توسعه مولد نيروگاهي جهرم (بجهرم)
Collapse
X
-
-
پاسخ : توسعه مولد نيروگاهي جهرم (بجهرم)
رشدی 50 درصدی تا حوالی 300 تومان در انتظار بجهرم است.هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
-
سوم خرداد زدم زیر سهم حدود ساعت 11
والبت سهام دیگر که خارج از حوصله ی بنده و خوانندگان هست ...
اگر کمتر می نویسم دلیل دارم ...
برخی از کاربران در حال سم پاشی در سایت و تخریب هستند ...
آقایان تمامش کنید ...
اگر هدف تان عدم فعالیت بنده هست مشکلی نیست
شفاف درخواست بدهید به مدیریت سایت و کاربران دیگر هم تایید کردند , من نخواهم نوشت ...
این مدل شاید به نفع من هم باشد ...
واقعیت اینه که سبدگردانی چند تا سبد سنگین از آشنایان دور و نزدیک و حتی غریبه هایی از مشهد و کرمانشاه و جاهای دیگر را پذیرفته ام و فرصت ندارم پاسخ منتقدان را بدهم ...
.
نظر
-
-
?بررسی صنعت نیروگاهی در 24 صفحه
➖در این نوشتار از چند زاویه به این صنعت پرداخته شد.
➖برای دانلود فایل کلیک کنید
دانلود فایل آپلودبوی لذت اشتراک آسان فایل با آپلودبوی
نظر
-
محدودیت های مصرف برق از نیمه خرداد برای صنایع فولادی
? محمد کشانی،مدیرعامل وعضوهیئت مدیره مجتمع فولاد صنعت بناب:
? شرکت توانیر و شرکت توزیع برق منطقه ای اول خرداد به تولیدکنندگان صنایع فولادی و فولادسازان اعلام کرد محدودیت های انرژی و سهیمه بندی برق تابستان امسال اعمال خواهد شد.
? بر اساس ابلاغ شرکت توانیر از 15 خرداد محدودیت های مصرف برق و انرژی برای واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی و فولادسازان آغاز خواهد شد.
? بر اساس این ابلاغ فولادسازان و شرکت های تولیدکننده از نیمه خرداد به بعد به مدت دوهفته تعطیل خواهند شد و پس از آن به مدت دو هفته با 50 درصد ظرفیت مصرفی برق خواهند داشت.
? بر اساس این ابلاغیه فولادسازان می توانند در مدت 15 روز با 50 درصد مصرفی برق به تولید محصولات فولادی بپردازند اما از آنجا که مصرف برق تجهیزات ،دستگاه ها و ماشین آلات صنایع فولادی بیش از 50 درصد است ، ممکن است فولادسازان نتوانند هیچگونه تولیدی داشته باشند و این شرط منجر به توقف تولید و فعالیت های تولیدی شود..
نظر
-
تف تو ذات مدیر کثیف حقوقی فروشنده/:.هیچکس نیست بگه بیشرف بمپنا ...بزاگرس و...صف خرید میلیونی هست بقیه هم دارن روی صفر و مثبت ۱ و ۲ معامله میشن کثافت سهم دارد ۲۵۴ متعادل رو به بالا خرید میشه بیشرف ۳ میلیون رنج منفی زد تا ۲۴۷ تومان ای بر پدر و مادر ت لعنت که با سرمایه مردم در زمانی که تورم بالای ۵۰ درصد بازی میکنی انشا الله به شدیدترین امراض مبتلا بشی کثافت مال خرام خور/:.nono.:/yead.:/
نظر
نظر