کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چند روزی هست که روند سهم را دنبال می کنم
متاسفانه نسبت فروشنده به خریدار اصلا جالب نیست
اما چون بالای ۱۳۳۰ حجم بالایی خورده.فکر نکنم زیر این قیمت بره
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
ببخشید اگه در حضور اساتید و دوستان بعنوان یک مبتدی نظر میدم....
اینجا همه برای یادگیری اینجا هستند.حتی استادان.
راحت باش و نظرت را بگو.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
سلام جناب نوام
امروز پرداخت منفی بود و به نقطه ای که اشاره کرده بودید رسید. قدرت فروشنده هم زیاد بود. اگه حمایت حقوق نبود ممکن بود صف فروش هم می شد. به نظرتون حد ضرر رو چند بذاریم؟ آیا برای میانگین کم کردن زمان مناسبیه؟ تارگت سهم چنده؟
ممنون
فردا تعداد 300 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام پتروشیمی نوری در محدوده قیمتی 2 هزار و 950 تومان تا 3 هزار و 125 تومان عرضه اولیه میشودو حدود یک و نهصد تا دو میل و صد پول نیاز داره.
فردا تعداد 300 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام پتروشیمی نوری در محدوده قیمتی 2 هزار و 950 تومان تا 3 هزار و 125 تومان عرضه اولیه میشودو حدود یک و نهصد تا دو میل و صد پول نیاز داره.
متاسفانه بنده با کارگزاری کشاورزی کار میکنم..تا حالا موفق نشدم عرضه اولیه بخرم.
اصلا نمیشه وارد کنم قبول نمی کنه
دوستانی که با کشاورزی آنلاین کار می کنند راهنمایی کنند
دوستان تجربه من تو این چند ماه اخیر که اوضاع سیاسی ثابتی نداریم میگه که چهارشنبه ها سهم نخرید... اگر نقد هستید نقد بمونید..صبر کردن خودش یه هنره تو بورس.
نظر