__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sanaz200
    عضو عادی
    • May 2014
    • 296

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    آب که از سر گذشت چه یه وجب چه چند وجب
    بیشتر سهامها تو صف فروش قفله اونهایی هم که صف نیست ارزش فروش نداره در نتیجه رصد بازار کمکی نمیکنه بهتره اموز رو بیخیال شیم انشاالله فردا ببینیم چطوریه
    [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10169

مهمترین چیز سلامتی تون هست،بازار بورس همیشه فرصت سود دهی داره ولی استرس زیاد میتونه صدمات جبران ناپذیری بهتون وارد کنه.
      اگه دیدن بازار منفی فشار زیادی بشما وارد میکنه بهتره بازار رو نگاه نکنید.روی سخنم با تازه واردها هست تقلای زیاد شما هم نمیتونه کمک زیادی بکنه بعضی وقتا نیازه که بازار رو نگه نکنید امروز هم از اون روزهاست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

نزول شاخص در تایم فریم روزانه تایید شد
        نزول داریم تا 270

شاخص سه تا کندل بزرگ منفی خورده قطعا فردا برای ساعت های اولیه بازار مثبت و آخر کار دوباره منفی خواهد شد

نظر

• kh25
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 693

دیروز نیامدیم
          فردا هم نخواهیم رفت

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10169

چندین باره که صف فروش خودرو و خزامیا و خساپا و ذوب و ... هی جمع میشه اینا خرید الکی چند میلیونی نمیکنند،میخرند چون میدونند هر چقدر قیمت پایین میاد این مقدار از حجم رو نمیشه خرید پس از فرصت استفاده کرده و خرید های میلیون حجمی میکنند روزی که بازار برگرده اون وقت مشخص میشه که اینا چقدر برنده بوده اند.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

بنظرم دیگه وقتشه سهام خوب راهشون رو از بازار منفی جدا کنند و دیگه منفی نخورند حداقل بالا هم نرفتند در یک قیمتی نوسان کنند تا اصلاح شاخص تموم بشه،چه کاریه هر روز سهام خوب و آینده دار همراه با شاخص قلابی افت کنند؟!
              خیلی از سهامی که امروز در منفی بودند ارزنده هستند و نبایست فروشنده ای در این قیمت ها داشته باشند.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

خساپا نزول تا 170
                اوضاع خیلی خرابتر ازین حرفاست
                سهم ها هرچی حمایت رو راحت از دست میدند
                انگار این اتفاق بعد از سخنرانی شیخ حسن اتفاق افتاد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

یه محرک برای این روزهای بازار
                  .
                  .
                  .
                  فوری مهم ... حسن امیری معاون نظارت بر بورس ها و ناشران :سازمان بورس اصلاحات آیین نامه اجرایی تبصره 1 ماده 149 اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم را جهت بهره مندی حداکثری شرکتها از معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را به سازمان امور مالیاتی ارائه کرده است و متن اصلاحیه در حال حاضر در مرحله طرح در جلسه هیئت وزیران است که به زودی ظرف چند روز آینده مصوب خواهد گردید و جهت اجرا ابلاغ خواهد شد

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5585

جناب ارومبورس یکی از دوستای من 60 تومن کل سرمایه اش بوده که الان 20 تومن توی ضرره. همین چند روز اخیر خرید انجام داده. روی این قیمت ها. این سهامش و قیمت خریدهاش هست. میشه راهنمایی کنید که آیا سهامش با بنیاد هست یا نه و اینکه قیمت هایی که خریده قیمت های خوبی بوده یا نه؟
                    وساخت 1500
                    وبیمه 750
                    ثامان 1050
                    ثباغ 560

میگه میخوام بفروشم برم بزنم به یه کاری که ضررام و جبران کنم. به زور راضیش کردم که نفروشه.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

در اصل توسط roya123 پست شده است
                      جناب ارومبورس؟؟؟ یکی از دوستان من خپارس داره. گفت از شما بپرسم که براش تحلیلش کنید. چون به هدف نوسان خریده بودش و با پول اعتباری و الان خورد به این وضعیت بازار. میخواست نظر شما رو بدونه
                      درود
                      بهشون بفرمایید تا زمانی که بازار اینطوریه هیچ انتظاری از خپارس نداشته باشید که خلاف روند بازار حرکت کنه.مگر اینکه یه خبر اختصاصی ویژه مثبت برای خپارس بیاد.
                      فردا وارد محدوده حمایتی بسیار قوی 112 تا 122 تومن میشه که خیلی حمایت قویی هست البته امروز هم نزدیک اون بوده میشه گفت یه تماس مختصری داشته.نمودارهای من میگه که احتمال مثبت شدن در معاملات فردا برای خپارس زیاده.امروز یه شمع زیر خط روند صعودی هفت ماه اخیر زد که اتفاق خوبی نیست.
                      تا وقتی بالای 145 تومن خودش رو تثبیت نکرده ،سایه اصلاح بالای سرش خواهد بود.
                      یه حمایت هم روی 105 تومن داره.هر چقدر تا 10 آبان ماه بالای 140 تومن خودش رو نگه داره برای روندش بهتره در اون تاریخ در قیمت های فعلی یا زیر این قیمت ها باشه بمعنی وارد شدن به یه روند خنثی زمانبر میتونه باشه که ممکنه یکی دو ماه در این قیمت ها بین 110 تا 130 تومن بالا پایین بشه.فعلا اینقدر از نمودارش برداشت کردم،امیدوارم زودتر بالا بره ولی با این بازار کارش سخته.

