__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    الان قیمتش 83 تومنه بگمان یه چند تومن هم پایین بیاد وارد یه محدوده حمایتی قویی در 77 تا 72 تومن میشه که بنظر من بهترین نقطه خرید برای نوسان میتونه باشه.البته این بمفهوم این نیست که سهم از اینجا یه صعود شارپ میتونه داشته باشه نه،بلکه بنظر من میتونه از اونجا یه نوسان مثبتی تا شاید 110 تومن یا 120 تومن داشته باشه.وضعیت فاراک اینگونه هست که گرچه قیمت نازلی داره ولی فعلا حداقل در سه ماه بعید میدونم صعود شارپ با اهداف بالا داشته باشه.
    من نظرم اینه ،اصرار هم ندارم که نظرم درسته،ممکنه اشتباه هم باشه.

در ادامه تحلیل قبلی یه هدف 210 تومنی دیده میشه.صف خرید سهم احتمالا در محدوده 120 تا 125 تومن عرضه میشه و از اونجا تا هدف 210 تومن خیلی زمانبر و پرنوسان با منفی مثبت های زیاد ممکنه بالا بره.در شرایط فعلی تا وقتی زیر 90 تومن نیومده تحلیل فوق معتبره.
    پیشنهاد خرید در کف کف فاراک در بهترین زمان ممکن و تعیین دقیق شکل موج اون و رسیدن به هدف حداقلی.
    ما ادعایی نداریم بلکه با سند حرف میزنیم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آگراداد
      عضو فعال
      • Dec 2017
      • 424

دوستان خموتورح کی باز میشه؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

مسخره کنید توهین کنید چیزی از ارزش های من کم نمیشه.من حتی هیچی هم بلد نباشم یه دل صاف و صادق دارم که برای مواظبت از سرمایه کاربران می تپه.
        سهمی که در عرض 7 ماهه از 350 تومن تا 2100 تومن بیاد،طبیعیه که من هشدار مراقب بودن بدهم.
        .
        .
        .
        .
        حواستون امروز و فردا به فسپا هم باشه.
        بالای 1190 تومن بیاد احتمال تشکیل یه موج صعودی زیاده.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آگراداد
          عضو فعال
          • Dec 2017
          • 424

حریل به نظر فرصت خریده.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

در اصل توسط آگراداد پست شده است View Post
            حریل به نظر فرصت خریده.
            نمیدونم بررسیش نکردم دیشب میگفتید یه نگاهی مینداختیم امروز هم عمل میکردید.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

مسخره کنید توهین کنید چیزی از ارزش های من کم نمیشه.من حتی هیچی هم بلد نباشم یه دل صاف و صادق دارم که برای مواظبت از سرمایه کاربران می تپه.
              سهمی که در عرض 7 ماهه از 350 تومن تا 2100 تومن بیاد،طبیعیه که من هشدار مراقب بودن بدهم.
              .
              .
              .
              .
              حواستون امروز و فردا به فسپا هم باشه.
              بالای 1190 تومن بیاد احتمال تشکیل یه موج صعودی زیاده.
              سلام کسی که با ایمان و اعتقاد راسخ به تحلیلهاش و روشی که انتخاب کرده پایبنده از توهین و تمسخر هراسی نداره و به راه خودش ادامه میده

ولی خب چندین کلمه باهات صحبت داشتم اگه وقت داشته باشی در خصوصی یا فضای مجازی مزاحمت بشم و چند کلمه ای با هم صحبت کنیم تا کدورتها برطرف بشه
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• آگراداد
                عضو فعال
                • Dec 2017
                • 424

ممنون . صداقت سرمایه زندگیه .

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام کسی که با ایمان و اعتقاد راسخ به تحلیلهاش و روشی که انتخاب کرده پایبنده از توهین و تمسخر هراسی نداره و به راه خودش ادامه میده

