__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مباشر
    ستاره دار (1)
    • May 2019
    • 385

پاسخ : گاهنامه orumbourse

هر چند بازار چنگی به دل نمیزنه ولی سجاد خان جاتون خیلی خالیه اینجا
    ان شاله هر جا هستین تندرست باشید

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      با وجود این مدیران مفسد هر احتمالی هست دو هفته و هر هفته قوانین ابلاغی رو یک تغییراتی اعمال کردند
      ثبات قوانینی وجود نداره
      این ممکنه حتی به بازار اصلی هم سرایت کنه شبانه قانون وضع کنن برای بازار اصلی ...
      وقتی ببینند که اعتراضی نیست
      پس همه باید احساس خطر کنند از وجود این مدیران مفسد
      اینکه بگیم پایه ای ها خودشون مقصرند و خودشون ریسک قبول کردن .. اینها حرفهایی هست که خودمون میدانیم منطقی نداره
      در قوانین قدیم کجا امده بود که وسط سال مالی میخواهیم شبانه قانون جدید وضع کنیم .... پس برای بازار اصلی هم ممکنه چنین نقشه هایی بکشن
      به هر حال این چیزی که در عرف وذهن ملت نقش بسته اینکه بورس قمار هست نگفتن بازار پایه قماره هست
      پس سهامداران نباید از این دوبازار خودشون رو جدا فرض کنند
      شیری در بیشه میخواست سه گاو بزرگ رو شکار کنه ولی خوب زورش نمیرسید اومد برای هرکدام یک قوانینی گذاشت وبعد با نقشه بین انها اختلاف انداخت و باعث جدایی اونها شد و بعد به راحتی هریک رو شکار کرد ....
      حالا این مدیران مفسد با طرح این قوانین اول بازار ها رو جدا میکنند و هر کسی بگه خوب گور بابای بازار پایه ما که نداریم ... بعد اقا شیره سراغ تک کت این بازارها میاد
      با این وضعیت هیچ چیزی دور از انتظار نیست
      حسابی که ریزش های پایه انجام بشه دوباره قوانین جدید تر و احتمالا بازار پایه بدون اشکال و ریسک خواهد شد

داراب وجهرم روی 73 تومن خریدیم تا 130 و136 رفتیم بالا باهشون و حالا بالاجبار اومدیم روی 90 و 95 ولله در ضرر نیستم اما 3 ماه وقتمون تلف شد و ..
      و خدا کنه که همه در سود باشن
      ولی تا صدای اعتراضی بلند نشه این مدیران گرگ سهامداران رو می درند

فقط با اعتراض و شکایت میشه به حقوق خودمون برسیم
      ظاهرا یک تیم مجرب از سهامداران پایه شکایت هایی تنظیم و کار رو بردن به قوه قضاییه ودیوان عدالت اداری
      انشاء الله که همه چی درست بشه. ما که فعلا فقط صبر پیشه کردیم. ببینیم چی میشه.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
        با سلام من که فکر نمیکنم به روال قبل برگرده ولی شنیده ها حاکی از پیگیری چند تن از نمایندگان مجلس پیگیر تغییرات بازار پایه هستند ممکنه خبرای خوبی بشه
        خب این خبرتون که خبر خیلی خیلی عالی ای بود. من که امروز بازار پایه هام و از لیست دیدبانم حذف کردم که فعلا بهشون نگاه هم نکنم. جناب آباد گفتند دیدتون رو 6 ماهه کنید. خدا رو چه دیدی شاید با این اخباری که شما دادید خیلی زودتر از 6 ماه نتایج عالی ای حاصل بشه. اگه بشه چی میشههههه

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

صاحب خانه نیست
          چراغ اینجا روشن است
          ......
          تا اخر وقت کلیت بازار مثبت و اکثرا با صف به پایان میرسند
          و تجارت هم اخر وقت استارت صف خرید را برای هفته اینده خواهد زد

