کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
حسته نباشید دوستان
امروز هم معاملات من بسته شد با توجه به اتمام قدرت خرید امروزم
تمام نقدینگی لازم برای خریدهای امروزم از محل فروش یک مرحله کماسه با سیو سود 15 درصدی و نیز سمگا با سیو سود 11 درصدی و همچنین تلیسه با سیو سود 14 درصدی و نیز فروش سیمرغ (سهم خانگی) تامین گردید
برای همگی دوستان آخر هفته خوبی را آرزو میکنم ... یا حق
یکی از دوستان توی پی وی از بنده می پرسند که سهم خانگی چیست که من هی تکرارش میکنم!!
سهم خانگی را بنده به سهمی میگم که خریدم توی این سهم یک زمانهایی گران تمام شده! ولی در شرایطی اگه چند روزی مثبت بخورد و دیگه نای بالا رفتن بیشتر را حس کنم نداره! میفروشم و ازش به عنوان سهم خانگی یاد میکنم مانند فروش سیمرغ امروز و منتظر میمونم بیاد پایینتر از قیمت فروش امروزم و از بازار پسش بگیرم و در ازاء پسگیری سود از محل نوسان معکوس شناسائی کنم! مانند خریدهای امروزم در ثبهساز _ فملی _ غشهد و وصنعت و نیز غپینو. این چرخه بر روی یک نماد ممکنه چندین بار تکرار بشه که بنده تکرارش رو به فال نیک میگیرم و چنین نمادی رو توی دفاترم به عنوان سهم ستاره دار علامت میزنم! مانند غسالم _ غشهد و غپینو.
لازمه بگم که بنده بیشترین سودی را که توی دفاترم شناسائی میکنم از محل همین نوسان معکوس گرفتن میباشد که واسم از فروش در سود دلچسب تر و شیرین تر هستش... یا حق
وپویا پس از اصلاح زیاد و افت بیش از احد فنرش حسابی جمع شده و بی نهایت فشرده شده امروز صف خرید خوبی بست و پرحجم معامله شد فروش اصلا منطقی نیست قیمت عرضه اولیه نزدیک شده از رفتار هیجانی بپرهیزید همیجور که شارپ اومد پایین .دوباره شارپی میبرن بالا eps سهم ۱۷۰ تومن هدف اول ۷۰۰ کوتاه مدت هدف دوم ۱۲۰۰ بلند مدت
نمودارش خیلی زیباست...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر