در اصل توسط memr پست شده است
مشاهده پست
ایران ترانسفو ( بترانس )
جمع کردن
X
-
بعید میدونم تا اونجا بره بخاطر تعدیل کمش ولی اگه رفت بهترین موقع برای خروجهدر اصل توسط ali۳۰ پست شده است مشاهده پستسلام دوست من کوتاه مدت ۷۵۰ خارج میشویم
نظر
-
۳۶ درصد تعدیل مثبت کمه؟؟؟؟؟ خوبه معنی تعدیل کم رو هم فهمیدیمدر اصل توسط memr پست شده است مشاهده پستبعید میدونم تا اونجا بره بخاطر تعدیل کمش ولی اگه رفت بهترین موقع برای خروجه
عمدا در بازار منفی بازش کردن تا با استفاده از جو منفی خریدهایشان را تکمیل کنند
نظر
-
۳۶۰تعدیل میداد بد نیود نه؟در اصل توسط memr پست شده است مشاهده پستبعید میدونم تا اونجا بره بخاطر تعدیل کمش ولی اگه رفت بهترین موقع برای خروجه
نظر
-
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان با این تعدیل خوب پس چرا قیمتش همش رو به پایین رفت لطفا نظرتون را بگید تارگت ۷۵۰ تومانی تا کی؟؟؟؟؟
نظر
-
به نظر من در حال حاضر میشه روی ۶۹۰ از رو این سهم خارج شد چون مرز ۷۰۰ رو نتونسته رد کنه و تو بازه ۶۰۰ تا ۷۰۰ مدتی رو درجا میزنه[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
نظر
-
سهم خوبی بود ولی نمیدونم چرا یک عده انقدر زود رو این سهم که همه نمادهای هم گروهش دارن مثبت میخورن با قیمت منفی روز خارج میشن ، واقعا حیفه بنظر من این سهم رو تو این بازار مفت از دست داد[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
نظر
-
در بازار داخلی چه خبر بود؟
بترانس بازهم منفی بود.شرکت سود خود را اخیرا ۳۶ دصد تعدیل مثبت داده است و با توجه به رشد خوب سود ایران ترانسفوی ری و همچنین عدم رشد نرخ مواد اولیه و تداوم فروش محصولات با نرخ های تابستان می تواند سود خود را به ۸۰ تومان هم برساند
در این گروه دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران گفته پیمانکاران ۳۰هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار هستند و امیدواریم با بهبود فضای کسب و کار و رونق تولید مشکلات در این بخش برطرف شود.گفته می شود همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تسویه بخشی از بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران در نظر گرفته شده استكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
دلیل ؟ تحلیل ؟در اصل توسط مهشید پست شده است مشاهده پستاصلاح برای سهم لازمه تا ۵۵۰ مناسبه فعلا
[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
نظر

نظر