__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : گاهنامه orumbourse

امروز متنی در تلگرام منتشر شد مبنی بر رد شدن قوانین جدید در انلاین کارگزاری ها که به نوبه خود یک اعتراض محسوب خواهد شد

دوستان دقت کنید این تیک موافقت وپذیرش ریسک رو نزنید

ظاهرا اگر تعداد معترضین زیاد بشه این موضوع به صورت قضایی پیگیری خواهد شد
    شکایت ها از سازمان به دلیل قوانین کذایی و ابهام و دست کاری و ... در حال گسترده شدن هست

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      امروز متنی در تلگرام منتشر شد مبنی بر رد شدن قوانین جدید در انلاین کارگزاری ها که به نوبه خود یک اعتراض محسوب خواهد شد

دوستان دقت کنید این تیک موافقت وپذیرش ریسک رو نزنید

ظاهرا اگر تعداد معترضین زیاد بشه این موضوع به صورت قضایی پیگیری خواهد شد
      شکایت ها از سازمان به دلیل قوانین کذایی و ابهام و دست کاری و ... در حال گسترده شدن هست
      تیکی که می فرمایید کدوم قسمت هست که نزنیم؟؟؟
      من مدت خیلی کمیه وارد بورس شدم. چند ماه پیش که میخواستم اولین معامله بازار پایه رو انجام بدم یه تیکی یه جایی زدم که. اگه نمی زدم امکان معامله نبود.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        تیکی که می فرمایید کدوم قسمت هست که نزنیم؟؟؟
        من مدت خیلی کمیه وارد بورس شدم. چند ماه پیش که میخواستم اولین معامله بازار پایه رو انجام بدم یه تیکی یه جایی زدم که. اگه نمی زدم امکان معامله نبود.
        متاسفانه شما تیک اول رو زدین اگر تیک نمیزدین میتونستین گزینه رد شدن رو بزنید و وارد بشین

صفحه آنلاین خودتون که باز میشه اولش همین بیانیه میاد بدون زدن تیک گزینه رد پذیرش رو بزنید این اعتراض ثبت میشه

نظر

• مباشر
          ستاره دار (1)
          • May 2019
          • 385

برای من که امروز همچین چیزی نیومد

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

صفحه آنلاین خودتون که باز میشه اولش همین بیانیه میاد بدون زدن تیک گزینه رد پذیرش رو بزنید این اعتراض ثبت میشه
            وای خدایا... کاش زودتر گفته بودید. من الان باز کردم که چیزی نیومد. نکنه امروز که باز کردم اومده و من متوجه نشدم و تیک و زدم؟؟؟ کی این بیانیه اومده؟؟؟ امروز صبح یا بعداز ظهر؟ بعد یه سوال؟ آیا این بیانیه فقط واسه اونایی که بازار پایه دارن میاد یا واسه همه میاد؟ چون اگه واسه همه بیاد بازار اصلی ها ممکنه تیک و بزنن و باز تعداد اونا بشتره که.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

متاسفانه شما تیک اول رو زدین اگر تیک نمیزدین میتونستین گزینه رد شدن رو بزنید و وارد بشین

دیگه نمیشه برش دارم؟؟ حالا چیکار کنم من؟؟؟

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

حالا من چیکار کنم؟؟؟ از کجا بفهمم تیک دومی رو هم زدم یا نه؟؟؟

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

‍ حکشتی
                  کشتيراني جمهوري اسلامي ايران در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۹۸/۰۳/۳۱ (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم ۲۴۲ ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷۸٪ رشد داشته که عمدتا بخاطر افزایش ۱۰۰٪ جمع درآمدهای عملیاتی میباشد.

این شرکت براساس عملکرد ۱۲ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۸/۰۳/۳۱ مبلغ ۳,۹۷۴ میلیارد ریال سود خالص محقق کرده است.

نظر

• TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

وای خدایا... کاش زودتر گفته بودید. من الان باز کردم که چیزی نیومد. نکنه امروز که باز کردم اومده و من متوجه نشدم و تیک و زدم؟؟؟ کی این بیانیه اومده؟؟؟ امروز صبح یا بعداز ظهر؟ بعد یه سوال؟ آیا این بیانیه فقط واسه اونایی که بازار پایه دارن میاد یا واسه همه میاد؟ چون اگه واسه همه بیاد بازار اصلی ها ممکنه تیک و بزنن و باز تعداد اونا بشتره که.
                    برای همه این بیانیه روی صفحه آنلاین منتشر شده بود همون اول صبح
                    متاسفانه سازمان بسیار غیر شفاف و به علت عدم اطلاع رسانی و سو استفاده از سهامداران چنین کارهای کثیفی انجام میده تا همه ناخواسته وبدون هیچ اطلاعی ازشون امضای تایید قوانین وپذیرشش رو بگیره
                    اگر برای کسی ارسال نشده که بعید هست ولی ممکنه سهم پایه نداشتن یا شنبه ارسال بشه
                    شاید
                    به هر حال اطلاع رسانی کنید تا هیچ کس تایید نکنه

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

رفتم پیداش کردم. تو صفحه انلاین اون جایی که اسممون هست کنارش تنظیمات هست. (البته من کارگزاری آگاه هستم اینجوریه. بقیه کارگزاری ها نمیدونم کجاست) رو تنظیمات که کلیک کنی باز میشه یه گزینه داره توافق نامه ها. یکی از توافق نامه ها بیانیه ریسک بازار پایه فرابورس هست. بازش که می کنی یه طومار نوشته و زیرش گزینه تأیید می کنم و موافق نیستم داره. من میترسم که الان موافق نیستم رو بزنم بعدا نتونم معاملات بازار پایه رو انجام بدم.

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

رفتم پیداش کردم. تو صفحه انلاین اون جایی که اسممون هست کنارش تنظیمات هست. (البته من کارگزاری آگاه هستم اینجوریه. بقیه کارگزاری ها نمیدونم کجاست) رو تنظیمات که کلیک کنی باز میشه یه گزینه داره توافق نامه ها. اون جا گزینه تأیید می کنم و موافق نیستم داره. من میترسم که الان موافق نیستم رو بزنم بعدا نتونم معاملات بازار پایه رو انجام بدم.
                        فعلا کاری نکنید
                        ولی من خودم چند سبد در دستم هست همشونو تا رو عدم پذیرش زدم و مشکلی نداشت سهم پایه دارم رد پذیرش زدم صفحات انلاین بالا میاد و میشه معاملات انجام داد

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

برای همه این بیانیه روی صفحه آنلاین منتشر شده بود همون اول صبح
                          متاسفانه سازمان بسیار غیر شفاف و به علت عدم اطلاع رسانی و سو استفاده از سهامداران چنین کارهای کثیفی انجام میده تا همه ناخواسته وبدون هیچ اطلاعی ازشون امضای تایید قوانین وپذیرشش رو بگیره
                          اگر برای کسی ارسال نشده که بعید هست ولی ممکنه سهم پایه نداشتن یا شنبه ارسال بشه
                          شاید
                          به هر حال اطلاع رسانی کنید تا هیچ کس تایید نکنه
                          خب همیشه وقتی که باز می کنی یه سری پنجره ها باز میشه . من اصولا نمی خونمشون می بیندم. امروزم یه دونه باز شد. زیرش یه ضربدر داشت. نمی دونم شایدم بالاش بود. اون و زدم بستمش.

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

امروز در کارگزاریها صحبت همین بوده که اگر این اعتراضات به همین شکل عدم پذیرش زیاد بشه کار به مسایل قضایی و پیگیری قضایی کشیده میشه
                            به هر کسی که میدونید اطلاعی از این موضوع نداره اطلاع رسانی کنید

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

دونالد ترامپ⁩، رییس جمهوری آمریکا: «بیانیه‌ای در مورد نحوه پاسخ به حمله آرامکو منتشر خواهیم کرد. ما در موقعیت بسیار قدرتمندی هستیم و گزینه‌های زیادی داریم. جنگ گزینه آخر است. جزییات تحریم‌های جدید علیه ایران تا ۴۸ ساعت آینده اعلام می‌شود.»
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

در حضور اساتید جسارت می کنم
                                نظر من راجع به قضایای اخیر به این شرح است:
                                ببینید وقایع و اقدامات سیاسی امنیتی کشورها را باید در بستر منافع اقتصادی آنها تفسیر کنیم.
                                آمریکا از تحریم و تنش کنترل شده با ایران چه منافعی می بره؟
                                ۱. آمریکا تصمیم داره تا سال ۲۰۲۵ تولید نفت خودش را به حدود ۲۵ میلیون بشکه در روز برساند.لازمه رسیدن به این هدف اینه که قیمت نفت در سطوحی باشه که برای تولید کنندگان نفت شیل به صرفه باشه.از طرفی از آنجایی که صنایع دیگر آمریکا مصرف کننده نفت و فراورده های نفتی هستند قیمت نفت نباید ببش از اندازه افزایش یابد یعنی قیمت باید در حدی باشه که واسه هردوی اینها اقتصادی باشه.
                                ۲.در یکی دو سال اخیر هر زمان نفت از محدوده حدود ۶۰ دلار بالاتر رفته و یا پایینتر اومده ترامپ با روشهای مختلف نفت را به این محدوده برگردانده بنابراین قیمت نفت در این حدود خواهد ماند.
                                ۳.لازمه کنترل بهای نفت با توجه به اینکه قراره آمریکا تولیدش را به میزان زیادی افزایش بده (در سالهای گذشته تولید آمریکا از حدود ۱۰ میلیون بشکه به ۱۴ رسیده و قراره تا سال ۲۰۲۵ به ۲۵ میلیون بشکه برسه) اینه که جلوی عرضه نفت در جای دیگه گرفته بشه .چون قراره از یه طرف تولید افزایش یابد پس از طرف دیگه باید تولید کاهش یابد که بتونه جلوی کاهش شدید قیمت نفت به دلیل افزایش عرضه نفت گرفته بشه.
                                ۴. بنابراین ترامپ باید ایران را تحریم می کرد و از برجام بیرون می رفت که جلوی تولید نفت تا حد ممکن گرفته بشه.واسه ونزولا هم هنینطور شد.
                                ۵.اگه آمریکا به ایران حمله کنه حتما همین ۵۰۰ هزار بشکه که ایران به چین و چند کشور دیگه به صورت قاچاق و ... می فروشه قطع میشه و ایران هم مسلما چاه های عربستان را منهدم می کنه اونوقت نفت افزایش شدید قیمت خواهد یافت و این به ضرر صنایع مصرف کننده نفت در آمریکاست. همچنین از بین بردن و انهدام لولو خرخره ایران باعث میشه که کشورهای خلیج فارس دیگه قراردادهای میلیاردی اسلحه با غربی ها نبندند.پس اینهم به ضرر کارخانجات اسلحه ساز آمریکاست.
                                نتیجه این میشه که حمله نظامی در کار نخواهد بود.
                                تنش ها در سطح کنترل شده باقی خواهد ماند.
                                تا همین الان هم ترامپ گفته حمله نظامی آخرین گزینه است یعنی اینکه حمله بی حمله.
                                پس به نظرم ترس از حمله نظامی صحیح نیست.
                                این نظر من بود و ممکنه درست نباشه .دوستان خودشان بررسی فرمایند.
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X