__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیرحمزه
    عضو عادی
    • Dec 2015
    • 223

پاسخ : گاهنامه orumbourse

سلام بر جناب سجاد عزیز و دوستان
    لینکی رو اینجا میذارم که حداقل یه بار دیدنش ارزش داره پی به خیلی از مسائل میبرید افراد با نفوذ برای کسب قدرت میتونن تو هر جایی باشن حتی در بورس برای اخلال

نظر

• محمدیان50
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 822

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود

سهم باارزشیه ولی قیمتش اخیرا شارپ بالا اومده شاید برای کوتاه مدت نیاز به استراحت یا اصلاح اندکی داشته باشه .احتمال اینکه موج سه رو تموم کرده باشه و وارد موج 4 شده باشه،هست یا اگر تمومم نکرده در اخرهاش هست.
      یکی از دوستان بنیادی کار سود 120 تومنی براش درآورده بود.اگر امسال 120 تومن بتونه سود بسازه قطعا سال آینده سودهای بالاتری خواهد ساخت.من فکر میکنم کاذر بالا خواهد رفت ولی برای کوتاه مدت کمی تردید دارم ولی میان مدت بله .
      اما اگر مطمئن بشم که اصلاحش شروع شده میتونم براتون هدف اصلاح و همچنین حمایت های قوی رو در بیارم .

..............

از تحلیل ، بررسی و لطفی که می کنید بسیار سپاسگزارم.

سهم یک افزایش سرمایه 33 درصدی(450 به 600) دارد
      که نامه آن 98/5/12 به کدال ارسال شد و بر اساس تصمیم مجمع فوق العاده96/11/1 به تفویض مرحله دوم افزایش سرمایه

به هیئت مدیره از آورده نقدی قصد انجام آن را دارد...

و طرح ساخت کوره دوار جهت افرایش 2 برابری محصولات دولومیتی که سال 99 به بهره برداری می رسد و ارزش افزوده شرکت را

افزایش می دهد.
      با تشکر مجدد در صورت اطمینان از شروع اصلاح لطف کنید و اعلام بفرمایید.

نظر

• danaisp
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 111

سلام آقاسجاد.ممنون از راهنمایی هاتون اگه میشه یه نگاهی به نمودار کسرا بندازین و نظرتون رابفرمایید . ممنون بازم تشکرمیکنم از توضیحاتتون

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
          سلام آقاسجاد.ممنون از راهنمایی هاتون اگه میشه یه نگاهی به نمودار کسرا بندازین و نظرتون رابفرمایید . ممنون بازم تشکرمیکنم از توضیحاتتون
          درود

کسرا هم خوب رشد کرده ولی پرقدرت بالا اومده .احتمالا این سهم هم در موج سوم باشه شایدم اخرهای موج سه باشه. ولی من برای این سهم اهداف خوب در دو یا سه سال آینده میبینم البته این موج صعودی تموم بشه وارد موج اصلاحی چهارم میشه ولی من برای این سهم اهداف بالایی در دو یا سه سال میبینم.
          بگمانم موج صعوید 5 این سهم میتونه بالای 2.5 هزار تومن رو هم ببینه ولی ابتدا باید اطمینان پیدا کنیم که موج سه تموم شده باشه و بره موج 4 اصلاحی و بعد از اون موج 5 صعودی که این پروسه ممکنه اصلاحی 4 ممکنه چند ماهی زمان ببره.من برای بلند مدت میپسندمش ولی برای کوتاه مدت شرایطش رو اصلاحی یا اخرین موج صعوید میدونم.حالا دیگه نمیدونم این موج سه تا کجا میره یا اصلا تموم کرده؟
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

هر چی میخواید بگین ولی بدونید من برای خوشایند کسی نظر روی سهم نمیدم بلکه من واقعیت ها رو مینویسم ،حالا چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد.
            با هیچ غرض ورزی هم نظر نداده ام نکته ای دیدم و براساس اون هشدار دادم.حالا کسی تحملش رو نداره مشکل از خودشه.
            منم میتونستم ادای آدم های خوب و مهربون رو دربیارم و برن توی تاپیکش و بگم دوستان خیلی خوشحالم از اینکه سود میکنید ولی بجای اون شما رو از خطری که نزدیک هست آگاه کردم.
            کاری هم به اخلاقیات ندارم مواظب سرمایه حداقل کاربران سایت بورسی هستم.
            حالا شما فکر کنید اورم بورس حسوده،مغرور و انتقادناپذیره.ذره ای اهمیت نداره.
            برای من اون اهمیت داره که سرمایه ولو حتی یک نفر رو از معرض خطر نجات بدم و اون پیش زن و بچه اش شرمنده نشه.
            حالا برید در سایت همسایه هم پست بزنید ولی اگر ختراک طبق نظر من رفتار کنه مطمئن باشید من اون رنگ آیدی شما رو عوض خواهم کرد تا بدونید با من یکی نمیتونید شوخی کنید.
            حالا برو هی پست بزن.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

