کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظرم ثمسکن 380می ارزد دارند میدهند الان پله اول قابل بررسیه
این رو 380هرکه خریده که مبارکش باشد قیمت فعلی 465تومان با 23درصد صعود در بازه 53روزه!!
10درصد سبد هست من با همین مقدار سود هم کاملا راضی هستم!!
حد زیان میارم 420 و باز صبر میکنم و شاید هم اینهفته پول مجامع بیاد دستم اضافه کردم!!
سود 14ماهه سپرده گذاری بانکها یا صندوقهای سپرده ثابت بهم داده در کمتر از دوماه!!! از این بهتر سهم و بازار بورس!!!
بدون انکه پول ریخته باشم در جیب کارگزار و استرس سهم عوض کردن داشته باشم!!
باید تمرین کرد سهامداری و صبوری در مواقع اقتضا
گاهی اوقات هم البته سرعت زیاد عالیه که باید فروخت حدود 10درصد از سود رو میذارم برای شناخت برگشت روند و شکست حمایت و تایید خروج نقدینگی در مقابل با روند هستم تا نزدیک پایان آن
به هرحال همین محدوده 460 هم باز ارزنده میبینم سهم را!!
خوب معامله شد امروز شناور این سهم رو بنظرم حسابی جمع کردند نگویید نگفتم ! صبور باید بود یک روزه بین نباید بود بخصوص سهامی که پایین نمیاد که حمایت با خطر روبرو شود!
یک توصیه دوستانه
ثمسکن رو نگه دارید یک گوشه پرتفوتون.
اتفاقات بزرگی در حال رخ دادنه در ثمسکن.
بازار غافله وهمه میگن این سهم اَخّه و لی هیچ کس و هیچ تحلیل گری نمیگه این سهم ۲۰ هزار میلیارد باید کمتر ارزش بازار داشته باشه.
اینکه الان ۲۵۰۰ میلیارد ارزش داره یک غفلت تصادفیه. یکی از را ه های پولدار شدن در بازارهای مالی استفاده از این غفلت ها و فرصت ها ست. فقط باید بر خاصیت بسیار قدرتمند ریسک گریزی مغزتون غلبه کنید.
سلام بر عزیزان دل
ثجنوب در نوبت عرضه اولیه قرار دارد و اخیرا افزایش سرمایه از محل سود انباشته داده و تعداد سهم از 990 میلیون به یک میلیون و پونصد هزار سهم افزاش پیدا کرده که بزودی این افزایش ثبت گردیده و آماده عرضه اولیه خواهد شد
ثمسکن علاوه بر پتانسیل های فراوانی که برای رشد دارد
مالک صد در صدی ثجنوبه و با فروش 20 درصد از ثجنوب سود بسیار خوبی شناسایی خواهد کرد که به سود انباشته های قبلی شرکت اضافه شده و از محل سود انباشته ثمسکن افزایش سرمایه خواهد داد
البته افزایش سرمایه به احتمال زیاد به صورت ترکیبی از محل انباشته و تجدید ارزیابی خواهد بود
چنانچه در سبد خودتون دارید فروشنده نباشید
به نظر میرسه موج 4 فرسایشی و خسته کننده بازار سرمایه خاتمه پیدا کرده و موج 5 استارتش خورده
بنابراین اکثر سهم ها رشد خواهند کرد و فروش هیچ سهمی از سبد در حال حاضر توجیه ندارد مگر اینکه کسی پول لازم باشه
ضمن اینکه فکر میکنم بازدهی ثمسکن با توجه جمیع جهات در مقایسه با سایر سهم ها بیشتر خواهد بود
از این شاخه به اون شاخه پریدن کار درستی نیست
پر سود باشید
اون بنده خداهایی که با نقاشی و تعریف بقیه یا با تحلیل اشتباه خودشون این سهم رو چند برابر قیمت خریدن
با تورم موجود در جامعه دیگه تا سالهای سال به ارزش پول زمان خریدشون روی این سهم نمیرسند
متاسفانه خیلی از سهمها این شرایط رو دارن که خریداران گذشته دیگه تا سالهای سال به ارزش اصل پول زمان خریدشون نخواهند رسید
حجم مناسبی محدوده 390 تا 400 خالی کردن و امروز به صف فروش نشست ببینیم روزهای بعد تا چه قیمتی به ریزش خودش ادامه میده
دفعات گذشته 1300 تا 1400 تومان
700 تا 800 تومان حجم مناسبی فروخته بودن و بعدش متاسفانه سهم ریزش سنگین کرد
شرکت سود تقسیمی مناسبی نداره و طی سالهای طولانی نشون داده که از محل ساختمان سازی نمیتونه سود مناسبی شناسایی کنه
دوستان باید این موارد رو تو تصمیم گری لحاظ کنند
حجم مناسبی محدوده 390 تا 400 خالی کردن و امروز به صف فروش نشست ببینیم روزهای بعد تا چه قیمتی به ریزش خودش ادامه میده
دفعات گذشته 1300 تا 1400 تومان
700 تا 800 تومان حجم مناسبی فروخته بودن و بعدش متاسفانه سهم ریزش سنگین کرد
شرکت سود تقسیمی مناسبی نداره و طی سالهای طولانی نشون داده که از محل ساختمان سازی نمیتونه سود مناسبی شناسایی کنه
دوستان باید این موارد رو تو تصمیم گری لحاظ کنند
انبوه سازا ممکنه یه رشد کنن..نه به خاطر مواردی که فرمودید
به دلیل فروش متری مسکن در بورس که به قول مسئولین قرار بوده از نیمه دوم سال شروع بشه.
ولی اینکه رو کدوم سهم ها اثر میزاره رو منم بررسی نکردم..فقط شنیدم ثپردیس اثر مثبت ممکنه بگیره.ثمسکن هم سهامدارشه.باید تحقیق بیشتر کرد.
نظر