__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 703

پاسخ : گاهنامه orumbourse

ممنون جناب اروم بورس....نه به پولش نیاز ندارم ولی چون تک سهم ذوب هستم زیانش سنگین شد برایم چون اکثر دوستان و اساتیدی که با علم تکنیکال عجین هستند تارگت ذوب را ۳۵۰ پیش بینی کرده بودند طمع کردم و تک سهم شدم که مثل ۵۰ درصد سود کنم غافل از اینکه فعلا رفتیم ۲۰ درصد زیان

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط baran پست شده است View Post
      ممنون جناب اروم بورس....نه به پولش نیاز ندارم ولی چون تک سهم ذوب هستم زیانش سنگین شد برایم چون اکثر دوستان و اساتیدی که با علم تکنیکال عجین هستند تارگت ذوب را ۳۵۰ پیش بینی کرده بودند طمع کردم و تک سهم شدم که مثل ۵۰ درصد سود کنم غافل از اینکه فعلا رفتیم ۲۰ درصد زیان
      .
      عیبی نداره،
      هر چقدر در زیان باشید ارزش اینو نداره که فشار روحی بخودتون وارد کنید.در عین بیخیالی با رویت بازار منفی ،سعی کنید یه پلانی b برای وقتی که بازار مطابق میل ما حرکت نمیکنه داشته باشید.
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/20, 22:53.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        جناب ارومبورس یکی از دوستای من 60 تومن کل سرمایه اش بوده که الان 20 تومن توی ضرره. همین چند روز اخیر خرید انجام داده. روی این قیمت ها. این سهامش و قیمت خریدهاش هست. میشه راهنمایی کنید که آیا سهامش با بنیاد هست یا نه و اینکه قیمت هایی که خریده قیمت های خوبی بوده یا نه؟
        وساخت 1500
        وبیمه 750
        ثامان 1050
        ثباغ 560

میگه میخوام بفروشم برم بزنم به یه کاری که ضررام و جبران کنم. به زور راضیش کردم که نفروشه.

جناب ارومبورس این سوال من و دیدید؟؟؟
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

محرکی دیگر برای این روزهای بازار
          ،
          ،
          ،
          بی شک گزارش #فملی یکی از گزارش های خاص بازار است که می تواند در جهت دهی موثر باشد . فملی در 6 ماهه 740 ریال را محقق کرده و یک گزارش بسیار خوب را داشته است .این سهم در 3 ماهه 402 ریال را محقق کرده بود . سهم 3 ماهه با فروش 49641 میلیارد ریالی و سود عملیاتی 23613 و البته نیمچه کمک نزدیک به 2000میلیارد ریالی غیر عملیاتی به سود خالص 31394 میلیارد ریالی رسیده است و تحقق 402 ریال سود را داشته سهم در6 ماهه با فروش 100245 میلیارد ریالی ، سود عملیاتی 58374 میلیارد ریالی به سود خالص 57681 میلیارد ریالی رسیده است .
          یعنی در 3 ماهه دوم 34761 میلیارد ریال سود عملیاتی داشته و این در حالی است که 3 ماهه اول این عدد 23613 میلیارد ریال بوده و عالی عمل کرده است . با این دست فرمان فروش رسیدن به 1300 الی 1400 ریال در سود می تواند محقق شود
          .
          .
          .
          .
          جناب ارومبورس این سوال من و دیدید؟؟؟
          بله دیدم،نظری ندارم
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/21, 07:13.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رستا
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 481

جناب اورم بورس واسه کسایی که این روز ها نقد هستن چه پیشنهادی دارین؟زمان خوبیه واسه خرید یا هنوز باید صبر کرد؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
              جناب اورم بورس واسه کسایی که این روز ها نقد هستن چه پیشنهادی دارین؟زمان خوبیه واسه خرید یا هنوز باید صبر کرد؟
              سیمانی خودرویی یک پله خوبه.
              برای پله دوم و سوم دارویی ها هم اضافه بشه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

