صنعتی دوده فام(شصدف)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : صنعتی دوده فام(شصدف)

درود..اراد جان...
    طرح..توسعه..کحافظ..هنوز فاصله ایی زیاد تا...راه اندازی..داره... اصلا..گزارش قابل اتکایی نمیدهند... نمونه اش همین 63..و 46 درصدی که..فرمودید.....معلوم..نیست..که راه اندازی بشه..1 سال..2 سال...و...
    و با قیمتها فعلی...و فاند..حال حاضرش..اصلا در این قیمتها ارزش نداره.....
    من بودم..خودم..را درگیر این تیپ سهم ها نمیکردم...
    ارادتمند
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11263

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      ...پست های بالا..صرفا...نظری شخصیت...و هیچ ارزشی نداره...
      بنده..خود..حجم..بالایی از تقدم..را در حراج دیروز خریدم..و..حتی 1 برگه از خود سهم را در این قیمتها..و..حتی 20...25...درصد پایینتر..هم..خریدار نخواهم..بود...
      درود بر میلادخان عزیز‌.. خوشحالم مجدد مینوسید:.:.thumbsupsmileyanim... تو این صنعت شدوص هم رکورد فروش را زده..... به نظرم 300-280 راحت میسازه.. با نرخ فعلی... تحلیلی سهم 5.5 هست.. ارادت

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

درود..اراد جان...
        طرح..توسعه..کحافظ..هنوز فاصله ایی زیاد تا...راه اندازی..داره... اصلا..گزارش قابل اتکایی نمیدهند... نمونه اش همین 63..و 46 درصدی که..فرمودید.....معلوم..نیست..که راه اندازی بشه..1 سال..2 سال...و...
        و با قیمتها فعلی...و فاند..حال حاضرش..اصلا در این قیمتها ارزش نداره.....
        من بودم..خودم..را درگیر این تیپ سهم ها نمیکردم...
        ارادتمند
        درود

البته نظر شما کاملا متین است

من هزینه های انجام شده در پروژه و هزینه باقی مانده را باهم مقایسه کردم و به این عدد رسیدم که حدود ۸۳ درصد طرح پیشرفت کرده
        ضمن اینکه این طرح تکنولوژی خیلی خاص و بالایی نداره که مثلا بخواهند منتظر فلان شرکت خارجی باشند

همچنین یه افزایش سرمایه ۲۵۰ درصدی جهت اصلاح ساختار مالی دارند که به تایید حسابدار رسیده و فقط تایید بورس نیاز است
        با این افزایش و اصلاح ساختار مالی ، با فرض کار در ۱۲ ماه پس از انجام افزایش سرمایه ، سود بین ۷۰ درصد تا ۱۰۰ درصد یعنی تقریبا ۲ برابر خواهد شد
        شما شناخت کافی از اینجانب دارید و می دانید من قصد تبلیغ هیچ سهمی را ندارم و اساسا نظر مثبت و منفی من و امثال من هیچ تاثیری در قیمت هیچ سهمی نداشته و نخواهد داشت.

پیشنهاد می کنم موضوع افزایش سرمایه ۲۵۰ درصد که دیگه تقریبا قطعی است را بررسی فرمایید

همچنین طرح توسعه که به نظر من بازهم احتمالش زیاده
        این را هم در نظر بگیریم که فعلا که بازار راکد هست و تقریبا هیچ سهمی رشد نمی کنه و بنابراین شاید خرید چنین سهامی باعث اتلاف وقت نشود.
        Honesty is the best policy

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

درود اراد عزیز...
          با فروش 60000 تنی..نرخ..های فعلی فروش حدود 1350..میلیارد حاشیه سود 33 تا 40.....
          سود خالص ..550..570...تا 700..730....
          البته هر چه دلار بالاتر بره..جهش سود...به مراتب بیشتر
          با سلام-حاشیه سود خالص زمستان 25% بوده ،حاشیه سود 33 تا 40 درصد رو جنابعالی بر چه مبنایی محاسبه کردید؟
          (شرکت برای سال 1400 پیش بینی کرده فروشی معادل 1.477 میلیارد تومان داشته باشه ،با حاشیه سود خالص 25% سود هر سهم بیشتر از 530 تومن نمیشه)
          البته همین الان هم با این قیمت سهم ارزنده است

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            با سلام-حاشیه سود خالص زمستان 25% بوده ،حاشیه سود 33 تا 40 درصد رو جنابعالی بر چه مبنایی محاسبه کردید؟
            (شرکت برای سال 1400 پیش بینی کرده فروشی معادل 1.477 میلیارد تومان داشته باشه ،با حاشیه سود خالص 25% سود هر سهم بیشتر از 530 تومن نمیشه)
            البته همین الان هم با این قیمت سهم ارزنده است
            حاشیه سود ناخالص 33..تا 40..درصد...نه خالص...
            در زمستان حاشیه سود خالص در حالی 25 درصد بوده...که...نرخ...فروش صادراتی 36..37..درصد پایینتر از 2ماهه اخیر..و نرخ..فروش داخلی 17..درصد..کمتر بوده...
            این افزایش سنگین..در فروش صادراتی..شدیدا بر افزایش حاشیه سود..ماثر خواهد بود.....شرکت حدود 55 تا 60 درصد..فروشش صادراتیست...
            انشا ا.. در گزارش 3..ماهه ..پیش رو..رشد..حاشیه سود ناخالص از 29/5..به حداقل 36..تا 37...درصد..رونمایی خواهد شد...و احتمال زیاد حاشیه سود خالص 31 تا 33..درصد
            با راه اندازی...خط تولید جدید...شاهد سرشکن شدن هزینه های سربار..و تشکیلاتی خواهیم..بود.
            شرکت در پیش بینی..12 ماهه 1400..فروشی 1477..میلیاردی..و سود ناخالصی 473..میلیاردی..ا پیش بینی کرده..یعنی حاشیه سود ناخالص را 32 درصد دیده....دز زمستان..99...اختلاف بین سود خالص ..و ناخالص..حدود 4/5..درصد بوده...که....اگر همین..اختلاف 4/5 درصدی را...مبنا قرار دهیم...به...حاشیه سود خلص27/5 درصدی ..خواهیم..رسید که..میشه 580..تومان...ا سرمایه جدید..که بنظرم..با این نرخ..های فروش..شاهد تحقق حاشیه سود..ناخالص.. 36..تا 40..درصدی ..و سود خالص 30..تا 33 درصدی خواهیم..بود..البته حداقل
            حاشیه..سود خالص...از 25 درصد در زمستان..99...به حداقل 30..تا 33..درصد در سال مالی 1400..خواهد رسید...
            که منجر به تحقق سودی حداقل 630...تا700..تومان..خواهد شد...
            اگر..گیر سازمان نبود...بنده..1 درصد شرکت را در حراج...تقدم..میخریدم...
            ولی اینجا..ایران است...و باید حرف زور..را لاجرم..قبول نمود...البته...........فعلاااااااااا
            آخرین ویرایش توسط mey؛ 2021/06/18, 19:57.
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11263

فردا وارد کانال 2600 میشه

حق تقدم ها روز اخر 1700 براخریدار درمیاد .... ببینیم تا چه تلورانسی ازحق سهم پایین میاد ....

دو هم گروهی دیگر این شرکت peتحلیلی 5 دارند!

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

سهم 580..تا 730...سود 1400... با افتتاح..طرح 20000 تنی..
                پی بر ایی 5...2900..تا 3150..میشه..کفش.....ولی 2 زاری ها...کجه..کجه... /:.yead.:/
                از این 2 زاری های..کج...بهترین سودها را میشود...در اغوش..گرفت..:.thumbsupsmileyanim
                واچ..بودنش...واجبه...
                کل شناورش 40..میل...
                بدور از هیجان...و بر اساس تحلیل چکش کاری شده خویش ترید..کنید...
                در هر بازاری..برنده..خواهید بود

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

میلاد عزیز
                  در صورتهای مالی ۱۲ ماه ، درصد پیشرفت طرح تا پایان سال ۹۹ را صفر اعلام کرده
                  فکر می کنید با این شرایط ، طرح سال آینده بهره برداری بشه؟

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    میلاد عزیز
                    در صورتهای مالی ۱۲ ماه ، درصد پیشرفت طرح تا پایان سال ۹۹ را صفر اعلام کرده
                    فکر می کنید با این شرایط ، طرح سال آینده بهره برداری بشه؟
                    ..اشتباه..زده.....به شرکت..میگم..چرا درصد را نزدین...میگه داریم..افتتاح..میکنیم...درصد چی را بزنیم...اینها...کلا..همین صورت..مالی را هم به زور..اعلام..میکنند.قرار بود اخر بهار افتتاح بشه..گویا اخر تیر قرار افتتاح بشه....خود شرکت در همان..گزارش 12..ماهه...فروش...سال 1400...55400..تن....و..مبلغ فروش را 1477..میلیارد دیده
                    در همان..گزارش هم..تاریخ بهره برداری را...تیر ماه ..گفته...
                    از طرفی..فتاح...3..4..ماه..پیش دزفول بود..و انجا..تاریخ...افتتاح..را اواخر...بهار اعلام..کردند...
                    خودت یه..تماس بگیر..بت..میگن.....من..خودم..دزفول هم رفتم..

خوزستان اولویت نخست بنیاد مستضعفان برای توجه و رسیدگی است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

افتتاح فاز سوم کارخانه دوده فام دزفول در بهار ۱۴۰۰

فتاح در ادامه بیان کرد: کارخانه صنعتی دوده فام دزفول نیز یکی از کارخانه‌های احداثی توسط بنیاد مستضعفان است که از سال گذشته این شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های سهامی عام وارد بورس شده و عرضه اولیه نیز شده است.

وی کارخانه دوده فام دزفول را یکی از کارخانه‌جات سرپا و بدون مسئله بنیاد مستضعفان در کشور برشمرد و افزود: تمام تولیدات این کارخانه به بهترین شکل به فروش می‌رود؛ همچنین تولیدات این کارخانه به کشورهای منطقه و خاور دور صادر می‌شود و میزان صادرات خارجی این کارخانه از صادرات داخلی آن بیشتر است.

رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: در حال حاضر این کارخانه با دو خط و ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن در سال فعالیت می‌کند و تقریباً به ظرفیت اسمی توانسته عمل کند و رکورد بزند.

فتاح ادامه داد: بنیاد مستضعفان در راستای توسعه کارخانه دوده فام از یک یا دو سال قبل احداث فاز سوم این کارخانه را با ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال آغاز کرده است.

وی یادآور شد: ابتدا قرار بود خارجی‌ها این فاز را اجرا کنند ولی به دلایل مختلف همچون تحریم، کرونا و دیگر مسائل نیامدند و قطعات را نیز ندادند؛ بنابراین اراده داخلی شکل گرفت و درایت و پشتکار مهندسان جوان ایرانی موجب جلوگیری از خروج ارز از کشور شد و در حالی که قطعات دو خط قبلی این کارخانه کاملاً وارداتی بود اما فاز سوم کاملاً ایرانی است و بسیاری از قطعات مورد نیاز کارخانه دوده فام در دزفول و یا تهران ساخته شده است.

فتاح از افتتاح فاز سوم کارخانه دوده فام دزفول در بهار سال آینده خبر داد و افزود: با بهره‌برداری از فاز سوم، ظرفیت این کارخانه به ۶۰ هزار تن در سال خواهد رسید که هم می‌تواند مصرف داخلی را تأمین کند و هم بخشی از تولیدات کارخانه به کشورهای خارجی صادر خواهد شد.

وی میزان سرمایه گذاری فاز سوم کارخانه دوده فام دزفول را حدود ۲۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: مصرف ارزی این کارخانه کمتر از دو میلیون یورو است که خودکفایی، همت و تلاش عوامل این کارخانه جای تقدیر دارد و می‌تواند به یک الگو در کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کارخانه صنعتی دوده فام دزفول به عنوان چهارمین کارخانه تولیدکننده دوده صنعتی در ایران در سال ۹۱، در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار در شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول به بهره‌برداری رسید.

این کارخانه دارای ۲ خط ۲۰ هزار تنی تولید دوده سخت و نرم به طور مجزاست که با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی تولید دوده در دنیا توانایی تولید ۱۴ گرید از انواع محصولات دوده صنعتی را دارد.

مواد اولیه مورد مصرف در این صنعت، پسماند واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی و همچنین روغن قطران زغال‌سنگ است.

علاوه بر صنعت تایرسازی، صنایع قطعات لاستیکی دیگری همچون تسمه نقاله برای ساخت محصولات خود از مواد اولیه شرکت دوده صنعتی فام استفاده می‌کنند

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

هیچ..توصیه ایی به خرید..یا فروش ندارم....شاید تمام...نظرات بنده...اشتباه باشه...2زار...برایش اعتبار قائل..نشوید....خودتان...برسی کنید...در هر قیمتی..که...تحلیلتان....پالس خرید داد....بخرید... ...به حرف بنده..و امثال بنده...ترید..کنید....باختید....یه..کلام.....فقط..و فقط...طبق..تحلیل..خود...خرید..کنید...
                      گفتم..خدای ناکرده...مدیون..کسی..نشوم....
                      عاقبت به خیری در بورس...وقتی حاصل..میشه..که..تریدتان....مبتنی بر تحلیلی منطقی...علمی..و بدور از تعصب...هیجان...و...راستی ازمایی شده..توسط خودتان باشه..حاصل...میشه...

در این...دوره از بازار..با توجه...به...سیل....سهامدارانی..که...فرسنگها با..تریدر شدن....فاصله دارند.....مطلب ..ارائه دادن در بسترها..نت..جگر شیر..و ایمانی بالا میخواد..بنده..هیچکدامش را ندارم...
                      از همگی..حلالیت..میطلبم....و ارزو..بهترینها را برایتان..دارم...
                      خداحافظ...@};-@};-@};-

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                        عضو فعال
                        • Mar 2020
                        • 1076

هیچ..توصیه ایی به خرید..یا فروش ندارم....شاید تمام...نظرات بنده...اشتباه باشه...2زار...برایش اعتبار قائل..نشوید....خودتان...برسی کنید...در هر قیمتی..که...تحلیلتان....پالس خرید داد....بخرید... ...به حرف بنده..و امثال بنده...ترید..کنید....باختید....یه..کلام.....فقط..و فقط...طبق..تحلیل..خود...خرید..کنید...
                        گفتم..خدای ناکرده...مدیون..کسی..نشوم....
                        عاقبت به خیری در بورس...وقتی حاصل..میشه..که..تریدتان....مبتنی بر تحلیلی منطقی...علمی..و بدور از تعصب...هیجان...و...راستی ازمایی شده..توسط خودتان باشه..حاصل...میشه...

در این...دوره از بازار..با توجه...به...سیل....سهامدارانی..که...فرسنگها با..تریدر شدن....فاصله دارند.....مطلب ..ارائه دادن در بسترها..نت..جگر شیر..و ایمانی بالا میخواد..بنده..هیچکدامش را ندارم...
                        از همگی..حلالیت..میطلبم....و ارزو..بهترینها را برایتان..دارم...
                        خداحافظ...@};-@};-@};-
                        می جان
                        نگران نباش
                        حتی اگر تحلیل اشتباه هم ارایه بدی خوبیش اینه که سبک و روش تحلیل رو اینجا عده زیادی یاد میگیرند
                        توی این فضای سلبریتی پرور بورسی در اینستاگرام و کلاب هاس و ... این کار شما لازم و بلکه واجب هست
                        من یکی ازت بسیار سپاسگذارم
                        ادرس کانال تلگرامی ام:
                        https://t.me/afkarboursei

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

جناب میلاد عزیز
                          من شخصا همواره از تحلیل های شما استفاده کردم و به حسن نیت و دانش بورسی شما ایمان دارم.

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

امروز عالی معامله شد
                            با اجازه بزرگترها من هم وارد سهم شدم

واقعا قدرت خرید نسبت به فروشنده عالی بود امروز

فکر کنم دیگه سهم کاملا خشک شده

شاید هم طرح توسعه شرکت داره راه می افته
                            توکل بر خدا

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

خرید فوق سنگین شصدف راحت تا ده هزار خواهد رفت
                              فردا فرصت داد بخرید
                              البته بنده حدضرر میزارم هرجا حدضررم شکست میفروشم تعصب ندارم

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

فکر کنم طرح توسعه راه افتاده یا در حال راه اندازیه
                                این حجم از خرید نشان دهنده یه خبری هست
                                اگر طرح راه بیفته به نظرم همان عدد ۸۰۰ تومن که میلاد عزیز میگه خواهد ساخت

نظر

در حال کار...
                                X