تشکرهای زیر اولین پست من رو در این تاپیک ببینید تا بدونید کدوم آیدی های سبز رنگ چشم دیدن من رو ندارند.برای اونا لایک کردن یه پست هم سخته.تاپیکی که باز شده تا هم روند بازار رو بررسی کنه هم به سوالات کاربران جواب بده و تقریبا یه تایپک ویژه ای هست که اینکارها رو در سایت انجام میده ولی دریغ از یه لایک برخی آیدی های سبز رنگ.
              تازگیها به این نتیجه رسیدم اینا بیشتر بفکر ستاره های روی پروفایلشون هستند تا امورات سایت.
              یه مسابقه کم اهمیت که اگر یه نفر از بین ده تا شرکت کننده یه پیش بینی مثلا دو درصد مثبتی در یک هفته بکنه یه ستاره بهش میدن و اون وقت اون توی پروفایلش میذارند که بله این آقا شق القمر کرده.
              اگر بناست اینجوری باشه پس ما تحلیلگرها باید یک کهکشان روی پروفایلمون باشه.

نظر

• farrokhi
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 53

سلام استاد
                لطف می کنید نظرتون رو در مورد بانک دی و کچاد بفرمایید ممنون

نظر

• امیرحمزه
                  عضو عادی
                  • Dec 2015
                  • 223

اقا سجاد عزیز سود رسونها در بورس 2 نوع هستن
                  1-سود رسوندن به مردم
                  2-سود رسوندن به خودشون بوسیله مردم
                  اقایونی که به شما توهین میکنن سود خودشونو تو خطر میبینن .باید خارج بشن که با گفتن شما شاید سخت بشه خارج شدنشون
                  اقا سجاد غمت نباشه خدا با شماست .وقتی غپادر -وپترو -خودرو -اسیا-کسعدی و .......تحلیل میکردین اقایون کجا بودن .شما به مردم سود رسوندی برادر .پس غمت نباشه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

در اصل توسط farrokhi پست شده است View Post
                    سلام استاد
                    لطف می کنید نظرتون رو در مورد بانک دی و کچاد بفرمایید ممنون

دوست عزیز کچاد یکی از بهترین سهم های بازاره.حقوقی کاربلد و خوبی داره.جزوء سهام بنیادی که هر کسی حتی توی اوج قیمت هم خریده باشه پس از یک سال سهامداری به سود میرسه.امکان نداره شما کچاد و فولاد و فملی و ومعادن و فخوز و کگل رو بخری و یکی دو سال سهامداری کنی سود بهتون نده.حتما حداقل سالی 60-70 درصد گین میده.بسیار سهم خوبیه.اما در شرایط فعلی هنوز در اصلاحه و در یک محدوده ای نوسان میکنه اگر بتونه بالای 540 تومن بیاد مطمئنا برای شکست سقف 640 تومن اقدام خواهد کرد .حمایت قویی در 470 تومن داره.بنظر میاد داخل یه مثلث حرکت میکنه(هنوز مطمئن نیستم )ولی اگر مثلث باشه الان بازوی 4 رو طی میکنه که معمولا این مثلث ها 5 بازو دارند.حمایت قوی در 470 تومن داره بعید میدونم بشکنه.اگر اون مثلث درست باشه و بطرف بالا بشکنه هدف حداقلیش 670 تومنه.اگر داریدش سهم خوبیه نگهش دارید اگر ندارید پله ای در منفی ها بخرید یا اینکه با شروع روند صعودی و شکست 540 تومن اقدام کنید.
                    در مورد بانک دی فعلا نظر خاصی ندارم.

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                    اقا سجاد عزیز سود رسونها در بورس 2 نوع هستن
                    1-سود رسوندن به مردم
                    2-سود رسوندن به خودشون بوسیله مردم
                    اقایونی که به شما توهین میکنن سود خودشونو تو خطر میبینن .باید خارج بشن که با گفتن شما شاید سخت بشه خارج شدنشون
                    اقا سجاد غمت نباشه خدا با شماست .وقتی غپادر -وپترو -خودرو -اسیا-کسعدی و .......تحلیل میکردین اقایون کجا بودن .شما به مردم سود رسوندی برادر .پس غمت نباشه
                    درود

من غمم نیست ولی تعجب کردنیه طرف مدیر این سایته رفته در یه سایت دیگه به کسی که بمن توهین میکنه حرفش رو تایید میکنه.عجیب نیست؟ما این چنین مدیرانی داریم.فقط بخاطر اینکه من با دلیل گفتم این سهم زیادی گرونه.اون وقت توهین کننده به من رو حمایت میکنه!!!

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

از این فضای گله گراری بیرون بیایم...بیخیال

و اما
                      1.شاخص ظاهرا اهدافی بالای 300 هزاز را در پیش دارد و ظاهرا تا شب انتخابات نیز رشد های بیشتری را طی خواهد کرد

به نقل از نهایت نگر:

همچنان شاخص کل در روند صعودی پر قدرت جاری بکار خود ادامه میدهد. در این راستا شاخص کل به محدوده مقاومتی بسیار مهمی که شامل همپوشانی فیبوئی در محدوده r=280000-290000 رسیده است
                      که انتظار داریم
                      با توجه به اسیلاتور macd شاهد شکست این مقاومت در کوتاه مدت باشیم و پس از آن حرکت شاخص کل به سمت مقاومت r2=302500-306500 را شاهد خواهیم بودیم.

میتوان در حالت خوشبینانه انتظار داشته باشیم تارگت r3=318500-322000 محقق گردد

و در میانمدت برای شاخص کل، اهداف بلند پروازانه‌ای متصور باشیم.

2و دارویی ها با حذف تخصیص ارز 4200 برای انها اگر اتفاق بیافتذ روند متفاوتی را برای شش ماهه دوم باید از انها دید

3و فردا روز متفاوتی برای بازار خواهد بود یک سوم بازار بسته است و باید دید جریان نقدینگی در 5 روز معاملاتی تا 25 ام منفعل عمل می کند
                      یا سهامی را رشد می دهد ؟؟؟؟؟؟

هر چند باد های سیاست وزش های خنکی ندارد

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                        از این فضای گله گراری بیرون بیایم...بیخیال

و اما
                        1.شاخص ظاهرا اهدافی بالای 300 هزاز را در پیش دارد و ظاهرا تا شب انتخابات نیز رشد های بیشتری را طی خواهد کرد

به نقل از نهایت نگر:

همچنان شاخص کل در روند صعودی پر قدرت جاری بکار خود ادامه میدهد. در این راستا شاخص کل به محدوده مقاومتی بسیار مهمی که شامل همپوشانی فیبوئی در محدوده r=280000-290000 رسیده است
                        که انتظار داریم
                        با توجه به اسیلاتور macd شاهد شکست این مقاومت در کوتاه مدت باشیم و پس از آن حرکت شاخص کل به سمت مقاومت r2=302500-306500 را شاهد خواهیم بودیم.

میتوان در حالت خوشبینانه انتظار داشته باشیم تارگت r3=318500-322000 محقق گردد

و در میانمدت برای شاخص کل، اهداف بلند پروازانه‌ای متصور باشیم.

2و دارویی ها با حذف تخصیص ارز 4200 برای انها اگر اتفاق بیافتذ روند متفاوتی را برای شش ماهه دوم باید از انها دید

3و فردا روز متفاوتی برای بازار خواهد بود یک سوم بازار بسته است و باید دید جریان نقدینگی در 5 روز معاملاتی تا 25 ام منفعل عمل می کند
                        یا سهامی را رشد می دهد ؟؟؟؟؟؟

هر چند باد های سیاست وزش های خنکی ندارد
                        میشه لطفا در مورد گزینه دوم بیشتر توضیح بدید؟ برداشت من از این جمله اینه که: وقتی ارز 4200 تومانی حذف بشه یعنی بهای تمام شده دارو افزایش پیدا می کنه. و این یعنی کم شدن سود؟؟؟؟ در کل سوالم اینه که در نهایت با این اتفاق سهام دارویی بالا میره یا پایین. صعود یا نزول؟؟؟ (البته اینو بگم من خیلی خیلی خیلی مبتدی و با علم بورسی فوق العاده کم هستم و هنوز درک درستی از بسیاری از پیام هایی که اساتید میزارن ندارم. پس سوال می پرسم که یاد بگیرم. لطفا کسی بهم خورده نگیره. چون سهام دارویی دارم واسم مهمه پاسخ سوالم)
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

