__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
    با بودن اساتید من جسارت در معرفی سهامی نمی کنم
    اما گروه فلزات را زیر نظر داشته باشید
    حرکت نسبتا خوبی خواهند کرد
    حداقل بعد از رشد خودرویی ها و استراحت کوتاه انها
    من امروز به یکی از فلزات ورود کردم. و روزهای آینده اضافه خواهم کرد. اما الان منظور من معرفی سهم نیست. این سه سهمی که خدمتتون گفتم سهام بازار پایه هستند. چون فرمودید که تعدادی از آنها وارد بازار بالاتر می شوند خواستم بدونم این سه سهم هم امکان ورود به بازار بالاتر رو دارند یا نه؟
    و در ضمن من خودم خیلی بی تجربه هستم و با حمایت جناب آباد ترید می کنم.
    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/09/08, 11:57.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10181

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      بعنی نظر شما اینه که روزهای اول مثبت میشه و بعدش منفی میشه و دیگه رشد نمی کنه؟؟؟
      من نمیدونم چه جوری باز میکنند فقط تصورم اینه که برای صعودهای قوی نیاز به زمان دارند البته خوب هاشون ممکنه زودتر از بقیه راه بیفتند اما مطمئن نیستم که این اتفاق بزودی بیفته.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        من نمیدونم چه جوری باز میکنند فقط تصورم اینه که برای صعودهای قوی نیاز به زمان دارند البته خوب هاشون ممکنه زودتر از بقیه راه بیفتند اما مطمئن نیستم که این اتفاق بزودی بیفته.
        خب باز حرف شما منطقی هست. این که می فرمایید برای صعودهای قوی نیاز به زمان دارند. جناب آباد هم در مورد سهام بازار پایه ام گفتند که دیدم را باید 6 ماهه کنم. حتی یک ساله. اما جناب سکه شانس میگن اصلی ها می فروشند به ملت همیشه جوگیر و آنها کاسه چه کنم چه کنم به دست می گیرند.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

من امروز به یکی از فلزات ورود کردم. و روزهای آینده اضافه خواهم کرد. اما الان منظور من معرفی سهم نیست. این سه سهمی که خدمتتون گفتم سهام بازار پایه هستند. چون فرمودید که تعدادی از آنها وارد بازار اصلی می شوند خواستم بدونم این سه سهم هم امکان ورود به بازار اصلی رو دارند یا نه؟
          و در ضمن من خودم خیلی بی تجربه هستم و با حمایت جناب آباد ترید می کنم.
          به نظرم وثنو این قابلیت رو برای انتقال به بازار بالاتر داشته باشد ولی هیچ چیزی 100% نیست و احتمال است

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

خب باز حرف شما منطقی هست. این که می فرمایید برای صعودهای قوی نیاز به زمان دارند. جناب آباد هم در مورد سهام بازار پایه ام گفتند که دیدم را باید 6 ماهه کنم. حتی یک ساله. اما جناب سکه شانس میگن اصلی ها می فروشند به ملت همیشه جوگیر و آنها کاسه چه کنم چه کنم به دست می گیرند.
            من فقط نظرم را گفتم و می تواند واقعا هم اشتباه باشد
            جمع بندی نهایی مثبت و منفی های نظرها دیگر بر عهده خود هر سهامداری است از حالت چت خارج بشیم
            شاد باشید

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10181

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              جناب ارومبورس به نظر قندیها اماده اصلاح میشن .. ؟ درسته؟ یا نادرست؟نظرشما ؟؟؟؟
              ببخشید پست تون رو الان دیدم.نگاه میکنم نظرم رو میگم
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10181

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                جناب ارومبورس به نظر قندیها اماده اصلاح میشن .. ؟ درسته؟ یا نادرست؟نظرشما ؟؟؟؟
                درود
                من شاخص گروه قند و شکر رو بررسی کردم کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه احتمال وارد شدن به اصلاح بیشتر از صعوده.بنظر من احتیاط لازمه.
                تصورم من اینه که احتمال اصلاح قویتر از ادامه صعود برای مثبت های بالای ده بیست درصده.

نظر

• آگراداد
                  عضو فعال
                  • Dec 2017
                  • 424

لطفا در مورد گروه دارویی خصوصا دبالک بررسی ونظر دهید . باتشکر.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10181

با معاملات امروز بورس کالا
                    فولاد مبارکه طی شهریورماه تا اینجای کار 1500 میلیارد تومان ورق فروخته
                    قیمت میانگین موزون ورق گرم بی 4912 ورق گرم سی 4785 تومان میباشد که همچنان در هفته های اخیر ثابت بود و کاهشی نداشته
                    فروش فولاد مبارکه
                    تا پایان شهریورماه با احتساب فروش صادراتی و فروش داخلی به 195 هزار میلیارد ریال میرسه
                    با این میزان فروش 6 ماهه اول بدون احتساب سرمایگذاریها 65 تومان سود احتمالا محقق کنه و پوشش سود تلفیقی بالای 77 تومان که با صدور مجوز افزایش سرمایه 61.5 درصدی در مهرماه بمرور به سمت 520 مقاومت خود حرکت کنه
                    محدوده 430 به سطح خرید سهم تبدیل شده که کوتاه مدت بنظر میاد 430-460 نوسانی باشه/ منبع: یادداشت های کاظم نادرعلی

