تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

جناب هندوکش،سرکار گذاشتی تالارو،خب اگه باهدف این مطلبو میزنی که ...واگه سواله برات،،خب نقد کن کنار بشین تا دوسه ماه برات معلوم بشه این مسخره بازیا چیه راه انداختی چی کنم چی کنم چند نفر جوابتو دادن خب

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
      یعنی امیدی به این بازار هست؟ تازه دلمون خوش بود 5 درصدی امروز از ضررم جبران بشه یهو زرتی ریخت بازار و همه چی تاریک شد و چشمم سیاهی رفت من نمیدونم چرا این دلار 8000 تومانی مثل خوره به جانم افتاده؟ و هی داره وجودم را از داخل میخوره یکی از اساتید امروز میگفت گارد گرفته برای 8000 تومان یعنی باید اول گارد بگیره و بشه 8000 تومان؟ یا به 8000 تومان که برسه گاردش را میگیره؟ شاشیدم تو این بازاری که نشه سر و تهش و ربطش رو به دلار 8000 مانی با گارد و بدون گارد پیدا کرد. گه بگیره درب بازاری که نتونه جلوی گارد گرفتن دلار 8000 تومانی رو بگیره. آخرش من که نفهمیدم دلار کی قراره گارد 8000 تومانی بگیره؟ دوستان راهنمائیم کنید لطفآ؟
      کدوم از اساتید گفتن دلار گارد گرفته واسه ۸۰۰۰ تومن؟؟؟؟ اساتید تلگرام؟؟؟ کجا؟؟؟ شما هر روز و هر ساعت هر دقیقه دارین خودتون رو اذیت میکنید....
      آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2021/01/25, 00:32.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
        در نمودار ساروم. هر وقت اندیکاتور Aroon از صفر به 100 رسیده و رو 100 یه کوچولو افقی شده. رشدهای بشدت شارپی داشته است.
        امروز هم این اندیکاتور رو 100 افقی شد.
        از طرفی خود سهم رو 2800 تومن مقاومت محکمی داشته که اونو شکسته.
        حجم معاملات 2 ساعت و نیم امروز هم 5 برابر میانگین ماه بوده. ( یکساعت سهم بسته بوده )
        گزارش 9 ماهه خوبی هم داشته.

درود بر استاد کلهر..
        سکرما هم سهم خوبیه...عقب مانده هست...یک نقطه برگشت براش پیدا کن..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• هندوکش
          Banned
          • Dec 2015
          • 83

سلام استاد

شما خودتون را لطفآ فقط جای من بزارین و تصور کنید و بعد ببینید چی میکشم؟ وقتی دو سوم از پولتون را توی این کثافت خونه و قمار خونه سیار بورس از دست داده باشین و فقط یک سوم از دار و ندارتون باقی مانده باشه! آیا دلنگران اون ته مانده پولتون نخواهید شد؟ خصوصا وقتی اینجا اساتید از دلار 8000 تومانی و گاردش سخن به میان می آورند؟ آیا مثل من غم و غصه پول از دست رفته تان را نمیخورید؟ خصوصآ وقتی از گارد و دلار 8000تومانی تحلیل میکنند اساتید در اینجا؟ تو را به جان مادرتون و خدا قسم میدم شما را لااقل کمی راهنمائیم کنید؟ من چه کنم؟ با این همه حرف و حدیث از دلار 8000 تومانی حقیقتآ چه کنم؟ ازتون ممنونم

QUOTE=ابشار;877735]جناب هندوکش،سرکار گذاشتی تالارو،خب اگه باهدف این مطلبو میزنی که ...واگه سواله برات،،خب نقد کن کنار بشین تا دوسه ماه برات معلوم بشه این مسخره بازیا چیه راه انداختی چی کنم چی کنم چند نفر جوابتو دادن خب[/QUOTE]
          آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/01/25, 00:49.

نظر

• هندوکش
            Banned
            • Dec 2015
            • 83

سلام استاد

دقیقآ نمیدونم توی کدام تاپیک توی این تالار یکی از اساتید از دلار 8000 تومانی خیر آورد! حالا دلار گارد گرفته یا گارد دلار را گرفته یا 8000 تومان گارد گرفته و چند و چونش زیاد خبر ندارم تو را به خدا شما لا اقل بنده را راهنمائی کنید؟ ازتون ممونم

شبها دکتر بهم قرص اسانترا 100 تجویز کرده ولی استرسم اصلآ کم نمیشه هیچ هی داره زیادتر و زیادتر هم میشه

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
            کدوم از اساتید گفتن دلار گارد گرفته واسه ۸۰۰۰ تومن؟؟؟؟ اساتید تلگرام؟؟؟ کجا؟؟؟ شما هر روز و هر ساعت هر دقیقه دارین خودتون رو اذیت میکنید....
            آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/01/25, 00:50.

نظر

• سپهر کلهر
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 578

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              درود بر استاد کلهر..
              سکرما هم سهم خوبیه...عقب مانده هست...یک نقطه برگشت براش پیدا کن..
              سلام بر کریس گل و عزیز بنده.
              در نمودار هفتگی فیبوی 50 رو خط میانی بولینگر باند افتاده.
              همین نقطه در نمودار روزانه فیبوی 0.618 میباشد. 16372 ریال.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

سلام و صبح دوشنبه همگی دوستان فقیر فقرا به خیر...@};-@};-

به نظر میاد امروز بازار با منفی شروع کنه! و کم کم در نیمه دوم تایم بازار کلیت بازار برگرده و مثبت کنه! لذا خودم شخصآ عقیده دارم که امروز تو منفی ها فرصت شکار و بازپسگیری سهمهای زیاد اصلاح شده بازار هستش!

سهمهایی از قبیل: کماسه _سیمرغ _تلیسه _ولیز _دزهراوی _ دسبحا _ غشهداب و غشهد و خیلی سهمهایی از این قبیل... تا ببینیم این پیش بینی امروز درست از آب در میاد! یا خیر!!

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

سلام دوست عزیز

ما پدیده ای در این بازار داریم که در اصطلاح بهش میگن پدیده "لمگراندازی" به این معنی که شخصی میاد توی جو بازار شایعه ای و یا خبر کذبی رو دانسته و یا نداسته رواج میدهد و عددی رو برای سهمی ذکر میکند که بر روی ذهن ناخودآگاه افراد مبتدی اثر منفی گذاشته و در ذهن ثبت میشود! و به این سادگی ها نیز از ذهن این افراد بیرون نمی رود! براتون یه مثال ساده بزنم: یک زمانی بنده تک سهم صدرا بودم و صدرا ظرف مدت زمان دو ماه 130 درصد رشد کرده بود حدودآ 10 سال پیش بود فکر کنم و اون زمان من میخواستم شناسائی سود کنم! اما نظرم تغییر کرد! به دلیل اینکه یک شخص به اصطلاح تحلیلگر ارقام و اعداد نجومی رو برای این سهم متصور شده بود! و بنده ناخودآگاه دست از فروش سهم کشیده و به خیال اینکه یه روزی قیمت صدرا به اون اعداد و ارقام برسه! نیتیجه چه شد!! سهم صدار بعد از اون روز شروع به ریزش شدید کرد و 130 درصد سود بلقوه بنده ظرف مدت زمان 4 ماه تبدیل شد به 50درصد ضرر!!

نکته تجربی: شما دوست عزیز این عدد کذائی که در ذهن شما ثبت شده رو از ذهن تون خارج کنید تا خدای ناکرده مبتلا به این عارضه و پدیده خطر ناک یعنی "پدیده لنگر اندازی" نشوید!

موفق و پرسود باشید

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
                  سلام استاد

دقیقآ نمیدونم توی کدام تاپیک توی این تالار یکی از اساتید از دلار 8000 تومانی خیر آورد! حالا دلار گارد گرفته یا گارد دلار را گرفته یا 8000 تومان گارد گرفته و چند و چونش زیاد خبر ندارم تو را به خدا شما لا اقل بنده را راهنمائی کنید؟ ازتون ممونم

شبها دکتر بهم قرص اسانترا 100 تجویز کرده ولی استرسم اصلآ کم نمیشه هیچ هی داره زیادتر و زیادتر هم میشه
                  آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/01/25, 08:36.

