ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • davoodnew
    عضو جدید
    • Jul 2011
    • 16

4 تا 8 درصد منفی معقوله ؟؟؟؟

نظر

• مصطفي رستمي
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1159

در اصل توسط davoodnew پست شده است View Post
      در هر صورت امروز حقوقی هم که خرید و فروش نکرد ولی بازم منفیه جالبه !!!!!!!!!!
      اتفاقا چون زیمنس نداد سهم منفیه. چون تکلیفش رو نمیدونه. اگر زیمنس عرضه میکرد و تمام میشد تکلیف بازار مشخص بود و میخرید و سهم مثبت میشد
      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• davoodnew
        عضو جدید
        • Jul 2011
        • 16

دیروز داد شما فرمودید منفی شد حالا که نمیده بازم منفی ؟؟
        یعنی چییییییییییی

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

دیروز داد شما فرمودید منفی شد حالا که نمیده بازم منفی ؟؟
          یعنی چییییییییییی

خیلی سخت نیست دوست عزیز
          چون سهم را داره و هنوز نفروخته بازار منتظره تا تموم کنه که ازش بالا نخره . اونوقت با پول بسیار کمتری سهم را صف میکنند و بالا میارنش . الان اگر صف کنند باید رو 8 مثبت صفش کنند و ازش بخرند . اختلافش میشه 16 درصد(از منفی تا مثبت).

نظر

• امیرجون
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 60

جناب رستمی
            مگه شما نیودین که همین سه چهار روزپیش توصیه اکید میکردین که تو 540 بخرید (وقتی که کمی سهم مثبت شده بود) خوبه که گفتتونم هنوز تو تایپک هستش
            حالا چی شده میگید خودتون مسولین
            این کار چه معنی میده :-s

نظر

• عطا
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 34

جناب رستمی با عرض معذرت به نظرم بوی توجیه میاد . الان شما رک بفرمایید که به نظر شما تکلیف کسی که تو 550 خرید کرده چیه البته غیر از صبر 3-4 ماهه .علت بر این که اولا اگر نظر شما بر صبر 3-4 ماهه هست چرا این سهم رو توی مسابقه تو سبد هفته تون قرار دادین ؟ دوما با فرض صبر کردن کسی که 550 تومن داده سهم گرفته باید 100 تومن هم واریز کنه میشه 650 قیمت خود سهم الان 694 هست که رو به کاهش گذاشته ! پس شما از کدوم سود خوب صحبت میفرمایید ؟
              هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم

نظر

• عطا
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 34

البته امیدوارم من اشتباه کرده باشم برای اینکه با هر ریال کاهش قیمت حق تقدم بترانس کلی ضرر میکنم . نه من بلکه خیلی های دیگه
                هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

توجیهی در کار نیست دوست عزیز
                  من سهم را خیلی وقته میگم بخرید . حق از 420 بوده تا 580
                  سهم هم از 580 بوده تا 730
                  همون زمان هم گفتم که دوستان عزیز حق تقدم را به دید سهم شدن بخرید . دوستان میتونند تو همین تاپیک ببینند . سهم تا اخر سال بیش از 1000 تومان قیمتشه . باز هم تو همین تاپیک میتونید پیدا کنید .
                  من خودم حتی 1 دونه از سهمم رو نفروختم . دلیلش هم همینه که بهش اعتقاد دارم .
                  رالی بعدی صعود سهم(خود سهم را عرض میکنم) پس از اتمام حق تقدمه . دوستانی که تو پیک قیمت هم خریدند سود خوبی خواهند کرد. به شرط اینکه صبر کنند و حق را تبدیل به سهم کنند .
                  باز هم تو همین تاپیک گفتم که 3-4 ماه با حق تقدم و نوساناتش کار نداشته باشید که همون رئ باز تاکید میکنم.(چون از سهم مطمئنم).
                  زمان همه چیز را ثابت خواهد کرد .
                  سهم در پایان سال بیش از 1000 خواهد بود

نظر

• davoodnew
                    عضو جدید
                    • Jul 2011
                    • 16

