__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : گاهنامه orumbourse

بزودی بازار با حجم مبنای جدید کنار خواهد اومد ولی هنوز نمیتونه اون رو هضم کنه.
    ویروس کرونا هم همینطور برای چند روز میتونه در بازار تاثیر بذاره، زیاد نه.
    اگر سهام شما امروز در صف فروشه ولی قیمتش زیادی بالا نیومده و غیرواقعی نیست نگرانی نداشته باشید.
    برخی سهام ارزشمند که امروز در منفی فروشنده دارند، ممکنه دو سه روز دیگه همین فروشنده ها در صف خرید دیده بشوند.
    .
    .
    .
    18200 واحد شاخص منفی!!!
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• homework
      عضو فعال
      • May 2012
      • 747

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      بزودی بازار با حجم مبنای جدید کنار خواهد اومد ولی هنوز نمیتونه اون رو هضم کنه.
      ویروس کرونا هم همینطور برای چند روز میتونه در بازار تاثیر بذاره، زیاد نه.
      اگر سهام شما امروز در صف فروشه ولی قیمتش زیادی بالا نیومده و غیرواقعی نیست نگرانی نداشته باشید.
      برخی سهام ارزشمند که امروز در منفی فروشنده دارند، ممکنه دو سه روز دیگه همین فروشنده ها در صف خرید دیده بشوند.
      .
      .
      .
      18200 واحد شاخص منفی!!!
      لطف می فرمایید چند تا از این سهام ارزشمند را نام ببریید که رد صورت امکان تعویض و سبد گردانی کنیم تا با آرامش بیشتری بازار را دنبال کنیم.. ممنون
      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

در اصل توسط homework پست شده است View Post
        لطف می فرمایید چند تا از این سهام ارزشمند را نام ببریید که رد صورت امکان تعویض و سبد گردانی کنیم تا با آرامش بیشتری بازار را دنبال کنیم.. ممنون
        فعلا روی ولصنم مثبتم.
        وایران هم بد نیست(البته الان صف فروش هست در قیمت 571 تومن ولی بنظر من صف فروشش کذایی هست) ولی ولصنم مطمئن تره.
        البته بگم نباید دنبال نوساناتش باشی باید سهامداری کنی.من کاری به 5 یا ده درصد منفی مثبتش ندارم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

فعلا روی ولصنم مثبتم.
          وایران هم بد نیست(البته الان صف فروش هست در قیمت 571 تومن ولی بنظر من صف فروشش کذایی هست) ولی ولصنم مطمئن تره.
          البته بگم نباید دنبال نوساناتش باشی باید سهامداری کنی.من کاری به 5 یا ده درصد منفی مثبتش ندارم.
          وایران از صف فروش 6 میلیون حجمی رسید به بالای 4 درصد مثبت (جالبه قیمت پایانی هنوز بیشتر از دو درصد منفیه) ،ببینیم ولصنم چیکار میکنه؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10179

برای وایران اهداف بالای 1000 تومن در میان مدت میبینم البته پرنوسان.سهم در محدوده 700 تا 750 تومن یه مقاومت و یه مقاومت هم حوالی 900 تومن داره که بنظر من با واکنش هایی میتونه این مقاومت ها رو بشکنه.
            برای ولصنم هم حداقل 650 تومن میبینم البته حداقل.بنظر من ولصنم در بازه بالای یک سال اهداف 1200 تومنی هم میتونه داشته باشه ولی فعلا شما 650 تومن رو داشته باشید.تا ببینیم چی پیش میاد

نظر

• TAJ2014
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 1027

کسی در انلاین تونسته امروز معامله سهم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              وحشتناک هست کامل قطع هست

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                کسی در انلاین تونسته امروز معامله سهم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                وحشتناک هست کامل قطع هست
                من،البته بسختی.
                در چنین مواقعی زنگ بزنید به کارگزارتون تا اونا براتون خرید و فروش بکنند.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

پلوله محدوده 500 تا 550 تومن حمایت قوی خط روند صعودی.

