کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه نکته ای که من دیروز دقت کردم کاهش قیمت پودر ژلاتین البته با شیب کم در بازارهای جهانیه که پیش بینی ها تا اخر ۲۰۲۴ همچنان نزولی میبینن روندش رو. در گزارش سه ماهه مشخص میشه پودر ژلاتین چه قیمتی خریدن که البته در صورت بالا رفتن دلار نیمایی این کاهش قیمت بی اثر میشه. و فعلا که نیمایی بالا نرفته. با اختلاف زیاد بیشترین اثر روی قیمت تمام شده همین پودر ژلاتین میذاره و اگر نرخش پایین بیاد حاشیه سود بهتر میشه. بنظرم در گزارش سه ماهه اگر بخشی از موجودی انبار بیارن، ۲۰۰ تا ۲۴۰ رو میتونه شناسایی کنه.
موجودی فعلی پودر ژلاتین کفاف ۷ ماه استفاده شرکت رو میده. دیگه بستگی داره در صورت های مالی چجوری بچینن مواد اولیه استفاده شده رو. اگر بخشی از موجودی و بخشی از خرید جدید بزنن، سود بالاتر میره به مقدار خوبی.
امثال حدودا ۲۱۰ میلیارد پودر ژلاتین خریداری و مصرف میشه. هر ده درصد افت قیمت پودر ژلاتین ۷۰ تومان به سود شرکت اضافه میکنه. به تبع هر ده درصد افزایش هم سود پایین تر میاره
آخرین ویرایش توسط rahgozar_eng؛ 2022/05/30, 10:21.
یه نکته ای که من دیروز دقت کردم کاهش قیمت پودر ژلاتین البته با شیب کم در بازارهای جهانیه که پیش بینی ها تا اخر ۲۰۲۴ همچنان نزولی میبینن روندش رو. در گزارش سه ماهه مشخص میشه پودر ژلاتین چه قیمتی خریدن که البته در صورت بالا رفتن دلار نیمایی این کاهش قیمت بی اثر میشه. و فعلا که نیمایی بالا نرفته. با اختلاف زیاد بیشترین اثر روی قیمت تمام شده همین پودر ژلاتین میذاره و اگر نرخش پایین بیاد حاشیه سود بهتر میشه. بنظرم در گزارش سه ماهه اگر بخشی از موجودی انبار بیارن، ۲۰۰ تا ۲۴۰ رو میتونه شناسایی کنه.
موجودی فعلی پودر ژلاتین کفاف ۷ ماه استفاده شرکت رو میده. دیگه بستگی داره در صورت های مالی چجوری بچینن مواد اولیه استفاده شده رو. اگر بخشی از موجودی و بخشی از خرید جدید بزنن، سود بالاتر میره به مقدار خوبی.
امثال حدودا ۲۱۰ میلیارد پودر ژلاتین خریداری و مصرف میشه. هر ده درصد افت قیمت پودر ژلاتین ۷۰ تومان به سود شرکت اضافه میکنه. به تبع هر ده درصد افزایش هم سود پایین تر میاره
با سلام
قیمت جهانی ژلاتین را از کدام سایت می بینید ؟ لطفا آدرس سایت را بفرمایید
قیمت جهانی ژلاتین را از کدام سایت می بینید ؟ لطفا آدرس سایت را بفرمایید
با سلام. بازار مرکزی نداره که بشه قیمت مشخصی ازش درآورد.
بیشترین تولید ژلاتین در دنیا رو چین داره و هند و برزیل و کره جنوبی و فرانسه. طبیعتا قیمت ژلاتین تولید فرانسه بالاتره تا شرق آسیا.
حدود 40 درصد تولید ژلاتین دنیا از پوست خوک گرفته میشه و مابقی از استخون و پوست گاو و ...
لذا ایرانی ها صرفا سمت ژلاتین با برند حلال میرن که اونم بخش محدودی از بازاره.
ژلاتین شرق آسیا و برزیل ارزون ترینه و دیگه بستگی داره شرکت از کجا بخواد ژلاتین بخره.
ژلاتینی که از استخون ماهی تولید میشه گرون تر اما با کیفیت تره که اونم باز به انتخاب شرکته و ما دقیقا اطلاع نداریم کدوم مدل ژلاتین خریداری میشه.
بیشتر ژلاتین مصرفی برای صنعت غذاییه و کمتر برای دارویی ها که اصطلاحا بهش میگن Pharmaceutical Gelatin و قیمتش 5 تا 7 درصد گرون تر از ژلاتین غذایی هاست.
لذا قیمت ها خیلی پراکندست.
برا قیمت ژلاتین در هند من سایت مارکت اسکرینر رو چک کردم که چارت فروش کمپانی نیتا رو گذاشته. NITTA GELATIN INC. : 4977 Stock Price | JP3679870000 | MarketScreener
این سایتم هست تاریخچه قیمت رو میذاره: Price History | Nitta Gelatin India (KERALACHEM) Company - Business Standard News | Page 4
برا قیمت ژلاتین در چین سایت مید این چاینا اما درهمه و چارت نداره China Pharmaceutical Gelatin, Pharmaceutical Gelatin Manufacturers, Suppliers, Price | Made-in-China.com
اینم پیش بینی قیمت ژلاتین: Edible Gelatin price Index $1075 per MT in 2022
درکل انتظار افت خاصی نمیشه داشت چون تولید و فروش تقریبا در یک حد هستن و مازاد تولید به اون معنا وجود نداره
نظر