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

_ خرید و بازپسگیری سهم دماوند از صف فروش اندکش مرحله اول (برگشت به خانه)

_ خرید و باز پسگیری سیمرغ تو قیمت آستانه پایین 5 چند تومنی بالاتر مرحله دوم (برگشت به خانه)

_ خرید و بازپسگیری کی بی سی تو کف قیمتی چند تومنی بالاتر مرحله اول (برگشت به خانه)

_ خرید و بازپسگیری دسبحا تو محدوده کف قیمتی چند تومنی بالاتر مرحله اول (بازگشت به خانه)

_ خرید تلیسه تو قیمت آستانه پایین مرحله اول

_ فروش پالایش تو قیمت 4/5 درصد مثت امروز مرحله دوم

_ خرید وپویا از صف فروش 100 هزارتایی ش مرحله چهاردهم

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

_ فروش شتران تو قیمت آستانه بالا مرحله دوم

_فروش شپنا تو قیمت آستانه بالا مرحله اول

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                      _ خرید و بازپسگیری سهم دماوند از صف فروش اندکش مرحله اول (برگشت به خانه)

_ خرید و باز پسگیری سیمرغ تو قیمت آستانه پایین 5 چند تومنی بالاتر مرحله دوم (برگشت به خانه)

_ خرید و بازپسگیری کی بی سی تو کف قیمتی چند تومنی بالاتر مرحله اول (برگشت به خانه)

_ خرید و بازپسگیری دسبحا تو محدوده کف قیمتی چند تومنی بالاتر مرحله اول (بازگشت به خانه)

_ خرید تلیسه تو قیمت آستانه پایین مرحله اول

_ فروش پالایش تو قیمت 4/5 درصد مثت امروز مرحله دوم

_ خرید وپویا از صف فروش 100 هزارتایی ش مرحله چهاردهم

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

_ خرید و بازپسگیری کماسه تو قیمت 4820 تومآن مرحله آخر و تکمیل خرید(برگشت به خانه)

_ خرید و بازپسگیری ولیز فروخته شده 824 تومانی دو هفته گذشت تو قیمت 3/5 درصد منفی و تکمیل خرید(برگشت به خانه)

_ خرید سهم فروخته شده بوعلی چند روز گذشته تو صف خرید تو قیمت کف قیمتی امروز چند تومنی بالاتر

_ خرید و بازپسگیری دهزاری فروخته شده 1580تومانی یک ماه گذشته تو محدوده کف قیمتی امروز 932 تومان

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3441

_ فروش پالایش تو قیمت آستانه بالا (10درصد مثبت) یک مرحله دیگه

_ خرید و بازپسگری غشهداب فروخته شده 580 تومانی تو قیمت 399 توامنی امروز مرحله آخر تکمیل بازپسگیری ( برگشت به خانه)

_ خرید و باز پسگیری غشهد تو محدوه کف قیمتی امروز مرحله اول (برگشت به خانه)

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3441

صندوق پالایش توی مدت زمان 5 روز کاری 55 درصد نوسان مثبت داد:.thumbsupsmileyanim

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

نیمه اول بازار فرصتهای خرید خوبی بهمون دست داد! و بنده هم تا توانستم از این سخاوتمندی بازار نهایت استفاده رو برده و خریدهای خوبی رو انجام دادم! حالا با خیالی آسودی فقط نظاره گر برگشت قیمتها خواهم نشست/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3441

صف فروش تلیسه به سرعت جمع شد!

صف فروش دسبحا و دزهراوی و بوعلی همینطور!

صف فروش سیمرغ و غشهداب و وپویا همینطور!

صف فروش دماوند و غشهد و ولیز همینطور!

و صفهای فروش سهمهای دیگر بازار همینطور! نهایت بهره رو باید از این صفهای فروش برد و تا میتوانیم تو کف خریدهامون رو تکمیل کنیم

نظر

در حال کار...
                                X