ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رحمان زاده
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 25

شرکت ایران ترانسفو در حالی سود سال 90 را 673 ریال اعلام کرده که گزارش عملكرد 3 ماهه نخست سال جاري شركت، مويد پوشش نامناسب 12 درصدي فروش شركت نسبت به گزارش بودجه شركت براي سال 1390 است. همچنين شركت در سر فصل حساب فروش نيز توانسته 15 درصد پوشش دهد كه اين رقم نسبت به گزارش 3 ماهه نخست سال 1389 15 درصد كاهش نشان می دهد.

اخبار و اتفاقاتی که ممکن است باعث تعدیل سود شرکت ایران ترانسفو شود، به قرار زیر است:

1-دریافت طلب 359 میلیارد تومانی از دولت: با توجه به سرمایه 150 میلیارد تومانی و تعداد 1.5 میلیارد سهام منتشره، در صورت دریافت تنها 10 درصد از طلب، این شرکت می تواند 24 تومان تعدیل سود دهد. درصورت دریافت تمامی طلب، ایران ترانسفو می تواند 240 تومان سود محقق کند.

2-فروش زمین در ری: شایعاتی مبنی بر فروش زمین به مبلغ 100 میلیارد تومان به گوش می رسد.در صورت تحقق این امر 66 تومان به ازای هر سهم سود غیر عملیاتی محقق می شود.

3-عرضه سهام ایران ترانسفوی ری: قرار است به زودی 10 درصد سهام این شرکت در فرابورس عرضه شود.با توجه به سود 500 ریالی این سهم و ضریب p/e= 9 برای این سهم شاهد عرضه 450 تومانی برای این سهم در بازار خواهیم بود. با توجه به این قیمت فوق، شاهد شناسایی سودی معادل 49 تومان به ازای هر سهم برای این سهم خواهیم بود.

وضعیت تکنیکالی سهم: باند حمایتی محکمی در 600-620 تومان قرار دارد.باند مقاومتی نیز در محدوده 650-660 تومان قرار دارد. نظر می رسد تا پایان مهلت استفاده از حق تقدم، سهم در این محدوده نوسان کند. لازم به ذکر است که ایران ترانسفو در صنعت خود تقریبا" حالت انحصاری دارد و در 4 سال اخیر همواره روند سود آوری و تقسیم سود این شرکت افزایشی بوده است
    [LEFT][COLOR="blue"]Those who afraid to fall will never fly![/COLOR][/LEFT]

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Jul 2025
      • 1050

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
      بهتر نبود به جای اینکه این همه مدت روی سهم تو منفی بمونید الان با خیال راحت (راحت که چه عرض کنم. با فرض اینکه انتظار شما به واقعیت بپیونده گفتم راحت) بخرید؟ منظورم سهامداران جز هست.
      البته با دو روز مثبت شدن نمیشه گفت سهم رشد میکنه:d
      جنابعالی به گونه ای واضح به نوشته خود تردید دارید. نه نسبت به "خیال راحت" خریداران اطمینان دارید و نه به رشد سهم. گویی فقط سهواً نیشگونی از سهامداران گرفته اید!
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        و ایضاً نتیجه گیری منطقی از فرمایش شما آنکه همین سهم فردا می تواند صف فروش باشد. فراموش نکنیم که صبا تامین هنوز تمامی حق تقدم های خود را نفروخته است و در صورت بروز این اتفاق-که امیدوارم حداقل در قیمتهای بالاتر رخ دهد- این سهم "خشک خشک" فروشنده بسیار پیدا می کند.
        دوست عزيز
        من خود سهم را عرض كردم كه فروشنده نداره . امار اين چند وقت را ملاحظه بفرماييد متوجه خواهيد شد .
        در خصوص حق تقدم هم بالاخره احتمال هر گونه معاملاتي هست . ولي من به رشد سهم بيشتر اميدوارم تا كاهش.
        در خصوص صبا تامين هم بايد عرض كنم كه كمتر از 570 فروشنده نبوده (مگر اينكه نظرشون عوض بشه)
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

احتمال پرداخت مطالبات پیمانکاران در هفته دولت
          به گزارش خبرنگار بورس نیوز شنیده ها حکایت از آن دارد که دولت سعی دارد در هفته دولت بخشی از مطالبات پیمانکاران را پرداخت نماید که در صورت تحقق موج مثبتی برای بازار سرمایه خواهد بود

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

دو مورد از رشد حق تقدم را به یاد میاورم. یکی اوایل بازگشایی بود که از حدود 467 تا 540 تومان رسید و قیمت برگشت. یکی هم حدود یک ماه پیش بود که از 440 تومان تا 580 رفت و برگشت. دفعه دوم دقیقاً سهم در همین قیمت 600 تومان بود که رشد شروع شد و البته بازار آن روزها وضعیت خوبی نداشت.
            وضعیت امروز این سهم و حق تقدمش خیلی شبیه بار دوم است. دفعه اول فروشهای سهم توسط صباتامین باعث برگشت قیمت شد و دفعه دوم فروش حق تقدم توسط زیمنس. این بار چه اتفاقی می افتد؟

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

با توجه به اينكه خود سهم فروشنده انچناني نداره امروز هم همانند ديروز براي خود سهم صف زيادي ننشستند تا حجمش رو پركنه . به محض اينكه حجم مبناي خود سهم پر شود صف سنگيني پشت سهم مياد و حق تقدم هم تا درصد بالا صعود خواهد كرد .

نظر

• Nima
                عضو عادی
                • May 2011
                • 68

در مورد بترانس علت فرق قیمت زیاد بین سهم و حق چی هست؟ الان اصولا باید حق صف خرید باشه.

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

در اصل توسط Nima پست شده است View Post
                  در مورد بترانس علت فرق قیمت زیاد بین سهم و حق چی هست؟ الان اصولا باید حق صف خرید باشه.
                  از زمان بازگشایی حق تقدم اتفاقات زیادی روی داده که باعث این اختلاف قیمت شده است. با مرور صفحات قبلی این تاپیک در جریان موضوع قرار خواهید گرفت.

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

امروز قيمت بسته سهم 6334 ريال با بيش از 1 ميليون و هشتصد هزار صف خريد و حق تقدم 4795 ريال شد .
                    تفاوت قيمتي به 1539 ريال رسيد . امروز ديديم كه خود سهم را كسي نداره كه عرضه كنه. البته صبا تو بازار شايعه كرده بود كه 7 ميليون سهم داره ولي امروز عملا به بازار ثابت شد كه نداره .
                    به نظرم اختلاف قيمت سهم با حق تقدم در هفته اينده به كمتر از 1400 ريال خواهد رسيد .
                    منتظر اخبار خوب تو هفته دولت بمانيد.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

جناب رستمی ، احیانا یادتون هست که گفتید این سهم به هیج وجه زیر 650 نمیاد؟
                      دوستان این مثبت ها فرصت خروجه فکر جبران ضرر رو فراموش کنید
                      بنده وقتی سیگنال فروش این سهمو دادم که روی 700 تومن 6 میل صف خرید داشت

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                        جناب رستمی ، احیانا یادتون هست که گفتید این سهم به هیج وجه زیر 650 نمیاد؟
                        دوستان این مثبت ها فرصت خروجه فکر جبران ضرر رو فراموش کنید
                        بنده وقتی سیگنال فروش این سهمو دادم که روی 700 تومن 6 میل صف خرید داشت
                        دوست عزيز
                        احيانا شما هم يادتون هست اول فرموديد سهم مياد روي 400 و بعد فرموديد مياد زير 480 . يادتون كه هست!!!! زير 600 نيامد (درصد خطاي من زير 10 درصد بود و براي شما بالاي 25 درصد) .
                        بيش از 1 ماه از صحبت شما گذشته .
                        امروز حتي به اندازه حجم مبنا هم سهم را ندادند (اگر ارزنده نبود لااقل حجمش رو ميدادن!! اونهم رو قيمت بالاي 630 نه 480 كه شما فرموديد!!!).
                        اين سهم بازي بزرگانه . كساني كه بازي بلد نيستند نبايد شركت كنند . كساني هم كه سهم را دارند سهامداري كنند تا متوجه صحبتهاي من بشوند .

