آقای رستمی ببینید من تنها معترض نیستم اما خداییش وقتی الان داره روزی 8 درصد منفی میشه آخه تا کی همش ته صفه !!!!
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
دوستان
من کاری به این سهم ندارم
اما میدونم اقای رستمی از اساتید اهل فن هستند
وقتی ایشون سهمی را پیشنهاد میده
شما باید روی پیشنهاد ایشون فکر کرده و مسیولیت را قبول کرده
مگر اگر این حق رشد میکرد کسی برای سودی که کرده به طور واقعی ایشون را مسول میدانست که الان سر پیکان را به سمت این عزیز نشانه رفته اید
من اصلا قبول ندارم در مواقع ضرر تحلیل گر را مقصر بدانید
تحلیل گر یک سهم نظراتش را میگوید تجزیه و تحلیلش به عهده خود سهامداره
من فکر میکنم جدا از نتیجه برای وقتی که جناب رستمی برای ما گذاشته احترام قایل باشیم
در این تاپیک تحلیل های مقابل هم بود شما می توانشتید قیاس کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید
جناب رستمی جدای از بحث این سهم بنده از زحمات شما کمال تشکر را دارم
نظر
-
سلام دوستان
خاصیت بازار اینه گاهی بالا گاهی پایین.که حسنشم به همینه.
که باید با این شرایط بازار کنار اومد.
و اگه این روحیه رو در خودمون نمیبینیم نیازی به دادو فریاد و گریه و زاری نیست(چیزی که تو پستهاتون مشخصه)
خیلی راحت کنار بکشید و دنبال یه کار دیگه بگردید که با روحیاتتون جور دربیاد.در واقع شما دوستان بدرد این کار نمیخورید.
نظر
-
البته من با توصیه آقای رستمی خرید نکردم هرگز هم با توصیه کسی سهم نخواهم خرید . اشتباه خودم رو هم به گردن میگیرم که چرا روی 575 نفروختم . اما ایکاش دوستان هم در مورد سهمی که توصیه کردن و در عرض 5 روز حدود 20 درصد کاهش داشته ذره ای قبول اشتباه بکنن .
ارجاع دادن سهامدار به آخر سال و قیمت های افسانه ای در حالی که سهم یکسره با ریزش قیمت مواجهه مثل امیدوار کردن انسانهای فقیر و ظلم دیده به بهشت و حوری هاشه !!هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
جناب باربد من و هرتازه کار دیگه ای هم میتونیم چند سهم معرفی کنیم که بعضی هاش سود بده بعضی هاش ضرر !! همین الان میتونم سهمهایی مثل حفاری مپنا و کلگهر رو پیشنهاد کنم که تا آخر هفته حداقل 2 تاش میتونه سود ده باشه اما بنظر بنده حقیر کسی که بقول شما تحلیلگر هست باید شرایطش فرق کنه .
سوای این صحبتها بنده هم از زحمات شما و آقای رستمی تشکر میکنم .هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
در اصل توسط عطا پست شده است View Post..............
ارجاع دادن سهامدار به آخر سال و قیمت های افسانه ای در حالی که سهم یکسره با ریزش قیمت مواجهه مثل امیدوار کردن انسانهای فقیر و ظلم دیده به بهشت و حوری هاشه !!...
ممنونم که سهمی که من معرفیش کردم رو به چالش کشیدید.(شاید حواس من بیشتر جمع بشه) .
باید براتون خاطره ای رو بگم . 2 بار بود و این شد سومیش.
1- با دوستان میرفتیم گردش بورسی(تو تهران). من فخوز و کگل و شخارک و ... (بیش از 10 تا سهم) معرفی کردم. بعضیهاشون بیش از 100 درصد تو چند ماه رشد کردند . تنها 1 سهم معرفی کردم و منفی شد . اون سهم باما بود . دلیل منفی شدنش هم این نبود که سهم ارزنده نیست بلکه معدن انگوران ریخت که اون هم غیر قابل پیش بینی بود . خیلی از دوستان اصلا این نکته را ندیدند که من بیش از 10 تا سهم معرفی کردم و خریدند و مثبت شد و هیچ کس از من تشکر خشک و خالی نکرد ولی همه میگفتند باما رو تو معرفی کردی و منفی شد.
2- همین تا÷یک حرکت جمعی که الان دوست خوبمون باربد عزیز دارند تاپیک را بالا میارند را من راه انداختم . قبل از عید خعتبار را رو 150 و طبس را روی 430(قبل از افزایش سرمایه) چادرملو را قبل از عید و دقیقا تنها روزی که میشد خرید . امید و فراوری و ... را به دوستان معرفی کردم و تو کوتاه مدت بلا استثنا همشون بالا اومدند . اخرین سهمی که معرفی کردم مرقام بود . خوردیم به بعد از عید(اردیبهشت) و بازار کلا منفی شد . برخی دوستان امدند و گفتند مگر نگفتید سهم فلانه و بیساره(بدون اینکه به بقیه سهمها اشاره ای کنند که سود خوبی کردند) چرا منفی شده . من هم جواب میدادم که من از کجا میدونستم کل بازار ریزشی میشه . ضمنا شما سهمی را نام ببرید که مثبت بوده باشه و این سهم منفی باشه من قبول میکنم.
