توزيع دارو پخش (دتوزيع)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14628

پاسخ : توزيع دارو پخش (دتوزيع)

اول صبح یه تلاشی انجام شد تا سهم بالا بیاد ولی زود پشتش خالی کردن
    و معمولا این بهترین روش برای فروشنده کردن معامله گر هیجانی است
    ولی فعلا که فقط 1.5 میلیون فروختن
    حجم معامله پایینه و خریدار مجبوره بری جمع کردن رنج بکشه و مثبت کنه مجدد ولش کنه تا هیجانی ها بفروشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14628

ما که نمیتونیم دست بازیگر بخونیم
      ولی هر سودی در سهم دیگر شناسایی میکنیم تبدیل به دتوزیع میکنیم
      بازم تکرار میکنم فعلا فقط 5 درصد از سبدتون به این سهم اختصاص بدید تا بازی بازیگر مشخص بشه
      اگر خواست حرکت بزنه ما هم مشتاقانه سنگین تر خواهیم خرید
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen68
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 1756

بازیگر به نظرم ندارد .فعلا 20 میلیون سهم 65 تایی ها هنوز در سبد هست و معامله نشده.انتظار 12 میلیون معامله دیگه در امروز و فردا دارم که به نظر این اتفاق نخواهد افتاد.هفته آینده دوباره یه نگاهی بهش خواهم انداخت ببینیم چه میکند.

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

من به هیچ سهمی وابسته نیستم ببینم ضرر خواهد زد وکاهشی هست شده باضرر خروج میزنم این سهم بزودی زود برخواهد گشت وگین توپی خواهد داد واین بزودی قرار نیست چندین روز باشه وباید امروز اخر وقت خودی نشون بده

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14628

روی 2800 نشستم برای خرید
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

سلام یک سوال

الان 15000 نفر حقیقی سهمو فروختن
              هر کدام 65 تا داشتن
              میشه کمتر از 1 میلیون حجم

از اون طرف حجم فروش حقیقی 2.5 میلیون هست

یجورایی انگار یک حقیقی 1.5 میلیون سهم خالی کرده

کلا دیروز 2 میلیون خریده بود که 500 هزارتاشو فروختن 1.5 میلیون بقیه ام امروز فروخته و با ضررر خارج شده

مثلا فکر می کرده عرضه اولیه اس میره بالا و می تونه جمعش کنه بعد دیده نه زور نمیرسه و شرکت هم پی به ایش بالاتر از گروه هست و..... منصرف شده و با ضرر خروج زده

بهر حال همیشه دونه درشتا سود نمی کنن و گاهی ضررم می کنن.قبول دارین ؟

و جالبه که با اینکه عرضه اولیه اس سرانه خرید کمتر از 2 میلیون تومان هست

(نظر شخصیم اینه اینجاها نمی مونه و حتما رشد میکنه و فروشنده نیستم )
              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/04, 11:44.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14628

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سلام یک سوال

الان 15000 نفر حقیقی سهمو فروختن
                هر کدام 65 تا داشتن
                میشه کمتر از 1 میلیون حجم

از اون طرف حجم فروش حقیقی 2.5 میلیون هست

یجورایی انگار یک حقیقی 1.5 میلیون سهم خالی کرده

کلا دیروز 2 میلیون خریده بود که 500 هزارتاشو فروختن 1.5 میلیون بقیه ام امروز فروخته و با ضررر خارج شده

مثلا فکر می کرده عرضه اولیه اس میره بالا و می تونه جمعش کنه بعد دیده نه زور نمیرسه و شرکت هم پی به ایش بالاتر از گروه هست و..... منصرف شده و با ضرر خروج زده

بهر حال همیشه دونه درشتا سود نمی کنن و گاهی ضررم می کنن.قبول دارین ؟
                اینکه با ضرر میفروشه درسته
                ولی اینکه تمام سهام را میفروشه درست نیست
                بازی این بنده خدا اینجوریه که مثلا 2 میلیون در پایین جمع میکنه بعد که سهم خواست حرکت کنه 500 هزار تا را بالا عرض میکنه تا سهم بکشه پایین و مجدد تکرار میکنه
                ولی اینکه کی خریدش تکمیل میشه تا صف خریدش کنه را نمیدونم
                من حدث میزنم این گروه تا امروز بین 12-15 میلیون را جمع کرده باشن با کدهای مختلف و زیر 1 درصد و با میانگین حدود 2900-3000 تومان
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در واقع اینجوری می بینید که 2 میلیون سهم می خره و با ضرر به کد های خودش میفروشه ؟ و امروز موفق شده 1 میلیون دیگه اضافه کنه/:.Heart.:/

احسنت
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14628

.......
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      در واقع اینجوری می بینید که 2 میلیون سهم می خره و با ضرر به کد های خودش میفروشه ؟ و امروز موفق شده 1 میلیون دیگه اضافه کنه/:.Heart.:/

احسنت
                      سلام.
                      بلی دقیقا.
                      من هم چنین احساسی داشتم.
                      احساس می‌کنم طرف داد و ستدهای سوری می‌کند که در همین پایین قیمت‌ها را جمع کند.
                      (البته طرف می‌تواند یک کارگزاری/سبدگردان باشد که با شمار زیادی کد این کار را انجام دهد.)

البته این یک احتمال است و احتمال دیگر این است که واقعا عرضه اولیه پس زده شده و همین‌جاها متعادل می‌ماند. حس من می‌گوید بازیگر دارد بازی می‌دهد. چگونه می‌توان مطمئن شد کدام حالت درست‌تر است؟

حقوقی هم حمایت کرد امروز. چند روز تا حالا حمایت کرده. ۹۶۹۶۲۴ عدد سهم جمع کرده.

فروشنده‌های عرضه اولیه تا امروز ۳۹۲۱۹۸ نفر شده‌اند. من تخمین درستی ندارم ولی گمان کنم اگر این نهایت به ۶۰۰ هزار نفر برسد دیگر کار تمام است.
                      اگر بازیگر در حال بازی دادن باشد، احتمالا با یک منفی سنگین اول وقت دیگر و یک مثبت سنگین بتواند تا ۱۰۰ هزار نفر دیگر را هم فروشنده کند.

======================

فارغ از اینکه چه می‌شود و چه نمی‌شود، این داستان‌هایی که داریم اکنون می‌بینیم می‌تواند تجربه‌ای فوووووق‌العاده ارزشمند شود. تجربه‌ای که اینجا داریم کسب می‌کنیم هیچ جای دیگر نمی‌توان کسب کرد.

======================

درهآور را دارم نگاه می‌کنم{۱}

رشد اولیه ۲۰۰ درصد بوده! تقریبا کسی هم سوار نشده بوده در این مدت. فقط دو روز بوده که مجموعا ۵ میلیون حجم خورده و اصلا منفی نشده.
                      بعد هم یک ۴ میلیون حجم زده که مقدمه‌ای شده تا دو روز بعدش کار اصلی صورت پذیرد.
                      نیمه‌ی مرداد با یک ۲۹ میلیون حجم متعادل می‌شود و بازیگر سوار می‌شود و به مدت ۱۱ میله (۱۸ روز) همین‌جور دست به دست شدن‌ها و جمع‌کردن‌ها اتفاق می‌افتد و در این مدت ۷-۸ درصد هم قیمت را آهسته آهسته افت می‌دهند تا اینکه بازی‌اش آغاز می‌شود و ۱۰۰ درصد از همان‌جا رشد تند و عالی می‌کند.
                      و دوباره یک حرکت که تا اینجا می‌شود ۱۴۰ درصد.
                      در مجموع هم حساب کنیم (آن ۲۰۰ درصد و این ۱۴۰ درصد) تا اینجا می‌شود ۶۲۰ درصد.
                      (احتمالش هم هست که همین‌جاها دوباره متعادل شود!)

=======================================
                      {۱} چون جناب تمام یک جا اشاره کرده بودند نگرم به آن جلب شد. اکنون یادم افتاد... اگر اشتباه نکنم با جناب تمام در شصفهای ۲۲۰۰ ریالی همراه بودیم! یادش به خیر... یک سود بسیار عالی داد... بسیار تند داد... (۱۰۰ درصدی بود برای من؟ یا ۴۰۰ درصدی؟ به هر روی... چون سرمایه‌گذاری‌ام کم بود خوب خاطرم نیست.) من از دستاوردم آمده بودم و جناب تمام با دید بنیادی‌... یادش به خیر... حتما در جستار مربوطه در انجمن خاطراتش هست...
                      پیدایش کردم: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post746043
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام.
                        بلی دقیقا.
                        من هم چنین احساسی داشتم.
                        احساس می‌کنم طرف داد و ستدهای سوری می‌کند که در همین پایین قیمت‌ها را جمع کند.
                        (البته طرف می‌تواند یک کارگزاری/سبدگردان باشد که با شمار زیادی کد این کار را انجام دهد.)

