کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمالا این هفته هفته خوبی داشته باشد بجهرم.......فعلا زیر 700هست ....
ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
سلام و درود بر استاد عزیز
بجهرم رفت مجمع. این سهم حجم خوبی خورده ولی مشخص نیست چرا رشد نکرد نسبت به بقیه بازار. شاید علتش حجم بالای سهام اش باشد.
درمورد ونیرو هم تحلیلی ارایه دهید لطفا
در مورد شاخص روی 14500000 فکر نمی کنید عرضه های بازار زیاد می شود؟
ممنون
لطفا بیشتر در فروم باشید باعث خوشحالی ما هستید
سلام و درود بر استاد عزیز
بجهرم رفت مجمع. این سهم حجم خوبی خورده ولی مشخص نیست چرا رشد نکرد نسبت به بقیه بازار. شاید علتش حجم بالای سهام اش باشد.
درمورد ونیرو هم تحلیلی ارایه دهید لطفا
در مورد شاخص روی 14500000 فکر نمی کنید عرضه های بازار زیاد می شود؟
ممنون
لطفا بیشتر در فروم باشید باعث خوشحالی ما هستید
سلام ممنونم بجهرم یه کم شناورش زیاده و حقوقی خوبی هم ندارد اما نقد شوندگی خوبی نیز دارد و بازدهی نیز میدهد با کمی صبر شاخص در تحلیلهای قبل رو اعداد شگفت انگیز که عرض شده مقاومت تئوریک دارد که به ان واکنش نشان میدهد و بعد میشکند مقاومت مهم اما محدوده دو میلیون هست بنظرم
ونیرو زیاد بررسی نکردم اما تکنیکال 770حمایت و 930مقاومت در تحلیل کوتاه مدت موفق باشید
ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
سلام ممنونم بجهرم یه کم شناورش زیاده و حقوقی خوبی هم ندارد اما نقد شوندگی خوبی نیز دارد و بازدهی نیز میدهد با کمی صبر شاخص در تحلیلهای قبل رو اعداد شگفت انگیز که عرض شده مقاومت تئوریک دارد که به ان واکنش نشان میدهد و بعد میشکند مقاومت مهم اما محدوده دو میلیون هست بنظرم
ونیرو زیاد بررسی نکردم اما تکنیکال 770حمایت و 930مقاومت در تحلیل کوتاه مدت موفق باشید
ممنون جناب خاکسار از پاسخ خوبتون
باعث خوشحالی ماست شما اینجا هستید
رانفور قصد ورود داریم. سیگنال حمیدخان از شاگردهای شماست.
فزرین هم خودم مدنظر دارم
این هفته دومی هست که مثبته امروز نیز عالی معامله شد فعلا سهامداری...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بریم ببنیم صف فروش سوم را هم جمع میکنن صف اول 220 میلیون صف دوم 20 میلیون صف سوم 18 میلیون
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر