روی چه منطقی یک شرکت از سازمان بورس درخواست تمدید حق رو میکنه؟
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
-
اخباري كه ما به بازار داديم كم كم داره اتفاق ميافته:
1- گفتيم در حال دريافت مطالبات هستند كه 2 ميليارد گرفتند . همين كه دريافت شروع شده يعني ادامه دار است.
2- گفتيم با عراق و ارمنستان و افغانستان قرارداد امضا ميكنند كه عراق قرارداد بسته شد و 2 تا قرارداد ديگه هم همين روزها بسته ميشه.
3- مسكن مهر را اشاره كرديم (اين خبر رو زياد تو سايتها نياورديم اما دوستاني كه در حال خريد بودند و با ما در تماس بودند در جريان بودند).
4- اين نامه را هم ساعت 3/5 ديروز دادند كه مهلت حق تقدم 1 ماه تمديد ميشه.
5- فروشنده امروز هم همچنان مفيده كه داره به سهام زيمنس اتش ميزنه. 6 ميليون كه معامله شده بود 3 تاش رو مفيد داده بود . سهام زيمنس امروز مياد زير 8 ميليون (البته ما دوست داريم كه مفيد رنج بكشه و تا پايينش رو بده تا هر چه زودتر تمام كنه.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط عطا پست شده است View Postدر تماسی که با شرکت گرفتم گفتند ما درخواست و ارسال کردیم هنوز تایید نشده . بزودی روی کدال قرار خواهیم داد . بنظر دلیلی نداره که تایید نشه چون قبلا هم این اتفاق افتاده
معمولا تاييد ميشه . مخصوصا سهمهايي كه افزايش سرمايه بالايي دارند . مثل همين فسرب كه چند وقت پيش بود.
ضمنا زيمنس هم اومد زير 10 تا كه ديگه تاثيرگذار نيست (حتي اگر بخواهد تو بازار به صورت خرد بفروشد.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
این خاصیت بازار و تمامی سیستمهای پویا است که تابعی از زمان هستند. صعود و نزولهای یک سهم بخشی از واقعیت یک سیستم است. یک سیستم وقتی رشد میکند که مجموعه متغیرهای موثر در حال تقویت آن هستند ولی هیچ سیستمی تا ابد به صورت نمایی رشد نمیکند و حلقه های تعادلی به زودی وارد عمل شده و سیستم را بالانس می کنند.
قرار نیست حق تقدم بترانس بعنوان زیر سیستم بازار بورس یکسره رشد کند چرا که حلقه های تعادلی بکار خواهند افتاد و ایضا قرار هم نیست یکسره نزول کند چرا که حلقه های تقویتی بکار خواهند افتاد. تمام آنچه بازی بازار سهام نامیده می شود در قالب مباحث سیستمی می گنجد. اگر زیمنس و صبا تامین می فروشند، حق تقدم تمدید می شود، خبر خوب و بد می آید باید ریشه را در همین مباحث جستجو کرد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
اون روز نوشتم كه كارگزاري م... بياد و جواب بده . حالا تشريف بياريد و جواب بديد . چرا تا ديروز رنج منفي ميكشيديد و امروز صف رو نداديد؟؟
به سلامتي خريدها تكميل شده؟؟؟
اگر ميخواهيد به همه مشتريانتون اس ام اس ارسال كنيد من هم شماره ام رو بدم تا براي من هم سهم هايي كه نميارزند رو پيامكش رو بفرستيد تا نكنه تو سهم گير كنم!!!!
متاسفانه بابت همين زياده خواهي شما اعتبارتون به طور كامل زير سوال رفت.
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
به گمان من این تحلیل که چون فاصله سهم و حق زیاد است پس حق آنقدر بالا می رود که از سهم هم پیشی می گیرد(آرزو دارم چنین اتفاقی بیفتد) ساده انگارانه است. این سهم نشان داده که ورای تحلیل همگان حرکت می کند و یقین دارم بازی های آن تمام نشده است. شاید بهتر باشد جوگیر نشده و حد معقول سود(زیان) را برای خود مشخص کنیم.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبه گمان من این تحلیل که چون فاصله سهم و حق زیاد است پس حق آنقدر بالا می رود که از سهم هم پیشی می گیرد(آرزو دارم چنین اتفاقی بیفتد) ساده انگارانه است. این سهم نشان داده که ورای تحلیل همگان حرکت می کند و یقین دارم بازی های آن تمام نشده است. شاید بهتر باشد جوگیر نشده و حد معقول سود(زیان) را برای خود مشخص کنیم.هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postاون روز نوشتم كه كارگزاري م... بياد و جواب بده . حالا تشريف بياريد و جواب بديد . چرا تا ديروز رنج منفي ميكشيديد و امروز صف رو نداديد؟؟
به سلامتي خريدها تكميل شده؟؟؟
اگر ميخواهيد به همه مشتريانتون اس ام اس ارسال كنيد من هم شماره ام رو بدم تا براي من هم سهم هايي كه نميارزند رو پيامكش رو بفرستيد تا نكنه تو سهم گير كنم!!!!
متاسفانه بابت همين زياده خواهي شما اعتبارتون به طور كامل زير سوال رفت.
نظر
-
-
يك خبر جالب ديگه هم بدم
امروز چند تا كارگزاري(تو تالار اصلي) رفته بودند بالا سر تريدر مفيد وايساده بودند و همشون ميگفتند كه هر چند تا داريد بچينيد تو سيستم تا همش رو ازتون بخريم .
دوستان عزيز ميتونند اين مسئله را از كارگزارشون بپرسندخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
آقای رستمی حق تقدم بترانس اکثرا" توسط کارگزاری مفید خریداری شد شما درست میفرمایید برای یک نوسان خوب خریدش خوب بوددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
نظر