توزيع دارو پخش (دتوزيع)
Collapse
X
-
پاسخ : توزيع دارو پخش (دتوزيع)
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postهمین امروز باوجود منفی بازار صف سنگین میشه وراه خودشو بادرصدهای 5مثبت خواهد رفت میگم همین امروز صف خرید میشه نه اینکه چند روز وایسیم تاسهم مثبت بشه اخبار مثبت توپی پشت سهمه
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postهمین امروز باوجود منفی بازار صف سنگین میشه وراه خودشو بادرصدهای 5مثبت خواهد رفت میگم همین امروز صف خرید میشه نه اینکه چند روز وایسیم تاسهم مثبت بشه اخبار مثبت توپی پشت سهمهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
رویا خانم ترس به دل راه ندید این سهم صف خرید سنگین وباعرضه کم را به نمایش میگذاره من خودمم امروز اضافه کردم ودرمنفی 1تا3منتظرم که اجازه نوسانگیری ندم بدوستان نوسانگیرودراخر دوستان نوسانگیر ماخودمون یه پانوسانگیریم ولی الان وقت نوسان نیس
نظر
-
خیلی واضح برای سهم ترمز کشیدن تا مثبت نشه
این روش چند روز پیش هم تکرار شد
امروز هم اگر یکی دوتا دستور خرید 50 هزارتایی روی سیستم بشینه این خریداره از بازی کردن روی سهم دست برمیداره
روش جمع کردن سهمش اخلاقی نیست
ولی با همین روش تا الان تونسته 400 هزار تا کد اولی را بیرون کنه و حدود 1.5 میلیون هم از نوسانگیرها را پیاده کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postرویا خانم ترس به دل راه ندید این سهم صف خرید سنگین وباعرضه کم را به نمایش میگذاره من خودمم امروز اضافه کردم ودرمنفی 1تا3منتظرم که اجازه نوسانگیری ندم بدوستان نوسانگیرودراخر دوستان نوسانگیر ماخودمون یه پانوسانگیریم ولی الان وقت نوسان نیساگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
امروز هر فروشی در پرتفوی داشتم تبدیل به دتوزیع کردم
برای سه تا کد خرید کردیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر