فولاد آلیاژي (فولاژ)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
    متاسفانه من هم فولاژ خرید کردم . سود عرضه اولیه که پرید بماند .رفتم تو ضرر اساسی . یادم بمونه سهمی که بیشتر از 110 درصد رشد کرده را نخرم . البته تعداد خریدار و فروشنده باعث شد خرید کنم و امیدوار هستم شنبه سهم متعادل بشه . نمیدونم چرا اکثرا تا صف فروش و یا خرید میبینند سریع واردش میشن حالا سهم هر چی میخواد باشه . همین باعث شده که فولاژ تا اینجا افت کنه وگرنه فکر نکنم دلیل دیگری وجود داشته باشه . اگر سهم را ارزنده نمیدانستند میتوانستند هنگام صعود تو بالاتر از این قیمت بفروشن
    حامد جان خیلی از این بابت ناراحتم و احساس میکنم خودم فولاژ دارم
    آرزو میکنم خیلی زود برگرده و از ضرر خارج بشی
    اگه به صغحات اولیه این تاپیک توجه کنی اکثر تحلیل ها ارزش ذاتی سهمو محدوده 350 تا 370 تومن ارزش گذاری کرده بودن پس این ارزش ذاتی سهمه 20 درصد بالاتر رفتن سهمو میذاریم به حساب عرضه اولیه بودن سهم یعنی 450 تومن
    اما سهم بالاتر رفت تا 550 تومن از اینجا به بعد فقط باید توجه کنی فقط توجه که بعد ریختن صف خرید مشتری حقوقی دنبالش میاد که انگیزه بلوکی داشته باشه یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ جواب این سوال روزی که صف سهم ریخته میشه معلوم میشه
    نوع خرید ها و حجم سفارشات اینو نشون میده که اینطور نبود
    نکته دوم که خیلی مهم بود بعد از معامله 60 میلیونی فولاز فقط 1.2 میلیون صف خرید باقی مونده بود این چه معنی میتونست داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه سهمی که 60 میلیون صف خرید امروز داشت این بلا سرش اومد حالا که یک میلیون براش صف خرید مونده فردا چه بلایی قراره سرش بیاد؟؟؟؟ دیدیم صف فروش شد
    تنها راه برگشت سهم حمایت سهامدار عمده هست و خریداران بلوکیه به شخصه به امید اونا هیچ وقت سهم خرید یا فروش نمیکنم چون باهاشون بودم امروز یه چیز میگن و فردا یه چیز دیگه امروز 15 میلیون یه سهمو میخوان فردا یه دونه هم نمیخوان
    اما نکته روان شناسی که هیچ وقت فراموشش نمیکنم
    یه فروشنده پشیمون خیلی بهتره از یه نفروخته پشیمونه
    من پست بانک رو 480 تومن فروختم و سهم تا 1100 تومن بالا رفت همینطور رپارس رو 830 که سهم تا 1300 هم بالا رفت اما هیچ وقت ناراحت و پشیمون نشدم
    ناراحتی و پشیمونی زیاد زمانی هست که شخص تو ضرر میره نه سود های بیشتر رو از دست بده
    بازم ارزو میکنم هرچه زودتر زودتر سهم برگرده و به نقطه سود برسی
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...فروش فولاد الیاژی....از عرضه اولیه داشتم...سهامی از این جنس با اون شیب تند صعودی بخصوص وقتی سما با خلقیات سهامدار عمده اش در حرکت پاندولی رو سهام اشنا هستید و بازار هم گین مناسب رو از این سهم گرفته در ادامه مسیر حرکتش غیر قابل پیش بینی میشه تا مدتها دیگه از حرکت صعودی خبری نمیشه....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• LEON
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 206

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...فروش فولاد الیاژی....از عرضه اولیه داشتم...سهامی از این جنس با اون شیب تند صعودی بخصوص وقتی سما با خلقیات سهامدار عمده اش در حرکت پاندولی رو سهام اشنا هستید و بازار هم گین مناسب رو از این سهم گرفته در ادامه مسیر حرکتش غیر قابل پیش بینی میشه تا مدتها دیگه از حرکت صعودی خبری نمیشه....
        رسیدن به خیر دکتر جون

نظر

• بورس بازان
          Banned
          • Apr 2011
          • 11

فولاژ شرکت محکم و گردن کلفتی هستش منکه اعتماد میکنم بهش و تا 550 امیدوارم صعود کنه

نظر

• fahime
            عضو جدید
            • Jan 2011
            • 4

اینم یه خبر خوب از فولاژ، ببینیم این می تونه صف فروشو جمع کنه؟؟http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=46560

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

یک تحلیل ساده از فولاژ (( به علت نداشتن چارت )):اگر رشد قیمت سهم را از 250 تومان تا 559 تومان را موج 1 در نظر بگیریم و بعد افت قیمت تا 441 تومان که برابر با فیبو 38 درصد میباشد (( به احتمال زیاد شاهد حمایت و جمع اوری سهم شویم )) را موج 2 حساب کنیم و از ان نقطه شاهد رشد قیمت شویم حال وارد موج 3 سهم میشویم که هدف موج 3 حداقل 750 تومان میباشد. ضمنا در اینده نزدیک با توجه به جمع اوری سهم خبرهای مثبتی از سهم خواهیم شنید.

نظر

• اقلیدس
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 219

کاربر محترم 6500400 با توجه به تحلیل شما فردا باید اخرین منفی سهم باشد. ایا تو قیمت منفی فردا فولاژ شکار خوبی میتواند باشد؟
                ایا تحلیل شما راجع به فولای هم صدق میکند؟
                وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

جناب اقلیدس عزیز : بنده فقط تحلیل خود از رفتار سهم را گفتم و بعلت اینکه هر دوسهم فولاژ و فولای جدیدا وارد بورس و فرابورس شده اند چارت مشخصی ندارند که به توان روند سهم را بدرستی تشخیص داد . فقط در این بازار سهامدار عمده است که با میل و اراده میتواند روند سهم را تغییر دهد. (( بی شک غدیر نیز از صف فروش بودن فولاژ راضی نیست )) در صورت تغییر روند سهم توسط سهامدار عمده و تشکیل صف خرید برای ان انوقت است که سهامداران جز نیز به صف خرید می پیوندندو داستان دیگری شروع میشود . ضمنا فولای نیز رفتارش مثل فولاژ میباشد. شب بخیر

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

با توجه به نحوه عرضه سهام شپدیس و صف خرید شدن ان . احتمال جمع اوری سهم فولاژ به نظر میاید. ضمنا شایعاتی مبنی بر اینکه نیمی از صف فروش فولاژ کاذب است .

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

به احتمال بسیار قوی خرید های فردا امکان نفوذ به زیر 400 را به سهم نمیدهند

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

فردا روند سهم به احتمال بسیار زیاد بر میگرده
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

فولاژ فردا با حمایت مستحکم 400 (فیبوی 50 Ret و حمایت عدد روانی رند) دست و پنجه نرم میکنه.
                          احتمال برگشت سهم و واکنش به این حمایت زیاد است.

نظر

• ناهید
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 1419

فروش روزانه 3 هزار تن در فولاد آلياژي ايران
                            ظرفيت فروش روزانه شرکت فولاد آلياژي ايران به سه هزار تن افزايش خواهد يافت.

فقيه خراساني مديرعامل شرکت فولاد آلياژي ايران ،در گفتگو با خبرنگار موج، ميانگين محصول قابل فروش اين شرکت را در حال حاضر به طور متوسط، روزانه 650 تن عنوان کرد.
                            وي اظهارداشت: با اجراي طرح توسعه پروژه کوثر ميانگين محصول قابل فروش به يک هزار تن در روز خواهد رسيد.
                            خراساني تصريح کرد: بديهي است که پس از اجراي طرح يزد يک، اين ظرفيت به 3 هزارتن در روز افزايش خواهد يافت.
                            حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                            خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                            خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

فولاز با لمس 370 حالا میشه به صعود دوبارش امیدوار بود

نظر

• صاحب جم
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 94

فولاژ سهم خوبی است به شرط انکه به دید بلند مدت بهش نگاه کنی میان مدت هم گین میده ولی بلند مدتش یه چیز دیگس

نظر

در حال کار...
                                X