معاملات بر خط Online Trading
Collapse
X
-
-
این خوبه من 2-3 بار فروش داشتم ولی اوردر روی خرید بوده منم دقت نکرده بودم 2 بارش زدم رفت سومبن بار این پیام مانع اشتباه شددر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجدای از امکانات لامسب یه بدی داره که وقتی سفارش رو میزنی ازت دوباره میپرسه مطمئنی؟؟/ همین باعث میشه چند ثانیه ای عقب بیوفتی مخصوصا اگه بخوای 8:30 بری تو صف خرید .....
are u sure ? تون دیگه چی بود؟؟ اه ....
بعد میتوانید ان باکس کنارش را تیک بزنید همون که میپرسه میخواید دوباره این پیام براتون تکرار بشه بگویید نه
نظر
-
توجه نکرده بودم تیک داره ....خوبه پس بر میداریم ...ممنون اطلاع رسانی کردید....در اصل توسط negar پست شده است View Postاین خوبه من 2-3 بار فروش داشتم ولی اوردر روی خرید بوده منم دقت نکرده بودم 2 بارش زدم رفت سومبن بار این پیام مانع اشتباه شد
بعد میتوانید ان باکس کنارش را تیک بزنید همون که میپرسه میخواید دوباره این پیام براتون تکرار بشه بگویید نه///
نظر
-
نه مال من کشاورزیه .الان که تست کردم تیک نداره .........موردی نداره یه انلاین دیگه دارماز بورس بیمه ایران ......فعلا که عوض نشده ...این بخواد اذیت کنه میریم با همون قدیمی ....حالا یه چند بار دیگه تست کنیم شاید عادت کردیم ........در اصل توسط negar پست شده است View Postبانک ملت که داره مال شما رو نمیدونم ولی اینها یک جا برنامه نویسی شده اند
فقط باید فرم ناظر رو پر کنیم باز .......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/19, 23:06.///
نظر
-
ميثم جان محدوديت ها را داشتم ميديدم ، امکان اردرگزاري رو زده از 8:28 براي معامله گر و هم 8:30 براي مشتريان
قبلا که سر خطي ميخواستم بزنم ، کشاورزي 8:31 دقيقه اردر رو قبول مي کرد و اصلا بدرد نمي خورد براي سرخطي ، موندم اون 8:28 منظورش کارگزاري هست يا نه ؟؟؟ از طرفي اگه کسي حرفه اي باشه ميتونه تريگرهايي رو که فعال هست روي اکانتش رو ، دور بزنه و غير فعال کنه و حالشو ببره مخصوصا تريگر (كنترل مانده ريالي براي مشتري )
راستي داخل تنظيمات اکانت کشاورزي بريد دو تا تيک هست که مي تونيد برداريد تا تاييديه ازتون نخواد
دو تا کمک ابزار و دکمه هم اضاف شده براي وارد کردن تعداد سهام و نيز آستانه قيمتي بالا و پايين
نظر
-
با سلام از دوستان کسی میدونه اگه انلاین مسدود شه راهی نداره دوباره فعالش کرد؟
یکی از دوستان چنتا سهم تو سفارشش قیمت بالا تر از بهترین مظنه وارد کرده بوده بعد انلاینشو بستن اول فکر میکرد رمز اشتباه میزنه بعد از پیگیری کارگزار میگه برای سفارش خرید بالاترت اخطار اومده و مسدود شده و دیگه باز نمیشه !
نظر
-
دوستان من از کارگذاری تدبیرگران فردا استفاده میکنم
و ان لاین مم از اونجاست
دوستان کسی کارگذار بهتری سراغ نداره که هم ان لاینش خوب باشه
هم وقتی سفارش تلفنی داریم انقد ناز نکنه و گاهی ادم تحقیر بشه
خواهشا دوستان که مدت زیادی با کارگذاری ها کار کردن جواب بدن
من واقعا از این کارگذاری خسته شدمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
دوستان كسي با سامانه معلاملات بر خط صحرا كار كرده
طريقه ويرايش دستور خريدش چجورياست
حس مي كنم با صفحه مانتورم مچ نيست مثلا تو انتخاب نماد قسمت خريد و فروش كه آخر هست قسمت فروش و نصفه دارم
متشكر مي شم اگه كسي بتونه من و راهنمايي كنهwww.mahak-charity.org
نظر
-
روز سوم باید بیاد تو حسابت . روز دوم (دو روز کاری بعد از فروش) بعد از فروش قبل از ساعت 12 اگه درخواست وجه بدید فرداش دیگه ساعت 3-4 بعد از ظهر پول میاد تو حساب.....انلاین من که اینجوریه ...در اصل توسط homework پست شده است View Postدوستان
پس از فروش آن لاین
چند روز کاری باید بگذره تا پول فروش به حساب شما واریز بشه ؟؟؟
2 روز یا 4 روز ؟؟؟///
نظر
-
مطمئن هستيد ميثم جان ؟در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postروز سوم باید بیاد تو حسابت . روز دوم (دو روز کاری بعد از فروش) بعد از فروش قبل از ساعت 12 اگه درخواست وجه بدید فرداش دیگه ساعت 3-4 بعد از ظهر پول میاد تو حساب.....انلاین من که اینجوریه ...
من که به کارگزاري تهران تماس گرفتم ، گفت اگه قبل از ساعت 12 باشه ، 24 ساعت بعد داخل حساب هست و اگه بعد از 12 باشه 48 ساعت بعد داخل حساب هست
البته حرفي از زمان فروش نزد.آيا بايد مدتي هم داخل حساب باشه ؟؟؟؟
براي فعال کردن درخواست پرداخت وجه بايد چه کار کنيم ؟؟ الان براي من وقتي درخواست مي زنم ، ميگه "خطا در ذخيره اطلاعات" ، آيا بايد فعال بشه ؟
ممنون
نظر
-
اره مثلا .شما دوشنبه بفروشی. سه شنبه قبل از 12 درخواست وجه بزنی چهارشنبه ساعت 15 به بعد پول تو حسابه....اگه سه شنبه بعد از 12 بزنی باز یه روز کاری عقب میوفته ..... و احتمالا شنبه ساعت 15 به بعد پول مباد تو حساب..در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postمطمئن هستيد ميثم جان ؟
من که به کارگزاري تهران تماس گرفتم ، گفت اگه قبل از ساعت 12 باشه ، 24 ساعت بعد داخل حساب هست و اگه بعد از 12 باشه 48 ساعت بعد داخل حساب هست
البته حرفي از زمان فروش نزد.آيا بايد مدتي هم داخل حساب باشه ؟؟؟؟
براي فعال کردن درخواست پرداخت وجه بايد چه کار کنيم ؟؟ الان براي من وقتي درخواست مي زنم ، ميگه "خطا در ذخيره اطلاعات" ، آيا بايد فعال بشه ؟
ممنون
برای فعال کردن باید زنگ بزنی کارگزاری یا بری کارگزاری از کارگزارت باید بپرسی چی کار کنی یا کارگزاری مرکزی....چون شماره حساب رو باید به اونها بدی///
نظر
-
میثم جان من با تدبیرگران فردا کار می کنمدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاره مثلا .شما دوشنبه بفروشی. سه شنبه قبل از 12 درخواست وجه بزنی چهارشنبه ساعت 15 به بعد پول تو حسابه....اگه سه شنبه بعد از 12 بزنی باز یه روز کاری عقب میوفته ..... و احتمالا شنبه ساعت 15 به بعد پول مباد تو حساب..
برای فعال کردن باید زنگ بزنی کارگزاری یا بری کارگزاری از کارگزارت باید بپرسی چی کار کنی یا کارگزاری مرکزی....چون شماره حساب رو باید به اونها بدی
اصلا از آن لاینش راضی نیستم
یه لطفی میکنی یه کارگذار که آن لاینش خوب باشه از جهت امکلنات بهم معرفی کنیدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
والا من با انلاین کارگزاری کشاورزی کار میکنم .خدماتی هم نگرفتم ازشون تا حالا ....در اصل توسط homework پست شده است View Postمیثم جان من با تدبیرگران فردا کار می کنم
اصلا از آن لاینش راضی نیستم
یه لطفی میکنی یه کارگذار که آن لاینش خوب باشه از جهت امکلنات بهم معرفی کنی
باید از دوستان بپرسی .من اعتبار هم نگرفتم تا حالا !!! باید با کارگزاری کار کنی که اعتبار هم بده ........
یه تبلیغ از یه کارگزاری دیده بودم که هر 1 میلیارد گردش حساب یه سکه جایزه میداد .........از این کارگزاری ها اگه پیدا کنیم خوبه .....خود انلاین که فک نمیکنم زیاد تفاوتی داشته باشه .....همشون از یک نرم افزار استفاده میکنن فک کنم///
نظر

نظر