ولی خب چندین کلمه باهات صحبت داشتم اگه وقت داشته باشی در خصوصی یا فضای مجازی مزاحمت بشم و چند کلمه ای با هم صحبت کنیم تا کدورتها برطرف بشه
                  برطرف نمیشه اقای ایلگال.خودت میدونی که من چقدر ارادت دارم بهتون ولی یه چند تا ایدی سبز رنگ هستند که شمشیر رو از رو بستند.
                  مگه دادن یه امکانات کم ارزش مثل حذف پست یا باز و بستن تاپیک چیه که اینا روی اون اینقدر منو اذیت کردند؟!
                  چرا من با این سن و سال با این همه سابقه در سایت بیام از یه فردی که در خونه اش روی مبل خوابیده و عنوان مدیر رو یدک میکشه تقاضا کنم که فلان پست منو حذف کن؟!
                  به آقای جمالی گفتند نمیخواد امکانات به سجاد بدید.
                  هیچ امکاناتی بمن نداده اند بعد یه مدیری اومده میگه آقای سجاد ما امکانات دادیم شما استفاده نمیکنید،من ساده هم فکر میکنم داده من بلد نیستم استفاده کنم نگو داره منو مسخره میکنه.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

پتایر سهمی نیست که در این شرایط بنیادی اخیر در صف فروش در این قیمت ها(1265 تومن) باشه.
                    این سهم مشکل اصلاح زمانی داره نه اصلاح قیمتی.
                    اینایی هم که در صف فروش هستند نوسانگیرها یا سهامدار جز خسته هستند.
                    حمایت قویی در 1050 تا 1150 تومن داره منتظر واکنش ها به این حمایت ها باشید.
                    پتایر وقتی صف فروش بود.
                    وقتی کسایی که از 400 تومن بالا آورده بودنش ،همین طوری ولش کرده بودند و سهامدارانی که با نظر اونا خریده بودند سر در گم بودند ولی من باز بخاطر اونا وقت و تجربه ام رو گذاشتم و براشون امیدواری دادم ،ولی اونها کجا بودند؟
                    به مبل لم داده و خوابیده بودند.

نظر

• مباشر
                      ستاره دار (1)
                      • May 2019
                      • 385

سجاد خان با سلام
                      صلاح میدونین کاذر رو با فسپا تعویض کنم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

اینقدر خودرو بدبخت رو کوبیدند در حالیکه من از 275 تومن سیگنالش داده بودم.هر منفی که خورد یه نفر اومد یه لگدی به سهم زد.
                        هیچ تحلیلی هم نداشتند فقط بسنده به زیانش میکردند خدا رو شکر مثل شیر اون بالا وایستاده تا برخی ها بدونند اصرار من برای سهامداری یکی دو سال برای چیه؟
                        مگه من گفته بودم خودرو شارپ میره بالا؟حرکت خودرو اینجوریه.اینه که سهام دیگه شارپ بالا رفتند،مقصر خودرو نیست خودرو هم بازدهی خودشون رو به همان اندازه خواهد داد.

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

پتایر وقتی صف فروش بود.
                          وقتی کسایی که از 400 تومن بالا آورده بودنش ،همین طوری ولش کرده بودند و سهامدارانی که با نظر اونا خریده بودند سر در گم بودند ولی من باز بخاطر اونا وقت و تجربه ام رو گذاشتم و براشون امیدواری دادم ،ولی اونها کجا بودند؟
                          به مبل لم داده و خوابیده بودند.
                          الان تو تالار بورس میشه کانال زد که فقط کسی که تاپیک رو ساخته بتونه مطلب بزنه. واقعا این درخواست شما کاملا به حقه و قطعا به نفع خواننده های مطالب شما هم هست. نمیدونم چرا این امکان رو نذاشتن داخل سایت بورسی.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                            سجاد خان با سلام
                            صلاح میدونین کاذر رو با فسپا تعویض کنم
                            هر دو تا سهم های خوبی هستند ولی فسپا کمی عقب مونده بنظر من تعویض خوبی میتونه باشه ولی سعی کن یا پله ای بخری یا با شروع موج صعودی فسپا بخر.
                            البته این بمعنای این نیست که کاذر کم ارزشه ،نه.کاذر هم سهم خوبیه و آینده بلند مدت بسیار خوبی داره.

نظر

• نادر کاظمی
                              ستاره دار(1)
                              • Jul 2018
                              • 794

آقای ارومبورس لطف میکنید نمودار وخارزم بزنید؟

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

درود
                                بعضی از سهم ها سوپر مفت هستند مخصوصا ذر این هفته
                                یه روزی سهام زیر 100 ت در بازار زیاد بود
                                حالا سهام زیر 200 ت این حالت رو پیدا کرده است
                                نمیدونم 4 تا صفرشون برداشته بشه فکر کنم به جای پارسه باید چند پاپاسی حسابشون کرد
                                ارزش دفتری انها ان وقت میشه تومان
                                ارزش بازاری ؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X