در اصل توسط حامد22 پست شده است
View Post
آرزو میکنم خیلی زود برگرده و از ضرر خارج بشی
اگه به صغحات اولیه این تاپیک توجه کنی اکثر تحلیل ها ارزش ذاتی سهمو محدوده 350 تا 370 تومن ارزش گذاری کرده بودن پس این ارزش ذاتی سهمه 20 درصد بالاتر رفتن سهمو میذاریم به حساب عرضه اولیه بودن سهم یعنی 450 تومن
اما سهم بالاتر رفت تا 550 تومن از اینجا به بعد فقط باید توجه کنی فقط توجه که بعد ریختن صف خرید مشتری حقوقی دنبالش میاد که انگیزه بلوکی داشته باشه یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ جواب این سوال روزی که صف سهم ریخته میشه معلوم میشه
نوع خرید ها و حجم سفارشات اینو نشون میده که اینطور نبود
نکته دوم که خیلی مهم بود بعد از معامله 60 میلیونی فولاز فقط 1.2 میلیون صف خرید باقی مونده بود این چه معنی میتونست داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه سهمی که 60 میلیون صف خرید امروز داشت این بلا سرش اومد حالا که یک میلیون براش صف خرید مونده فردا چه بلایی قراره سرش بیاد؟؟؟؟ دیدیم صف فروش شد
تنها راه برگشت سهم حمایت سهامدار عمده هست و خریداران بلوکیه به شخصه به امید اونا هیچ وقت سهم خرید یا فروش نمیکنم چون باهاشون بودم امروز یه چیز میگن و فردا یه چیز دیگه امروز 15 میلیون یه سهمو میخوان فردا یه دونه هم نمیخوان
اما نکته روان شناسی که هیچ وقت فراموشش نمیکنم
یه فروشنده پشیمون خیلی بهتره از یه نفروخته پشیمونه
من پست بانک رو 480 تومن فروختم و سهم تا 1100 تومن بالا رفت همینطور رپارس رو 830 که سهم تا 1300 هم بالا رفت اما هیچ وقت ناراحت و پشیمون نشدم
ناراحتی و پشیمونی زیاد زمانی هست که شخص تو ضرر میره نه سود های بیشتر رو از دست بده
بازم ارزو میکنم هرچه زودتر زودتر سهم برگرده و به نقطه سود برسی
نظر