شما دارید توجیه میکنید من میگم سهمی که 4 روز یعنی بین 25 تا 30 درصد منفی شده مشکل داره شما نباید توصیه میکردید

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

دوستان عزیز بارها و بارها گفته شده با تحلیل خودتون خرید کنید
                      به هر صورت خوب نیست که کسی رو مقصر بدونیم .
                      در ضمن توی همین سایت بنده و سایر دوستانی همچون جنابان حامد24،باربد،وحید و .... (در تاپیک راشین عزیز) تاکید کردیم که این صف خرید بترانس بسیار متزلزله و رشد خود سهم و حقش کمی مشکوک شده.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                        منم با 1000 موافقم اما بعد از اینکه 400 رو دید!

دقیقترش به نظرم 460 هست.

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

[QUOTE=davoodnew;39087]شما دارید توجیه میکنید من میگم سهمی که 4 روز یعنی بین 25 تا 30 درصد منفی شده مشکل داره شما نباید توصیه میکردید[/QUOTE

من همچنان رو سهم مثبتم دوست عزیز (تشریف ببرید تاپیک را ورق بزنید و نوشته های من رو بخونید و ببینید که من تقریبا تو همه پست هام گفتم که با دید 4 ماهه بخرید) . نگران سهم هم نباشید . اگر سهم بالا هم اومد حتما سری به این تاپیک بزنید
                          یک سوال هم میپرسم . زمانی که حق تقذم از 420 تا 580 در عرض 10 روز بالا شما کجا تشریف داشتید؟؟؟

نظر

• davoodnew
                            عضو جدید
                            • Jul 2011
                            • 16

بقول دوستمون عطا شما موقعی که 540 هم بود گفتید بخرید
                            در ضمن یک سه 20 درصد مثبت خورده بقول شما چرا باید 30 درصد منفی بخوره !!!!
                            شما میتونستید بگید روی این قیمت نخرید چون الان بچه ها باید 100 تومن هم از جیب بدن !!!

نظر

• ایرانی
                              ستاره دار(1)
                              • Jun 2011
                              • 2577

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                              جناب رستمی با سلام
                              امروز از معاملات 13 میلیونی حق بترانس، چه تعداد مربوط به زیمنس بود؟
                              روز چهارشنبه هم گفته میشد که 15 میلیون زیمنس فروخته است. با احتساب فروش روز چهارشنبه و امروزر، شرکت زیمنس چه تعداد دیگر دارد؟
                              به غیر از زیمنس، آیا شرکت دیگری هم فروشنده است؟
                              و در پایان، شما هنوز هم به بترانس و حق آن خوشبین هستید؟
                              ممنون
                              جناب رستمی با سلام
                              اگر از خریداران پرحجم حق بترانس اطلاع دارید؛ خیلی خوشحال میشویم که از نظرات شما بهره مند شویم.

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

بقول دوستمون عطا شما موقعی که 540 هم بود گفتید بخرید
                                در ضمن یک سه 20 درصد مثبت خورده بقول شما چرا باید 30 درصد منفی بخوره !!!!
                                شما میتونستید بگید روی این قیمت نخرید چون الان بچه ها باید 100 تومن هم از جیب بدن !!!
                                نه دیگه نشد!!!
                                اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم من رو 420 هم گفتم بخرید!!!
                                به نظرم تاپیک و نوشته های من رو با دقت بخونید . همچنان سهم رو با دید 3-4 ماهه مثبت میدونم . نگران سهم نباشید . 100 تومان رو هم واریز کنید . دلیل منفی بودن حق هم مشخصه . زیمنس باید بفروشه . چون نمیتونه سرمایه گذاری کنه . ولی وقتی تبدیل به سهم شد دیگه لازم نیست بفروشه . تفاوت سهم هم با حق تقدم بسیار بالاست . شما حق را تبدیل به سهم کن و نگران نباش . من از سهم خبر دارم که خدمتت این رو میگم.

نظر

در حال کار...
                                X