__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10181

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
    آقای ارومبورس لطف میکنید نمودار وخارزم بزنید؟
    نگهش دار.قبلا یه بار نگاهش کردم الانم صف خرید خوبی داره بنظر من حداقل 300 تومن رو میتونه ببینه اما نه بصورت شارپ ،پرنوسان
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10181

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

نزدیک هدف اول 250 تومن هستیم.
      بگمان من ثتران در بلند مدت هدف400 تومنی در سر داره.البته پرنوسان
      ثتران دوباره صف خرید شد.پرنوسان تا 400 تومن بصورت زمانبر.
      .
      .
      .
      .
      ثمسکن هم خوبه قیمتی نداره که.سهم سود ده چرا باید در 160 تومن باشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• چینی بند زن
        عضو فعال
        • Sep 2015
        • 407

اگر اشکالی نداره من یک پیشنهاد دارم.
        پیشنهادم هم برای کاربران خوبه و هم برای تالار بورسی.
        همه شما یادتونه که بچه بودیم برای بازی فوتبال یا بازیهای دیگه گروهی. یار کشی میکردیم؟
        اینجا هم چند تا گروه تشکیل بدیم. و کاربران خودشان انتخاب کنند که با کدام سر گروه میخواهند بمانند.
        مثلا من از اروم بورس خوشم بیاد میام تو گروهش و برعکس اگر خوشم نیاد میرم تو گروه دیگر.
        بعد از یکماه، نتایج تحلیل این گروهها را بسنجیم. درست مثل مسابقه ماهانه که قبلا داشتیم.
        هر کاربر هم زیر امضاش باید قید کنه عضو کدام گروه است.
        اونجوری دیگه من چینی بند زن. ملزم به انتخاب یک گروه هستم.( البته گروههای دیگر را هم میتونم مطالبشون را بخونم )
        اونجوری اروم بورس میدونه چند تا زیر گروه داره.و حتی میتونه باهاشون خصوصی چت کنه و مواظب سرمایشون باشه.
        همونطور که یکی از دوستانش را در خیابون دیده بود که ضرر هنگفت کرده. و کمکش کرد تا به روال عادی برگرده.
        با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

سجاد عزیز
          درود
          اگر فرایند حذف 4 صفر در مجلس تصویب بشه
          هجوم پول های سرگردان و صندوق های سرمایه گذاری به بازار در دو سال اینده

شاخص کل بازار به 900 و حتی بیشتر سوق خواهد داد من نسبت به این موضوع اصلا شک ندارم البته در صورت تصویب
          ان وقت باید دنبال سهام زیر هزار باشیم برای خرید نه زیر 100 یا 200 یا همین قیمت های فعلی
          حالا این جماعت بورسی برای دو ریال بالا و پایین کردن قیمت ناز کنند .....این روزهاااا
          این باشه اینجا یادگاری

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

همین فاذری که همه الان ازش صحبت میکنند من در کف کف سهم سیگنالش رو داده بودم الانم در مسیر هدف حداقلی بالا میره.حالا شما فکر من چیزی بارم نیست.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              برطرف نمیشه اقای ایلگال.خودت میدونی که من چقدر ارادت دارم بهتون ولی یه چند تا ایدی سبز رنگ هستند که شمشیر رو از رو بستند.
              مگه دادن یه امکانات کم ارزش مثل حذف پست یا باز و بستن تاپیک چیه که اینا روی اون اینقدر منو اذیت کردند؟!
              چرا من با این سن و سال با این همه سابقه در سایت بیام از یه فردی که در خونه اش روی مبل خوابیده و عنوان مدیر رو یدک میکشه تقاضا کنم که فلان پست منو حذف کن؟!
              به آقای جمالی گفتند نمیخواد امکانات به سجاد بدید.
              هیچ امکاناتی بمن نداده اند بعد یه مدیری اومده میگه آقای سجاد ما امکانات دادیم شما استفاده نمیکنید،من ساده هم فکر میکنم داده من بلد نیستم استفاده کنم نگو داره منو مسخره میکنه.
              بنده خودم چندین بار با جناب جمالی در خصوص دادن چنین امکاناتی برای بعضی از تحلیلگران بنیادی و تکنیکالیست سایت صحبت کردم و حتی نظر موافق ایشون رو هم گرفتم ولی خب اجرایی شدنش رو باید از خود آقای جمالی پیگیر بشم،
              ولی اینکه میگید یکی از مدیران سایت مخالف دادن چنین امکاناتی به شما یا دیگر افراد ماهر و قابل سایت باشه بنده نشنیدم به عنوان یکی از مدیران سایت چنین چیزی رو و تایید نمیکنم ولی خب جنابعالی هم باید سعه صدر داشته باشید اینجوری که نمیشه!!

مثله این میمونه که شما معلم سر یک کلاس باشید و با کوچکترین صحبت دانش آموزا بخواین خودتون به صورت فردی ایشون رو تنبیه کنید، شما باید طبق قوانین چنین رفتارهایی رو به مدیر مدرسه و نفرات بالادستی ارجاع دهید !!!و از اینکه بخواین جو کلاس به هم بریزه خودتون به عنوان معلم دوری کنید ،در چارچوب فنی و تدریس اختیار تام باید با معلم باشه.
              در خصوص پاک کردن تاپیک مخصوص خودتون هم منم پیشنهاد انجام چنین کاری رو به جناب جمالی دادم ولی شما هم سعی کنید در هنگام بروز چنین مواردی با سعه صدر بیشتر و حفظ خونسردی و عدم درگیری لفظی با بقیه کاربران به تحلیلهاتون ادامه بدین
              آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2019/09/07, 10:03.
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10181

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                سجاد عزیز
                درود
                اگر فرایند حذف 4 صفر در مجلس تصویب بشه
                هجوم پول های سرگردان و صندوق های سرمایه گذاری به بازار در دو سال اینده

شاخص کل بازار به 900 و حتی بیشتر سوق خواهد داد من نسبت به این موضوع اصلا شک ندارم البته در صورت تصویب
                ان وقت باید دنبال سهام زیر هزار باشیم برای خرید نه زیر 100 یا 200 یا همین قیمت های فعلی
                حالا این جماعت بورسی برای دو ریال بالا و پایین کردن قیمت ناز کنند .....این روزهاااا
                این باشه اینجا یادگاری

کاملا با فرمایش جنابعالی موافقم.

نظر

• trojan
                  ستاره دار(1)
                  • Nov 2013
                  • 881

مطمئن هستم وقتي اين تالار اعضايي داره مثل آقا سجاد يا جناب آباد و ... كه سالهاي سال امتحانش رو پس داده ، با تجربه و با انگيزه هست ، مطالبش هم به جهت اموزشي و هم به جهت كسب سود و جلوگيري از زيان هم براي كاربران و هم مديريت سايت پر منفعت هست ، تحليل گر شجاعي هست و صداقت داره ، پخته هست و اسير هيجانات نميشه به نسبت خيلي هاي ديگه ، كه حتي اگر تحليلي بگذاره و كاملا اشتباه هم از آب دربياد بازهم بخاطر شرايطي كه گفتم اون تحليل ها با ارزشند ، چرا نبايد قابليت مديريت تاپيكشون رو به ايشان بدهند كه بدون حاشيه بتونن مطلب بنويسن و همه استفاده كنند ؟

نظر

• چینی بند زن
                    عضو فعال
                    • Sep 2015
                    • 407

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    بنده خودم چندین بار با جناب جمالی در خصوص دادن چنین امکاناتی برای بعضی از تحلیلگران بنیادی و تکنیکالیست سایت صحبت کردم و حتی نظر موافق ایشون رو هم گرفتم ولی خب اجرایی شدنش رو باید از خود آقای جمالی پیگیر بشم، ولی اینکه میگید یکی از مدیران سایت مخالف دادن چنین امکاناتی به شما یا دیگر افراد ماهر و قابل سایت باشه بنده نشنیدم به عنوان یکی از مدیران سایت چنین چیزی رو تایید نمیکنم ولی خب جنابعالی هم باید سعه صدر داشته باشید اینجوری که نمیشه!!

مثه این میمونه که معلم سر یک کلاس باشید و با کوچکترین صحبت دانش آموزا بخواین خودتون به صورت فردی ایشون رو تنبیه کنید، شما باید طبق قوانین چنین رفتارهایی رو به مدیر مدرسه و نفرات بالادستی ارجاع دهید !!!و از اینکه بخواین جو کلاس به هم بریزه دوری کنید
                    در چارچوب فنی و تدریس اختیار تام باید با معلم باشه و منم پیشنهاد دادم اجازه بدهن که قابلیت پاک کردن پستهای تاپیکتون رو بهتون بدن ولی شما هم سعی کنید در هنگام بروز چنین مواردی با سعه صدر بیشتر و حفظ خونسردی و عدم درگیری لفظی با بقیه کاربران به تحلیلهاتون ادامه بدین
                    یکربع طول کشید تا جمله بندی کنم مطلب بالا را بنویسم.
                    لطفا بخونیدش.
                    با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10181

فسپا

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10181

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                        بنده خودم چندین بار با جناب جمالی در خصوص دادن چنین امکاناتی برای بعضی از تحلیلگران بنیادی و تکنیکالیست سایت صحبت کردم و حتی نظر موافق ایشون رو هم گرفتم ولی خب اجرایی شدنش رو باید از خود آقای جمالی پیگیر بشم، ولی اینکه میگید یکی از مدیران سایت مخالف دادن چنین امکاناتی به شما یا دیگر افراد ماهر و قابل سایت باشه بنده نشنیدم به عنوان یکی از مدیران سایت چنین چیزی رو تایید نمیکنم ولی خب جنابعالی هم باید سعه صدر داشته باشید اینجوری که نمیشه!!

مثه این میمونه که معلم سر یک کلاس باشید و با کوچکترین صحبت دانش آموزا بخواین خودتون به صورت فردی ایشون رو تنبیه کنید، شما باید طبق قوانین چنین رفتارهایی رو به مدیر مدرسه و نفرات بالادستی ارجاع دهید !!!و از اینکه بخواین جو کلاس به هم بریزه دوری کنید
                        در چارچوب فنی و تدریس اختیار تام باید با معلم باشه و منم پیشنهاد دادم اجازه بدهن که قابلیت پاک کردن پستهای تاپیکتون رو بهتون بدن ولی شما هم سعی کنید در هنگام بروز چنین مواردی با سعه صدر بیشتر و حفظ خونسردی و عدم درگیری لفظی با بقیه کاربران به تحلیلهاتون ادامه بدین
                        من دیگه از کسی چیزی نمیخوام.
                        ولی آزادم در تاپیکم در مورد هر سهمی صحبت بکنم اینکه من از سهمی تحلیل بنیادی بذارم ،طرف بیاد بگه سیاه نمایی میکنی بمن حق بدید که ناراحت بشم.
                        میگم عزیز احتیاط روی این سهم لازمه،بجای اینکه بگند بله دیگه زیادی بالا رفته و کمی مواظب باشید میان میتازند به شخصیت من .میرند در سایت همسایه حرف های توهین آمیز یک کاربر علیه منو رو لایک میکنند.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10181

این وساپا واقعا از رشد بازار عقب مونده.
                          نمیدونم چرا اجازه رشد بهش نمیدند ولی من خیلی امیدوارم که این بره مقاومت 170 تومن رو بشکنه با هدف حداقلی 240 تومن.
                          تحلیلش در صفحات قبل و در تاپیک خودش گذاشتم

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

سلام

سجاد عزیز

من الان هبچ سهمی ندارم...جرات خریدن هم ندارم

من باید زندگیمو اداره کنم ...خرج تحصیل فرزندم ....قسط .....بیمه

واقغا نمیدونم چه کار کنم

بازار همینجوری داره میره بالا ...خدامیدونه حسود نیستم وخوشحالم که دوستانم سود میکنند

اگر برات مقدور بود... منو راهنمایی کن

اجرت با سید الشهدا

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط چینی بند زن پست شده است View Post
                              اگر اشکالی نداره من یک پیشنهاد دارم.
                              پیشنهادم هم برای کاربران خوبه و هم برای تالار بورسی.
                              همه شما یادتونه که بچه بودیم برای بازی فوتبال یا بازیهای دیگه گروهی. یار کشی میکردیم؟
                              اینجا هم چند تا گروه تشکیل بدیم. و کاربران خودشان انتخاب کنند که با کدام سر گروه میخواهند بمانند.
                              مثلا من از اروم بورس خوشم بیاد میام تو گروهش و برعکس اگر خوشم نیاد میرم تو گروه دیگر.
                              بعد از یکماه، نتایج تحلیل این گروهها را بسنجیم. درست مثل مسابقه ماهانه که قبلا داشتیم.
                              هر کاربر هم زیر امضاش باید قید کنه عضو کدام گروه است.
                              اونجوری دیگه من چینی بند زن. ملزم به انتخاب یک گروه هستم.( البته گروههای دیگر را هم میتونم مطالبشون را بخونم )
                              اونجوری اروم بورس میدونه چند تا زیر گروه داره.و حتی میتونه باهاشون خصوصی چت کنه و مواظب سرمایشون باشه.
                              همونطور که یکی از دوستانش را در خیابون دیده بود که ضرر هنگفت کرده. و کمکش کرد تا به روال عادی برگرده.
                              من پستتون و لایک هم کردم. ولی موافق نیستم. اینجوری دیگه آدم حمایت یه نفر و داره. وقتی زیر امضات یه سرگروه و انتخاب کنی ممکنه سرگروه های دیگه به خاطر رقابت راهنمایی نکنن. ما که تازه واردیم میخواییم از نظرات تمام اساتید سایت استفاده کنیم.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10181

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                                سلام

سجاد عزیز

من الان هبچ سهمی ندارم...جرات خریدن هم ندارم

من باید زندگیمو اداره کنم ...خرج تحصیل فرزندم ....قسط .....بیمه

واقغا نمیدونم چه کار کنم

بازار همینجوری داره میره بالا ...خدامیدونه حسود نیستم وخوشحالم که دوستانم سود میکنند

اگر برات مقدور بود... منو راهنمایی کن

اجرت با سید الشهدا
                                فسپا بخر.هم از سود مجماعش استفاده کن هم از بالا رفتن قیمتش.
                                سهم زیاده ولی شما باید سهمی بخرید که سود توش باشه.
                                حد ضرر 950 تومن.موقع فروش با خودم هماهنگ شو

نظر

در حال کار...
                                X