معاملات بر خط Online Trading

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

دوستانی که از بر خط تدبیرگران فردا استفاده می کنند
    چه جوری تنظیمات پرداخت الکترونیک رو با این نرم افزار جدید انجام داد ند ؟؟؟
    هرکاری میکنم نمیتونم پول واریز کنم
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      من از چند نفر پرسیدم،هیچکس نمیتونه انلاین واریز کنه،باید بانک پرداخت کنی فیش رو حضوری ببری کارگزاری...

فکر کنم تنظیماتش رو کارگزاری باید انجام بده که هنوز نداده...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        من از چند نفر پرسیدم،هیچکس نمیتونه انلاین واریز کنه،باید بانک پرداخت کنی فیش رو حضوری ببری کارگزاری...

فکر کنم تنظیماتش رو کارگزاری باید انجام بده که هنوز نداده...
        lممنون جناب مرادی عزیز
        اینا مثه که اومدن ابرو رو درست کنن
        زدن چشمو کور کردند:D
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• navid13
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 38

پیشنهاد می کنم سراغ کارگزاریهایی بروید که از نرم افزار تدبیر استفاده می کنند ، نرم افزار آنلاین رایان هم افزا دست کم در این یک سال مشکل زیاد داشته است.

نظر

• alizali
            کاربر فعال
            • Jan 2013
            • 457

تو آنلاین مفید میشه اردر هیدن گذاشت؟

نظر

• علامه
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 429

در اصل توسط homework پست شده است View Post
              سلام با کارگزاری تماس بگیرین مشکلتون رو حل می کنن

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

تعداد کاربران معاملات بر خط به بیش از 200 هزار نفر رسیده است

مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس گفت : در حال حاضر حدود 94 درصد از کارگزاری های فعال در بازار سرمایه مجهز به زیرساخت های معاملات بر خط هستند.

آخرین جلسه "کمیته تخصصی تجارت و اقتصاد الکترونیکی، کارگروه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت (فاوا)" در سال 1391، با حضور نمایندگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان فناوری اطلاعات، سازمان امور مالیاتی، وزارت تعاون و بانک مرکزی در محل سازمان بورس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در این جلسه دکتر علی عبدالهی، مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس به تبیین جایگاه و نقش بازار سرمایه در اقتصاد و تجارت الکترونیکی پرداخت، و اعلام کرد در حال حاضر حدود 94 درصد از کارگزاری های فعال در بازار سرمایه مجهز به زیرساخت های معاملات بر خط هستند.

وی با اشاره به اینکه در روزهایی که حجم و ارزش معاملات بورس بالاست، بطور میانگین در حدود 450 میلیاد ریال از طریق معاملات بر خط، خرید و فروش صورت می پذیرد، گفت : تعداد کاربران معاملات بر خط در بازار سرمایه به بیش از 200 هزار نفر رسیده است.

نماینده بازار سرمایه در این کمیته تخصصی اعلام کرد با توجه به بررسی های فنی صورت گرفته پیش بینی می شود تا پایان فرودین ماه 92 حدود 25 درصد کارگزاری ها مجهز به زیر ساخت مرکز تماس (Call Center) شوند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

کارگزاری سرمایه گذاری ملی هم نرم افزار on line خود را از رایان هم افزا به تدبیر پرداز تغییر داد.
                  انصافا از زمان تغییر این نرم افزار مشکلات قطعی من هم حل شد و اکنون کاملا راضی هستم.
                  اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

سلام

دوستان دیگه هم آنلاینشون مشکل داره؟؟

برای من اطلاعات نماد رو وقتی روش کلیک میکنم نشون نمیده..
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

قالب نمایشی از بخش اطلاعات کاربر عوض کنی درست میشه.. منم این مشکل داشتم...
                      در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      سلام
                      دوستان دیگه هم آنلاینشون مشکل داره؟؟

برای من اطلاعات نماد رو وقتی روش کلیک میکنم نشون نمیده..

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

درست شد..

اگه از فایرفاکس هم استفاده کنی درست میشه..

ممنون
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• polat
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 46

سلام دوستان من تو انلاین تازه کارم
                          در مورد افزایش سرمایه کلا ماجرا تو انلاین چطوره؟ حق تقدم چطور میشه واسه ما و خود سود افزایش کی و په جوری میاد حساب؟؟ ممنون اگه جواب کاملی بدین

نظر

• negah
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 250

سلام دوستان
                            من از هردو نرم افزار استفاده میکنم
                            هر کدام توانائیهای خاص خودش رو داره
                            ولی در رایان هم افزا امکان دیدن تعداد سهم در لحظه وجود داره که در تدبیر این امکان رو نگذاشتند
                            واین امکان خیلی کارآیی داره.من با تدبیر تماس گرفتم قولشو دادند ولی کو تا عمل.
                            دوستان در صورتی که ارتباطی با تدبیر دارند به این موضوع اشاره کنند شاید برای بعضی از دوستان
                            از جمله خودم راهگشا باشد.
                            [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

مجوز فعالیت دومین نرم‌افزار معاملات برخط آتی سهام صادر شد

سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز فعالیت دومین نرم‌افزار معاملات برخط آتی سهام در بازار سرمایه را صادر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت نرم‌افزاری صحرا پس از اخذ تاییدیه‌های فنی، مجوز ارائه خدمات معاملات آنلاین آتی سهام را از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرد. مدیرعامل شرکت صحرا درباره نرم‌افزار معاملات برخط آتی سهام این شرکت گفت: این سامانه محصول دو سال تلاش تیم تولید شرکت صحراست که با تعاملات خود با مدیران و کارشناسان سازمان بورس، شرکت مدیریت فن‌آوری بورس و شرکت بورس اوراق بهادارموفق شد، این سامانه را آماده بهره‌برداری کند.

حمیدرضا توسلی دو محیط کاربری سامانه برای مشتری و کارگزار با امکانات متنوع ویژه هر یک و قابلیت هشداردهی نسبت به رویدادهای مهم و گزارش‌های متنوع و متناسب با خواسته‌های کاربران را از مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه اعلام کرد. توسلی همچنین اخذ مجوز مرکز تماس از سوی سازمان بورس اوراق بهادار طی یک ماه گذشته را از دیگر موفقیت‌های مهم این شرکت عنوان کرد که اهمیت بسزایی جهت بهبود روند انجام معاملات داشته و مورد تاکید همیشگی مدیران سازمان بورس بوده است. وی از دیگر برنامه‌های در حال انجام این شرکت را اخذ مجوز سامانه صندوق سرمایه‌گذاری مشترک عنوان کرد و خاطر‌نشان شد: شرکت نرم‌افزاری صحرا با بیش از 20 سال سابقه در تولید سامانه‌های گوناگون در حوزه بازار سرمایه، نسل جدید نرم‌افزارهای خود را در حال حاضر آماده بهره‌برداری کرده است که امید است امکانات این سامانه‌ها سبب توسعه بیش از پیش حوزه فن‌آوری اطلاعات بازارسرمایه شود.
                              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• رها519
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 173

کارمزد معاملات آنلاین کاهش می‌یابد
                                مدیر‌عامل سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه اوراق بهادار با اعلام این خبر که در آینده‌ای نزدیک نمایندگان سپرده‌گذاری ایران برای اجرای مفاد تفاهمنامه امضا شده به اندونزی سفر خواهند کرد، گفت: امکان کاهش کارمزد معاملات آنلاین سرمایه‌گذاران خرد در آینده وجود دارد.
                                سلطانی‌نژاد در گفت‌وگو با فارس‌ در پاسخ به اینکه بسیاری از سهامداران آنلاین از میزان کارمزد اخذ شده گلایه‌مند هستند، اظهار داشت: کارگزاری‌ها و ارکان بازار سرمایه برای ایجاد امکانات زیرساخت‌های معاملات آنلاین متقبل هزینه‌هایی شدند. وی خاطرنشان کرد: در گذشته سرمایه‌گذاران جهت انجام معاملات نیازمند مراجعه حضوری و تکمیل فرم‌ها به صورت کاغذی بودند، اما هم‌اکنون با زیرساخت آنلاین و با یک بار احراز هویت و تکمیل قراردادهای مربوطه دسترسی آنلاین از طریق سامانه او ام اس کارگزاری برای ایشان ایجاد می‌شود.
                                مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی گفت: برای اینکه معاملات به صورت آنلاین انجام شود زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خوبی ایجاد شده است و در آینده هر چه معاملات افزایش یابد صرفه به مقیاس به وجود آمده و امکان تصمیم‌گیری در خصوص کارمزد معاملات آنلاین نیز به تناسب همین امر وجود دارد. وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از کارمزدهای ارکان بازار سرمایه صرف اقدامات توسعه‌ای در بازار و ایجاد تسهیلات بیشتر برای سهامداران توسط ارکان بازار می‌شود، همچنین معاملات آنلاین بیشتر هزینه‌های سرمایه‌گذاران را نسبت به ارکان بازار کاهش می‌دهد. سلطانی‌نژاد درباره امکان تغییر در رویه محاسبه کارمزد سرمایه‌گذاران خرد و کلان بازار سرمایه‌ تاکید کرد: امکان کاهش کارمزد معاملات آنلاین سرمایه‌گذاران خرد در آینده وجود دارد. مدیر‌عامل سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه اوراق بهادار با بیان اینکه اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با شرکت تسویه و پایاپای اندونزی و شرکت ثبتی بورس این شرکت تفاهمنامه همکاری امضا شده است، گفت: بر همین اساس نمایندگان این شرکت به تهران آمده و درباره همکاری‌‌های بیشتر تفاهمنامه امضا شد.
                                وی ادامه داد: با امضای این تفاهمنامه گام اول برای همکاری‌های تهران و جاکارتا برداشته شد و نمایندگان سپرده‌گذاری مرکزی جمهوری اسلامی ایران در آینده نزدیک به این کشور برای اجرای مفاد تفاهمنامه سفری خواهند داشت. سلطانی‌نژاد با اشاره به زمینه‌های همکاری میان بورس‌های ایران و اندونزی خاطرنشان کرد: تبادل نیروی کارشناسی، استفاده از تجربیات در حوزه سرمایه‌گذاری‌های خارجی، تبادل سیستم‌های نرم‌افزاری و ارایه تجربیات بورس ایران در حوزه راه‌اندازی بازار سرمایه اسلامی در اندونزی از جمله مفاد همکاری‌های فی‌مابین با اندونزی خواهد بود. وی با اشاره به سفر اخیر رییس مجلس شورای اندونزی و بازدید وی از بازار سرمایه ایران تصریح کرد: رییس مجلس شورای اندونزی بر ایجاد و راه‌اندازی بورس اسلامی در این کشور تاکید کرده بود که یکی از مباحث در سفر به اندونزی، انتقال تجربیات ایران در این حوزه خواهد بود.
                                از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

در حال کار...
                                X