دوست عزیز کچاد یکی از بهترین سهم های بازاره.حقوقی کاربلد و خوبی داره.جزوء سهام بنیادی که هر کسی حتی توی اوج قیمت هم خریده باشه پس از یک سال سهامداری به سود میرسه.امکان نداره شما کچاد و فولاد و فملی و ومعادن و فخوز و کگل رو بخری و یکی دو سال سهامداری کنی سود بهتون نده.حتما حداقل سالی 60-70 درصد گین میده.بسیار سهم خوبیه.اما در شرایط فعلی هنوز در اصلاحه و در یک محدوده ای نوسان میکنه اگر بتونه بالای 540 تومن بیاد مطمئنا برای شکست سقف 640 تومن اقدام خواهد کرد .حمایت قویی در 470 تومن داره.بنظر میاد داخل یه مثلث حرکت میکنه(هنوز مطمئن نیستم )ولی اگر مثلث باشه الان بازوی 4 رو طی میکنه که معمولا این مثلث ها 5 بازو دارند.حمایت قوی در 470 تومن داره بعید میدونم بشکنه.اگر اون مثلث درست باشه و بطرف بالا بشکنه هدف حداقلیش 670 تومنه.اگر داریدش سهم خوبیه نگهش دارید اگر ندارید پله ای در منفی ها بخرید یا اینکه با شروع روند صعودی و شکست 540 تومن اقدام کنید.
                          در مورد بانک دی فعلا نظر خاصی ندارم.

درود

من غمم نیست ولی تعجب کردنیه طرف مدیر این سایته رفته در یه سایت دیگه به کسی که بمن توهین میکنه حرفش رو تایید میکنه.عجیب نیست؟ما این چنین مدیرانی داریم.فقط بخاطر اینکه من با دلیل گفتم این سهم زیادی گرونه.اون وقت توهین کننده به من رو حمایت میکنه!!!

دوست عزیز شما می نویسی ما میخوانیم وواقعا استفاده میکنیم وازاین بابت هم همیشه ممنونیم
                          اگر هم زیر پستها ی شما لایک نمیشه یا کم لایک میشه دلیل رد مطالب شما نیست شما بزگواری و گذر کن

انصافا در این حدود 20 سال سابقه بورسی کمتر سهامداری دیدم اینطور دلسوزانه مشاوره و تحلیل ارایه کنه
                          تا کمکی باشه برای سهامداران تا سودهای خوبی از بازار ببرند
                          این خیر رسانی اجر وپاداشش همیشه محفوظ و وهمیشه هم بهره مند خواهی شد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

در اصل توسط siso, post: 4620372, member: 146060 پست شده است
                            پی نوشت2:این شخص توخالی ... صفت تحلیلگر به خودش میده!!! ... بابا تحلیلگر ... نکشی ما را با تحلیلات...اخه تو را چه به تحلیلگری ... یک نمودار میکشی ویک مشت چرند زیرش ... بازار هم گل وبلبل بوده این مدت .. افتابه سازی هم نمودار میزدی میرفت بالامهم اینه چند درصد گرفتی از این بازار این مدت ... این مهمهپاسخ سوال هایی هم که ازش میکنن جالبه .... سهم درموج3قرار داره ... رشدخوبی داشته ... و به اخر موج 3رسیدهتا یک دهه دیگه ممکنه بره بالای3تومن اما باید ببینم موجش چی میشه ..... اصلا این موج3 هست نیست ... یادارم چرند میگم!!.................................................. ..........................جمع کن بساط توخالیتو ...... این که از1000تومن از سهمی چرندیات بنویسیم وبگیم میریزه ونخرید ... یعنی اوج حسادتالان طرف داره اتیش میگیره ... منتظره سهم یک منفی بخوره ... بگه دیدی گفتم میریزه سهمی را نداشته باشیم و چون داره بالا میره یک چرندی بگیم ... بدون این که بدونیم اصلا چی داره در چنته سهماوج حماقت وبی تجربگی فرد را میرسونه ... طبیعتا330درصد افزایش سرمایه کشک هست حتما که از ناوش حرف میزنیاصلا تو چه میدونی ناو چیه!!!!!اخه مردک .... یک نگا به خموتور بنداز .. بعد بیا چرندیات بریز توذهن مردم ...یکی از این سهم هایی که بهش مینازی را الان در سبد داری ... مهم بازدهی ماکسیمم گرفتن هست ... نه هر ننه قمری که 10سال پیش معرفی کردیرا بالا بیاری و حلوا براش پخش کنی!یک تجارت40تومنی را ...30تا پست براش زدی... هنوز دوزار سواد نداری ... بالا رفتن دلیل میخواد .... وقیمت شرکت ها را هیچ وقت با کالاها نباید مقایسه کرد!!طرف میگه قصد گمراه کردن داریم ... سهم در سقف تاریخی هست .. وهمه در سود ... کی را قراره گمراه کنیم!!!!من خودمم 40-50درصد سبک کردم .. چون تک سهم شرکت بودم ... اون هایی هم که باهام در ارتباطم میدونن .. اما به خودشون هم گفتم سهم ازهمین جا200درصد دیگه میتونه بده .. اما من ترجیح دادم سبکش کنم چون تعدادم بسیار سنگین بودگاهی اوقات بهتره مهر سکوت بزنیم بردهان .... و اشتباهاتمون را اصلاح کنیم .... نه با چرندیات بافتن خودمون را اروم کنیم!!ارادت