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

عصر بخیر
                      با یکی از ذوستان نسبت به سهامی که جناب سجاد این چند روز اخیر معرفی کردنذ
                      صحبت و بررسی این چند ساعت اخیر داشتیم
                      به عقیده ایشان اکثرا در کانال 3 از یک یا دو و یا برای شروع موج صعودی بلند مدت در حال اماده شدن هستند

پیش بینی میشود و به نظر میرسد چهارشنه هفته جاری فرصتی خوب برای بهینه کردن سبد سهام از وجود سهام رشدی است
                      هر چند هفته اینده هم این فرصت هست اما با قیمت های رشد کرده

یه سهمی هست به نام
                      تاپکیش....934 ای پی اس منفی ....پ ب ای 16.....قیمت 1507 تومان .....باید گفت علی برکت الله

بعد جماعت بورسی برای خرید سهام زیر ارزش ذاتی و دفتری و اماده شدن برای تجدید ارزیابی که کم هم نیستند
                      ناز می کنند یا مسابقه میدن برای فروش

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

به گزارش تجارت‌نیوز، براساس جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت از تغییرات قیمتی کالا‌های اساسی در تیرماه سال جاری قیمت سیب زمینی در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۶۳.۹ درصدی داشته است.

مطابق آمار در تیرماه امسال قیمت خرما مضافتی افزایش ۲۱۹.۷ درصد، جوجه یک روزه گوشتی افزایش ۱۴۳.۸ درصد، روغن موتور ایرانول ۱۲۰۰۰ افزایش ۱۰۵.۵ درصد و گوشت گوساله افزایش ۱۱۳ درصدی داشته است.

......
                        بدون تکنیکال.... بدون بنیادین ....بدون هیاهو ....بدون حباب ....بدون صف ....ووووووووو

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

بازار سرمایه و به خصوص بورس اوراق بهادار برای عموم مردم رعب‌آور است.

از طرف دیگر بسیاری از فعالان بورس دوست ندارند تعداد فعال‌های بازار بالا برود.

برای همین عده‌ای می‌کوشند تا ذهن عموم را نسبت به این بازار مخدوش کنند.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

در نیمه دوم سال 1398 با تقویت بازار بورس و رشد فیمت سهام
                            بیشتر به نکته پایین پی خواهیم برد

باوجود تحریم‌های نفتی و کاهش ارزش پول، دیگر دولت و حتی خود مردم به این امر واقف شوند که راه خروج از بحران، راهکار‌های کوته‌بینانه و سطحی نیست و باید تغییرات اساسی و پایداری در خصوص تولیدات داخلی از طرف دولت صورت بگیرد.

از طرف دیگر نیز به علت محدودیت‌های ایجادشده، مردم هم به‌مرورزمان زمینه را برای رشد محصولات داخلی فراهم می‌کنند؛

که اگر این مسیر به‌درستی پیش برود
                            حتما با رشد تولید داخلی و درنهایت تقویت نرخ واقعی ارز ملی مواجه خواهیم شد.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                              عصر بخیر
                              با یکی از ذوستان نسبت به سهامی که جناب سجاد این چند روز اخیر معرفی کردنذ
                              صحبت و بررسی این چند ساعت اخیر داشتیم
                              به عقیده ایشان اکثرا در کانال 3 از یک یا دو و یا برای شروع موج صعودی بلند مدت در حال اماده شدن هستند

پیش بینی میشود و به نظر میرسد چهارشنه هفته جاری فرصتی خوب برای بهینه کردن سبد سهام از وجود سهام رشدی است
                              هر چند هفته اینده هم این فرصت هست اما با قیمت های رشد کرده

یه سهمی هست به نام
                              تاپکیش....934 ای پی اس منفی ....پ ب ای 16.....قیمت 1507 تومان .....باید گفت علی برکت الله

بعد جماعت بورسی برای خرید سهام زیر ارزش ذاتی و دفتری و اماده شدن برای تجدید ارزیابی که کم هم نیستند
                              ناز می کنند یا مسابقه میدن برای فروش
                              درح کلمه منفی جلوی ای پی اس اشتباه قید شده ....ببخشید

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10181

از بتا سهم
                                در بازارهای جهانی در این لحظه نفت با رشدی جالب توجه در نزدیکی ۶۳دلار است .مس ۵۸۳۶ روی ۲۳۱۶ و سرب ۲۰۹۳ دلار است .آلومینیوم نیز حوالی ۱۸۰۰دلار است
                                قیمت سنگ آهن از مرز ۹۰ دلار گذشت

نظر

در حال کار...
                                X