ببینیم چیمیشه

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
            سجاد عزیز درود...
            بنده بالاخره تونستم وارد سایت بشم بعد از مدتها، لاگین نمیشد.
            پستهاتو میخونم همیشه و چند بار خواستم پاسخی بدم و لایک کنم اما نمیشد.
            شما به حق استاد هستی و واقعا قدرتو نمیدونن، بنده به شخصه اگر مدیر اینجا بودم یه سری اختیارات تام بهت میدادم چون یه وزنه برای سایت هستی.
            نمیدونم چرا به این مهم توجهی نکردن.
            ما ایرانیا همینجوریم، قدر داشته هامونو نمیدونیم، قدر بزرگا رو، روزی که کوچ کنن و برن بعدا حسرتشو میخوریم.
            بنده از مدیران سایت میخوام که به خواسته های سجاد عزیز توجه ویژه داشته باشن. والله اکه تصمیم بگیره اینجا ننویسه خیلیها دیگه سر نمیزنن.
            درود بر شما
            مدیران اینجا تمایلی به ادامه کار من ندارند اینو میشه از رفتارشون فهمید وقتی کاربر تازه وارد تا یه پستی میفرسته شونصدتا لایک زیرش میکنند ولی در مقابل زحمت ورود به تاپیک منو نمیدند مشخصه نیت شون چیه؟
            در نظر مدیران سایت بورسی بین من و مثلا خانم رویا(که انصافا خانمی بسیار فهمیده و باشخصیتیه) از نظر دانش بورسی فرقی نیست.
            سوال میکنم چه امکاناتی من بیشتر از یه تازه واردی که همین الان ثبت نام کرده دارم؟جواب :هیچی
            چرا اینقدر من اصرار کردم آقا امکانات بدین من پست های مزاحم در تاپیک قبلیم رو حذف کنم،جوابی نشنیدم؟
            برای من فرقی نمیکنه چه اینجا چه جای دیگه .مطلبم رو میفرستم از صبح هم تا حالا 5-6 تا پست در جای دیگه فرستادم.میل خودشونه.کافیه به یه جای دیگه عادت کنم دیگه تمومه.
            حالا مدیر محترم شما برو پست منو ببر سایت دیگه و پست های که بمن توهین میکنند رو لایک کن.
            ماشالله تعداد مدیران هم کم کم از تعداد کاربران بیشتر میشه.خخخخخخخخ
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/25, 12:14.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amirardalan
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 130

سلام دوست خوب و خیرخواه مطالب شما رو در تالار بورس دنبال میکنم و به خوش قلبی شما و جناب اباد درود میفرستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر شما
                مدیران اینجا تمایلی به ادامه کار من ندارند اینو میشه از رفتارشون فهمید وقتی کاربر تازه وارد تا یه پستی میفرسته شونصدتا لایک زیرش میکنند ولی در مقابل زحمت ورود به تاپیک منو نمیدند مشخصه نیت شون چیه؟
                در نظر مدیران سایت بورسی بین من و مثلا خانم رویا(که انصافا خانمی بسیار فهمیده و باشخصیتیه) از نظر دانش بورسی فرقی نیست.
                سوال میکنم چه امکاناتی من بیشتر از یه تازه واردی که همین الان ثبت نام کرده دارم؟جواب :هیچی
                چرا اینقدر من اصرار کردم آقا امکانات بدین من پست های مزاحم در تاپیک قبلیم رو حذف کنم،جوابی نشنیدم؟
                برای من فرقی نمیکنه چه اینجا چه جای دیگه .مطلبم رو میفرستم از صبح هم تا حالا 5-6 تا پست در جای دیگه فرستادم.میل خودشونه.کافیه به یه جای دیگه عادت کنم دیگه تمومه.
                حالا مدیر محترم شما برو پست منو ببر سایت دیگه و پست های که بمن توهین میکنند رو لایک کن.
                ماشالله تعداد مدیران هم کم کم از تعداد کاربران بیشتر میشه.خخخخخخخخ
                استاد ارومبورس؟ چیزهایی که میگم رو فک کنید خواهر کوچیکترتون داره بهتون میگه. و بدونید هر کسی از شما انتقاد کنه دوست شماست و باعث میشه که شما بیشتر و بیشتر پیشرفت بکنید. در این که دانش بورسی شما فوق العاده عالی است و در این که برای این سایت زحمات زیادی می کشید و وقت و انرژی زیادی می زارید شکی نیست. و من از شما با تمام وجودم به خاطر زحماتی که می کشید تشکر می کنم و از خداوند به خاطر حضور شما در سایت و راهنمایی هاتون تشکر می کنم. چون خداوند با دستانش روی زمین (همان وسیله هایش) به ما کمک می کنه و قعطا شما یکی از دستان قدرتمند خداوند روی زمین برای من و خیلی از کابران این سایت هستید.
                اما من خواهرانه بهتون میگم که یه ایرادی وجود داره توی شخصیت شما که باعث میشه دیگران بتونن باعث رنجش خاطر شما بشن. و اون اینه که به حواشی توجه می کنید و نقطه ضعف به دیگران میدید. به نظر من یک هدف والا برای خودتون در نظر بگیرید. فک کنید اصلا این سایت وسیله ای است برای اینکه شما به کائنات انرژی بدید و این انرژی رو قطعا و قطعا و قطعا جای دیگری در زندگی تان دریافت خواهید کرد.
                البته در صورتی که به این موضوع اعتقاد داشته باشید. اما زمانی که این دید را داشته باشید که زحمات شما باعت رشد مدیران سایت یا باعت رشد و پیشرفت سایت میشود و حس می کنید که برخی قدر این را نمی دانند پس این باعث میشه که شما آزرده خاطر بشید. اصلا به نظر من به دید معنوی به این کارتون و حضورتون در سایت توجه کنید و اصلا کاری به لایک های مدیران و یا واکنش اونها و یا هر چیز دیگه ای نداشته باشید. اونوقت می بینید که چقدر به آرامش می رسید. و حتی به خواسته های مادی تون هم می رسید.

جناب ارومبورس این را بپذیریم که همه ما از اینکه به دیگران کمک کنیم حس خیلی خوبی پیدا می کنیم و حتی گاهی این موضوع مثل یک حس نیاز (حس نیاز به کمک کردن) در ما خودش رو نشون میده. و وقتی کمک کنم نه تنها به نیاز درونی خودمون پاسخ دادیم بلکه پاسخ اون رو هم از کائنات با انرژی ها و اتفاقات قشنگ بیشتری در زندگیمون دریافت می کنیم.

و نکته ی دیگه این که تا زمانی ما به یه چیزی گیر میدیم.... به یه خواسته ای.... و حس می کنیم بدون اون خواسته یه چیزی کم داریم تمام کائنات دست به دست هم میدن که ما به اون خواسته نرسیم. چون داریم به ناخواسته (یعنی عدم وجود خواسته) توجه می کنیم. و کائنات به توجه ما پاسخ میدهد.

به داشته هاتون توی سایت توجه کنید. نه به نداشته هاتون. به کاربرانی که هوادارتون هستند و زیر پست هاتون رو لایک می کنن توجه کنید ( و حتی بابتش خدا رو هزاران هزار بار شکر کنید) نه به افرادی که زیر پست هاتون رو لایک نمی کنند... (شما به چیزهایی که ندارید دارید توجه می کنید. کفر نعمت از کف بیرون کند)
                شما یه مدت به دید معنوی خدمت کنید ببینید چطور چیزهایی که فکرش رو هم نمی کردید رو به دست میارید. این درخواست امکانات بیشتر که پیشش سهله.

عذر میخوام جسارت کردم...
                شما قطعا در بورس مدیر و استاد من هستید و از شما می آموزم اما شاید من در زمینه های دیگر مثل مهارت های زندگی از شخصی که در بورس استاد است، استادتر باشم؟؟؟ اینطور نیست؟؟؟
                در ضمن بابا زیر پست های من که لایک نمیشه. من بیشتر جک و خنده می نویسم. :p همین که اون لحظه خودم حس خوبی پیدا می کنم و انرژی می گیرم واسم کافیه.
                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/09/25, 12:52.