پست یک دروغگو در سایت همسایه که از سوی مدیر این سایت لایک شده.
                            جناب جمالی ببینید شاهکار مدیران سایت تون.
                            این فرد همونی هست که بنا به گفته خود سهامداران ختراک در سایت همسایه وقتی میگه میخرم یعنی میفروشه و وقتی میگه می فروشم یعنی میخره.یعنی داره از بقیه سهامداران نوسان میگیره.این فرد اومده در مورد نظر من در مورد ختراک اینچنین حرف هایی زده.و جالب اینکه مدیران سایت ما هم ایشون رو ساپورت کردند.
                            طرف میگه 200 درصد میره بالا ولی من سبک کردم.شما که به یه نوسان ده درصدی رحم نمیکنید،چطور بیخیال یه گین 200 درصدی شدید؟!
                            خدایا کم بیافرین ولی راستگو بیافرین.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/06, 21:37.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              میشه لطفا در مورد گزینه دوم بیشتر توضیح بدید؟ برداشت من از این جمله اینه که: وقتی ارز 4200 تومانی حذف بشه یعنی بهای تمام شده دارو افزایش پیدا می کنه. و این یعنی کم شدن سود؟؟؟؟ در کل سوالم اینه که در نهایت با این اتفاق سهام دارویی بالا میره یا پایین. صعود یا نزول؟؟؟ (البته اینو بگم من خیلی خیلی خیلی مبتدی و با علم بورسی فوق العاده کم هستم و هنوز درک درستی از بسیاری از پیام هایی که اساتید میزارن ندارم. پس سوال می پرسم که یاد بگیرم. لطفا کسی بهم خورده نگیره. چون سهام دارویی دارم واسم مهمه پاسخ سوالم)
                              درود
                              1و با این کار جلوی رانت ها گرفته میشه

2با حذف این نرخ وووقطعا ترخ دارو هم دست خوش تغییر می شود همین الان هم خود دارویی ها علافمند به دریافت این ارز با این قیمت نیستن و به نوعی هزینه ها به انها فشار میاره امکان افزایش قیمت هم ندارن برای جلوگیری فشار بر روی مردم ...ولی با این حال باز دولت هم دستش بسته است برای کمک بیشتر

3.دارویی ها هیچ وقت جای نگرانی نداشتن هم سود ده بودن ...هم رشدی اما با تاخیر ...هم افزایش سرمایه های همیشگی داشتند به نوعی بیمه پرتفوی ها به شمار میرن

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

صف خرید قوی و مطمئن یعنی صف خرید ختوقا،بالای 8 میلیون حجم.
                                حواستون به خزامیا هم باشه داره فشار میاره که مقاومت 147 تومن رو بشکنه.با شکست اون فشار خرید مضاعف میشه.
                                صف خرید امروز روی 146 تومن میفته اگه صف خرید بشه یحتمل فردا بالای مقاومتیم.
                                حواستون به وساپا هم باشه.

نظر

در حال کار...
                                X