البته این یک احتمال است و احتمال دیگر این است که واقعا عرضه اولیه پس زده شده و همین‌جاها متعادل می‌ماند. حس من می‌گوید بازیگر دارد بازی می‌دهد. چگونه می‌توان مطمئن شد کدام حالت درست‌تر است؟

حقوقی هم حمایت کرد امروز. چند روز تا حالا حمایت کرده. ۹۶۹۶۲۴ عدد سهم جمع کرده.

فروشنده‌های عرضه اولیه تا امروز ۳۹۲۱۹۸ نفر شده‌اند. من تخمین درستی ندارم ولی گمان کنم اگر این نهایت به ۶۰۰ هزار نفر برسد دیگر کار تمام است.
                        اگر بازیگر در حال بازی دادن باشد، احتمالا با یک منفی سنگین اول وقت دیگر و یک مثبت سنگین بتواند تا ۱۰۰ هزار نفر دیگر را هم فروشنده کند.

======================

فارغ از اینکه چه می‌شود و چه نمی‌شود، این داستان‌هایی که داریم اکنون می‌بینیم می‌تواند تجربه‌ای فوووووق‌العاده ارزشمند شود. تجربه‌ای که اینجا داریم کسب می‌کنیم هیچ جای دیگر نمی‌توان کسب کرد.

======================

درهآور را دارم نگاه می‌کنم{۱}

رشد اولیه ۲۰۰ درصد بوده! تقریبا کسی هم سوار نشده بوده در این مدت. فقط دو روز بوده که مجموعا ۵ میلیون حجم خورده و اصلا منفی نشده.
                        بعد هم یک ۴ میلیون حجم زده که مقدمه‌ای شده تا دو روز بعدش کار اصلی صورت پذیرد.
                        نیمه‌ی مرداد با یک ۲۹ میلیون حجم متعادل می‌شود و بازیگر سوار می‌شود و به مدت ۱۱ میله (۱۸ روز) همین‌جور دست به دست شدن‌ها و جمع‌کردن‌ها اتفاق می‌افتد و در این مدت ۷-۸ درصد هم قیمت را آهسته آهسته افت می‌دهند تا اینکه بازی‌اش آغاز می‌شود و ۱۰۰ درصد از همان‌جا رشد تند و عالی می‌کند.
                        و دوباره یک حرکت که تا اینجا می‌شود ۱۴۰ درصد.
                        در مجموع هم حساب کنیم (آن ۲۰۰ درصد و این ۱۴۰ درصد) تا اینجا می‌شود ۶۲۰ درصد.
                        (احتمالش هم هست که همین‌جاها دوباره متعادل شود!)

