ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

ميگن ميره واسه 300 تومن ولي من فكر نميكنم زير 350 بره
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

در اصل توسط چلچله پست شده است View Post
      يه روزي گفتم حق تقدم به 300 ميرسه دوستان از ما ناراحت شدن ...
      اين يه تجربه است ...از كسي كه كربن را قبل از افزايش سرمايه 400 درصدي خريد نزديك 3000 تومن و مدتي بعد از افزايش سرمايه و واريز 100 تومن ها سهمهايش را فروخت 64 تومان ناقابل !!!
      بله تو اين آشفته بازار بشدت سياست زده ما هيچ چيزي غير ممكن نيست !
      قيمت اين روزاي بترانس منهاي 100 تومن هايي كه از كفمون درآوردن !!! همون 300 تومن هست !!!
      آقاي مصطفي رستمي ، مبارك باشه ...
      دیگه این بدبینانه ترین تحلیل راجع به بترانس بود

حق بترانس بعد 2-3 ماه برسه به 300 :d خنده داربود
      الان ( تا 2 روز دیگه)خود سهم رسیده به 300 :(
      خدا کنه 300 وایسه
      نامردا دیروز فقط به اندازه حجم مبنا برداشتن نه یه دونه زیاد وکمx-(
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• shayan0711
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 234

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
        این تاپیکم بسکه سهامدارای سهم دوستش دارن همین جور می ره پایین

امروزم به سلامتی 400 رو رو به پایین شکوند>:)

دوستان چاررتیست یه تحلیلی از حمایت ها ی جدید اگه دارند لطف کنند ممنون میشم

مقاومت هاش نیازی نیست فعلا:d

سلام دوستان
        اين نمودار را اينجا گذاشتم جهت جلب توجه بيشر دوستان بترانسي .
        فقط اينو عرض كنم كه به حمايتش ( 3316 ) نزديك شده
        در صورت برگشت سهم به بالا ، سهم ممكن است از مقاومت 3985 كه دسته فنجان معكوس ( در صورت ساختن شدن دسته فنجان ) خواهد بود
        و خط روند صعودي شكسته شده كه حالا نقش مقاومت خواهد داشت نتواند عبور كند .

[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

بترانس زمانی که 500 را به پایین شکوند سیگنال 250 را داد ... البته اینکه بره زیر 300 کمی بعید است

نظر

• hamed89
            Banned
            • Jul 2025
            • 617

یه سوال داشتم
            اقای رستمی کجاست؟

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jul 2025
              • 1050

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
              یه سوال داشتم
              اقای رستمی کجاست؟
              با درود
              من تمامی پستهای این تاپیک را به قول معروف "فوت آبم" و هر آنچه بر این سهم و حق آن گذشت به طور کامل به یاد دارم. آقای رستمی از اواسط تیرماه تاکید داشتند که 4-5 ماه سهامداری کنید، حق ها را به سهم تبدیل کنید، به نوسانات حق تقدم کاری نداشته باشید، سهم زیر 650 نخواهد آمد،سهم در یک روند نوسانی مثبت به 1000 تومان خواهد رسید و... که البته نفرمودند چند تا سهم 1000 تومان؟؟ با یک محاسبه ساده به قیمت امروز(یعنی 4 ماه پس از ادعای ایشان)، سهم "سه تا 1000" است! خاطرم می آید که در یکی از پستها نیز اشاره کردند سهم تا پایان سال بیش از 1000 خواهد بود که البته هنوز به پایان سال نرسیده ایم که این ادعا رد یا تایید شود. اما...
              چیزهای دیگری را نیز بخاطر می آورم که ذکرش خالی از لطف نیست از جمله دفاع شدید و غلیظ تقریباً تمامی کاربران شناخته شده سایت از ایشان؛ اینکه ایشان استاد بورس هستند، بی مزد کار می کنند، اهل فن و با تجربه هستند و...که به نوعی موضع گیری در مقابل کاربرانی بود که از پیشنهاد ایشان متضرر شده بودند و به آن اعتراض داشتند.
              به جرأت می گویم که فقط دو نفر در این سایت با تحلیل و منطق ادعای ایشان را زیر سوال بردند؛ آقای باربد و آقای مسلم. آقای باربد متعدد تذکر دادند در مورد کثیف بودن بازی این سهم ولی خود ایشان چندین بار بخصوص در مورد حق تقدم به اشتباه افتادند ولی در کلیت همواره توصیه به عدم ورود به این بازی و روند نزولی سهم داشتند و دیگری آقای مسلم که ابتدا(اواخر تیر) اعتقاد داشتند سهم تا 400 تومان اصلاح و سپس تا 1000 تومان رشد خواهد کرد ولی حدوداً دو هفته بعد(اواسط مرداد) نظرشان برگشت و کار سهم را تمام شده و روند قیمت را نزولی تا 460 دانستند. یک تحلیل نیز از آقای آریو به خاطر دارم که کل این قضیه را یک بازی دانسته بود که خود آقای رستمی از بازیگردانان آن است و دیگران بازیچه.
              اینکه اکنون آقای رستمی کجاست اهمیتی ندارد، برای من و شما فارغ از زیانی که دیدیم تجربه ای گرانبها بود تا بیاموزیم همه چیز در نهایت به خود ما خلاصه می شود، باید بیندیشیم، بپرسیم، اظهار نظر کنیم، سعی و خطا کنیم تا در نهایت یاد بگیریم آنچه آموختنی است. امیدوارم برای همه ما درس عبرتی شده باشد و فراموش نکنیم که انسان عاقل یک اشتباه را دو بار تکرار نمی کند. فقط به خودمان اعتماد کنیم و بس که هیچکس برایمان دلسوزتر از خودمان نیست.
              باسپاس
              هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

