دور همی فعالین بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dijimon
    عضو عادی
    • Apr 2019
    • 50

پاسخ : دور همی فعالین بورسی

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
    شما سهمی که میخری باید قبلش وقت بذاری سهمو بشناسی. شما تبرک رو بالا خریدی نمیدونم با چه تحلیلی ولی حالا خریدی قبل گزارش سالیانه. گزارش سالیانه که اومد همه مثل شما بخاطر نفهمیدن سهم صف فروش میلیونی درست کردن روی 286 که چرا شرکت 4 تومن سود داده. دریغ ازینکه سود اصلی شرکت تبرک از زیرمجموعه هاش هست. بعد که اطلاعیه داد تبرک دراین باره از صف فروش 6 میلیونی رسید به صف خرید میلیونی. خب خیلی واضح داره میگه که سود تلفیقی بعد از مجمع غپونه و غشهداب اعلام میشه و قطعا بالای 40 تومن هست. منطق میگه که شما باید این سهمو حداقل تا یه ماه دیگه نگه داری. بعد شما دیروز تو رنج 300-310 فروختین!!! امروز با صف خرید بسته شد! تازه شرکت غبهار هم با مالکیت 100 درصدی تبرک در شرف عرضه اولیست!!! بنظرم قبل از خرید سهم کامل اونو زیر نظر بگیرید و بعد از خرید باید تا هدفتون صبر کنید.
    بله متاسفانه برای شناخت خصوصا از نظر بنیادی خیلی وقت نمیذارم چون خیلی نمیفهمم و برام جالب هم نیست
    ولی در مورد تبرک این اشتباه رو کردم ... که جای بدی خریدم و متاسفانه از یه کانالی سیگنال گرفتم که ورنا رو معرفی کرده بود و من پنجاه درصد سود گرفته بودم
    فکر میکردم این هم درست درمیاد ... اینه که خودم هیچ بررسی نکردم ...

ولی خب خیلی وقت ها هم صبر کردم ... مثلا گکیش رو فک کنم از اول سال خریدم و تا پنج تیر داشتم .... انقدررررر درجا زد که دیگه خسته شدم فروحتم از پس فردای فروشم تا الان سی درصد رشد کرده :| ... سه تا 10+ خورده ...
    ثمسکن رو دو ماه داشتم ... اون هم خسته م کرد ... پنج تیر فروختم و بعدش صف خرید شد و تا الان 25 درصد تقدیم سهام داراش کرده :|

خب وقتی میبینم تا من میفروشم سهم رشد میکنه با خودم میگم شاید به درد این کار نمیخورم ...

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط dijimon پست شده است View Post
      بله متاسفانه برای شناخت خصوصا از نظر بنیادی خیلی وقت نمیذارم چون خیلی نمیفهمم و برام جالب هم نیست
      ولی در مورد تبرک این اشتباه رو کردم ... که جای بدی خریدم و متاسفانه از یه کانالی سیگنال گرفتم که ورنا رو معرفی کرده بود و من پنجاه درصد سود گرفته بودم
      فکر میکردم این هم درست درمیاد ... اینه که خودم هیچ بررسی نکردم ...

ولی خب خیلی وقت ها هم صبر کردم ... مثلا گکیش رو فک کنم از اول سال خریدم و تا پنج تیر داشتم .... انقدررررر درجا زد که دیگه خسته شدم فروحتم از پس فردای فروشم تا الان سی درصد رشد کرده :| ... سه تا 10+ خورده ...
      ثمسکن رو دو ماه داشتم ... اون هم خسته م کرد ... پنج تیر فروختم و بعدش صف خرید شد و تا الان 25 درصد تقدیم سهام داراش کرده :|

خب وقتی میبینم تا من میفروشم سهم رشد میکنه با خودم میگم شاید به درد این کار نمیخورم ...
      دوست عزیز باز جای شکرش باقیه که سرمایه تان تغییر نکرده
      من که ضرر هم کردم.سبدی هم که فروردین بسته بودم.اگر دست بهش نمی زدم.الان بالای ۱۵۰ درصد تو سود بودم.

بی خیال.
      منم آنقدر خودخوری کردم که دیگه داشتم دیوانه می شدم.
      اما از دیروز تصمیم گرفتم گذشته را رها کنم و بچسبم به آینده.
      از اشتباهات گذشته درس بگیرم و در معاملات آینده برام بشه تجربه
      با آه و افسوس کاری درست نمی شه هیچ .بدتر هم میشه
      موفق باشید.
      یه جایی خوانده بودم.
      یکی از کارمندانی شرکت جنرال موتورز باعث ضرر ۱۰ میلیون دلاری برای شرکت شده بود.بخاطر کار اشتباهش تصمیم گرفت استعفا بده.
      اما مدیر عامل شرکت با استعفا قبول نکرد.بهش گفت تو ۱۰ میلیون دلار تجربه داری.باید از این تجربه ات استفاده کنی.

اینجا اساتید بی ریا و دلسوز فراوان هست.حتما کمکت می کنند.
      بیرون نکش.مثل کسی نباش که از اسب افتاد و تا آخر عمرش از سواری ترسید...
      تازه داری راه می افتی..
      از یکی از بزرگان پرسیدند چگونه زودتر به موفقیت برسیم..
      گفت اگر میخواهید بیشتر موفق شوید بایست تعداد شکست هایتان هم بیشتر شود...
      بمان با کمک و یاری همدیگه می تونیم سربلند باشیم...
      الان ببین امیر محمد..رویا خانم و حتی خود من با وجود مشکلات زیاد باز هم ایستاده ایم
      آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2019/07/08, 23:57.
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
        ]

سلام به روی ماهت

من هم مبتدی هستم

بنده حدود ۳۰ سهم از بازار رو روزانه رصد میکتم به اصطلاح در واچ دارم
        مشخصه که نمیشه همه بازار رو زصد کرد
        ..اصلا اینجوری نمیشه کار کرد

منظور حقیر بازدهی سهم نبود ..نوع نگاه به معاملات بود
        مثلا از فروش حقوقی ناراحت نشیم و یا بالعکس

اصلا حقیقی وزن زیادی نداره تو بورس

باید بازی شونو بخونی
        حقوقیو رو میگم
        اینه رمز موفقیت تو بورس

افراد سلایق مختلفی دارند
        بعضی فقط سهامداری میکنند ودر بلند مدت موفقند
        بعضی نوسانگیری ..حالا میتونه روزانه باشه ..هفتگی و ماهانه

من باید خرج زندگیمو در بیارم ...البته خدا وسیله سازه

مطمین باشیم اونجه روزی ماست ...تا دونه آخر به ما خواهد رسیدوغم روزی نخوریم

ولی دست از تلاش بر نداریم

من از سهمهایی که خاطره دارم به قول نوام نوسان میگیرم
        چون تا حدودی بازیشون دستم اومده

امسال از غگرجی سود خوبی کرفتم
        نمیدونم چرا هر وقت صف فروش میشه میخرم ...فرداش تو مثبتی میفروشم

کلا دنبال سهامی میگردم که حداقل ۳ تا...۴ تا منفی خورده باشه

زیر نظر میگیرم

خدا هم به ما اینجوری روزی میده

خودمو میگم به دوستی بر نخوره

چنان روزی به نادانان رساند

که صد عاقل در آن حیران بماند

من کارگر ساختمان بوده وهستم ..ابزار کارم چوب بست و نردبان...بوده..والان یک لپ تاب

خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم
        البته دیپلم اقتصاد در سال ۷۱. را گرفتم

خدایا ...فقط تو را میپرستم وتنها از تو یاری میجویم

موفق باشید
        سلام برادر
        انشالله از حرفم برداشت بد نکنی

بازار خیلی مکاره و داره بر لبه تیغ حرکت میکنه
        شما شاید روزها و سالهای تیره بورس رو ندیده باشی
        بورس برا سرمایه گذاریست نه پول در آوردن روزانه زندگی ( چون تازه کار هستی)

تفاوت دو مقوله بالا بسیار زیاده
        حرف برا گفتن زیاده و نمیدونم چطوری بهت بفهمونم

بورس تمرکز رو از کار اصلیت ازت میگیره و ....
        بخصوص شما که نوسانگیری میخوای بکنی

بخدا نمیدونم چطوری بگم ....