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 703

جناب اروم بورس عزیز با تشکر از شما...من ذوب آهن به قیمت ۲۱۵ خریده ام ...به نظرتان حد ضرر را چه قیمتی مد نظر داشته باشم امروز چند بار وسوسه شدم بفروشم و زیان شناسایی کنم ولی حمایت حقوقی را با خرید بالای ۱۰۰ میلیون سهم را دیدم منصرف شدم....ولی صادقانه بگم خیلی تحت فشار روحی هستم بابت زیانی که متحمل شدم و ترسم این است که کاهش قیمتش ادامه دار باشد ...ممنون میشوم راهنمایی کنید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10169

فردا منفی شاخص در مقیاس حسابی،با حمایت خط روند صعودی هفت ماه اخیر خود روبرو میشه.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/20, 21:57.

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            خساپا نزول تا 170
                            اوضاع خیلی خرابتر ازین حرفاست
                            سهم ها هرچی حمایت رو راحت از دست میدند
                            انگار این اتفاق بعد از سخنرانی شیخ حسن اتفاق افتاد
                            یاد نداریم حسن روباهی به وعده ای عمل کرده باشه همون پینوکیوی اصلاحات هم فقط ملت شریف ایران برای بازار سرمایه برنامه داریم ....

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10169

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                              جناب اروم بورس عزیز با تشکر از شما...من ذوب آهن به قیمت ۲۱۵ خریده ام ...به نظرتان حد ضرر را چه قیمتی مد نظر داشته باشم امروز چند بار وسوسه شدم بفروشم و زیان شناسایی کنم ولی حمایت حقوقی را با خرید بالای ۱۰۰ میلیون سهم را دیدم منصرف شدم....ولی صادقانه بگم خیلی تحت فشار روحی هستم بابت زیانی که متحمل شدم و ترسم این است که کاهش قیمتش ادامه دار باشد ...ممنون میشوم راهنمایی کنید
                              درود

اگر به پولش نیاز ندارید سعی کنید بدون وارد کردن فشار روحی روانی به خودتان،همچنان سهامداری کنید.متاسفانه من خیلی روی ذوب حساب میکردم و فکر نمیکردم زیر 205 تومن بیاد ولی جو بازار همه چیز رو خراب کرد.
                              فردا 170 تومن حمایت خیلی خیلی قویی هست.واقعیتش دیگه فروش در این قیمت ها توجیه نداره اگر هم میخواهید بفروشید اگر نوسان مثبتی داشت و در اون نوسان تونست خودش رو وارد محدوده مقاومتی 195 تا 205 تومن کنه ببینید اوضاعش چطوره؟اگر کم آورد،بنا به صلاحدید خودتون نصف بفروشید تا پایینتر جایگزین کنید.
                              من ذوب رو داخل یه کانال میبینم که کف کانال 155 تومن و سقف کانال حوالی 240 تومن هست البته الانم نمیشه با قاطعیت گفت حتما به کف میرسه شایدم از 170 تومن برگشت شایدم به 155 تومن برسه اون قسمتش رو من نمیدونم فقط اینو میدونم که از فردا وارد محدوده حمایتی قویی میشیم که خریداران زیادی در این محدوده هستند.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

بازار اصلاح زیاد قیمتی رو کرده از این قیمت ها یا باید یه نوسان مثبتی بده یا اینکه بصورت خیلی فرسایشی نوسان با شیب خیلی ملایم رو یه پایین بکنه مثلا پرنوسان در یک ماه ده درصد افت کنه که اینم بعیده ،بنظرم پیش بینی اول محتمل تره،بدین صورت که بازار از فردا برای چند روز مثبت بشه و سهام یه 10-15 درصدی بالا برند و بعد دوباره بازار تمایل به منفی پیدا کنه تا اصلاح شاخص تموم بشه.

نظر

در حال کار...
                                X