کارت درسته ناشناس جان من فوت ابم گفتگوی بترانس رو تو تالار بورس+بورسی+بورکس قدیم و یادمه شما گیر دادی بودی به جناب رستمی و کل کل میکردید و دنبال این بودی که سهم میره بالا یا میاد پایین فک کنم مثل من دنبال بازیگردان این سهم بودی البته اون زمان من فقط میخوندم و چیزی نمینوشتم (-: یادمه جناب رستمی که رفتن سفر ترکیه (فک کنم ) بترانس وضعش خراب شد و همه مینالیدن :)) الان هم که فعلا رفته و نیست وضع بترانس خراب شده .
                البته مهران عزیز به من اموخت که غیبت شخصی که حاضر نیست رو نکنیم . منم هدفی نداشتم فقط خواستم بگم ناشناس جان کارت درسته (-:
                ولی موندم شما که پیگیر بودی چرا کفتی ضرر کردی؟ من حقشو داشتم و سریع فروختم با خوندن مطالب جناب م. ر
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/24, 15:15.
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

چندين عامل دست به دسته هم دادن تا بترانس به اين روز افتاد همين بازار خراب هم مزيد بر علت شد چه سهامهايي بودن كه نصف شدن ولي باز با صبر قيمتشون برگشت رو به بالا همين بكام مگه كلي از اساتيد اين فروم نميگفتن مس قيمتش اومده پايين يورو رفته بالا بكام فلان قد سود مي سازه پس چي شد قيمتش داره ميشه نصف
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                    با درود
                    من تمامی پستهای این تاپیک را به قول معروف "فوت آبم" و هر آنچه بر این سهم و حق آن گذشت به طور کامل به یاد دارم. آقای رستمی از اواسط تیرماه تاکید داشتند که 4-5 ماه سهامداری کنید، حق ها را به سهم تبدیل کنید، به نوسانات حق تقدم کاری نداشته باشید، سهم زیر 650 نخواهد آمد،سهم در یک روند نوسانی مثبت به 1000 تومان خواهد رسید و... که البته نفرمودند چند تا سهم 1000 تومان؟؟ با یک محاسبه ساده به قیمت امروز(یعنی 4 ماه پس از ادعای ایشان)، سهم "سه تا 1000" است! خاطرم می آید که در یکی از پستها نیز اشاره کردند سهم تا پایان سال بیش از 1000 خواهد بود که البته هنوز به پایان سال نرسیده ایم که این ادعا رد یا تایید شود. اما...
                    چیزهای دیگری را نیز بخاطر می آورم که ذکرش خالی از لطف نیست ازجمله دفاع شدید و غلیظ تقریباً تمامی کاربران شناخته شده سایت از ایشان؛ اینکه ایشان استاد بورس هستند، بی مزد کار می کنند، اهل فن و با تجربه هستند و...که به نوعی موضع گیری در مقابل کاربرانی بود که از پیشنهاد ایشان متضرر شده بودند و به آن اعتراض داشتند.
                    به جرأت می گویم که فقط دو نفر در این سایت با تحلیل و منطق ادعای ایشان را زیر سوال بردند؛ آقای باربد و آقای مسلم. آقای باربد متعدد تذکر دادند در مورد کثیف بودن بازی این سهم ولی خود ایشان چندین بار بخصوص در مورد حق تقدم به اشتباه افتادند ولی در کلیت همواره توصیه به عدم ورود به این بازی و روند نزولی سهم داشتند و دیگری آقای مسلم که ابتدا(اواخر تیر) اعتقاد داشتند سهم تا 400 تومان اصلاح و سپس تا 1000 تومان رشد خواهد کرد ولی حدوداً دو هفته بعد(اواسط مرداد) نظرشان برگشت و کار سهم را تمام شده و روند قیمت را نزولی تا 460 دانستند. یک تحلیل نیز از آقای آریو به خاطر دارم که کل این قضیه را یک بازی دانسته بود که خود آقای رستمی از بازیگردانان آن است و دیگران بازیچه.
                    اینکه اکنون آقای رستمی کجاست اهمیتی ندارد، برای من و شما فارغ از زیانی که دیدیم تجربه ای گرانبها بود تا بیاموزیم همه چیز در نهایت به خود ما خلاصه می شود، باید بیندیشیم، بپرسیم، اظهار نظر کنیم، سعی و خطا کنیم تا در نهایت یاد بگیریم آنچه آموختنی است. امیدوارم برای همه ما درس عبرتی شده باشد و فراموش نکنیم که انسان عاقل یک اشتباه را دو بار تکرار نمی کند. فقط به خودمان اعتماد کنیم و بس که هیچکس برایمان دلسوزتر از خودمان نیست.
                    باسپاس
                    ذکر خاطرات خوبی بود از انچه در این تاپیک گذشته
                    چند نکته

ایا ایشون یکی از کار بلدهای بورس نبودن ایا مزدی بابت تحلیل هایشان از کسی طلب کردن ایا تجربه سهم های قبلی که ایشان معرفی نموده بودند ( من خودم نخریدم ولی پیگیری می کردم) نشان دهنده قابلیت بالای م .ر نبود

این راهکار راهکاری است پسندیده اما
                    هد ف از
                    باید بیندیشیم، بپرسیم، اظهار نظر کنیم، سعی و خطا کنیم تا در نهایت یاد بگیریم آنچه آموختنی است
                    جز این است که در نهایت ( انهم به شرط داشتن علاقه ، حس خود برتر بینی ، وقت کافی ( چیز ی که به نظر من جناب ناشناس همچون من وبسیار بیشتر از من بسیار دارند)

و کمی استعداد ( برای هر کسی این مقدار استعداد متصور می باشد و توجه به این نکته که برای یادگیری مطلبی حاصلضرب استعداد و وقت صرف شده برای یادگیری وکیفیت یادگیری مقداریست ثابت :D ) به سطح بعضی تحلیلگران این سایت و سایتهای همسایه برسیم که تجربه نشان داده است انها هم اشتباهاتی دارند

- دربین این فاصله که برای اندیشیدن پرسیدن ( به شرطی که کسانی پیدا شوند که برای پرسشهای ما وقت گذارده وبعد که پرسش ما را در حد توان خود ( بعضی مواقع 10 -20 خط جواب دادن و ما حتی تشکر( اقدام پوپولیستی :d) هم از ایشان نداشته باشیم

ومتوقع باشیم تشکرات قلبی ما را متوجه شوند)) وسعی وخطا صرف می شود

ایا فرصتهایی مانند
                    فسرب و حق تقدمش
                    گدشگریح - فاذر 230 خرید وفروش 290 پست 550 خرید و680 فوش منگنز 700 خرید و10 وز بعد 950 فروش مرجان سفته بازی کار ..... ( مابقی یادم نمی اید)

از دست نمی روند
                    اصلا چه تضمینی وجود دارد که به سطح بعضی از تحلیلگران خاص برسیم

جناب ناشناس می توانند در این زمینه امثال من را راهنمایی نمایند
                    چرا که نوشته ایشان اعتقادشان را می رساند
                    سوال من این است
                    چند وقت در این بازار فعالید؟ چند وقت است که با طرز تفکر خود فعالید؟ این سئوالات برخی ابهامات را حداقل برای من رفع می نماید
                    آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/24, 19:48.
                    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

