تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هندوکش
    Banned
    • Dec 2015
    • 83

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

پولم توی این بازار تا دیروز رسیده بود به یک سوم! باز خدا رو شکر امروز 5درصدش جبران شد یعنی میشه یه روزی فقط به پولم برسم و از این بازار لعنتی جیم فنگ بشوم؟ یعنی ممکنه؟ خدایا خودت از دست این قوم کافر و خدانشناس نجاتمون بده آمین
    آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/01/20, 13:34.

نظر

• عطارد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 414

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
      پولم توی این بازار تا دیروز رسیده بود به یک سوم! باز خدا رو شکر امروز 5درصدش جبران شد یعنی میشه یه روزی فقط به پولم برسم و از این بازار لعنتی جیم فنگ بشوم؟ یعنی ممکنه؟ خدایا خودت از دست این قوم کافر و خدانشناس نجاتمون بد] آمین
      دوست عزیز قطعا خواهی رسید و بالاتر هم میره ولی مشکل این که بورس اعتیاد داره و بندرت میشه خروج زد.بنده با 27 سال سابقه بورسی بیش از ده بار بیرون رفتم اما به یکماه نمیرسه باز بر میگردم.ترس و طمع ذات بورسه و همین جذابش کرده.سالم و پرسود باشی.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
        پولم توی این بازار تا دیروز رسیده بود به یک سوم! باز خدا رو شکر امروز 5درصدش جبران شد یعنی میشه یه روزی فقط به پولم برسم و از این بازار لعنتی جیم فنگ بشوم؟ یعنی ممکنه؟ خدایا خودت از دست این قوم کافر و خدانشناس نجاتمون بده آمین
        دوست عزیز...اینکه سهامتان به قیمت خریدتان برسد...خواهد رسید...اما زمانبر خواهد بود...میتوانید درصدی از سهامتان را در مقاومت های مهم سهم و شاخص...بفروشید و در حمایت پایینتر بخرید.... تمام شده تان پایین خواهد آمد..

دوستی سهمی داشت....بعد از ریزش 30 درصدی...از من نظر خواست...گفتم این سهم تا فلان جا خواهد ریخت....نمودار گویاست...وضعیت شاخص هم مشخص هست...قبول نکرد...اتفاقا همه سهامش را با 70 درصد زیان فروخت...در سهم دیگری گیر کرد....اگر همان سهمش را نگه میداشت...الان 30 درصد در زیان بود...
        اگر به پینهاد من نصف سهمش را میفروخت و در پایین جایگزین میکرد...الان 10 درصد هم توی سود بود...
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

کاربری بود در تالار منحل شده....جبار سینگ..
          گیر سه پیچ داده بود....دلار تا بهمن ماه 4500 تومان خواهد شد....آنموقع دلار 13 تومان بود..
          دیگه براش عادت شده بود...طوطی وار روزی 10 بار تکرار میکرد....
          دلار تا 19 تومان رفت...بهمن ماه هم تمام شد....کاربران بهش هجوم آوردند...آخرش گفت غلط کردم...
          تارگت ها و قیمتهایی ندهیم....که آخرش به غلط کردم ختم بشود...
          با روح و روان سهامداران زیان دیده بازی نکنیم...
          سواد اقتصادی نداریم...تحلیل نمیدانیم.... مجبور نیستیم...با حرفهای آب دوغ خیاری جلب توجه کنیم...
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4101

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            دوست عزیز...اینکه سهامتان به قیمت خریدتان برسد...خواهد رسید...اما زمانبر خواهد بود...میتوانید درصدی از سهامتان را در مقاومت های مهم سهم و شاخص...بفروشید و در حمایت پایینتر بخرید.... تمام شده تان پایین خواهد آمد..

دوستی سهمی داشت....بعد از ریزش 30 درصدی...از من نظر خواست...گفتم این سهم تا فلان جا خواهد ریخت....نمودار گویاست...وضعیت شاخص هم مشخص هست...قبول نکرد...اتفاقا همه سهامش را با 70 درصد زیان فروخت...در سهم دیگری گیر کرد....اگر همان سهمش را نگه میداشت...الان 30 درصد در زیان بود...
            اگر به پینهاد من نصف سهمش را میفروخت و در پایین جایگزین میکرد...الان 10 درصد هم توی سود بود...
            شما درست میگید ولی مشکل یه جای دیگر هم هست دوست عزیز
            اگر شخص مورد نظر و دوست شما سهمش را با 30% زیان میفروخت ، ایا صبر میکرد و پولش را نگه میداشت تا به ریزش کامل برسد؟ احتمال بسیار زیاد خیر
            مهم این بود که بفروشه و چند ماه صبر کنه ... تا انتهای ریزش ولی این یک پروسه است که کمتر کسانی انرا میتوانند رعایت کنند
            اکثرا نقد هم بکنند ، یه روز که بازار برگرده و سبز شود ، از ترس جاموندن باز دست به خرید میزنند
            موردی که شما میگید خیلی کم پیش میاد کسی فروخته باشه و پولش را نقد نگه داشته باشد برای خرید در قیمتهای انتهای ریزش

