__نقشه راه بازار سرمایه__
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
پاسخ : گاهنامه orumbourse
مسخره کنید توهین کنید چیزی از ارزش های من کم نمیشه.من حتی هیچی هم بلد نباشم یه دل صاف و صادق دارم که برای مواظبت از سرمایه کاربران می تپه.
سهمی که در عرض 7 ماهه از 350 تومن تا 2100 تومن بیاد،طبیعیه که من هشدار مراقب بودن بدهم.
.
.
.
.
حواستون امروز و فردا به فسپا هم باشه.
بالای 1190 تومن بیاد احتمال تشکیل یه موج صعودی زیاده."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط آگراداد پست شده است View Postحریل به نظر فرصت خریده."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postمسخره کنید توهین کنید چیزی از ارزش های من کم نمیشه.من حتی هیچی هم بلد نباشم یه دل صاف و صادق دارم که برای مواظبت از سرمایه کاربران می تپه.
سهمی که در عرض 7 ماهه از 350 تومن تا 2100 تومن بیاد،طبیعیه که من هشدار مراقب بودن بدهم.
.
.
.
.
حواستون امروز و فردا به فسپا هم باشه.
بالای 1190 تومن بیاد احتمال تشکیل یه موج صعودی زیاده.
ولی خب چندین کلمه باهات صحبت داشتم اگه وقت داشته باشی در خصوصی یا فضای مجازی مزاحمت بشم و چند کلمه ای با هم صحبت کنیم تا کدورتها برطرف بشهبخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
در اصل توسط iligal پست شده است View Postسلام کسی که با ایمان و اعتقاد راسخ به تحلیلهاش و روشی که انتخاب کرده پایبنده از توهین و تمسخر هراسی نداره و به راه خودش ادامه میده
ولی خب چندین کلمه باهات صحبت داشتم اگه وقت داشته باشی در خصوصی یا فضای مجازی مزاحمت بشم و چند کلمه ای با هم صحبت کنیم تا کدورتها برطرف بشه
مگه دادن یه امکانات کم ارزش مثل حذف پست یا باز و بستن تاپیک چیه که اینا روی اون اینقدر منو اذیت کردند؟!
چرا من با این سن و سال با این همه سابقه در سایت بیام از یه فردی که در خونه اش روی مبل خوابیده و عنوان مدیر رو یدک میکشه تقاضا کنم که فلان پست منو حذف کن؟!
به آقای جمالی گفتند نمیخواد امکانات به سجاد بدید.
هیچ امکاناتی بمن نداده اند بعد یه مدیری اومده میگه آقای سجاد ما امکانات دادیم شما استفاده نمیکنید،من ساده هم فکر میکنم داده من بلد نیستم استفاده کنم نگو داره منو مسخره میکنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postپتایر سهمی نیست که در این شرایط بنیادی اخیر در صف فروش در این قیمت ها(1265 تومن) باشه.
این سهم مشکل اصلاح زمانی داره نه اصلاح قیمتی.
اینایی هم که در صف فروش هستند نوسانگیرها یا سهامدار جز خسته هستند.
حمایت قویی در 1050 تا 1150 تومن داره منتظر واکنش ها به این حمایت ها باشید.
وقتی کسایی که از 400 تومن بالا آورده بودنش ،همین طوری ولش کرده بودند و سهامدارانی که با نظر اونا خریده بودند سر در گم بودند ولی من باز بخاطر اونا وقت و تجربه ام رو گذاشتم و براشون امیدواری دادم ،ولی اونها کجا بودند؟
به مبل لم داده و خوابیده بودند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اینقدر خودرو بدبخت رو کوبیدند در حالیکه من از 275 تومن سیگنالش داده بودم.هر منفی که خورد یه نفر اومد یه لگدی به سهم زد.
هیچ تحلیلی هم نداشتند فقط بسنده به زیانش میکردند خدا رو شکر مثل شیر اون بالا وایستاده تا برخی ها بدونند اصرار من برای سهامداری یکی دو سال برای چیه؟
مگه من گفته بودم خودرو شارپ میره بالا؟حرکت خودرو اینجوریه.اینه که سهام دیگه شارپ بالا رفتند،مقصر خودرو نیست خودرو هم بازدهی خودشون رو به همان اندازه خواهد داد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postپتایر وقتی صف فروش بود.
وقتی کسایی که از 400 تومن بالا آورده بودنش ،همین طوری ولش کرده بودند و سهامدارانی که با نظر اونا خریده بودند سر در گم بودند ولی من باز بخاطر اونا وقت و تجربه ام رو گذاشتم و براشون امیدواری دادم ،ولی اونها کجا بودند؟
به مبل لم داده و خوابیده بودند.اگر مرا دیدهای که نمیخندیدم، پس مرا ندیدهای
https://tradersArena.ir
نظر
-
در اصل توسط مباشر پست شده است View Postسجاد خان با سلام
صلاح میدونین کاذر رو با فسپا تعویض کنم
البته این بمعنای این نیست که کاذر کم ارزشه ،نه.کاذر هم سهم خوبیه و آینده بلند مدت بسیار خوبی داره.
نظر
-
نظر
-
درود
بعضی از سهم ها سوپر مفت هستند مخصوصا ذر این هفته
یه روزی سهام زیر 100 ت در بازار زیاد بود
حالا سهام زیر 200 ت این حالت رو پیدا کرده است
نمیدونم 4 تا صفرشون برداشته بشه فکر کنم به جای پارسه باید چند پاپاسی حسابشون کرد
ارزش دفتری انها ان وقت میشه تومان
ارزش بازاری ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
نظر