ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    من گمان می کنم در تحلیل جناب حسینی، باید دو مورد را از هم تفکیک کرد: تعدیل مثبت و قیمت هزار تومانی سهم.
    ایشان به شکل ظریفی از کنار تعدیل غیرعملیاتی و فروش زیرمجموعه ها عبور می کند و عمدتاً بحث عدم امکان تعدیل عملیاتی را پررنگ می سازد و این در حالیست که بحث فروش سهام ایران ترانسفوری و تعدیل حاصل از آن بسیار محتمل است. نکته دیگر بحث دریافت مطالبات و اثر غیر مستقیم آن بر جریان نقدینگی شرکت است که مسلماً بر سود تاثیرگذار خواهد بود و ایشان اشاره ای به این مورد نمی کنند. به گمان من آنچه در مورد بترانس و رشد آن در این مدت برجسته شده است عمدتاً همین دو مورد(فروش زیرمجموعه ها و دریافت مطالبات) بوده است تا تعدیل های عملیاتی.
    البته در تحلیلی که ایشان بدان استناد می کنند صحبتی از قیمت هزار تومانی سهم نشده است. اما اینکه براستی با وجود چنین تعدیل هایی قیمت سهم به هزار تومان! برسد قصه ایست متفاوت...
    آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/24, 12:55.
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• عطا
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 34

جناب مسلم یادتون هست 2 هفته قبل اخطار گره معاملاتی دادین ؟! و ما همچنان منتظر زمان و دلیلش هستیم . یادتون هست فرمودین به پول این سهم پفک نمکی هم نخواهند داد ؟ در حالی که مثل سهمهای دیگه بالا پایین میشه و زرنگ کسیه که از این بالا پایینها استفاده کنه والا مردم عاشق چشو ابروی هیچ سهمی نیستن . کسانی که حق رو رو 430 خریدن رو 560 فروختن ( 28% سود در 6 روز ) , رو 451 خریدن رو 508 فروختن ( بیش از ده درصد سود در 2 روز ! ) و الان رو 435 وارد شدن جبران کدوم ضرر رو باید فراموش کنن ؟ احتمالا جنابعالی نمودار رو برعکس گرفتین و رو 575 وارد شدین والا اینطوریام نیست
      هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

جناب رستمی ، بنده برای نظر شما احترام قائلم. معتقدم در هر سهمی باید موافق و مخالف وجود داشته باشه اما با دلیل و منطق . البته هر کس روش معاملاتی داره و قابل احترام.
        من زمانی که وساپا در اوج بود در تالار بورس با آی دی دیگه مینوشتم اونموقع هم بین دوستان فاند و تکنیکال حرف شده بود که خود شما هم حضور داشتید...

شما حرف از صعود در بلند مدت میزنید اما من میگم این صعود کوتاه مدته و بلند مدتی نداره.شما فرمودید بلند مدت صعودی امسال 1000 سال بعد 2000 با نوسان قیمتی ، بنده میگم کوتاه مدت صعود و بعد ریزش سریع تا 460 شاید کمتر از 3 ماه
        این هم نظر من
        موفق باشید.
        آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/24, 13:39.

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط عطا پست شده است View Post
          جناب مسلم یادتون هست 2 هفته قبل اخطار گره معاملاتی دادین ؟! و ما همچنان منتظر زمان و دلیلش هستیم . یادتون هست فرمودین به پول این سهم پفک نمکی هم نخواهند داد ؟ در حالی که مثل سهمهای دیگه بالا پایین میشه و زرنگ کسیه که از این بالا پایینها استفاده کنه والا مردم عاشق چشو ابروی هیچ سهمی نیستن . کسانی که حق رو رو 430 خریدن رو 560 فروختن ( 28% سود در 6 روز ) , رو 451 خریدن رو 508 فروختن ( بیش از ده درصد سود در 2 روز ! ) و الان رو 435 وارد شدن جبران کدوم ضرر رو باید فراموش کنن ؟ احتمالا جنابعالی نمودار رو برعکس گرفتین و رو 575 وارد شدین والا اینطوریام نیست
          عطا جان ، شما هنوز نفهمیدید که من دارم در مورد سهم صحبت میکنم و نه حق!
          دوست عزیز صحبت از گره تلنگری بود برای امثال شما که چشمتونو باز کنید و همه جوانب سهمو بررسی کنید اما عده ای همون یک کلمه رو چسبیدن و به جای ماه نوک انگشتو میبینن!
          این نوسانگیری هایی هم که فرمودید اگر خودتون تونستید انجام بدید بقیه هم میتونن دوست من...کمی فکر کنید که اصلا میشه اینجوری نوسان گرفت اون هم روی حق تقدم که دیتایی نداره؟

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

جناب رستمی ، بنده برای نظر شما احترام قائلم. معتقدم در هر سهمی باید موافق و مخالف وجود داشته باشه اما با دلیل و منطق نه با شایعات و ... البته هر کس روش معاملاتی داره و قابل احترام.
            من زمانی که وساپا در اوج بود در تالار بورس با آی دی دیگه مینوشتم اونموقع هم بین دوستان فاند و تکنیکال حرف شده بود که خود شما هم حضور داشتید...

شما حرف از صعود در بلند مدت میزنید اما من میگم این صعود کوتاه مدته و بلند مدتی نداره.شما فرمودید بلند مدت صعودی امسال 1000 سال بعد 2000 با نوسان قیمتی ، بنده میگم کوتاه مدت صعود و بعد ریزش سریع تا 460 شاید کمتر از 3 ماه
            این هم نظر من
            موفق باشید.
            مسلم جان
            كداميك از صحبتهاي ما شايعه است:
            دلايل فاندامنتالي كه ما براي رشد اورديم به اين قرار بودند1- قرارداد با عراق (كه محقق شد) 2- قرارداد با مسكن مهر (كه محقق شد) 3- دريافت مطالبات ( كه شروع شده و هر روز مصاحبه ميكنند كه انجام خواهد شد و احتمالا تو هفته دولت بخش خوبي از ان پرداخت ميشه) . 4- عرضه زيرمجموعه ها (ري درج شده و عرضه خواهد شد و مابقي نيز كم كم ميايند) 5 - نعديلات متوالي سهم (اوليش را ان شاا... تو گزارش 6 ماهه خواهيد ديد) .
            حالا شما بفرماييد كداميك شايعه بوده . تمامي مطالبي كه ما گفتيم خدا رو شكر با گذشت زمان در حال اجراست و مابقي نيز اميدواريم با گذشت زمان ثابت بشه . صبر خواهيم كرد دوست عزيز
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

جناب رستمی اون کلمه رو ویرایش کردم.
              قصد جسارت به شما نیست عزیز من. اصلا این بحث خرید و فروش با خبر و... یک بحث جداست که من در تاپیکم کامل با چند تا از دوستان بحث کردیم. بنده به مستندات شما احترام میذارم اما اعتقادی به تاثیرش ندارم.
              نظرم رو شفاف گفتم و همینطور شما ( که معتقدید افت دیگری درکار نیست) اگر نکته دیگری نمونده اجازه بدید بقیشو زمان مشخص کنه.

پ.ن :بنده در روزهای منفی به این تاپیک نیومدم و حرفی نزدم و امروز که صف خرید هست اومدم تا بحث کنیم. پس قصد بدی نیست که امثال جناب عطا موضع میگیرند. موفق باشید

نظر

• عطا
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 34

جناب مسلم ؛ اتفاقا بنده کاملا میفهمم که چه کار دارم میکنم منتها بعضی ها که نتونستن از این فرصت استفاده کنن دارن سم پراکنی میکنن تا بزور حرفشونو ثابت کنن . سهمی که دچار گره معاملاتی شده باشه یا در آستانه گره قرار بگیره یا نشانه ای از گره داشته باشه چطور میتونه حقش همچین صعودی داشته باشه ؟ این نوسانها که نوشتم دقیقا اونایی که خودم گرفتم !! ( البته یک بار هم بخاطر هیجان بازار رو 550 خرید کردم ) والا نوسان اصلی حق 415 تا 585 ( 39% خالص ) و 444 تا 513 ( 13% ) و 488 تا 589 ( 19% ) هست . مگر شما از یک معامله چقدر سود میخواین؟! بهترین دیتای حق خود سهم و فاصله حق با سهم هست + نوسان دو ماه و نیم ! یک سهم یا حق چه مدت باید تو بازار باشه تا شما دیتا داشته باشید ؟ مگر شرکتهای تازه وارد مانند افرانت و پاسارگاد و غیره چقدر اطلاعات معتبر دارند ؟!
                لابد الان باز یه عده از دوستان خواهند گفت تعداد پست شما کمه نمیتونید حرف بزنید و شما و آقای رستمی یه نفر هستین و .... ;)

در ضمن شما که استاد الیوت هستید بفرمایید چطور موج 3 آبی شما کوچکتر از موج 1 و 5 هست ؟! جل الخالق !

نظر

• عطا
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 34

باشه عزیز هرچی شما بگید ، شما دو ماهه با سهمید و تا اینجا سود رویایی گرفتید! من دلم به حال حقیقی سهم میسوزه که از بازی شما بزرگان خبر ندارن.
                  من یکبار گفتم هدفش 400 هست و چند روز بعد اصلاحش کردم به 460 و هنوز هم میگم تا اونجا میریزه.

دوستان عزیز ، با شایعات خرید و فروش نکنید ، حداقل دلیل فاندامنتال براش پیداکنید که من دیدم در بورکس حسام حسینی هم که از فاندامنتالیست های بزرگه این سهمو قبول نداره

تحلیل کاملش در تاپیکم هست

قانون دوم در تفسیر الیوت : در روندهای انگیزشی که از نمودار کاملا پیداست که روند انگیزشی هست ) هیچگاه موج سوم کوتاهتر از دیگر موجها نمی شود . اغلب این موج بزرگترین موج روند انگیزشی محسوب می شود .

در حالی که موج شماری شما ( در موج 3 از 3 ) یه چیز دیگه نشون میده . آیا این هم تلنگر دیگه ایه ؟!
                  آخرین ویرایش توسط عطا؛ 2011/08/24, 14:36.

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

عطا جان ، شما اصلا استاد تکنیکال و فاندامنتالی و با سهمت میری به بهشت
                    من غلط کردم اینجا حرف زدم
                    شما تایم نمودارو حسابی کن بعد یه خط کش بگیر دستت اندازه بگیر میبینی موج 3 نزدیک 3 برابر موج 1 هست

نظر

• عطا
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 34

خیر قربان خواهش میکنم من اصلا مقابل موج شماری شما حرفی برای گفتن ندارم اون موضوع رو هم بیشتر سوالی مطرح کردم تا از توضیحات اساتید استفاده کنیم والا قصد جسارت نبود . فقط چشمام بهم میگه این نمودار خودش حسابی هست شما اگه نرم افزارتون میتونه نمودار حسابی مدل دیگه ای بسازه حتما تصویرش رو به اشتراک بذارید استفاده کنیم .

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

............... بنده به مستندات شما احترام میذارم اما اعتقادی به تاثیرش ندارم.
                        ...............
                        دوست عزيز
                        نظر شما زا به اين موارد جلب ميكنم:
                        1- قيمت تمام شده ري براي بتزانس هز سهم كمتر از 80 تومانه . اگر 300 بياد (كه بيشتر مياد) بازا هر سهم 220 تومان سود ميكنه . 200 ميليون سهمه كه ميشه 44 ميليارد سود . تقسيم بر 1/5 ميليارد سهم بترانس ميشه 29 تومان سود
                        2-زمين ري را 100 ميليارد دارن ميفروشن (ميشه 66 تومان سود)
                        3- اگر از كل طلب 100 تاش رو بگيرند و اوزاق 17 درصدي بخرند ميشه 11 تومان سود.
                        موارد ديگري هم هست (مثل كاهش قيمت ورق هسته و مس كه تقريبا قسمت اعظم قيمت تمام شده را تشكيل ميدهند و منجر به تعديل سود ميشوند)
                        ميشه سوال كنم چرا اين اعداد و ارقام را قبول نداريد؟؟؟

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                          دوست عزيز
                          1- قيمت تمام شده ري براي بتزانس هز سهم كمتر از 80 تومانه . اگر 300 بياد (كه بيشتر مياد) بازا هر سهم 220 تومان سود ميكنه . 200 ميليون سهمه كه ميشه 44 ميليارد سود . تقسيم بر 1/5 ميليارد سهم بترانس ميشه 29 تومان سود
                          2-زمين ري را 100 ميليارد دارن ميفروشن (ميشه 66 تومان سود)
                          3- اگر از كل طلب 100 تاش رو بگيرند و اوزاق 17 درصدي بخرند ميشه 11 تومان سود.
                          موارد ديگري هم هست (مثل كاهش قيمت ورق هسته و مس كه تقريبا قسمت اعظم قيمت تمام شده را تشكيل ميدهند و منجر به تعديل سود ميشوند)
                          ميشه سوال كنم چرا اين اعداد و ارقام را قبول نداريد؟؟؟
                          سلام و درود

مصطفی عزیز بعید میدونم اثر فروش بترانس ری روی ایران ترانسفو 29 تومن باشه

تحلیلی کامل از بترانس ری و اثر فروش 10 درصدی اون بر بترانس رو آماده کردم که حتما اینجا میذارم

ارزش ذاتی بترانس ری اونجوری که حدودی یادم میاد 380 تا 400 تخمین زده بودم که اثر فروش 10 درصدی اون برای بترانس فقط 4 تومن سود ایجاد می کرد چون کل سهام بترانس ری قرار نیست به فروش برسه
                          در مورد زمین هم برسی شده که تخمین فروش بین 50 تا 70 میلیارد تومنه که نباید تو ارزش گذاری حتی خود بترانس ری لحاظ بشه چه برسه بترانس مادر
                          بعید میدونم دولت به بترانس پول بده تا اوراق مشارکت خرید کنه هر چند همه ما دوس داریم واقعا طلب پیمان کارای برقی و همه شرکت ها پرداخت بشه

ورق هسته و مس پذیرفتی هست که بترانس اگر و تنها اگر برای فروش و تولید محصولاتش مشکلی پیش نیاد و تحریم ها اثر نذاره امسال میتونه 80 تا 90 تومن سود بسازه (یعنی تعدیل مثبت)که با پی به ای 6 یا 7 میشه .
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                            دوست عزيز
                            قربان جسارتاً من متوجه بند اول از نوشته شما نشدم و گمان می کنم یک اشتباه سهوی در محاسبات انجام شده رخ داده است.
                            مسئله بدین ترتیب است:
                            شرکت ایران ترانسفو ری 20 میلیارد تومان سرمایه دارد یعنی 200 میلیون سهم. بناست 10% این تعداد سهام در بورس عرضه شود که معادل با 20 میلیون سهم خواهد شد. جنابعالی اما در کلیه محاسباتتان همان 200 میلیون سهم را در نظر گرفته اید. به عبارت دیگر اگر حتی کاملاً طبق محاسبات شما نیز پیش برویم باید 20 میلیون سهم عرضه شده ایران ترانسفو ری در 220 تومان سود هر سهم ضرب شود که حاصل 4 میلیارد و 400 میلیون تومان سودمی شود( و نه 44 میلیارد تومان) و حاصل تقسیم آن بر 1.5 میلیارد سهم شرکت ایران ترانسفو، عدد 2.9 تومان(یعنی یک دهم 29 تومان که ذکر شده است) خواهد بود.
                            لطفاً جهت اطلاع سهامداران در خصوص این بند شفاف سازی بفرمایید.با سپاس
                            آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/25, 11:07.
                            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• farhad61
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 512

سلام دوستان به نظرتون شنبه موقع مناسبی واسه خرید حق بترانس هست ؟
                              ممنون میشم راهنمایی کنید
                              فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                              قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                                قربان جسارتاً من متوجه بند اول از نوشته شما نشدم و گمان می کنم یک اشتباه سهوی در محاسبات انجام شده رخ داده است.
                                مسئله بدین ترتیب است:
                                شرکت ایران ترانسفو ری 20 میلیارد تومان سرمایه دارد یعنی 200 میلیون سهم. بناست 10% این تعداد سهام در بورس عرضه شود که معادل با 20 میلیون سهم خواهد شد. جنابعالی اما در کلیه محاسباتتان همان 200 میلیون سهم را در نظر گرفته اید. به عبارت دیگر اگر حتی کاملاً طبق محاسبات شما نیز پیش برویم باید 20 میلیون سهم عرضه شده ایران ترانسفو ری در 220 تومان سود هر سهم ضرب شود که حاصل 4 میلیارد و 400 میلیون تومان سودمی شود( و نه 44 میلیارد تومان) و حاصل تقسیم آن بر 1.5 میلیارد سهم شرکت ایران ترانسفو، عدد 2.9 تومان(یعنی یک دهم 29 تومان که ذکر شده است) خواهد بود.
                                لطفاً جهت اطلاع سهامداران در خصوص این بند شفاف سازی بفرمایید.با سپاس
                                درست ميفرماييد دوست عزيز
                                اما يك نكته: وقتي شركتي وارد بورس ميشود پورتفوي بورسي شركت مادر افزايش ميابد . تا قبل از اين وقتي ميخواستند ان اي وي(به نوعي ميشه گفت ان اي وي چون شركت سرمايه گذاري نيست. شايد ارزش ذاتي بهتره) محاسبه كنند قيمت سهم در بورس را ملاك قرار ميدهند . معمولا در زماني كه شركت زيرمجموعه وارد بورس نشده زياد نميتوان عدد مشخصي را به ان اختصاص داد . ضمنا من نظرم اينه كه اتفاقا براي شركتهايي كه مالكيت 100 درصدي دارند بايستي نرخ بيشتري در نظر گرفت . دليلش هم اينه كه شايد بخواهند چند تا بلوك(پس از عرضه 10 درصدي) به فروش برسانند كه اونوقت سود بسيار بالاتري عايد شركت خواهد شد . شايد به گفته شما در كوتاه مدت نتوان اون رقمي كه من نوشتم را در سود شركت مادر تاثير گذار دانست اما در اينده قطعا سودهاي بيشتري خواهد داشت.

نظر

در حال کار...
                                X