با درود
                      البته اين پرسش به اين تاپيك ارتباطي ندارد اما پيش از آغاز بايد متذكر شوم كه معمولاً براي مطالعه پستهاي ارسالي جنابعالي، از لابلاي پرانتزهاي متعدد و شكلك هاي متنوع دنبال پيام اصلي مي گردم. كاش كمي ساده تر بنويسيد.
                      شروطي را كه نام برديد اعم از علاقه، استعداد، صرف زمان كافي، اعتماد به نفس براي فردي حتي با هوش كمتر از متوسط نيز كفايت مي كند تا به سطح قابل قبولي از تحليل برسد اما بدون شك در اين حرفه نيز همچون هر حرفه ديگر سطوح توانايي افراد رتبه بندي مي گردد. برخي با وجود سابقه زياد هميشه سياهي لشكر باقي مي مانند و برخي نيز در مدت كوتاهي زير و بم كار را ياد مي گيرند و نقش خود را مي يابند.
                      در مورد اينكه چه تضميني وجود دارد به سطح تحليلگران خاص برسيم، شما شك نكنيد كه اگر من يك "تحليلگر خاص" بيابم چهار زانو در محضرش مي نشينم و تمام وقت شاگردي مي كنم اما چنين فردي را نمي شناسم. رسيدن به سطح تحليلگران حال حاضر فرومهاي بورسي كار چندان مشكلي به نظر نمي رسد.
                      در مورد اينكه چه مدت است اينگونه مي انديشم بايد ذكر كنم اين طرز تفكر ارتباطي با بورس ندارد و همواره اعتقاد راسخ دارم كه عقل انسان بزرگترين راهنماي اوست. هر چند بر ارزش مشورت با مشاوران كارآزموده نيز همواره تاكيد دارم اما پذيرش بي تفكر آنچه مي شنويم را با ذات متعالي انسان متعارض مي دانم.
                      با سپاس

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2933

بنده آقای رستمی را از نزدیک میشناسم .
                        ایشان در شرکتی مشغول به کارند که رئیس
                        آنجا از بستگان بسیار نزدیک اینجانب میباشد .
                        البته بیشتر آی دی هایی که در فرومها مخصوصا
                        بورکس تبلیغ بترانس 1000 تومنی میکردند از کارگزاری
                        بورس بیمه بودند .... البته بازی کثیفی روی سهم انجام شد و
                        شاید جناب رستمی هم خود اسیر این بازی شدند .... جسارتا زیاد
                        پیگیر نام اشخاص نباشید .... یک شخص هر چقدر هم بنیه مالی قوی
                        داشته باشد نمیتواند روند سهم را تغییر دهد . در کل هر کسی خود باید
                        تحلیل کند .... رشد رویایی قبل از افزایش سرمایه و بازدهی خیره کنند آن و
                        بعد افزایش سرمایه .... و سپس سقوط .... نمونه دیگر هم همین رانفور که الان
                        از 1600 بعد از افزایش به 1000 رسیده است .. ببخشید پرچونگی کردم شب خوش
                        آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2011/11/25, 01:08.
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• ناشناس
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Jul 2025
                          • 1050

جناب Captain Nemo
                          با درود
                          جسارتاً با اين اندازه اطلاعات مفيد چرا در آن ايام شاهد هيچ پستي در اين خصوص از شما نبوديم؟
                          با سپاس

نظر

• hamed89
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 617

ممنون از ناشناس و دوستان
                            منم حق رو دارم هنوز از ناشناس اون زمان پرسیدم نگه دارم یا تبدیل به سهم کنم که گفت خودش واسه حراجی نگه میداره
                            حالا این حراجی بترانس کیه؟؟چرا این حراجی ها حساب کتاب نداره؟من حق غدیر هم 4 ماه دارم..انگار نه انگار

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

طي تماسي كه با شركت ايران ترانسفو گرفته شد با صراحت كامل به بنده گفتن حقها رو روي 190 مي خوان معامله كنند و رشد قيمت سهام بعد از فروش حق ها مي باشد

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jul 2025
                                • 1050

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                                طي تماسي كه با شركت ايران ترانسفو گرفته شد با صراحت كامل به بنده گفتن حقها رو روي 190 مي خوان معامله كنند و رشد قيمت سهام بعد از فروش حق ها مي باشد
                                اين تلخ ترين خبري است كه امسال شنيده ام، اميدوارم صحت نداشته باشد.

نظر

در حال کار...
                                X