4 تا 8 درصد منفی معقوله ؟؟؟؟
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
در اصل توسط davoodnew پست شده است View Postدر هر صورت امروز حقوقی هم که خرید و فروش نکرد ولی بازم منفیه جالبه !!!!!!!!!!خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط davoodnew پست شده است View Postدیروز داد شما فرمودید منفی شد حالا که نمیده بازم منفی ؟؟
یعنی چییییییییییی
خیلی سخت نیست دوست عزیز
چون سهم را داره و هنوز نفروخته بازار منتظره تا تموم کنه که ازش بالا نخره . اونوقت با پول بسیار کمتری سهم را صف میکنند و بالا میارنش . الان اگر صف کنند باید رو 8 مثبت صفش کنند و ازش بخرند . اختلافش میشه 16 درصد(از منفی تا مثبت).خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
جناب رستمی با عرض معذرت به نظرم بوی توجیه میاد . الان شما رک بفرمایید که به نظر شما تکلیف کسی که تو 550 خرید کرده چیه البته غیر از صبر 3-4 ماهه .علت بر این که اولا اگر نظر شما بر صبر 3-4 ماهه هست چرا این سهم رو توی مسابقه تو سبد هفته تون قرار دادین ؟ دوما با فرض صبر کردن کسی که 550 تومن داده سهم گرفته باید 100 تومن هم واریز کنه میشه 650 قیمت خود سهم الان 694 هست که رو به کاهش گذاشته ! پس شما از کدوم سود خوب صحبت میفرمایید ؟هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
توجیهی در کار نیست دوست عزیز
من سهم را خیلی وقته میگم بخرید . حق از 420 بوده تا 580
سهم هم از 580 بوده تا 730
همون زمان هم گفتم که دوستان عزیز حق تقدم را به دید سهم شدن بخرید . دوستان میتونند تو همین تاپیک ببینند . سهم تا اخر سال بیش از 1000 تومان قیمتشه . باز هم تو همین تاپیک میتونید پیدا کنید .
من خودم حتی 1 دونه از سهمم رو نفروختم . دلیلش هم همینه که بهش اعتقاد دارم .
رالی بعدی صعود سهم(خود سهم را عرض میکنم) پس از اتمام حق تقدمه . دوستانی که تو پیک قیمت هم خریدند سود خوبی خواهند کرد. به شرط اینکه صبر کنند و حق را تبدیل به سهم کنند .
باز هم تو همین تاپیک گفتم که 3-4 ماه با حق تقدم و نوساناتش کار نداشته باشید که همون رئ باز تاکید میکنم.(چون از سهم مطمئنم).
زمان همه چیز را ثابت خواهد کرد .
سهم در پایان سال بیش از 1000 خواهد بودخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
دوستان عزیز بارها و بارها گفته شده با تحلیل خودتون خرید کنید
به هر صورت خوب نیست که کسی رو مقصر بدونیم .
در ضمن توی همین سایت بنده و سایر دوستانی همچون جنابان حامد24،باربد،وحید و .... (در تاپیک راشین عزیز) تاکید کردیم که این صف خرید بترانس بسیار متزلزله و رشد خود سهم و حقش کمی مشکوک شده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
[QUOTE=davoodnew;39087]شما دارید توجیه میکنید من میگم سهمی که 4 روز یعنی بین 25 تا 30 درصد منفی شده مشکل داره شما نباید توصیه میکردید[/QUOTE
من همچنان رو سهم مثبتم دوست عزیز (تشریف ببرید تاپیک را ورق بزنید و نوشته های من رو بخونید و ببینید که من تقریبا تو همه پست هام گفتم که با دید 4 ماهه بخرید) . نگران سهم هم نباشید . اگر سهم بالا هم اومد حتما سری به این تاپیک بزنید
یک سوال هم میپرسم . زمانی که حق تقذم از 420 تا 580 در عرض 10 روز بالا شما کجا تشریف داشتید؟؟؟خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postجناب رستمی با سلام
امروز از معاملات 13 میلیونی حق بترانس، چه تعداد مربوط به زیمنس بود؟
روز چهارشنبه هم گفته میشد که 15 میلیون زیمنس فروخته است. با احتساب فروش روز چهارشنبه و امروزر، شرکت زیمنس چه تعداد دیگر دارد؟
به غیر از زیمنس، آیا شرکت دیگری هم فروشنده است؟
و در پایان، شما هنوز هم به بترانس و حق آن خوشبین هستید؟
ممنون
اگر از خریداران پرحجم حق بترانس اطلاع دارید؛ خیلی خوشحال میشویم که از نظرات شما بهره مند شویم.
نظر
-
در اصل توسط davoodnew پست شده است View Postبقول دوستمون عطا شما موقعی که 540 هم بود گفتید بخرید
در ضمن یک سه 20 درصد مثبت خورده بقول شما چرا باید 30 درصد منفی بخوره !!!!
شما میتونستید بگید روی این قیمت نخرید چون الان بچه ها باید 100 تومن هم از جیب بدن !!!
اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم من رو 420 هم گفتم بخرید!!!
به نظرم تاپیک و نوشته های من رو با دقت بخونید . همچنان سهم رو با دید 3-4 ماهه مثبت میدونم . نگران سهم نباشید . 100 تومان رو هم واریز کنید . دلیل منفی بودن حق هم مشخصه . زیمنس باید بفروشه . چون نمیتونه سرمایه گذاری کنه . ولی وقتی تبدیل به سهم شد دیگه لازم نیست بفروشه . تفاوت سهم هم با حق تقدم بسیار بالاست . شما حق را تبدیل به سهم کن و نگران نباش . من از سهم خبر دارم که خدمتت این رو میگم.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر