی و سیمانی که فرمودید الان همین ها تو سبد سهامم هستن که همه در حال حاضر تو ضرر هستن. یکی رو به پیشنهاد یکی از دوستان خریدم و دوتا رو خودم خریدم که البته جمع کل خریدم یه کم بیش از دو تومن هست. یعنی فقط با هدف یادگیری وارد شدم فعلا. اما اینها که فرمودید کوتاه مدت منظورتون از کوتاه مدت چه زمانی هست؟؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        مرسی از پاسختون. ببینید من در ابتدا می خوام کمی سود رو تجربه کنم. یعنی همون نوسانگیری که هم با سهام مختلفی که سود خوبی میدن آشنا شم و کمی بازار رو رصد کنم. چون ماه رمضون بیکار هستم و تو خونه هستم می تونم بازار رو رصد کنم. اما خب در رابطه با سهام بلند مدت هم اگه سود خوبی بدن خب دوست دارم بلند مدت هم سرمایه گذاری کنم. از گروه خوردو و انبوه سازی و سیمانی که فرمودید الان همین ها تو سبد سهامم هستن که همه در حال حاضر تو ضرر هستن. یکی رو به پیشنهاد یکی از دوستان خریدم و دوتا رو خودم خریدم که البته جمع کل خریدم یه کم بیش از دو تومن هست. یعنی فقط با هدف یادگیری وارد شدم فعلا. اما اینها که فرمودید کوتاه مدت منظورتون از کوتاه مدت چه زمانی هست؟؟؟؟
        از یک هفته تا سه هفته کوتاه مدت محسوب میشه.
        لازم نیست برای یادگیری ،حتما معامله واقعی انجام دهید،شما میتونتید برای یادگیری روی کاغذ و بصورت فرضی برای خودتون خرید و فروش انجام دهید و بدون خرج کردن ریالی ،تجربه تریدری در بورس را کسب کنید و پس از چندین معامله فرضی و یادگیری مهارت های تریدری،سرمایه واقعی رو وارد بازار کنید.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

از یک هفته تا سه هفته کوتاه مدت محسوب میشه.
          لازم نیست برای یادگیری ،حتما معامله واقعی انجام دهید،شما میتونتید برای یادگیری روی کاغذ و بصورت فرضی برای خودتون خرید و فروش انجام دهید و بدون خرج کردن ریالی ،تجربه تریدری در بورس را کسب کنید و پس از چندین معامله فرضی و یادگیری مهارت های تریدری،سرمایه واقعی رو وارد بازار کنید.
          خب میخوام از نظر روحی هم خودم و آماده کنم و ببینم که اصلا به درد بورس می خورم یا نه و از طرفی میخوام از نوسانگیری سود هم کنم. واسه شروع بدون هیچ دانشی سهامی که دوستام خریدن و خریدم و همش سود کردم. الان حس خیلی خوبی نسبت به بورس دارم. سهام بلند مدت که فرمودید چقد میشه سود کرد. مثلا توی دو سال سرمایه چند برابر میشه؟؟؟

نظر

• abed
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 430

فشار های غرب بر ایران روز به روز بیشتر میشه یک حرکت اشتباه از سوی ایران میتونه باعث شروع جنگی بشه که اون جنگ سرنوشت 80 میلیون ایرانی رو تغییر بده.
            برخی از دوستان اعتقاد دارند که ایران و غرب بالاخره مذاکره خواهند کرد بنظر من مذاکره ای اتفاق نخواهد افتاد.وقتی امریکا،سپاه پاسداران رو وارد لیست ترویستی کرد یعنی عملا در مذاکره رو بست.
            البته خودش مدام میگه که بیایید مذاکره کنیم ولی تحقق شروط مذاکره ممکنه برای ایران خیلی سخت و غیرممکن باشه.
            .
            .
            .
            .
            .
            حدس های دوستان در مورد اون سهم درست نبود،هیچ کدوم نیست.