به هر حال این بازار یعنی بورس تهران بازاری است که از ابتدای ورود سالها قبل ، به ما گفتند 70% افراد در ان در کوتاه و میان مدت زیان میکنند و بعد از سالها به عینه دیدیم که این چنین است . منم در بدو ورود کوتاه و میان مدت زیان دادم . اکثرا چنین هستند . مگر اینکه ورود مطابق با ابتدای روند صعودی باشد که برای اکثرا ورودشان منطبق با ابتدای صعود نیست . خیلی ها اتفاقا انتهای صعود وارد میشوند
            واقعیتی است که در این بازار 70% مشارکت کننده هاش با زیان خارج میشوند و به همین دلیل است که تا یکی دو سال پیش به هر کی میگفتی من بورس فعالم ، کج کج بهت نگاه میکرد و میگفت اوه اوه این بورس که بد جائی است نوسان زیاد داره . این کار فایده ای هم داره ؟ خودم از زبان صدها نفر تا به حال این جمله ها را شنیدم
            بورس یک سال اخیر و با شانتاژهای خبری افتاد سر زبانها و گرنه جاذبه ای نداشت
            حالا هم که با ریزش وحشتناک 5 ماه گذشته اش ، وجهه و عدم جذابیتش از قبل بدتر هم شد
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/01/23, 01:07.

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3441

صبح اولین روز هفته همگی دوستان به خیر...@};-@};-

امیدوارم بازار امروز هم مانند روز 4 شنبه بازاری سراسر سبز و پرسود باشه برای همه دوستان! ان شاء الله

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

تشکیل صفهای بسیار سنگین در گروه پالایشی و نماد پالایش! ظاهرآ بازی خطرناک دیگری رو دارن شروع میکنندو قتلگاه یه عده دیگه در آینده ای نزدیک!

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

_ فروش بوعلی تو قیمت آستانه بالا دو تومان پایینتر مرحله اول

_خرید کماسه و بازپسگیری سهم فروخته شده 7100تومانی چند هفته گذشته تو قیمت 4990تومان امروز مرحله اول (برگشت به خانه)

_فروش وخارزم تو قیمت آستانه بالا مرحله دوم

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

هفته گذشته خدمت دوستان عرض کرده بودم در نماد پالایش به احدی اجازه ورود ندادند! وقتی همه حجم شناوریش رو بدست آوردند! حالا با خیال راحت واسش صفهای خرید سنگین چیدند با علم بر اینکه دیگه توی دستان مردم قلیل ترین حجم باقی مونده 5 روز پشت سر هم وقتی هر روز 10 درصد مثبت بخوره! ملت مثل مور و ملخ تو صفهای خریدش نمایان شده و با همدیگه توی صف خرید نشستن پشت این نماد سبقت هم خواهند گرفت! عجب!

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1097

کماسه و روند احتمالی پیش رو

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

نظر

• belle fille
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 188

سلام
                          پستی رو که چند روز پیش در اون به فیروزه اشاره کرده بودید پیدا نکردم. همونروز در حدی که می تونستم خریدم و تا امروز که نصفش رو فروختم سود خیلی خوبی داد. لازم دیدم ازتون تشکر کنم
                          سودتون پر برکت

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                            سلام
                            پستی رو که چند روز پیش در اون به فیروزه اشاره کرده بودید پیدا نکردم. همونروز در حدی که می تونستم خریدم و تا امروز که نصفش رو فروختم سود خیلی خوبی داد. لازم دیدم ازتون تشکر کنم
                            سودتون پر برکت
                            درود..
                            بنده برای روز سه شنبه...دو سهم پالایش و فیروزه را در واچ داشتم...راس ساعت 9 سرگرم فیروزه بودم..البته قسمت من نشد....از پالایش هم غافل ماندم...بالاتر خریدم...
                            قیمت فیروزه را تا امروز میدیدم حسرت میخوردم....این پست شما باعث خوشحالی بنده از صمیم قلب شد...
                            خدا را شکر باعث سود هموطنم شدم...
                            مبارکتان باشد..
                            قسمت تان بود..

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

قبلا یک بار اینجا در مورد فیروزه نوشتم....شاخص اگر برگردد...معلوم نیست سهامی که ما داریم...هم مثبت بشود..در جا بزند....بهترین سهم بازار فیروزه هست....فقط بایست برگشت شاخص را درست حدس بزنی...سه روزه بالای 20 درصد سود میده....الان هم افت خوبی کرده....

فیروزه خانم تو واچ تان باشه...
                              سری قبل از 12500 تومان برگشت....تا 18000 تومان..
                              این پست بود..به تاریخ 29 دی ماه...
                              آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/01/23, 16:09.

نظر

• آپولون
                                ستاره دار (1)
                                • Dec 2015
                                • 627

شپنا

نظر

در حال کار...
                                X