در اصل توسط alireza 184 پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postالبته تا وقتی بازیشون برا ماهاقابل کشف نباشه کثیفه
وقتی به هر دلیلی بازیشون برامون رونمایی شه اون وخ میشیم تحلیگر و...
پاورقی
اصلا منظور م جناب انیشتن نیس
مطلبی به نظرم رسید نوشته شد
قبول کن
وقتی میاین حق را بالا میفروشی به سهامدار جز
و بعد سهم را ذلیل میکنی تا خودت همون حق استفاده نشده را از همان سهامدار جز مفت بخری
شما اسمشو میگذاری تحلیل
نه قربان این بازی تکراریه
خیلی هم تکراری
بازی که با اه مظلوم همراه باشه
از دید من کثیفه
حالا یک سوال
شما کمنگنز داری
چرا سهمی که می خواهد برای تعدیل ببنده باید صف فروش بشه
خود شما از این بازی کثیف جدا لذت بردی؟
یادمه کلی ان روز.....
غیر از اینکه سهم را صف فروش و روان کردند تا سهم خود را از بازار جمع کنند
نظر
-
بابد جان چرا شما حق بترانس رو بالا نخریدی ؟
اما من( ایرانی اصیل که این حق رو بالا خریدم ) حالا میگم بازی کثیفه حقوقیهاس
شما کمنگنز داری
چرا سهمی که می خواهد برای تعدیل ببنده باید صف فروش بشه.
بله دارم .
نظری ندارم. ضمن اینکه فک کنم اون 300 هزا وخورده ای که معامله شده بود باطل شد. اگر درسته اینم یه چرای دیگه
یادمه کلی ان روز.....
لعنتی ( به شوخی) بر خودمان فرستادیم ( ونه بر باربد و یا حقوقی های کثیف باز) چرا که نوسان گیر خوبی نبودیمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postبابد جان چرا شما حق بترانس رو بالا نخریدی ؟
اما من( ایرانی اصیل که این حق رو بالا خریدم ) حالا میگم بازی کثیفه حقوقیهاس
شما کمنگنز داری
چرا سهمی که می خواهد برای تعدیل ببنده باید صف فروش بشه.
بله دارم .
نظری ندارم. ضمن اینکه فک کنم اون 300 هزا وخورده ای که معامله شده بود باطل شد. اگر درسته اینم یه چرای دیگه
یادمه کلی ان روز.....
لعنتی ( به شوخی) بر خودمان فرستادیم ( ونه بر باربد و یا حقوقی های کثیف باز) چرا که نوسان گیر خوبی نبودیم
یک یا چند شخصیت حقیقی نشسته است
فقط فرق انها این است که سوال و جواب را از روی نوشته می خوانندو ما باید فسفر مغز بسوزانیم
منظور منم همین است
نمی شود همیشه درست دید
خود من سهمی را که دو روز بعد برای تعدیل بست را به یک نوسان 6 درصدی ان هم به حجم کم فروختم
چرا؟
چون منم انسانم و از اسرار نهان خبر ندارم
همین حق بترانس نیز به من ضررش را زد
در صفحات قبل موجوده
کل حرف من این است
ای کسانی که ایمان اوردید
اگر سیمان می اوردید
تا به امروز ایران اباد شده بود(مورد خطاب حقوقی های پشت نقاب اسلام)
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postکل حرف من این است
ای کسانی که ایمان اوردید
اگر سیمان می اوردید
تا به امروز ایران اباد شده بود(مورد خطاب حقوقی های پشت نقاب اسلام)
در کل هدف من از اینکه وقت دوستان رو گرفتم این بود که بگم از نظر من
مسئول اشتباهات مون در درجه اول خودمون هستیم وکارهایی که باید می کردیم ونکردیم وکارهایی که نباید می کردیم وکردیم در اخر بازی حقوقی کثیف و پیشنهادات افراد سفته باز و...هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postچقدر بازی این سهم پیچیده شده است. گویا برای مفت خریدن بلوک زیمنس این سیاه کاری ها را به راه انداخته اند.
