کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ماشالله ذوب.
بگمانم مقاومت 192 تومن شکسته شده باشه.
پرنوسان بریم سمت مقاومت 215 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فقط10% بالاتر از 1470.....مدت ها درگیر همین 1470 بود ...حالا روی 1564 می فروشید..!؟
احتمالا بخاطر نزدیکی به مقاومت 180 تومن بوده ولی خزامیا داخل یه کانال صعودی ملایم بسمت سقف کانال حرکت میکنه.
سقف کانال هم بالای 300 تومنه.
سلام آقا سجاد
هر موقع وقت کردید وبشهر رو هم تحلیل کنید. ممنون
درود
شب یا فردا صبح نظرم رو میگم
عزیزان فروشنده خودرو ،دیگه فروش زیر 700 تومن توجیه نداره.درسته گفتیم اینجا (700 تومن) مقاومت قویی هست ولی وقتی قیمت پایانی مثبته چرا در سه درصد منفی میفروشید؟!
کمی صبور باشید.
سلام آقا سجاد
هر موقع وقت کردید وبشهر رو هم تحلیل کنید. ممنون
درود
وبشهر در موج سوم متوسط قوی هست.من برای وبشهر اهداف حداقلی 730 تومن می بینم.
محدوده 490 تا 500 تومن مقاومت قویی هست.
حد ضرر 330 تومن.
البته موج 5 این سهم میتونه اهداف حتی بالای 1000 تومن رو داشته باشه ولی ممکنه در بازه یک سال یا بالاتر باشه.
سلام سجاد خان
دیشب گفتی بیمه نوین را امروز یاد آوری کنم
یه تحلیلی ازش میزاری
دستت طلا داداش
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام سجاد خان
دیشب گفتی بیمه نوین را امروز یاد آوری کنم
یه تحلیلی ازش میزاری
دستت طلا داداش
درود
نوین دیتای خیلی بلند مدتی نداره ،دیتای یازده ماهه ای داره.
طبیعی هست که در چنین وضعیتی نمیشه به تکنیکال سهم زیاد امیدوار بود ولی بنظرم پرنوسان میتونه بالا بره خیلی تمایل داره داخل یه کانال صعودی ملایم حرکت کنه و نسبت به خطوط کانال صعودی واکنش نشون میده.
هدفی نمیتونم براش بگم،چون دیتای بلندی نداره ولی بگمانم پرنوسان بالای 300 تومن میتونه بره.
میتونید هدف رو بر اساس بنیادی سهم با پی بر ایی تعیین کنید.
تا وقتی بالای 180 تومن هست پتانسیل صعودی داره..
فردا صف خرید بیمه پارسیان در محدوده مقاومتی قویی خواهد بود 330 تا 335 تومن محدوده مقاومتی قویی هست.
امروز آخر وقت هم صف خرید بیمه پارسیان عرضه شد.ممکنه فردا سهم فروشنده داشته باشه ولی شکست این مقاومت سهم رو براحتی بالای 500 تومن خواهد فرستاد.
فکر نمیکنم در برخورد اول بتونه این مقاومت رو بشکنه ولی دیر یا زود بگمانم بتونه این مقاومت رو بشکنه.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام استاد لطف میکنید نظرتون رو در مورد بیمه ی دانا بفرمایید .واسه خرید مناسب هست؟
درود
در تلاش برای شکستن مقاومت قوی محدوده 600 تا 650 هست .بنظر میرسه در برخورد با این محدوده مقامتی تمایل به اصلاح یا درجا زدن در کوتاه مدت داره البته بیشتر اصلاح مد نظرمه. تا وقتی این مقاومت رو نشکسته فروشنده داره.الان 577 تومن معامله میشه احتمال اینکه 500 تومن رو هم ببینه کم نیست بنظر میرسه یه 5 موجی تموم کرده باشه.من بیشتر برای کوتاه مدت اصلاح متصورم ولی هر زمان (چه کوتاه مدت چه میان مدت) بتونه مقاومت محدوده 600 تا 650 تومن رو بشکنه بگمانم 950 تومن رو هم میتونه ببینه.
با سلام مجدد و تشکر ویژه از جناب ارومبورس
با کسب اجازه خواستم یک پیشنهاد مطرح کنم
ببینید الان جناب اروم بورس دارند زحمت زیادی متقبل میشن و به پرسشهای دوستان به صورت شبانه روزی پاسخ میدن که جای تقدیر فراوان داره ولی نظر من اینه که در صورتی که جناب اروم بورس به عنوان مدیر این تاپیک اجازه میدن سایر دوستان هم در انجام تحلیل و بررسی سهام مشارکت کنند.
اینکار میتونه باعث جلوگیری از خستگی بیش از اندازه جناب اروم بورس در بازه زمانی دراز مدت بشه و همچنین باعث ایجاد فضای همفکری و انجام تحلیلهای بیشتر و متنوع تر از تعداد سهام بیشتری بشود. چون انرژی و توان چند نفر تحلیلگر قطعا بیشتر از یک نفر خواهد بود.
جسارت من را ببخشید.
با تشکر
نظر