__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10178

پاسخ : گاهنامه orumbourse

ماشالله ذوب ببینیم امروز برای دومین روز متوالی میتونی صف خرید ببینی یا نه؟
    بگمان من امروز فشار خرید بالاست احتمال دوباره صف خرید شدنش کم نیست.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیر محمد ۲
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 789

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      امیر محمد2 ت
      خواستم بگم حواسم به سهامت و سبدت هست .نگران منفی ها نباش.
      سلام

خیلی از محبت شما سپاسگزارم

دوست عزیز .... ازاینکه به فکر حقیر هستید ممنون

الهی که عاقبت به خیر بشی انشااله

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10178

آیا این هفته سقف 476 ریال وتجارت شکسته میشه؟احتمالش کم نیست.
        حتی این هفته هم شکسته نشه من احتمال میدم هفته آینده شکسته بشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مباشر
          ستاره دار (1)
          • May 2019
          • 385

جناب اروم بورس خرید خبهمن تو این قیمت توصیه میکنید

نظر

• مباشر
            ستاره دار (1)
            • May 2019
            • 385

برا سبد خواهرم میخام بخرم بین خبهمن و وساپا نمیدونم کدوم رشدش سریعتره
            البته شنیدم سهام خوردویی از گروه ایران خودرو بهتره تا سایپا
            نظر شما چیه

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

من کمتر در فروم می نویسم
              ولی لازم می دانم این مطالب را به استحضار دوستان برسانم.
              اینجانب جناب اروم بورس عزیز را در زمره اساتید بورس محسوب می کنم.
              وجود اساتیدی چون جناب اروم بورس احسان mey و ....باعث خیر و برکت برای من بوده است.
              Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10178

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                جناب اروم بورس خرید خبهمن تو این قیمت توصیه میکنید
                بنظرمن خبهمن اهداف بالای 300 تومن داره البته پرنوسان

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

این را هم عرض کنم که شرط انصاف اینه که سپاسگزار این اساتید باشیم و خدای ناکرده موجبات رنجش این عزیزان را فراهم نکنیم.
                  Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10178

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                    برا سبد خواهرم میخام بخرم بین خبهمن و وساپا نمیدونم کدوم رشدش سریعتره
                    البته شنیدم سهام خوردویی از گروه ایران خودرو بهتره تا سایپا
                    نظر شما چیه
                    وساپا سهم خوبیه بگمان من از گروه خیلی عقب هست یه نفر هم بمن خبر رانتی داد گفت الهیه رو فروخته.دیگه من پشتش رو نگرفتم که قضیه الهیه چیه؟
                    خودرو خریداران قویی داره مطمئنا اینا برای سود ده بیست درصدی وارد سهمی نمیشند.حداقلش صد درصد هست ولی اینا صبور هستند و دید حداقل شش ماهه دارند
                    .

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10178

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      من کمتر در فروم می نویسم
                      ولی لازم می دانم این مطالب را به استحضار دوستان برسانم.
                      اینجانب جناب اروم بورس عزیز را در زمره اساتید بورس محسوب می کنم.
                      وجود اساتیدی چون جناب اروم بورس احسان mey و ....باعث خیر و برکت برای من بوده است.

قربونتم آراد عزیز.مرسی
                      @};-@};-@};-@};-@};-
                      ولی من نه ادعای استادی رو دارم نه چیز دیگه.من فقط کمی تجربه دارم اونو به اشتراک میذارم .

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        وساپا سهم خوبیه بگمان من از گروه خیلی عقب هست یه نفر هم بمن خبر رانتی داد گفت الهیه رو فروخته.دیگه من پشتش رو نگرفتم که قضیه الهیه چیه؟
                        خودرو خریداران قویی داره مطمئنا اینا برای سود ده بیست درصدی وارد سهمی نمیشند.حداقلش صد درصد هست ولی اینا صبور هستند و دید حداقل شش ماهه دارند
                        .
                        برج الهیه با قیمت 85 میلیارد تومن بابت طلب از رنا برداشتن و نیمه کاره بود که تمام شده اون 100 میلیارد تومنه و اگهی فروش کردن 260 میلیارد تومن