کم کم خریداران خودرو در مثبت پیشروی میکنند.
                حواستون به صف فروش وساپا باشه بنظرم قیمت نازلی داره.نهایت 120 یا 115 تومنه.ولی ممکنه از اینجاها یه نوسانی بده.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

حواستون به صف فروش سیمانیا هم باشه.با فشار خرید در گروه های دیگه ممکنه صف فروش اینا هم جمع بشه و یه نوسانی بده.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    بهشون بفرمایید تا زمانی که بازار اینطوریه هیچ انتظاری از خپارس نداشته باشید که خلاف روند بازار حرکت کنه.مگر اینکه یه خبر اختصاصی ویژه مثبت برای خپارس بیاد.
                    فردا وارد محدوده حمایتی بسیار قوی 112 تا 122 تومن میشه که خیلی حمایت قویی هست البته امروز هم نزدیک اون بوده میشه گفت یه تماس مختصری داشته.
                    نمودارهای من میگه که احتمال مثبت شدن در معاملات فردا برای خپارس زیاده.امروز یه شمع زیر خط روند صعودی هفت ماه اخیر زد که اتفاق خوبی نیست.
                    تا وقتی بالای 145 تومن خودش رو تثبیت نکرده ،سایه اصلاح بالای سرش خواهد بود.
                    یه حمایت هم روی 105 تومن داره.هر چقدر تا 10 آبان ماه بالای 140 تومن خودش رو نگه داره برای روندش بهتره در اون تاریخ در قیمت های فعلی یا زیر این قیمت ها باشه بمعنی وارد شدن به یه روند خنثی زمانبر میتونه باشه که ممکنه یکی دو ماه در این قیمت ها بین 110 تا 130 تومن بالا پایین بشه.فعلا اینقدر از نمودارش برداشت کردم،امیدوارم زودتر بالا بره ولی با این بازار کارش سخته.

صف خرید خپارس برای گروه خودرو اتفاق خوبیه.
                    ممکنه خودرو هم صف خرید بشه.
                    خساپا و خزامیا و وساپا و خبهمن هم ایضا

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

صف خرید خپارس برای گروه خودرو اتفاق خوبیه.
                      ممکنه خودرو هم صف خرید بشه.
                      خساپا و خزامیا و وساپا هم ایضا
                      سلام جناب ارومبورس. امروز میشه از خودرو نوسان گرفت؟؟؟ بفروشیم بعد ارزونتر بخریم؟؟؟
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

کافیه یه دونه از صف فروش سیمانیا برداشته بشه بقیه هم جمع میشه البته سهگمت در مثبت معامله میشه.انتظار حداقل نوسان دارم

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10182

ذوب نردیکه مثبت بشه ،بنظرم توان مثبت شدن و حتی صف خرید در معاملات امروز رو داره.انتظار فشار خرید در فسپا رو هم ایضا دارم.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

سلام جناب ارومبورس. امروز میشه از خودرو نوسان گرفت؟؟؟ بفروشیم بعد ارزونتر بخریم؟؟؟

نه.کمی هم صبر کن شاید 700 تومن هم بشه فروخت.

نظر

• رستا
                              عضو فعال
                              • Jan 2018
                              • 481

جناب اورم بورس بنیادی سدور قوی تره یا ساروم؟شما کدومو بهتر میدونیین

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

ذوب نردیکه مثبت بشه ،بنظرم توان مثبت شدن و حتی صف خرید در معاملات امروز رو داره.انتظار فشار خرید در فسپا رو هم ایضا دارم.
                                تشکر از زحماتی که میکشی

اینکه من تاپیکت نمیام

چون چیزی ندارم بگم

خودت زحمت میکشی و تکنیکال و بنیادی رو بررسی میکنی

اومدن من و پست گذاشتن من توجیهی نداره

//////////////////

بلاخره بازار تو هیجان شدید هست

بعضی سهام ها نهایت 10درصد افت کن

شاید درجا بزنن ولی افت زیادی ندارن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X