__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما مهرداد عزیز
    زیر 200 تومن ممکنه در یک سال آینده سهم کمی پیدا بشه غیر از سهام بانکی بزرگ ولی برای اومدن اغلب سهام به بالای 500 یا 1000 تومن حتما باید چهار صفر برداشته بشه وگرنه تا زمانیکه برداشته نشه هنوز خواهیم داشت.
    جناب سکه شانس یهویی میان یه پیامی میزارن قلب آدم از تو سینه اش یهویی کنده میشه. بابا این 4 تا صفره حداقل دو سال طول میشکه که برداشته بشه. از الان اینجوری میگین من واقعا استرس می گیرم. البته ببخشید قصد جسارت نداشتما. ولی واقعا راست میگم. یه سری پست هایی که میزارید من دچار تپش قلب شدید میشم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      جناب ارومبورس من امروز بقیه نقدینگیم رو فسپا بخرم به نظرتون؟؟؟
      من نظرم را روی فسپا گفته ام اینکه بخرید یا نخرید مسئله شخصی خود شماست.متاسفانه سهم تا یه چند روز درجا میزنه یا منفی میشه شما از روند سهم ناامید میشید،پست میزنید که ارزش سهامداری نداره،پس من هیچ پیشنهادی بشما نمیتونم بدم.اکثر سهام پیشنهادی من برای میان مدت و بلند مدت هست.
      من خودم دارم و الان سهامدارشم بغیر از خودم برای چند نفر هم خریدم و اینجا هم نوشتم که سهم کم ریسکیه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

من نظرم را روی فسپا گفته ام اینکه بخرید یا نخرید مسئله شخصی خود شماست.متاسفانه سهم تا یه چند روز درجا میزنه یا منفی میشه شما از روند سهم ناامید میشید،پست میزنید که ارزش سهامداری نداره،پس من هیچ پیشنهادی بشما نمیتونم بدم.اکثر سهام پیشنهادی من برای میان مدت و بلند مدت هست.
        من خودم دارم و الان سهامدارشم بغیر از خودم برای چند نفر هم خریدم و اینجا هم نوشتم که سهم کم ریسکیه.
        خب من میخوام بدونم که اگه قراره اصلاح کنه تو قیمت پایین تر بخرم نه امروز از صف خرید. اگه هم که از نظر شما نه. پایین تر از قیمت امروز نمیاد که همین امروز بخرم. این و بهم بگید دیگه خودم می تونم تصمیم بگیرم.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

درود بر شما مهرداد عزیز
          زیر 200 تومن ممکنه در یک سال آینده سهم کمی پیدا بشه غیر از سهام بانکی بزرگ ولی برای اومدن اغلب سهام به بالای 500 یا 1000 تومن حتما باید چهار صفر برداشته بشه وگرنه تا زمانیکه برداشته نشه هنوز خواهیم داشت.
          درود بر شما
          ارزوی سلامتی

این بازار به پیشواز حذف این صفر رفته است چه با اتفاق سیاسی جه هر اتفاق دیگری
          جلو جلو صندوق ها و سرمایه گذاری ها در حال خانه تکانی برای این تغییرات اقتصادی هستند
          با فرض اینکه مجلس هم زیر بار این پیشنهاد دولت نره
          بازار خود به خود باید ارزش قیمت های سهام اش را به مرز دلار 7 تا 8 ت برساند نه اینکه با 4200 و 5 ت بازی بازی کند
          شاید سرعت این تغییرات به قول جمله همیشگی شما
          پر نوسان باشذ
          اما این مهم در حال رخداد است و چاره ای هم نیست می بایستی اتفاق بیافته با مقاومت بی مقاومت ....هوار هوار حباب هم برای انهایی که می خواهند مصاحبه ای کنند بی اثر است

.............
          به نظر من
          گروه بعدی بعد از رالی قیمت های خودرویی ها و فاز استراحت کوتاه مدت انها ...فلزاتی ها باشند ...پول دستم بیاد ذوب را حتما خرید میکنم

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

جناب سکه شانس یهویی میان یه پیامی میزارن قلب آدم از تو سینه اش یهویی کنده میشه. بابا این 4 تا صفره حداقل دو سال طول میشکه که برداشته بشه. از الان اینجوری میگین من واقعا استرس می گیرم. البته ببخشید قصد جسارت نداشتما. ولی واقعا راست میگم. یه سری پست هایی که میزارید من دچار تپش قلب شدید میشم.
            درود
            گاهی دکمه ندید رو روشن کن برای خیلی چیزها اثر بخش تره از صد تا قرص کاربردی تره

من برای خودم می نویسم یه خط خطی میکنم ...به حرف ما هم نیست که ....فعلا کش بازار بورس وصل شده به 2 اسفند...

