تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

_ خرید لکمای فروخته شده 910 تومانی دو هفته گذشته تو قیمت 699 تومان امروز(12درصد منفی) مرحله اول(بازگشت به خانه)

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

خسته نباشید دوستان

بازار امروز برای بنده الآن تموم شده هستش و حقیقتآ انتظار نداشتم سه شنبه بازار امروز اینقدر پرنوسان باشه و پرسود! البته بیشتر برای بازارگردانها و حقوقی ها و اندکی هم واسه معامله گران

اگه سه شنبه بازار امروز اینطوره! پس چهار شنبه بازار فردا چه شود!!:x چهار شنبه بازارها معمولآ از سه شنبه بازارها خیلی بهتره! البته به عقیده من!

... یا حق

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

امروز نتوانستم از موقعیت بازار استفاده کنم../:.zzzzzz.:/
        دیشب وکبهمن...بوعلی...رانفور...مفاخر...چکاوه ح..را برای امروز انتخاب کرده بودم..
        اول وقت معاملات وکبهمن و بوعلی ....را دیدم منصرف شدم...مفاخر و رانفور هم....از ترس وارد نشدم...راحت نوسان میگرفتم...
        ناراحت کننده اینکه...چکاوه ح را کلا فراموش کرده بودم...خود سهم در صف خرید قفل بود...خرید حقش خوب بود...دیشب به خودم گفتم...فردا زیر 1070 میخرم...امان از الزایمر آن هم در جوانی!
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

دو روزی هست....در مورد کطبس فکر میکنم...خریدش نباید بدک باشد...
          حس میکنم...همان سودی را میتواند بدهد..که من نگرفتم...اما اینبار نمی خوام از دست بدمش...
          بازم برم فکر کنم...یه دوری بزنم بیام/:.yead.:/
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

ثمسکن...حمایتها به ترتیب...430...330

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

کرمان امروز صف فروش بسته شد..حمایت های بعدی.

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1097

دارا یکم

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1097

طبق پیش بینی امروز فرصت خروج خوبی داد و در ادامه پولبک به حمایت معتبر قبلی

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                  شبندر

شاید فردا بهترین فرصت خروج مرحله ای در این نماد باشد!

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1097

سیتا بدون شرح...

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      دو روزی هست....در مورد کطبس فکر میکنم...خریدش نباید بدک باشد...
                      حس میکنم...همان سودی را میتواند بدهد..که من نگرفتم...اما اینبار نمی خوام از دست بدمش...
                      بازم برم فکر کنم...یه دوری بزنم بیام/:.yead.:/
                      درود..
                      کطبس 9 ماهه 3874 ریال سود ساخته....نسبت به 9 ماهه سال قبل...400 درصد افزایش..
                      سهامداران درصدی..حقیقی و حقوقی...نگاه کنی...در حال خرید هستند...شناوری سهم در حال جمع آوری میباشد....

حمایتی خوبی روی 6500 تومان دارد....هدف قیمتی خط آبی رنگ 12 هزار تومان...البته بعد از شکست سقف..حمایت هم در صورت ریزش بازار 5 هزار تومان..

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

سلام و صبح دل انگیز آخرین روز کاری هفته همگی دوستان به خیر....@};-@};-

در طول شروع هفته ها بنده همیشه انتظار 4 شنبه بازار رو بیشتر از روزهای دیگر هفته یکشم و به اعتقادم غالبآ بهترین و پرسود ترین معاملات رو در چهار شنبه یازارها میشه انجام داد! حال ببینیم آخرین روز کاری این هفته چگونه رقم خواهد خورد! پول 4 تا نون بربری و یک کیلو پنیر لیقوان و نیم کیلو گوشت گوسفندی آبگوشتی هم اگه از بشه استخراج کرد! از استخراج بیت کوین هم میتونه واسم لذت بخش تر باشه:D

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3441

امروز هم مانند دیروز به نظرم فروش مرحله ای پالایش و شپنا و شتران تو قیمت های مثبت جایز هستش! و فعلآ این گروه توان از این بالاتر در این مقطع زمانی و تا هفته آینده رو ندارند! پس چه بهتره سهم پالایشی که توی مدت زمان فقط 5 روز بالای 45 درصد رشد کرده و یا شپنا که بالای 20 درصد رشد کرده رو در نظر داشت! با توجه به بی پولی بازار و عدم توان و پتانسیل رشد به مانند قبل همه و همه سرعت العمل معامله گران و حقوقیها و علی الخصوص بازارگردانها رو زیاد تر کرده! دوستی دارم که مدیر یکی از همین صندوقهای بازارگردان هستش با توان مالی حدودآ 7000 میلیاردتومان! ایشان روزانه یک هزارمیلیاردتومان گردش مالی رو داره و با معاملات الگوریتمی در طول روز بالا فروش و پایین خرید میزنه به طور مستمر! و حاصل این گردش روزانه به طور تقریبی بین 40 تا 50 میلیارد تومان سود میشود که تامین مالی شون و کسری بودجه شون روزانه با این گردش زدن کاملآ تامین میشه! پس خود بخوانید حدیث مفصل را....

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3441

در انتظار خرید و بازپسگیری غشهد آخرین مرحله

در انتظار خرید و بازپسگیری لکما دومین مرحله

در انتظار فروش شپنا مرحله پنجم

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

_ خرید غشهداب از صف فروش یک میلیونی آخرین مرحله و تکمیل خرید در این سهم

غشهد صف خرید شد! و فرصت خرید و بازپسگیری آخرین مرحله این سهم از کف پرید! چه زود فرصتها پرید!

ولیز در آستانه صف خرید شدن!

نظر

• Rubi
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 52

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                                امروز هم مانند دیروز به نظرم فروش مرحله ای پالایش و شپنا و شتران تو قیمت های مثبت جایز هستش! و فعلآ این گروه توان از این بالاتر در این مقطع زمانی و تا هفته آینده رو ندارند! پس چه بهتره سهم پالایشی که توی مدت زمان فقط 5 روز بالای 45 درصد رشد کرده و یا شپنا که بالای 20 درصد رشد کرده رو در نظر داشت! با توجه به بی پولی بازار و عدم توان و پتانسیل رشد به مانند قبل همه و همه سرعت العمل معامله گران و حقوقیها و علی الخصوص بازارگردانها رو زیاد تر کرده! دوستی دارم که مدیر یکی از همین صندوقهای بازارگردان هستش با توان مالی حدودآ 7000 میلیاردتومان! ایشان روزانه یک هزارمیلیاردتومان گردش مالی رو داره و با معاملات الگوریتمی در طول روز بالا فروش و پایین خرید میزنه به طور مستمر! و حاصل این گردش روزانه به طور تقریبی بین 40 تا 50 میلیارد تومان سود میشود که تامین مالی شون و کسری بودجه شون روزانه با این گردش زدن کاملآ تامین میشه! پس خود بخوانید حدیث مفصل را....
                                برای کسی که شپنا رو با قیمت بالاتر خریده و هنوزم سی درصد تو ضرر هست، به نظرتون بفروشم یا نگهداری کنم؟

نظر

در حال کار...
                                X