خرید فولاژ
فولاد آلیاژي (فولاژ)
Collapse
X
-
-
عرضه اولیا تقریبا خارج شدن(بیش از 60 میل معامله)
یه جورایی سهم خشک شد
گفته میشه اعتضاد غدیر هم امروز خریدار بوده
در کل عرضه ای در روزهای آتی نخواهیم داشت
بنظر شما حقوقی هایی که امروز خریدن با دید چند درصد گین وارد شدن؟;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
ببینید دوستان دو تا موضوع این وسط هست
اول اینکه غدیر دوست نداره از 2 کزسی کمتر داشته باشه و صندوق فولادم از این عرضه ها استفاده میکنه که به 2 کرسی برسه که این برای غدیر یک تهدیده
دوم اینکه این سهم ماله غدیر و دوست نداره مفت بشه
مدیریت مجموعه غدیر را هم که همگان میدونند
من بعید میدونم کف سهم را شل کنه
اگر چه ریسک کار بالا رفته اما موج سواری لذت خودشو داره به شرط اینکه غرق نشی
نظر
-
بالاخره طلسم ضرر نكردن امسال ما هم شكست و به خاطر خريد احساسي كمي رفتيم تو ضرر. اما به قول اون خانمه تو يكي از فيلمهايي كه عيد امسال پخش ميكرد: دلم روشنه كه اينم رو سفيدمون ميكنه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
اينم نتيجه تخلف از استراتژي
كسي ميدونه فولاژ تا چند قراره اصلاح بكنه؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postمحمودخان اينبار اشتباه كردي اساسي
انشالله برميگرده
البته ديروز هميكي به من گفت بخر ولي من نخريدم چون همه سهم ها تو ضرر رفتم
تازه قيمتش به صفر هم كه برسه در نهايت، تو اين ماه برايند سبدم مثبت و تو سوده ... و فقط بخشي از سودمو از دست ميدم.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
اندکی صبر سحر نزدیک است، وقتی بازی حقوقی ها روی یک سهم شروع می شه (سیاست خرید و فروش غدیر در دو روز متوالی) سهامداران کوچکی مثل ما یا باید صبر کنند یا میانگین خریدشون را پائین بیارند. هر چند طرح های توسعه ای که داره نقاط قوت خوبی هستند.در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
در اصل توسط sarcheshmehpour پست شده است View Postاندکی صبر سحر نزدیک است، وقتی بازی حقوقی ها روی یک سهم شروع می شه (سیاست خرید و فروش غدیر در دو روز متوالی) سهامداران کوچکی مثل ما یا باید صبر کنند یا میانگین خریدشون را پائین بیارند. هر چند طرح های توسعه ای که داره نقاط قوت خوبی هستند.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
متاسفانه من هم فولاژ خرید کردم . سود عرضه اولیه که پرید بماند .رفتم تو ضرر اساسی . یادم بمونه سهمی که بیشتر از 110 درصد رشد کرده را نخرم . البته تعداد خریدار و فروشنده باعث شد خرید کنم و امیدوار هستم شنبه سهم متعادل بشه . نمیدونم چرا اکثرا تا صف فروش و یا خرید میبینند سریع واردش میشن حالا سهم هر چی میخواد باشه . همین باعث شده که فولاژ تا اینجا افت کنه وگرنه فکر نکنم دلیل دیگری وجود داشته باشه . اگر سهم را ارزنده نمیدانستند میتوانستند هنگام صعود تو بالاتر از این قیمت بفروشن
نظر
-
به نظر من اشتباه اونایی که فولاژ خریدن اینه که به حجم معاملات توجه نکردند
حجم معاملات زیاد در روندهای صعودی زنگ خطری برای ادامه حرکت می باشد
در روند نزولی هم با افزایش حجم می توان به توقف نزول امید وار بود.وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.
نظر
نظر