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط aminian پست شده است View Post

سلام برادر
          انشالله از حرفم برداشت بد نکنی

بازار خیلی مکاره و داره بر لبه تیغ حرکت میکنه
          شما شاید روزها و سالهای تیره بورس رو ندیده باشی
          بورس برا سرمایه گذاریست نه پول در آوردن روزانه زندگی ( چون تازه کار هستی)

تفاوت دو مقوله بالا بسیار زیاده
          حرف برا گفتن زیاده و نمیدونم چطوری بهت بفهمونم

بورس تمرکز رو از کار اصلیت ازت میگیره و ....
          بخصوص شما که نوسانگیری میخوای بکنی

بخدا نمیدونم چطوری بگم ....
          دوست شاید در رساندن منظورتان دچار مشکل شوید یا اینکه فکر کنید به کسی بر بخوره..
          هیچ اشکالی نداره..اینجا هستیم تا تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم..
          لطفا از تجربه خودتان و نحوه ترید تان اگر امکانش هست به اشتراک بگذارین تا دیگر دوستان استفاده کنم من جمله خودم
          موفق باشید
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• abed
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 427

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            دوست عزیز باز جای شکرش باقیه که سرمایه تان تغییر نکرده
            من که ضرر هم کردم.سبدی هم که فروردین بسته بودم.اگر دست بهش نمی زدم.الان بالای ۱۵۰ درصد تو سود بودم.

بی خیال.
            منم آنقدر خودخوری کردم که دیگه داشتم دیوانه می شدم.
            اما از دیروز تصمیم گرفتم گذشته را رها کنم و بچسبم به آینده.
            از اشتباهات گذشته درس بگیرم و در معاملات آینده برام بشه تجربه
            با آه و افسوس کاری درست نمی شه هیچ .بدتر هم میشه
            موفق باشید.
            یه جایی خوانده بودم.
            یکی از کارمندانی شرکت جنرال موتورز باعث ضرر ۱۰ میلیون دلاری برای شرکت شده بود.بخاطر کار اشتباهش تصمیم گرفت استعفا بده.
            اما مدیر عامل شرکت با استعفا قبول نکرد.بهش گفت تو ۱۰ میلیون دلار تجربه داری.باید از این تجربه ات استفاده کنی.

اینجا اساتید بی ریا و دلسوز فراوان هست.حتما کمکت می کنند.
            بیرون نکش.مثل کسی نباش که از اسب افتاد و تا آخر عمرش از سواری ترسید...
            تازه داری راه می افتی..
            از یکی از بزرگان پرسیدند چگونه زودتر به موفقیت برسیم..
            گفت اگر میخواهید بیشتر موفق شوید بایست تعداد شکست هایتان هم بیشتر شود...
            بمان با کمک و یاری همدیگه می تونیم سربلند باشیم...
            الان ببین امیر محمد..رویا خانم و حتی خود من با وجود مشکلات زیاد باز هم ایستاده ایم
            اگر درسهایی که بورس بهت میده یادنگیری و تغییر نکنی دوباره گرفتار همان اشتباهاتت میکنه.

اولیش اینه که در در تصمیم گیریت خرد حاکم باشه (که میگه تحقیق کن و سر فرصت انتخاب کن بازار اینجاست و فرار نمیکنه و.....) فقط موقع تصمیم از هیجانات و احساسات بعنوان سوخت انگیزه به کارت استفاده کن (مثلا میتوانم سود کنم و با پولش کارهایی که میخواهم انجام دهم و...)

--احساسات را نمیتوان کنار گذاشت--باید باشه تا بهت انگیزه کار را بده--نباید بگذاری به جهت منفی ببردت--یعنی باید خرد را حاکم کنی تا بتونه را هبریت را درست انجام بده--یادت باشه احساسات باید کنترلشون دست تو و یا همان خرد باشه
            --- بجای خودخوری همیشه به خودت یاداوری کن اگر نیام تو بورس و ریسک نکنم (که اون هم احتمال ضرر توش هست) هیچ وقت چیزی هم گیرم نخواهد امد--ریوارد در مقابل ریسک به ضرر هست--همه اینها را ناخوداگاه میدانند اما بد نیست یاد اوری گردد

نمیدونم منظورم را رساندم؟ به هر حال موافق نطر شماست ودر همان راستاست.

شخصا فکر میکنم اگر سهمهایی سال ۹۲ را نگه میداشتیم همه در سود بودیم. اکثرا با این مطلب موافقند که بلند مدت بورس ایران بدلیل تورم سود خوبی خواهد داد-- دیدگاه سرمایه گذاری--. (سهم خوب را اگر نگهداری دیر یا زود حتما جواب میده. اگر کسی از ۱۰ سال پیش یک سهم خوب -- نمیدونم مثلا کبافق را نگه میداشت پولش چند برابر شده بود؟ بعد از خرید این همه هم تحلیل نمیخواست-- از تورم هم خیلی جلوتر بود.
            آخرین ویرایش توسط abed؛ 2019/07/09, 02:48.

نظر

• عمو محسن
              عضو عادی
              • Mar 2019
              • 106

در اصل توسط abed پست شده است View Post
              اگر درسهایی که بورس بهت میده یادنگیری و تغییر نکنی دوباره گرفتار همان اشتباهاتت میکنه.

اولیش اینه که در در تصمیم گیریت خرد حاکم باشه (که میگه تحقیق کن و سر فرصت انتخاب کن بازار اینجاست و فرار نمیکنه و.....) فقط موقع تصمیم از هیجانات و احساسات بعنوان سوخت انگیزه به کارت استفاده کن (مثلا میتوانم سود کنم و با پولش کارهایی که میخواهم انجام دهم و...)

--احساسات را نمیتوان کنار گذاشت--باید باشه تا بهت انگیزه کار را بده--نباید بگذاری به جهت منفی ببردت--یعنی باید خرد را حاکم کنی تا بتونه را هبریت را درست انجام بده--یادت باشه احساسات باید کنترلشون دست تو و یا همان خرد باشه
              --- بجای خودخوری همیشه به خودت یاداوری کن اگر نیام تو بورس و ریسک نکنم (که اون هم احتمال ضرر توش هست) هیچ وقت چیزی هم گیرم نخواهد امد--ریوارد در مقابل ریسک به ضرر هست--همه اینها را ناخوداگاه میدانند اما بد نیست یاد اوری گردد

نمیدونم منظورم را رساندم؟ به هر حال موافق نطر شماست ودر همان راستاست.

شخصا فکر میکنم اگر سهمهایی سال ۹۲ را نگه میداشتیم همه در سود بودیم. اکثرا با این مطلب موافقند که بلند مدت بورس ایران بدلیل تورم سود خوبی خواهد داد-- دیدگاه سرمایه گذاری--. (سهم خوب را اگر نگهداری دیر یا زود حتما جواب میده. اگر کسی از ۱۰ سال پیش یک سهم خوب -- نمیدونم مثلا کبافق را نگه میداشت پولش چند برابر شده بود؟ بعد از خرید این همه هم تحلیل نمیخواست-- از تورم هم خیلی جلوتر بود.
              عرضه اولیه شرکت بورس را سال۸۵ خریدم الان شده ۱۰۰ برابر .بدون احتساب سودهای سالیانه

نظر

• ارادت
                عضو فعال
                • Jul 2017
                • 2268

سلام استاد....درصورت ریزش غشهداب غپاک کپسول کدوم برای ورود مناسبه؟

نظر

• ارادت
                  عضو فعال
                  • Jul 2017
                  • 2268

با کسب اجازه از اساتید....بنظر میرسه خساپا به حمایت محکمی برخورد کرده واز یکطرف خرید حقوقی....بهتره ریزش بیشتر نکنه در غیر اینصورت جا برای ریزش 10-15درصد داره....

نظر

• rezasatari
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 551

سلام خدايي چه حقوقي بز خري داره اين پرداخت واي به حال اون فروشنده ها اگه اين بابا خريدش رو تكميل كنه اگه ملت اردرهاي 100هزارتايي واسه قيمتي بزارن اگه اين حقوقي يه ريال از قيمت خودش پايين تر بده با اينكه ماهي به دمش رسيده اما حقوقي و سهامدار با كلاسي نداره البته توهين به دوستان نشود منظورم اونايي هستش كه ابشاري سهامشونو به اين حقوقي قالتاق ميدن جناب نوام واسه همينه كه ميگم تو بازار سرمايه چندتا حقوقي خوشنام اگه اطلاع دارين معرفي بفرمايين

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                      سلام خدايي چه حقوقي بز خري داره اين پرداخت واي به حال اون فروشنده ها اگه اين بابا خريدش رو تكميل كنه اگه ملت اردرهاي 100هزارتايي واسه قيمتي بزارن اگه اين حقوقي يه ريال از قيمت خودش پايين تر بده با اينكه ماهي به دمش رسيده اما حقوقي و سهامدار با كلاسي نداره البته توهين به دوستان نشود منظورم اونايي هستش كه ابشاري سهامشونو به اين حقوقي قالتاق ميدن جناب نوام واسه همينه كه ميگم تو بازار سرمايه چندتا حقوقي خوشنام اگه اطلاع دارين معرفي بفرمايين

سلام

دوست عزیز میشه لطفا این اگر ها را که شمردید ...کمی توضیح دهید

اگر اردرهای 100 تایی ...اگر حقوقی یک ریال پائینتر بده!!!

ممنونم

نظر

• rezasatari
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 551

با سلام مجدد ببين دوست گرامي مثلا رو قيمت 14000ريال 5نفر در مجموع 100هزار اردر خريد ميزارن و اين حقوقي رو قيمت14005ريال مثلا 10000 تا برا فروش ميزاره شما ميبيني 10دقيقه 15 دقيقه مثلا زمان ميگذره اما حاضر نميشه تو قيمتي كه خواستن بده بلكه قيمت خودشو ميخاد تحميل كنه از يه جهاتي خوبه اما اينكه خريدش كي تكميل ميشه ممكنه روزها وقت ادمو بگيره هرچند كه من به سهامدار عمده اش كه يه ميليارد سهمو داره چشم دوختم كه معلومه اثن نگاه به سهم نميكنه به هر حال اگه ميخاهيد تو بازار سرمايه باشين كه بايدم باشين چون راحت ترين راه كسب سرمايه و پول هستش حتما حتما اموزش رو بگذرونين حدود يه سال ميكشه اما خيلي مفيده به اميد موفقيت تمامي دوستان تازه كار البته خودم حرفه اي نيستم و در حد متوسطم

نظر

• solitaryman
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 136

درود بر همه
                          جناب چامسکی نظرتون درباره فلوله چیه؟ هنوز هم فاکتورهای رشد قیمتش پابرجاست؟

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

خوب بسلامتی داریم میریم برا صف فروش پرداخت

نظر

• ارادت
                              عضو فعال
                              • Jul 2017
                              • 2268

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                              وسین 181 برداریم؟
                              28 درصد طی 3 روز ..اون چیزی که مهمه اینه که سهم رو ندارم........../:.zzzzzz.:/

نظر

• ارادت
                                عضو فعال
                                • Jul 2017
                                • 2268

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                                سلام استاد....درصورت ریزش غشهداب غپاک کپسول کدوم برای ورود مناسبه؟
                                غشهداب 5 درصد داد شاید فردا باید بااحتیاط بود

نظر

در حال کار...
                                X