-واحیا
            -شرانل
            -وخارزم

اینها هم سهم مورد نظر نیستند؟

نظر

• abed
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 430

در اصل توسط abed پست شده است View Post
              -واحیا
              -شرانل
              -وخارزم

اینها هم سهم مورد نظر نیستند؟
              اابته قیمتشون 710 نیست!

نظر

• abed
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 430

یه سهم هر روز چشمک میزنه که منو بخرید من میخوام برم بالا .
                حداقل حداقل از این قیمت ها 50 درصد جای رشد داره.
                قیمتش 710 تومنه.
                کدوم سهمه عجبا؟!!
                :-?

کحافظ نیست؟

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

یه سهم هر روز چشمک میزنه که منو بخرید من میخوام برم بالا .
                  حداقل حداقل از این قیمت ها 50 درصد جای رشد داره.
                  قیمتش 710 تومنه.
                  کدوم سهمه عجبا؟!!
                  :-?
                  کاربر آروم بورس ببخشید نمی دونم آقا هستید یا خانوم که چطوری خطاب کنم. میشه این سهم و بگید چیه لطفا؟؟؟ /:.rolleyessmileyani

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

کاربر آروم بورس ببخشید نمی دونم آقا هستید یا خانوم که چطوری خطاب کنم. میشه این سهم و بگید چیه لطفا؟؟؟ /:.rolleyessmileyani
                    فعلا نه.چون میخوام در محدوده مورد نظر خودم بخرم،الان من بگم یکی دو تا سایت و کانال هم پی مطلب منو میگیرند و فشار خرید میاد.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

فعلا نه.چون میخوام در محدوده مورد نظر خودم بخرم،الان من بگم یکی دو تا سایت و کانال هم پی مطلب منو میگیرند و فشار خرید میاد.

خب از گروه خودرویی الان بخریم یا نه؟؟؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

خب از گروه خودرویی الان بخریم یا نه؟؟؟
                        ای بابا،چقدر سوال میکنیدشما؟!
                        خوبه گفتم که برای خرید عجله نکنید.
                        مگه نمیبینید بازار منفیه.هر وقت بازار برگشت ،اون وقت شما هم دو تومن بالاتر بخرید.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

خدا کنه حس بروز جنگ ایران و غرب،بین فعالان بازار بورس راه نیفتاده در اون صورت هیچی جلودار هیجان فروش نمیشه.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

ای بابا،چقدر سوال میکنیدشما؟!
                            خوبه گفتم که برای خرید عجله نکنید.
                            مگه نمیبینید بازار منفیه.هر وقت بازار برگشت ،اون وقت شما هم دو تومن بالاتر بخرید.
                            اوکییییییی.../:.smilingsmiley.:/ دیگه سوال نمی پرسم. بچه زدن نداره که. :-s

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

خدا کنه حس بروز جنگ ایران و غرب،بین فعالان بازار بورس راه نیفتاده در اون صورت هیچی جلودار هیجان فروش نمیشه.
                              به نظرم یه عده ای اصرار دارن این حسو به همه به زور منتقل کنن ! که جنگ داره میشه ! بترس !!!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

اوکییییییی.../:.smilingsmiley.:/ دیگه سوال نمی پرسم. بچه زدن نداره که. :-s
                                معذرت میخوام کمی تند حرف زدم ولی من خواستم ماهیگیری رو بشما یاد بدم ولی شما قبول نکردید.
                                روی دیگر بازار بورس رو که قرمزه هم اکنون تجربه میکنید ،در این چنین بازارهایی نمیشه به این آسونی سود کرد ،تنها صبور بودن و منتظر برگشت بازار بودن میتونه برای شما نوسان 20 درصدی بده .بنابر این شما هر چقدر خودتون رو توانمند به مسایل بورس بکنید اونقدر در بازار بورس صدمه نخواهید دید..

نظر

در حال کار...
                                X