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

ارومبورس خان
                  تو دیگر مثل من داری به سرپایینی پیری می رسی.این اطوار ها و ناز کردن ها دیگر چه می باشد که لایکم نمی نمایند و کذا ؟مدیریت دیگر چه بنماید تا تو راضی بگردی؟هی میگویی ستاره ها الکی می باشد.مگر این ستاره ها خیراتی می باشد؟مگر مسابقات الکی بوده است؟این حرفهایت بی احترامی به همه می باشد.دل برخی که اسمشان را نمی آورم درباره بازار پایه و دیگر سهم ها خون می نمایی.مدیریت خیلی به نگرم با تو راه می آید.باید قدر این بچه ها را بدانی. اینجا عزتت جور می باشد.همه دوستت دارند.هی چند وقت یکبار ناز و قهر ننما.به لایک که چیزی نمی دهند.اما همه می دانند ارومبورس خان یک نفر آدم واردی می باشد.حالا می روی تالار بورس می نویسی؟آنجا که می دانی یک فحش می دهند آدم در می رود؟آنجا که به تو چند وقت پیش بی احترامی گشت.اینجا همه چیزت جور می باشد.مثل همه همکاری بنما.همه از تو استفاده می برند.سایت را به حاشیه و کذا نکش.حیف از خودت و دیگران که همه ضد زالوصفتی و زالوصفتان می باشند.هرکس غر زدی و تو را تایید نمود بدان خیرت را نمی خواهد.فقط تملق ات را میگوید.اما هرکس مثل من با خوش ذاتی گفت سرت را در کارت بکن و در اینجا بمان خوش نیت می باشد و فقط در فکر دوشیدن نیست.بیا با هم دوست و مهربان باشیم. من دیگر عمرم تمام است.از روی خیرخواهی این حرف را می زنم.
                  مدیریت همه لایک های من را به اروم بورس خان بدهد.
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    استاد ارومبورس؟ چیزهایی که میگم رو فک کنید خواهر کوچیکترتون داره بهتون میگه. و بدونید هر کسی از شما انتقاد کنه دوست شماست و باعث میشه که شما بیشتر و بیشتر پیشرفت بکنید. در این که دانش بورسی شما فوق العاده عالی است و در این که برای این سایت زحمات زیادی می کشید و وقت و انرژی زیادی می زارید شکی نیست. و من از شما با تمام وجودم به خاطر زحماتی که می کشید تشکر می کنم و از خداوند به خاطر حضور شما در سایت و راهنمایی هاتون تشکر می کنم. چون خداوند با دستانش روی زمین (همان وسیله هایش) به ما کمک می کنه و قعطا شما یکی از دستان قدرتمند خداوند روی زمین برای من و خیلی از کابران این سایت هستید.
                    اما من خواهرانه بهتون میگم که یه ایرادی وجود داره توی شخصیت شما که باعث میشه دیگران بتونن باعث رنجش خاطر شما بشن. و اون اینه که به حواشی توجه می کنید و نقطه ضعف به دیگران میدید. به نظر من یک هدف والا برای خودتون در نظر بگیرید. فک کنید اصلا این سایت وسیله ای است برای اینکه شما به کائنات انرژی بدید و این انرژی رو قطعا و قطعا و قطعا جای دیگری در زندگی تان دریافت خواهید کرد.
                    البته در صورتی که به این موضوع اعتقاد داشته باشید. اما زمانی که این دید را داشته باشید که زحمات شما باعت رشد مدیران سایت یا باعت رشد و پیشرفت سایت میشود و حس می کنید که برخی قدر این را نمی دانند پس این باعث میشه که شما آزرده خاطر بشید. اصلا به نظر من به دید معنوی به این کارتون و حضورتون در سایت توجه کنید و اصلا کاری به لایک های مدیران و یا واکنش اونها و یا هر چیز دیگه ای نداشته باشید. اونوقت می بینید که چقدر به آرامش می رسید. و حتی به خواسته های مادی تون هم می رسید.

جناب ارومبورس این را بپذیریم که همه ما از اینکه به دیگران کمک کنیم حس خیلی خوبی پیدا می کنیم و حتی گاهی این موضوع مثل یک حس نیاز (حس نیاز به کمک کردن) در ما خودش رو نشون میده. و وقتی کمک کنم نه تنها به نیاز درونی خودمون پاسخ دادیم بلکه پاسخ اون رو هم از کائنات با انرژی ها و اتفاقات قشنگ بیشتری در زندگیمون دریافت می کنیم.

و نکته ی دیگه این که تا زمانی ما به یه چیزی گیر میدیم.... به یه خواسته ای.... و حس می کنیم بدون اون خواسته یه چیزی کم داریم تمام کائنات دست به دست هم میدن که ما به اون خواسته نرسیم. چون داریم به ناخواسته (یعنی عدم وجود خواسته) توجه می کنیم. و کائنات به توجه ما پاسخ میدهد.

به داشته هاتون توی سایت توجه کنید. نه به نداشته هاتون. به کاربرانی که هوادارتون هستند و زیر پست هاتون رو لایک می کنن توجه کنید ( و حتی بابتش خدا رو هزاران هزار بار شکر کنید) نه به افرادی که زیر پست هاتون رو لایک نمی کنند... (شما به چیزهایی که ندارید دارید توجه می کنید. کفر نعمت از کف بیرون کند)
                    شما یه مدت به دید معنوی خدمت کنید ببینید چطور چیزهایی که فکرش رو هم نمی کردید رو به دست میارید. این درخواست امکانات بیشتر که پیشش سهله.

عذر میخوام جسارت کردم...
                    شما قطعا در بورس مدیر و استاد من هستید و از شما می آموزم اما شاید من در زمینه های دیگر مثل مهارت های زندگی از شخصی که در بورس استاد است، استادتر باشم؟؟؟ اینطور نیست؟؟؟
                    در ضمن بابا زیر پست های من که لایک نمیشه. من بیشتر جک و خنده می نویسم. :p همین که اون لحظه خودم حس خوبی پیدا می کنم و انرژی می گیرم واسم کافیه.
                    درود
                    شما در حریان خیلی از مسایل نیستید طبیعیه که این جوری فکر کنید.وقتی سالها برای یه جایی زحمت بکشید ناخواسته اونجا رو خونه خودتون میدونید و نسبت به چیزهای کوچیک هم حساس میشید.خیلی از مدیران بعد از من اومدند الان من برای حذف یه پست باید به اینا پیغام بدم که فلانی پست منو حذف کن.این عاقبت منه در این سایته.
                    من آدم جاه طلبیم.هر چی بخوام بدست میارم و الحمدلله تا حالا هم بدست آوردم.
                    یکی از مدیران این سایت بمن توهین کرده،پست تحلیلی نظری منو برده یه سایت دیگه و در اونجا یه نفر دیگه بمن مردک و چند تا توهین دیگه کرده زیر پست اونا رو لایک کرده.با همه اینا من گذشت کردم و در تاپیک شون حلالیت خواستم تمامی سهامداران ختراک هم اومدند و لایک کردند بغیر از ایشون ولی باز می بینم ایشون کنایه ای در پست هاش بمن میزنه.بالاخره من متوجه نشدم این سایت برای نظر دادن در مورد سهام چه نزولی و چه صعودی درست شده یا نه ما فقط باید بیاییم فقط از سهام فلان مدیر تعریف و تمجید کنیم؟!
                    با این اوضاع من ننویسم بهتره.
                    اما اگر امکاناتی بمن داده بشه جناب مدیر محترم در جریان باش اولین کاری که خواهم کرد مسدود کردن شما خواهد بود.چون لیاقت مدیر بودن رو ندارید.

آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2019/09/25, 13:39.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Ali
                      ستاره‌دار(64)
                      • Mar 2011
                      • 2536

درود
                      شما در حریان خیلی از مسایل نیستید طبیعیه که این جوری فکر کنید.وقتی سالها برای یه جایی زحمت بکشید ناخواسته اونجا رو خونه خودتون میدونید و نسبت به چیزهای کوچیک هم حساس میشید.خیلی از مدیران بعد از من اومدند الان من برای حذف یه پست باید به اینا پیغام بدم که فلانی پست منو حذف کن.این عاقبت منه در این سایته.
                      من آدم جاه طلبیم.هر چی بخوام بدست میارم و الحمدلله تا حالا هم بدست آوردم.
                      یکی از مدیران این سایت بمن توهین کرده،پست تحلیلی نظری منو برده یه سایت دیگه و در اونجا یه نفر دیگه بمن مردک و چند تا توهین دیگه کرده زیر پست اونا رو لایک کرده.با همه اینا من گذشت کردم و در تاپیک شون حلالیت خواستم تمامی سهامداران ختراک هم اومدند و لایک کردند بغیر از ایشون ولی باز می بینم ایشون کنایه ای در پست هاش بمن میزنه.بالاخره من متوجه نشدم این سایت برای نظر دادن در مورد سهام چه نزولی و چه صعودی درست شده یا نه ما فقط باید بیاییم فقط از سهام فلان مدیر تعریف و تمجید کنیم؟!
                      با این اوضاع من ننویسم بهتره.
                      اما اگر امکاناتی بمن داده بشه جناب مدیر محترم در جریان باش اولین کاری که خواهم کرد مسدود کردن شما خواهد بود.چون لیاقت مدیر بودن رو ندارید.

سلام
                      جناب اروم بورس اگه منظور و مخاطبتون من هستم
                      باید عرض کنم که اردات قلبی به جنابعالی دارم و از مطالب مفید شما استفاده میکنم
                      ولی من پست شما را جای دیگری نبردم ، مطمن باشید یک سوء تفاهم است
                      اگر هم جایی خارج از این سایت زیر مطلبی لایک زدم ، علم بر این نداشتم که در مورد جنابعالی است
                      در مورد ختراک هم ، فقط عرض کردم در تحلیل سهم همه موارد باید دیده بشه ، اگر پوشش پایین سه ماهه اول را مطرح میفرمائید ،در مقابل لازمه به افزایش نرخی که بعدا دریافت شده و شامل 3ماهه اول هم میشه اشاره بفرمائید و یا اینکه اگر به بدهی نگاه میکنید به مطالبات هم توجه بفرمائید.
                      حتی همین مطلب را هم در اشاره مستقیم به پست جنابعالی عرض نکردم
                      لطفا رنجیده نباشید ، بی احترامی نبوده ، فقط داریم سهم بررسی میکنیم

در هر صورت من شخصا جنابعالی را قلبا دوست دارم و همیشه و همیشه از مطالب مفید جنابعالی استفاده کردم

اگر هم مشکل اصلی را حضور من میدانید ، من رصایت دارم بر اینکه دیگه هیچ پستی ارسال نکنم و صرفا خواننده باشم و از نظرات دوستان استفاده کنم
                      اگر این مشکل را حل میکند بفرمائید تا انجام دهم

امیدوارم مخاطب شما ، من نبوده باشم

شما از همکاران و دوستان قدیمی و پر تلاش این سایت هستید و امیدوارم در کنار هم بتوانیم در جهت رشد و تعالی سایت بورسی موثر و مفید باشیم

موفق و سلامت باشید
                      آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2019/09/25, 17:30.

نظر

• rezasatari
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 552

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                        با سلام من از گروه لاستيك پدرخش رو دارم ايا از لحاظ بنيادي مناسبه چون زياد اصلاح نكرده ميخواستم بدونم كي اصلاح زمانيش تموم ميشه متشكرم
                        سلام مجدد جناب اروم بورس اگه براتون مقدوره ممكنه نظرتونو در باره پدرخش بدونم ضمنا از جناب نوام عزيز كه راهنمايي فرمودن مجددا تشكر ميكنم

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                          ارومبورس خان
                          تو دیگر مثل من داری به سرپایینی پیری می رسی.این اطوار ها و ناز کردن ها دیگر چه می باشد که لایکم نمی نمایند و کذا ؟مدیریت دیگر چه بنماید تا تو راضی بگردی؟هی میگویی ستاره ها الکی می باشد.مگر این ستاره ها خیراتی می باشد؟مگر مسابقات الکی بوده است؟این حرفهایت بی احترامی به همه می باشد.دل برخی که اسمشان را نمی آورم درباره بازار پایه و دیگر سهم ها خون می نمایی.مدیریت خیلی به نگرم با تو راه می آید.باید قدر این بچه ها را بدانی. اینجا عزتت جور می باشد.همه دوستت دارند.هی چند وقت یکبار ناز و قهر ننما.به لایک که چیزی نمی دهند.اما همه می دانند ارومبورس خان یک نفر آدم واردی می باشد.حالا می روی تالار بورس می نویسی؟آنجا که می دانی یک فحش می دهند آدم در می رود؟آنجا که به تو چند وقت پیش بی احترامی گشت.اینجا همه چیزت جور می باشد.مثل همه همکاری بنما.همه از تو استفاده می برند.سایت را به حاشیه و کذا نکش.حیف از خودت و دیگران که همه ضد زالوصفتی و زالوصفتان می باشند.هرکس غر زدی و تو را تایید نمود بدان خیرت را نمی خواهد.فقط تملق ات را میگوید.اما هرکس مثل من با خوش ذاتی گفت سرت را در کارت بکن و در اینجا بمان خوش نیت می باشد و فقط در فکر دوشیدن نیست.بیا با هم دوست و مهربان باشیم. من دیگر عمرم تمام است.از روی خیرخواهی این حرف را می زنم.
                          مدیریت همه لایک های من را به اروم بورس خان بدهد.
                          با تشکر

چشم ،دیگه سایت رو به حاشیه نمیکشم.

نظر

• mahyar1357
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 233

دنیای واقعیش ارزش این همه رنجش و اعصاب خورد کنی نداره تا چه برسه به این دنیای مجازی که like و dislike اش به ارزنی نیرزد.
                            این آدمها کلوخی بیش نیستند پس تعریف و تمجیدشان یا ملامت و سرزنششان در نگاه خردمند فاقد ارزشه:
                            بر کلوخی دل چه بندی ای سلیم؟
                            واطلب اصلی که تابد او مقیم

این خریداران مفلس را بهل
                            چه خریداری کند یک مشت گل
                            [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

سلام
                              جناب اروم
                              به نظر شما خپارس میتونه افزایش‌ سرمایه از تجدید بده؟
                              چقدر؟
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ارادت
                                عضو فعال
                                • Jul 2017
                                • 2268

چشم ،دیگه سایت رو به حاشیه نمیکشم.
                                سلام
                                باید قول بدین اگه به حاشیه رفتین (نه سایت)باید یک سیگنال شارپی معرفی کنید/:.rolleyessmileyani...بچه ها بیشتر از اینکه فکر سایت باشن به فکر شما هستن..شما بهتر از من مبتدی میدونید خیلی از سایتها بخاطر حاشیه ها بسته شدن..واساتید بزرگی بخاطر خیلی مسایل جزیی الان اینجا نیستن...با وجود همه حاشیه ها و طوفانها..سیلابها...و..... شما هنوزم خداروشکر هستین وبه کارتون ادامه میدین......برای من میتدی که بابورس بیگانه هستم بیشتر از اینکه سیگنالتون برام مهم باشه حضور مداوم خودتون برخلاف خیلی از دوستان دیگه که الان اینجا نیستن مهمه.واین برای من خیلی ارزشمنده....ممنون از اینکه هستین وقراره با با نشاط و روحیه دوچندان به کارتون ادامه بدین......

نظر

در حال کار...
                                X