__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abed
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 427

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    فردا احتمال اینکه صف فروش سهامی که در این چند روز اخیر در صف فروش قفل بودند جمع بشه.
    خزامیا... در محدوده 160 تا 150 تومن حمایت قویی داره.
    ورنا ...در محدوده 130 تا 135 تومن حمایت خوبی داره نهایت افت بنظرم 117 تومن میتونه باشه.
    وایران...فردا احتمال جمع آوری صف فروش بالاست.محدوده 230 تا 240 تومن محدوده حمایتی قوی هست.بعید میدونم این محدوده شکسته بشه اگر هم بنا به دلایلی شکسته بشه فروشنده اندکی زیر این محدوده خواهد بود و رقابت خریداران در زیر این محدوده بالا میتونه باشه.
    سهگمت... روی 700 تومن حمایت خط روند صعودی رو داره کلا محدوده 650 تا 700 تومن حمایت زیاد داره.سهم باارزش و آینده داریه.من اهداف خوبی براش میبینم مثلا بالای 1500 تومن.بنظرم هر روز این سهم رصد شود بهتره.این سهم افزایش سرمایه از انباشته و تجدید ارزیابی دارایی میتونه داشته باشه.
    درود
    نظری راجع به دالبر ندارید؟ الان هم صف فروشه- مثل اینکه هر جا امروز هم جلو صرر را بگیریم بهتره

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

بنظر من که پترول قیمت مفتی داره الان 227 تومن فروشنده داره،یعنی این فروشنده ها فکر میکنند تا کجا میخواد افت کنه که در این قیمت ها فروشنده هستند؟!
      بنظر من که در این قیمت ها ارزنده هست.نهایت نهایت شاید 210 تومن.
      .
      .
      .
      امروز خریدارها در قیمت صف فروش یا چند درصد منفی خیلی از سهام به وضوح دیده میشه غلبه اونا بر فروشنده ها،رقابت خریدارها رو در اندک منفی و متعاقبا در مثبت ،در پی خواهد داشت.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

کفرا هم به هدف اصلاحی 1700 تومن داره نزدیک میشه الان 1833 تومن صف فروش داره ولی کم حجم و متزلزله، بنظرم یه نوسانی از این قیمت بده.

درود

من یه الگوی سرو شانه غیرایده ال سقف با هدف حوالی 1700 تومن در نمودارش میبینم البته غیرایده اله.اگه بازار خراب بشه یا اگر شش ماهه خوبی نده ممکنه به اون هدف برسه.من 60 درصد احتمال ادامه اصلاح میدم ولی شما اگر قصد خرید دارید منتظر باشید اگر رفت زیر 2000 تومن، پله ای بخرید تا ببینید تا کجا افت میکنه 1800 یا 1700 تومن ولی اگر چنانچه در روزهای آینده بالای 2400 تومن اومد اون وقت دیگه اصلاح تموم شده خواهد بود.
        اما کفرا اصلاحش رو چه در قیمت های امروز 2100 تومن و چه در 1700 تومن تموم کنه اهداف بالای 3 هزار تومنی داره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

هنوز اون فشار خریدی رو که من انتظار داشتم رو نمی بینم ناامید نیستم ،هنوزم خوشبینم.ببینیم شاید رفته رفته خریدارها از خواب بیدار شدند.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

جناب اورمبورس؟ ساروم مثبت شد. یعنی دیگه مثبت میشه یا دوباره منفی میشه؟؟؟ می گفتید این هفته میشه نوسان گرفت. یعنی الان که مثبته بفروشیم منفی شد دوباره بخریم؟؟؟
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

دارم کم کم به این نتیجه میرسم که یه نیرویی نمیخواد فعلا بازار بالا بره.
              بیشتر سهام از این قیمت ها باید یه نوسانی میدادند.یعنی غیرممکن بود که ندهند.
              روی این حمایت ها اینقدر عرضه بنظر من طبیعی نیست.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

یکی نیست بگه سهامی که سی درصد بالاتر براش صف خرید صد میلیون حجمی می بستید امروز چرا بدون اینکه اتفاقی در بنیادیش بیفته،سی درصد پایینتر میرید صف فروشش؟

نظر

• م-ع
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 92

با سلام
                  نظرتون را روی خکاوه هم می خواستم بدونم.
                  با تشکر

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

ذوب هم رفت صف فروش.
                    با این شدت در ده دوازده روز بدون اینکه اتفاق منفی در بنیادی سهم بیفته از 240 تومن افت کنی و باز در 179 تومن صف فروش بشی بدون اینکه نوسان مثبت بده، بنظر من طبیعی نیست.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/20, 09:48.

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 427

ذوب هم رفت صف فروش.
                      با این شدت در ده دوازده روز بدون اینکه اتفاق منفی در بنیادی سهم بیفته از 240 تومن افت کنی و باز در 179 تومن صف فروش بشی بدون اینکه نوسان مثبت بدی بنظر من طبیعی نیست.
                      یعنی هماهنگ شده است؟ چه نتیجه ای میخواهند خدا میداند- خسته مون کرده-- کار از تحلیل گذشته! اخر بیشتر سهمها از مثبت صف یکدفغه بدون دلیل با هم صف فروش !!

نظر

• مباشر
                        ستاره دار (1)
                        • May 2019
                        • 385

صف ۲۲ میلیونی ذوب که جمع شد فعلا
                        ولی اکثر سهام تو صف فروش قفلن اینجوری پیش بره نصف سرمایمون رفته

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

شایدم جنگ شده ما اطلاعی نداریم نکنه ترکیه بجای شمال سوریه به بازار بورس تهران حمله کرده!!!

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

شایدم جنگ شده ما اطلاعی نداریم نکنه ترکیه بجای شمال سوریه به بازار بورس تهران حمله کرده!!!
                            جناب ارومبورس شما که با تجربه اید به ما سال اولی ها چه توصیه ای می کنید؟؟؟ چیکار کنیم؟؟؟
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              جناب ارومبورس شما که با تجربه اید به ما سال اولی ها چه توصیه ای می کنید؟؟؟ چیکار کنیم؟؟؟
                              عزیز من
                              اتفاقا من میخواستم امروز بازار یه نوسانی بده و بگم نصف رو خالی کنید ولی هر چقدر بازار میاد پایین دیگه فروش توجیه نداره.یعنی الان قیمت ها خیلی ارزنده هستند فقط باید کمی صبر کنید و صد البته سعی کنید استرس به خودتون ندید.مواظبت سلامتی تون باشید این خیلی مهمه.
                              من صادقانه میگم امروز انتظار یه نوسان خوب رو از بازار داشتم ولی خب بازار بنظر من جدال همیشگی خریدار و فروشنده نیست بنظر میرسه نیرویی نمیخواد فعلا بازار بالا بیاد ولی گفتم هر چقدر بازار بیاد پایین اونقدر خریدار زیاد میشه.
                              فقط میتونم بگم وقتی کاری از دستتون بر نمیاد سعی کنید استرس به خودتون ندید.حتی بنظر من امروز بازار رو نگاه کنید بهتره.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

آب که از سر گذشت چه یه وجب چه چند وجب

نظر

در حال کار...
                                X