جهرم حمایت مهم در محدوده 70 تا 75 تومن.

کیسون قیمت فعلی 266 تومن
                  محدوده 255 تا 240 تومن محدوده حمایتی قوی.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  وثنو قیمت فعلی 537 تومن
                  محدوده 520 تا 460 تومن محدوده حمایتی قویی هست.
                  امروز با وجود منفی 18 هزار واحدی شاخص بنظر من بازار عملکرد خوبی داشت.بسیاری از سهام از صف فروش به مثبت حرکت کردند،این نشون دهنده اینه که عطش خرید همچنان در بازار موج میزنه.
                  البته 5500 واحد افت شاخص از آن 7 تا سهم بزرگ فملی ،فولاد، فارس، پارس ،تاپیکو ،کگل و کچاد بوده.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

بفجر

یکی از سهامی که بنظر من از رشد بازار عقب مونده بفجر میتونه باشه البته من این سهم رو الان ندارم ولی بنظر من پتانسیل خوبی برای رشد قیمت داره.سهم چند صباحیه که در حوالی 1400-1350 تومن در حال کف سازی و تجدید قوا برای صعود دوباره هست بنظر من تا زمانیکه بالای 1100 تومن هست پتانسیل صعود داره .1100 تومن هم میشه حد ضررش.با شکست 1500 تومن میتونه توجه بازار رو به خودش جلب کنه ،من فکر میکنم احتمال دیدن 2500 تومن رو داره.
                    6.5 میلیارد سهم داره با شناوری 10 درصدی.
                    پارسال در نه ماهه 588 ریال سود محقق کرده بود امسال 935 ریال.سهم در دوازده ماهه سال قبل 112 تومن سود تولید کرده.امسال قطعا سودش بیشتر از پارسال خواهد بود.
                    سهم در زمینه تولید برق ،بخار ،اکسیژن ونیتروژن و صادرات برق فعالیت داره.
                    از سال 77 که شرکت تاسیس شده تا حالا تجدید ارزیابی دارایی ها نداشته ولی من نمیدونم چند درصد و کی افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها داره.
                    قیمت فعلی سهم 1442 تومن.
                    7 اسفند 98
                    محدوده 1250 تا 1350 تومن پر از حمایت برای بفجر هست.
                    امروز صف فروش شد که زود جمع شد، بعید میدونم زیاد پایین بیاد ولی در این محدوده حمایت خیلی قویی داره.

نظر

• کریم زاده
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 66

سلام
                      به نظر شما پلوله تا کجا رشد داره ؟
                      واگه فرصت ورود داد وارد بشیم ؟
                      ممنون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Post
                        سلام
                        به نظر شما پلوله تا کجا رشد داره ؟
                        واگه فرصت ورود داد وارد بشیم ؟
                        ممنون
                        درود

فکر میکنم حداقل تا سقف قبلیش 1500 تومن بره شایدم اون سقف رو بشکنه ولی هر چقدر بالاتر میره سیو سود بیشتر میشه و ممکنه حرکتش پرنوسان ولی رو به بالا باشه.
                        در مورد خریدش هم اگه ریسکش رو قبول کنید با مسولیت خودتون بخرید.

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 550

سلام سجادخان به نظرتون حمايت ذوب رو چند ميتونه باشه ممنون

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

ساده ترین و بی دردسرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کویید 19(کرونا) اینه که دهان خودمون رو در طول 24 ساعت تر نگه داریم چون با این کار ویروس با بزاق دهان راهی معده میشه و اسید معده نابودش میکنه برای تر نگه داشتن دهان هم میشه از آدامس استفاده کرد یا یک هسته خرما در دهان گذاشته بشه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                              سلام سجادخان به نظرتون حمايت ذوب رو چند ميتونه باشه ممنون
                              درود
                              محدوده 270 تا 280 تومن حمایت قویی داره

نظر

• ali0700
                                عضو عادی
                                • Jan 2020
                                • 77

جناب اروم بورس برا سرمایه گذاری چند ماهه بین ولصنم و بفجر کدوم توصیه می کنی
                                [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X