البته سایپا داره گنج های اونو غارت میکنه واتش به دارایی های وساپا میزنه

از قرار سایپا که 70 درصد وساپا داشت این ملک رو با وتعاون معامله کرده به جای بدهی 150 میلیارد تومنی سایپا به وتعاون داد و حدود 110 میلیارد تومن هم طلبکار شد که قرار شد بیمه های یکسال اینده خودروهای سایپا رو انجام بده

ارزش واقعی این ملک 360 میلیارد تومنه ولی خوب قرار به تاراج وغارت سهم هست و سایپا ید طولانی در این غارتگری داره

وساپا 5 سال پیش زمین پلاسکوش 430میلیارد تومن 3 تا مشتری هم داشت اما نفروختن قرار بود زمین ایزد شهر بفروشند و تغییر کاربری زمین پلاسکئ رو انجام بدن
                        و حالا زمین پلاسکو 52 هزار متر اداری تجاری 200 میلیارد تومن اگهی شده و صدای هیچ کسی هم در نمیاد
                        این غارتگری باید افشا بشه
                        باید سهامداران ورود کنند

ارزش املاک وساپا بیش از 2500 میلیارد تومنه که سه تا ملک و زمین رو حدود 600 میلیارد اگهی کردن

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10178

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                          برج الهیه با قیمت 85 میلیارد تومن بابت طلب از رنا برداشتن و نیمه کاره بود که تمام شده اون 100 میلیارد تومنه و اگهی فروش کردن 260 میلیارد تومن

البته سایپا داره گنج های اونو غارت میکنه واتش به دارایی های وساپا میزنه

از قرار سایپا که 70 درصد وساپا داشت این ملک رو با وتعاون معامله کرده به جای بدهی 150 میلیارد تومنی سایپا به وتعاون داد و حدود 110 میلیارد تومن هم طلبکار شد که قرار شد بیمه های یکسال اینده خودروهای سایپا رو انجام بده

ارزش واقعی این ملک 360 میلیارد تومنه ولی خوب قرار به تاراج وغارت سهم هست و سایپا ید طولانی در این غارتگری داره

وساپا 5 سال پیش زمین پلاسکوش 430میلیارد تومن 3 تا مشتری هم داشت اما نفروختن قرار بود زمین ایزد شهر بفروشند و تغییر کاربری زمین پلاسکئ رو انجام بدن
                          و حالا زمین پلاسکو 52 هزار متر اداری تجاری 200 میلیارد تومن اگهی شده و صدای هیچ کسی هم در نمیاد
                          این غارتگری باید افشا بشه
                          باید سهامداران ورود کنند

ارزش املاک وساپا بیش از 2500 میلیارد تومنه که سه تا ملک و زمین رو حدود 600 میلیارد اگهی کردن
                          خیلی ممنون، اطلاعات خوبی بود.
                          منم از نظری نموداری برای وساپا حداقل 240 تومن هدف قیمت میدم البته خودتون میدونید که من همیشه حداقلترین تارگت ها رو میدم ولی اهداف بالاست.
                          .
                          .
                          .

خوبه هر کسی در مورد هر سهمی اطلاعاتی داره به اشتراک بذاره تا بهترین ها و سریعترین ها برای خرید رو انجام بدین.

نظر

• amirardalan
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 130

سلام لطفا بفرمایید این حجم در فسپا به چه معنا تفسیر میشود.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10178

یه نفر از اون سهامداران حقیقی درصدی فسپا اومده در منفی و روی 1200 تومن کد به کد حجم نزدیک به 5 میلیونی رو کرده،و امروز سهم رو در منفی غرق کرده.
                              واقعا دیگه انصاف نیست شما که کد به کد میکنید حداقل در قیمتی بکنید که بشه قیمت پایانی رو اندکی مثبت کرد.
                              ناظر بازار باید وارد معاملات بشه بگه چیکار میکنید آخه.
                              متاسفانه اون نظارتی که در مثبت خوردن سهام وجود داره و مواظبند که سهام زیاد مثبت نخوره ،اون نظارت ها در منفی ها نیست.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

میخوام مقداری فسپا بخرم هدفش رو چنده؟

نظر

در حال کار...
                                X