=======================================
                        {۱} چون جناب تمام یک جا اشاره کرده بودند نگرم به آن جلب شد. اکنون یادم افتاد... اگر اشتباه نکنم با جناب تمام در شصفهای ۲۲۰۰ ریالی همراه بودیم! یادش به خیر... یک سود بسیار عالی داد... بسیار تند داد... (۱۰۰ درصدی بود برای من؟ یا ۴۰۰ درصدی؟ به هر روی... چون سرمایه‌گذاری‌ام کم بود خوب خاطرم نیست.) من از دستاوردم آمده بودم و جناب تمام با دید بنیادی‌... یادش به خیر... حتما در جستار مربوطه در انجمن خاطراتش هست...
                        پیدایش کردم: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post746043
                        شیوه‌ی سفته‌بازی که ما احتمالش را می‌دهیم:
                        • مثلا من ۵ میلیون سهم بخرم در آغاز...
                        • بعد یک باره یک رنج بکشم با ۲ میلیون سهم که قیمت را منفی کنم و بعد که قیمت منفی شد شروع کنم در پایین خرید کردن. (این‌جوری مثلا ۲۰۰ - ۳۰۰ هزار تا پایین جمع می‌کنم.)
                        • بعد همان روز زمانی که دیدم اشتیاق به فروش دارد کم می‌شود و فروشنده دیگر تحریک نمی‌شود دوباره یک رنج منفی شدید می‌کشم با ۳ میلیون سهم! منتها این بار دیگر به بازار نمی‌فروشم... بلکه دوستانم (یا کدهای دیگرم) آن پایین نشسته‌اند با دهان باز و آنها از من بر می‌دارند... این جور می‌شود که باز دوباره این حالت را که مردم می‌بینند دوباره ۲۰۰ - ۳۰۰ هزار تا فروشنده پیدا می‌شود و مهمتر اینکه قیمت پایانی را هم پایین کشیده‌ام و برای روزهای بعد هم فروشنده ایجاد کرده‌ام...
                        • دوباره روز نو روزی از نو... همین کار را مدام تکرار می‌کنم... با این تفاوت که دیگر لازم نیست با آن ۲ میلیون سهم اولیه قیمت را منفی کنم و به دیگران بفروشم... رنج می‌کشم به سمت پایین و خریدار هم خودم (دوستانم/کدهای دیگرم) هستند...
                        • همین‌جور پاس‌کاری انجام می‌شود...
                        • من می‌فروشم در منفی به تو و تو می‌فروشی در منفی به من...
                        • همین‌جور قیمت را پایین می‌کشیم و میل به فروش را در فروشندگان بالقوه و عرضه‌اولیه‌ای تحریک می‌کنیم!
                        • برای ما چیزی از دست نمی‌رود! سهام خودمان را داریم! از این جیب به آن جیب می‌شود! ولی قشنگ در منفی می‌توانیم تور بیاندازیم و صید کنیم. نه تنها عرضه‌اولیه‌ای‌ها پیاده می‌شوند بلکه نوسان‌گیرانی که با ما نیستند هم دانه دانه پیاده می‌شوند.
                        • روی تابلو خوانده می‌شود که یک نفر خالی کرد! ولی در حقیقت داریم جمع می‌کنیم! آن هم به قیمت بسیار عالی و پایین!

باز هم می‌گویم. این تنها یک سوی ماجرا است. شاید احتمال دیگر درست باشد و واقعا کسی نباشد و سهام رها باشد و این واکنش طبیعی بازار باشد.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          شیوه‌ی سفته‌بازی که ما احتمالش را می‌دهیم:

باز هم می‌گویم. این تنها یک سوی ماجرا است. شاید احتمال دیگر درست باشد و واقعا کسی نباشد و سهام رها باشد و این واکنش طبیعی بازار باشد.
                          شاید در آینده این مطالب را باز خواندیم

فکر می کنم بیش از 800 هزار کد در عرضه اولیه حضور داشتن و 65 میلیون سهم عرضه شد
                          امروز 20 هزار کد حقیقی فقط فروشنده بودن و 2000 کد خریدار
                          یعنی هر 10 نفر به 1 نفر و سرانه 2 میلیون تومانی (قطعا بازیگر بیش از 100 کد ندارد )

در خاطرم سهم عرضه اولیه ای نمی اید با این سرانه اندک (بعدا اگر رشد کرد یا افت کرد این سرانه می تواند تجربه باشد.)

و بنظرم زیاد زمان می برد که بازیگر بتواند کامل خریدش را انجام دهد

و منفی بیش از حد خودش باعث جذب خریداران سخت گیر تر می شود

حداقل تا سهم مناسبی با سود قطعی پیدا نکردم همینجا می مانم

نظر

• mohsen68
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 1756

همانطور که شاهدید با ضرر فروختن برخی ادامه دارد.شل کن و سفت کن در خرید در نوع خودش جالبه.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

کف سهم 2841 تومان بود که شکست ! (هر وقت بیاد بالای 2841 تومان حرکت پر قدرتش شروع میشه و دور از ذهن نیست این حرکت بزودی) امروز هم سرانه 1 به 10 هست 200 هزار تومانی ها می فروشند به 2 میلیون تومانی ها !

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

تاساعت 11:40دارودسته راد کاری میکنه وباید بکنه والا کاری نکنن شاید برخلاف پیش بینی ما سهم سه چار روز کاری دیگه اذیت کنه

نظر

در حال کار...
                                X