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

باشه عزیز هرچی شما بگید ، شما دو ماهه با سهمید و تا اینجا سود رویایی گرفتید! من دلم به حال حقیقی سهم میسوزه که از بازی شما بزرگان خبر ندارن.
                          من یکبار گفتم هدفش 400 هست و چند روز بعد اصلاحش کردم به 460 و هنوز هم میگم تا اونجا میریزه.

دوستان عزیز ، با شایعات خرید و فروش نکنید ، حداقل دلیل فاندامنتال براش پیداکنید که من دیدم در بورکس حسام حسینی هم که از فاندامنتالیست های بزرگه این سهمو قبول نداره

تحلیل کاملش در تاپیکم هست

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                            باشه عزیز هرچی شما بگید ، شما دو ماهه با سهمید و تا اینجا سود رویایی گرفتید! من دلم به حال حقیقی سهم میسوزه که از بازی شما بزرگان خبر ندارن.
                            من یکبار گفتم هدفش 400 هست و چند روز بعد اصلاحش کردم به 460 و هنوز هم میگم تا اونجا میریزه.

دوستان عزیز ، با شایعات خرید و فروش نکنید ، حداقل دلیل فاندامنتال براش پیداکنید که من دیدم در بورکس حسام حسینی هم که از فاندامنتالیست های بزرگه این سهمو قبول نداره

تحلیل کاملش در تاپیکم هست
                            محبت بفرمایید لینک تحلیل فاندامنتال آقای حسام حسینی را در این تاپیک قرار دهید. موفق به یافتن آن نشدم. با سپاس

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                              محبت بفرمایید لینک تحلیل فاندامنتال آقای حسام حسینی را در این تاپیک قرار دهید. موفق به یافتن آن نشدم. با سپاس

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

مسلم جان . دوست عزيز
                                1 سوال: ايا اگر جناب حسام حسيني كه من از مطالب ايشان هميشه استفاده ميكنم فرمودند سهم ارزنده نيست حتما مطلبشون صحيحه؟؟؟ هستند بسياري از بزرگاني كه بر ارزنده بودن سهم اعتقاد راسخ دارند . در خصوص همه سهمها همينه . برخي افراد ميفرمايند ارزنده نيست و ميفروشند و برعكس.
                                پس اگر كسي گفت سهم نميارزه و يا ميارزه دليل كافي نيست . بايد خودمان بررسي كنيم.
                                در خصوص قيمت سهم: 3 ماه پيش سهم كه باز شد رو قيمت 500 تومان اگر شما خريده بودي تا كنون 26 درصد سود كرده بودي. بريد و تحقيق كنيد ببينيد كداميك از صندوق هاي سرمايه گذاري تو اين 3 ماه 26 درصد سود كرده اند . هر چند ما معتقديم سود اصلي با سپري شدن زمان حاصل ميشه .
                                پيشنهاد ميدم به شما بياييم و براي نرخهايي كه گفتيم زمان مشخص كنيم . هر چند من هميشه گفتم با ديد ميان مدت 1000 تومان . هنوز هم ميگم سهم امسال 1000 و سال بعد 2000 تومان خواهد بود . شما هم بفرماييد كي به 480 كه شما ميفرماييد ميرسه . زمان خودش مشخص ميكنه كه صحبت كداميك از ماها صحيح بوده و قضاوت رو به دوستان ميسپاريم .

نظر

در حال کار...
                                X