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

وساپا هم داره صف خرید میشه
              .
              .
              .
              .
              خدایا هزار مرتبه شکر که منو از بابت خودرو سربلند کردی.حالا همه منتقدین خودرو متوجه شدند که حق با من بوده.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

خب من میخوام بدونم که اگه قراره اصلاح کنه تو قیمت پایین تر بخرم نه امروز از صف خرید. اگه هم که از نظر شما نه. پایین تر از قیمت امروز نمیاد که همین امروز بخرم. این و بهم بگید دیگه خودم می تونم تصمیم بگیرم.
                اگر منظورتون نوسان 10-15 تومنه اونو که نمیشه پیش بینی کرد ولی اگر اصلاح ده بیست درصدی باشه فعلا من نمیبینم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اگر منظورتون نوسان 10-15 تومنه اونو که نمیشه پیش بینی کرد ولی اگر اصلاح ده بیست درصدی باشه فعلا من نمیبینم.
                  منظورم همون 10 درصد اینا بود. یعنی حداقل به قیمت خرید خودم (1176) بخرم که می فرمایید نمیشه پیش بینی کرد. از راهنمایی تون و پاسخ تون متشکرم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

بنظر من بیمه پارسیان بازم میتونه بالا بره.الان 290 تومن معامله میشه.
                    یه مقاومت کته کلفت روی 330 تومن داره ولی من احتمال میدم اینبار با نوسانی بشکنه.با رعایت حد ضرر سهامداری شود.

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

ثمسکن

14 ملیون صف خرید

خدایا شکرت

ممنون داداش سجاد عزیز

من انسان دل شکسته ایی هستم ...حقیر را خوشحال کردید

امیدوارم خداوند خوشحالتون کنه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

وبصادر اومد بالای دو درصد مثبت.اینم نمودار خوبی داره گرچه ما روی وتجارت فعالیم ولی اینم نمودار بدی نداره بالای 46 تومن بیاد احتمالش زیاده بره برای شکست مقاومت 50 تومن.
                        الان روی 44 تومن معامله میشه تا وقتی بالای 36 تومنه پتانسیل صعود داره.
                        ببینیم وتجارت چیکار میکنه؟

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

بازار در نبود بازار پایه ای ها علی رغم نصف و نیمه بودن ان و تعطیلات خوب تحرکی داشته است

امیدوارم با افزایش دامنه نوسان سبب تحرک بیشتر و جذب نقدینگی بیشتر از قبل فراهم شود

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

در بین ۳۹ صنعت بورسی، بازدهی ۳۱ صنعت طی حدود ۶ ماه اخیر از شاخص کل بیشتر بوده است

. تک‌سهم‌ها و صنایع کوچک‌تری نظیر زراعت، کاغذسازان و گروه کاشی و سرامیک در این رونق بی‌رقیب پیشتاز بوده‌اند.

بزرگترین صنایع بورسی، یعنی
                            پتروشیمی‌ها،
                            فلزات و معدنی‌ها
                            و سهام وابسته‌ای نظیر یوتیلیتی‌ها

در کنار بانک‌ها از کسب بازدهی متوسط (۶۶ درصد) جا مانده‌اند.

میشه گفت مهر ماه نیز نوبت اینها باشه

هر چقدر به تاریخ مجمع سالیانه سازمان ملل نزدیک تر میشیم فضا نرم سیاسی بیشتر میشه
                            احتمالا بعد از حذف بولتون
                            امریکا یه قدم خوش سیاسی دیگر بر میدارد

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

آقای امیر محمد2 تا زمانیکه من پیغام ندادم که سهامتون رو بفروشید،سهامداری میکنید.اوکی؟
                              هر کسی هم هر سوالی داره میتونه از بقیه تحلیلگرها یا از آیدی های سبز رنگ بپرسه.
                              سهامی هم که گفتیم با رعایت حد ضرر سهامداری کنید.اگرهم با یه منفی خواهید ترسید همین الان بفروشید برید روی سهامی که دوسشون دارید.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

بیت آخر این شعر تقدیم میشه به امضای یکی از کاربرهای آبی رنگ

نظر

در حال کار...
                                X