کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقشو خريدم بالاي 100 ميليون به من ضرر زد خودشم ديروز خريدم باز يكي توش فروشندست و بالا نمياد كلا اين سهم به من نميادش من سهامدارشم و دوستان مراقب باشن تا من نفروشم اين بالا بيا نيست لعنت به اين بترانس چيز ديگه گرفته بوديم كلي سود كرده بوديم
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
حقشو خريدم بالاي 100 ميليون به من ضرر زد خودشم ديروز خريدم باز يكي توش فروشندست و بالا نمياد كلا اين سهم به من نميادش من سهامدارشم و دوستان مراقب باشن تا من نفروشم اين بالا بيا نيست لعنت به اين بترانس چيز ديگه گرفته بوديم كلي سود كرده بوديم
هر وقت تصمیم گرفتی بفروشی قبلش یه تحلیل از موج شماری بترانس از جناب مسلم بخواه ضرر نمیکنی ;)
مهشیدجان یه کم دیگه صبر کنی انشاالله سود میکنی اگه دیروز تو حداقل قیمت خریده باشی خیلی خوبه امروز آخر وقت یکی یه رنج تا 372-3 تومن زد متاسفانه من حواسه به ولغدر بود من فکر میکنم اگه بازار یکم سبز بشه بترانس جزو اولین هاست
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
مدير عامل مصاحبه كرده گفته 10 خرداد تا 12 تو ي همين روزها
بااین حساب چندروز قبل ازمجمع نماد متوقف خواهد شد؟
چرا که هرچه دیرتربسته شود با این روندی که بترانس. در پیش گرفته هرروز که به مجمع نزدیک می شویم قیمتهای جالبی را شاهد خواهیم بود.
ضمن اینکه اعلام نتیجه مذاکرات نیز مزید برعلت خواهد شد و دارندگان بترانس را بیش از انتظارشان خشنود خواهد کرد.
نظر