__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10169

__نقشه راه بازار سرمایه__

مدیریت محترم سایت بورسی طی پیغامی نکاتی رو گفتن که مجاب شدم دوباره بنویسم.
    این تاپیک رو هم ایجاد کردم تا اگر حرفی چیزی در مورد بازار بورس داشته باشم اینجا بنویسم و در تاپیک های دیگه مزاحم دوستان نشم.
    در سال اگر بتونم 7-8 تا سهم معرفی کنم که حداقل 70-80 درصد بالا بره،نمره قبولی بخودم خواهم داد.
    هر کسی سوالی چیزی هم داشته باشه اگر حوصله داشته باشم جواب میدم حوصله نداشته باشم بی جواب میمونه،پس بیخودی شلوغش نکنید.
    تمامی سهامی هم که اینجا معرفی میشه ممکنه به هدف بخوره و ممکن هم هست اصلا به هدف نخورند پس هر کسی از رو دست این تاپیک خرید میکنه خودش مسول خرید و فروشش خواهد بود.رعایت حد ضرر الزامیست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2904

پاسخ : گاهنامه orumbourse

تاپیک جدید مبارک
    امیدوارم تاپیکی پر از برکت باشه
    ارادت
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• مباشر
      ستاره دار (1)
      • May 2019
      • 385

مبارکه ان شاله که موفق باشید
      برای شروع جناب اروم بورس
      نظرتون رو درباره ادامه روند معاملاتی بازار پایه چیه
      خودم نصف سبدم پایه ای هس بیشترم کفرآور که تو این چند روز صف میلیونی فروش داشته

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10169

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
        مبارکه ان شاله که موفق باشید
        برای شروع جناب اروم بورس
        نظرتون رو درباره ادامه روند معاملاتی بازار پایه چیه
        خودم نصف سبدم پایه ای هس بیشترم کفرآور که تو این چند روز صف میلیونی فروش داشته
        درود
        قطعا که همینطور صف فروش باقی نمی موندند.بنظرم از فردا یا دو روز دیگه فشار فروش ازشون گرفته بشه.
        ولی با وضع قوانین و مقرارت جدید جذابیت بازار پایه از بین رفت و باعث ویرانی بهشت نوسانگیرهای کوتاه مدت شد.
        قطعا دیگه مثل قبل پول پشت سهام بازار پایه نمیاد چون بازدهی در قیاس با قبل پروسه طولانی وکندتری میشه ولی این دلیل نمیشه که سهام خوبش خریدار نداشته باشند.
        کفرآور هم موج صعودی اخیر موج سوم بوده یا یه موج صعودی کوتاه دیگه داره تا موج سوم تموم بشه یا اینکه در 1550 تومن موج سوم تموم شده و اکنون وارد موج اصلاحی پرنوسان چهارم شده.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/02, 21:15.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• kh25
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 693

اروم خان از شما بیشتر از اینا انتظار داریم

نظر

• آگراداد
            عضو فعال
            • Dec 2017
            • 424

خیر مقدم .

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

ثمسکن (سرمایه گذاری مسکن)

قیمت فعلی 157 تومن
              ثمسکن با توجه به سود ده بودن(57 ریال سال گذشته) و داشتن سود انباشته 19 تومنی بنظر من در این قیمت ها خرید کم ریسکی محسوب میشه و برای میان مدت و بلند مدت میتونه گزینه خوبی باشه البته دنبال صعود شارپ نباشید،چون سهم تقریبا بزرگیه ،بگمانم پرنوسان بالا بره.
              اخیرا پول خوبی وارد سهم شده.خرید زیر 160 تومن بنظر من بد نیست،محدوده 145 تا 155 تومن پر از حمایت می باشد و احتمال شکست این حمایت اندکه.حد ضرر سهم 130 تومنه و هدف حداقلی سهم 240 تومنه.
              12 شهریور 98

نظر

• نادر کاظمی
                ستاره دار(1)
                • Jul 2018
                • 794

آقای ارومبورس اگه ممکنه سهام وخارزم بررسی کنید. هدفش چنده؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
                  آقای ارومبورس اگه ممکنه سهام وخارزم بررسی کنید. هدفش چنده؟
                  حداقل 245 تومن اما پرنوسان، بلند مدتش هم فکر کنم 320 تومن.
                  تا وقتی بالای 140 تومنه پتانسیل صعودی بالایی داره.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

از نظر من سهام بزرگ خیلی از رشد بازار عقب مونده اند.
                    هم فملی هم فخوز هم فولاد هم وتجارت همگی بنظرمن در قیمت های کم ریسکی هستند و بایستی بیان بالا.
                    چه معنی داره سهام خوب و با بنیادی مثل اینا در این قیمت ها بمونه اون وقت سهام کوچیک ،اما و اگردار 400-500 درصد رشد داشته باشند؟!
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/03, 09:48.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5585

جناب ارومبورس میشه لطفا سیمرغ رو هم در موردش نظرتون بگید؟؟؟ کلا موندم نگهش دارم یا بفروشمش.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10169

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        چهار ماه پیش وقتی وتجارت روی 45 تومن باز شد من یکی از مخالفین سرسخت خرید این سهم بودم و اعتقاد داشتم بالا باز شده، طی پست های زیادی هم اعلام کردم که خریدش اشتباهه و عملا خواب سرمایه رو خواهد داشت.حالا پس از چهارماه میبینیم سهم در این بازار سراسر سبز هیچ جایی نرفته و هر کی سهامداری کرده از رشد بازار عقب مونده ولی اکنون من اعتقاد دارم باید با نگاه مثبت به وتجارت نگاه کرد از نظر من وتجارت و خیلی از سهام بزرگ مانند فملی و فولاد و فخوز و غیره از رشد بازار عقب مونده اند و باید کمی بالا بیان.
                        من فکر میکنم خرید 42 تومن با حد ضرر 35 تومن برای وتجارت بد نباشه البته 40 تومن هم بیاد برای خرید باز بهتره.
                        انشالله با شکست 46 تومن میریم برای اهداف حداقل 60 تومن.
                        وتجارت در واچ باشه بالای 45 تومن بیاد مفهومش میتونه اتمام اصلاح باشه و میریم باشکست سقف 476 ریالی انشالله گاماس گاماس 60 تومن.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10169

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          جناب ارومبورس میشه لطفا سیمرغ رو هم در موردش نظرتون بگید؟؟؟ کلا موندم نگهش دارم یا بفروشمش.
                          نظری ندارم.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

درود
                            حال بازار وقتی خوش هست و سالم هست که سهام بنیادین رشد کرده باشه
                            نه اینکه هر چی سهم زیانده چنذین در صد رشد کرده
                            که با یه تغییر قانون ابکی صف فروش بشن
                            با یه عطسه یه مسولی صف خرید
                            هر چند هزاری هم بهترین دلایل اورده بشه ...حال این بازار دو ریالی بهتر از این نمیشه
                            کش بالا و پایین رفتنش جای دیگری است

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 549

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              خانم رويا ماهي به دمش رسيده بازار با توجه به هفته بعد كه بازار انچناني نيستش فردا هم كه اخرين روز اين هفتس شما كه صبر كردي تا اخر اون هفته رو هم صبر كن منم خريدمش اما خيلي نوسانگير توشه راه بيوفته كه ميوفته به يه هفته صبر كردنش بقول اقاي قراتي مي ارزه ضمنا شرمنده با ادرس اپلود شما نتونستم عكس رو قرار بدم ببخشيد

نظر

در حال کار...
                              X