قطعا همينطوره كه جناب ناشناس ميگه . همه اين بازيها براي خاك به سر كردن حقهاي استفاده نشده اس . حساب كنيد طرف حق رو مي خره 300 با احتساب 100 تومنش ميشه 400 كافيه 1 ماه صبر كنه تا همون حق تبديل به سهم شده را نزديك دوبرابر بفروشه . براي حقوقي ها كه خيلي عاليه . چون هم توان پايين كشيدن حق ها رو دارن هم خريدنش رو ....
نظر
-
در اصل توسط alireza90 پست شده است View Postخوب امروزم تو اتاق صنعت و معدن یکی از بحث های اساسی پرداخت 8 هزار میلیارد پیمانکاران بود البته اخبار 30/8 هم گفت فردا هم که مجلس کمیسیون انرژی بحثه امسالم که تکلیفه قانونه مطمئن باشید این سهم همه را همانندسنوات قبل شگفت زده میکنه.:dهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط چلچله پست شده است View Postدوستان سلام
قطعا همينطوره كه جناب ناشناس ميگه . همه اين بازيها براي خاك به سر كردن حقهاي استفاده نشده اس . حساب كنيد طرف حق رو مي خره 300 با احتساب 100 تومنش ميشه 400 كافيه 1 ماه صبر كنه تا همون حق تبديل به سهم شده را نزديك دوبرابر بفروشه . براي حقوقي ها كه خيلي عاليه . چون هم توان پايين كشيدن حق ها رو دارن هم خريدنش رو ....هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
شایعات پیرامون برقی ها زیاد شده است !
به گزارش خبرنگار بورس نیوز ، شایعات پیرامون برقی ها زیاد شده است و ظاهرا توافقهایی بین دولت و شرکتها برقی شده که ظاهرا نیروگاه به این شرکتها به جای طلب واگذار شود و مپنا هم به همین دلیل صف خرید شده استهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post300؟؟؟ شما که از حقوقی ها هم بی رحمترید!
بنده حق بترانس رو در قيمت 480 تومن خريدم . اونم 50 هزار تا ... شما ملاحظه بفرمايين . گفتند حق ها تمديد شده و ميخان اختلاف 650 تومني خود سهم در انزمان با 480 تومن حق را به 100 تومن برسونن و بزودي حق تقدمها به 550 خواهد رسيد .
و ما هم خام حقوقي ها و سفته بازان شديم . ......
و در روزهاي آخر مهلت حق تقدمها را حتي به قيمت 403 تومان هم از دست حقيقي ها درآوردند ....
حالا از شوخي گذشته ، دوست عزيز ، شما بعد از مجمع ثبت افزايش سرمايه چه قيمتي را براي بترانس متصور هستيد ، تا يه ذره خوشحال بشيم .
نظر
-
در اصل توسط چلچله پست شده است View Postمطمئن باش اگه بخوان مفت بخرن كه ازشون برمياد برسوننش به 300 . به بي رحمي و بارحمي من و شما هم ربطي نداره .
بنده حق بترانس رو در قيمت 480 تومن خريدم . اونم 50 هزار تا ... شما ملاحظه بفرمايين . گفتند حق ها تمديد شده و ميخان اختلاف 650 تومني خود سهم در انزمان با 480 تومن حق را به 100 تومن برسونن و بزودي حق تقدمها به 550 خواهد رسيد .
و ما هم خام حقوقي ها و سفته بازان شديم . ......
و در روزهاي آخر مهلت حق تقدمها را حتي به قيمت 403 تومان هم از دست حقيقي ها درآوردند ....
حالا از شوخي گذشته ، دوست عزيز ، شما بعد از مجمع ثبت افزايش سرمايه چه قيمتي را براي بترانس متصور هستيد ، تا يه ذره خوشحال بشيم .هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
نظر