حالا شده قضیه بترانس: من زمانی که بترانس زیر 600 بود به دوستان گفتم بخرید . الان بالای 680 تومانه . حق بترانس هم از 500 گفتم بخرید . تا 420 اومد پایین و تا 580 هم اومد بالا.من بازی سهم را کامل میدونم. تو همین تاپیک هم چهارشنبه 2 هفته پیش گفتم که شنبه حق بترانس بالای 10 درصد نوسان میده که 11 درصد تو یک روز نوسان داد. ما همه شرایط را پیش بینی کردیم. فقط این زیمنس بود که خراب کرد وگرنه قیمت حق خیلی بالاتر از اینها بود . ضمنا دلیل اینکه میگم سهم را چند ماه نگهدارید و تو افزایش سرمایه شرکت کنید هم اینه که میدونم زیمنس مجبوره بفروشه و این یعنی بهترین فرصت برای خرید پایینتر از زیمنس .من خودم تقریبا تک سهم هستم و تا هفته بعد کاملا رو این سهم تک سهم خواهم شد . (تو اکثر پست هام هم گفتم به دید سهم شدن بخرید.میتونید نوشته های من رو بخونید) . مطمئن باشید سهم 2 تا 100 درصدی تو امسال و سال بعد خواهد داد .
من مثل روز برام روشنه وگرنه با توجه به مطالبی که بالا گفتم و بی انصافی که دوستان قبلا داشتند سهم را معرفی نمیکردم که اعتبارم رو زیر سوال ببرم. مطمئن باشید زیمنس تمام کنه هر روز 8 درصد رو میخوره . باز هم میگم . با بترانس سهامداری کنید .خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوستان
من کاری به این سهم ندارم
اما میدونم اقای رستمی از اساتید اهل فن هستند
وقتی ایشون سهمی را پیشنهاد میده
شما باید روی پیشنهاد ایشون فکر کرده و مسیولیت را قبول کرده
مگر اگر این حق رشد میکرد کسی برای سودی که کرده به طور واقعی ایشون را مسول میدانست که الان سر پیکان را به سمت این عزیز نشانه رفته اید
من اصلا قبول ندارم در مواقع ضرر تحلیل گر را مقصر بدانید
تحلیل گر یک سهم نظراتش را میگوید تجزیه و تحلیلش به عهده خود سهامداره
من فکر میکنم جدا از نتیجه برای وقتی که جناب رستمی برای ما گذاشته احترام قایل باشیم
در این تاپیک تحلیل های مقابل هم بود شما می توانشتید قیاس کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید
جناب رستمی جدای از بحث این سهم بنده از زحمات شما کمال تشکر را دارم
ولی برخی موارد این حس به ادم دست میده که نباید تحلیلی نوشت.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
فكر مي كنم بعضي دوستان كم لطفي كردند !:-/ از اين موضوع كه گفتند 12 سال در بورس هستند خيلي تعجب كردم چون ادبياتشان به تازه كارها مي ماند :-/ من كه يك سال هم نيست كه در بورسم و سهام بترانسح هم خريدم ولي قصد فروش هم ندارم .[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postممنونم باربد جان
ولی برخی موارد این حس به ادم دست میده که نباید تحلیلی نوشت.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من مثل روز برام روشنه وگرنه با توجه به مطالبی که بالا گفتم و بی انصافی که دوستان قبلا داشتند سهم را معرفی نمیکردم که اعتبارم رو زیر سوال ببرم. مطمئن باشید زیمنس تمام کنه هر روز 8 درصد رو میخوره . باز هم میگم . با بترانس سهامداری کنید .
جناب رستمی با تشکر از شما به نظر من هم موضوع همین به چالش کشیدنه و اینطوریه که میشه یک نتیجه مثبت گرفت و الا اگه همه بیان بگن ما از شما تشکر میکنیم و آقای ... براتون نوشابه باز کنن و .... به نظر من چیزی نمیشه یاد گرفت . خود من این سهم روی 467 خریده بودم و از این فراز و نشیب ها زیاد دیدم الان هم ناراحتیم بخاطر از دست دادن سودیه که کرده بودم نه ضرر !
در هر حال امیدوارم که بزودی قیمت سهم برگرده و همه دوستانی که اعصابشون خورده حالشون خوب بشه . در ضمن به سوال اول من جواب ندادین که نظر شما در مورد این دو هفته قبل از بسته شدن چیه ؟ آیا باز هم 550 رو 575 رو خواهد دیدهرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
نظر