گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام،
    دشمنتان شرمنده

چی بهتر از دعای خیر، و بهبود وضعیت سبد واقعی خودم، خدا رو شکر این ماه مثبت بود سبد خودم، (ممنون از دعاهای خیرتان، ان شاء الله، حال دل و سبد شما هم سبز پر نور باشه،)

/:.Heart.:/
    واقعا متشکرم.
    حقیقتش اصلا حال و هوای خودم و سبدم این روزها تعریفی نداریم.
    از این که دعا می‌کنید متشکرم.
    /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
    ان شاء الله جناب علیرضا(ایلیگال) حال و احوالشون خوب باشه و به سود های خوبی برسن @};-
    ان‌شاءالله.
    راستی از ایشان هم مدتی است خبری نیست.
    ان‌شاءالله هر جا هستند در کنار خانواده (و به ویژه عسل خانم) خوب و خوش و سلامت باشند. با سبدی سبز و دلپذیر. @};-@};-@};-
    راستی 23 درصد سود هم خوب است، انقدر کمال گرا نباشید، :D
    راست می‌گوییدها!
    اصلا حواسم نبود.
    البته...
    نمی‌دانم...
    ببینید... میانگین نمادها ۱۸ درصد سود داشته‌اند! یعنی این سود بازار بوده! ??? (وگرنه ۲۳ درصد از سر من هم زیاد است. حقیقتش!) (دروغ چرا؟ یک چیزی باشد که تضمینی ماهی ده درصد بدهد هم باز من کلاهم را می‌اندازم هوا.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پیشنهاد مهم برای تغییر قانون مسابقه‌ها در مورد میزان تغییرات ستاره‌ها:

سلام خدمت دوستان.
      عزیزانی که موافق هستند لطفا دکمه تشکر را بزنند و عزیزانی که مخالف هستند لطفا از این نوشته نقل قول بگیرند و دلیل مخالفت را بفرمایند.

قانون تغییر ستاره برای مسابقه‌ها:

برای مسابقه شاخص:
      افزایش یک ستاره برای نفر نخست (اگر پیشبینی‌اش کمتر از ۱ درصد اختلاف داشت) و کاهش یک ستاره برای نفر نهایی

برای مسابقه‌های هفتگی و ماهانه (و پایه) :
      اگر جمع شرکت کنندگان ۱ تا ۱۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای نفر نخست
      اگر جمع شرکت کنندگان ۱۰ تا ۲۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای ۲ نفر نخست و کاهش یک ستاره برای نفر نهایی
      اگر جمع شرکت کنندگان ۲۰ تا ۳۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای ۳ نفر نخست و کاهش یک ستاره برای نفر نهایی + یک ستاره اضافه به نفر نخست
      اگر جمع شرکت کنندگان ۳۰ تا ۴۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای ۴ نفر نخست و کاهش یک ستاره برای ۲ نفر نهایی + یک ستاره اضافه به نفر نخست
      اگر جمع شرکت کنندگان ۴۰ تا ۵۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای ۵ نفر نخست و کاهش یک ستاره برای ۲ نفر نهایی + یک ستاره اضافه به نفر نخست
      اگر جمع شرکت کنندگان ۵۰ تا ۶۰ نفر بود افزایش یک ستاره برای ۶ نفر نخست و کاهش یک ستاره برای ۳ نفر نهایی + یک ستاره اضافه به نفر نخست
      مزایای این تغییرات:
      به این ترتیب :
      ۱- همواره شمار ستاره‌های اعطایی بیشتر از ستاره‌های حذف شده است.
      ۲- ستاره‌ی حذف شده داریم. (جدیت مسابقه - جذابیت مسابقه)
      ۳- قوانین یکسان‌سازی می‌شوند. (هم کسی که می‌خواهد تغییرات را اعمال کند کارش آسان‌تر می‌شود و هم برای شرکت‌کنندگان فهمش آسان‌تر می‌شود.)
      ۴- زمانی که در مسابقه هفتگی (و پایه) شمار شرکت‌کنندگان زیاد می‌شود (مانند این بار که بالای ۴۰ نفر شرکت کننده داشتیم) تنها یک ستاره اعطا نمی‌شود. (شمار بیشتری از ستاره‌ها تغییر پیدا می‌کند. و در کل شمار بیشتری ستاره داده می‌شود.) (در حالت قدیم برای ۴۱ شرکت کننده ۱ ستاره تقدیم می‌کردیم و یک ستاره هم حذف می‌کردیم. در این حالت ۶ ستاره می‌دهیم و ۲ ستاره حذف می‌کنیم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

پاسخ : مسابقه ماهانه سایت بورسی

درود فراوان :
        وآوا در مسابقه ماهانه شرکت داده شده که افزایش سرمایه داشته ولی به اشتباه در روز آخر با منفی درج گردیده حال آنکه رشدی بیش از ۴۰ درصد در ماه داشته است - لطفا اصلاح گردد - شاد و سلامت باشید
        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

به نظرم علاوه بر تغییرات ذکر شده، به همه کسانی که سبد ماهانه با رشد حداقل ۳۰ درصد داشتن یا سبد هفتگی با رشد حداقل ۷ درصد داشتن و در لیست نفرات برتر نیستن هم ستاره داده بشه.

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

سلام،
            دشمنتان شرمنده

چی بهتر از دعای خیر، و بهبود وضعیت سبد واقعی خودم، خدا رو شکر این ماه مثبت بود سبد خودم، (ممنون از دعاهای خیرتان، ان شاء الله، حال دل و سبد شما هم سبز پر نور باشه،)

/:.Heart.:/

ان شاء الله جناب علیرضا(ایلیگال) حال و احوالشون خوب باشه و به سود های خوبی برسن @};-

راستی 23 درصد سود هم خوب است، انقدر کمال گرا نباشید، :D
            سلام ممنون از شما سروش خان
            برای شما آرزوی بهترینها رو دارم/:.Heart.:/@};-
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              واقعا متشکرم.
              حقیقتش اصلا حال و هوای خودم و سبدم این روزها تعریفی نداریم.
              از این که دعا می‌کنید متشکرم.
              /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

ان‌شاءالله.
              راستی از ایشان هم مدتی است خبری نیست.
              ان‌شاءالله هر جا هستند در کنار خانواده (و به ویژه عسل خانم) خوب و خوش و سلامت باشند. با سبدی سبز و دلپذیر. @};-@};-@};-

راست می‌گوییدها!
              اصلا حواسم نبود.
              البته...
              نمی‌دانم...
              ببینید... میانگین نمادها ۱۸ درصد سود داشته‌اند! یعنی این سود بازار بوده! ??? (وگرنه ۲۳ درصد از سر من هم زیاد است. حقیقتش!) (دروغ چرا؟ یک چیزی باشد که تضمینی ماهی ده درصد بدهد هم باز من کلاهم را می‌اندازم هوا.)
              سلام بر محمد حسین عزیز
              والا خیلی دوس دارم مثل سابق با فراغ بال بیشتری در کنار شما دوستان و مهربانان باشم واز همنشینی با شما و دیگر دوستان مستفیذ بشم ،ولی خب درگیر یه سری کارای شخصی هستم و پس از تایم اداری پس از استراحت کوتاهی باید به اون کار برسم،حتی چن شب پیش در فکر ایجاد یک جستار برای خودم بودم که صرفاً انتقال تجربیات کنم و از صحبت دیگر دوستان هم بهره ببرم ولی خب تایم آزادم تقریباً به صفر رسیده و انشالله در اولین فرصت تاپیک رو میزنم و کرکره رو میدم بالا تا ببینیم چه خواهد شد
              دورادور ارادت ویژه دارم@};-

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                به نظرم علاوه بر تغییرات ذکر شده، به همه کسانی که سبد ماهانه با رشد حداقل ۳۰ درصد داشتن یا سبد هفتگی با رشد حداقل ۷ درصد داشتن و در لیست نفرات برتر نیستن هم ستاره داده بشه.
                سلام.
                حقیقتش... پیشنهادتان فوق‌العاده است. ولی من نمی‌توانم. (به عنوان کسی که تغییرات ستاره‌ها را اکنون دارد اعمال می‌کنم.)
                همین اکنون هم این کار زمان می‌برد. و یکی از دلایلی که پیشنهاد کردم قوانین مسابقه تغییر کند (یکسان شود بین مسابقه هفتگی و ماهانه) همین بود که کمتر زمان ببرد.
                اکنون با این پیشنهاد شما مجبور می‌شوم باز هم زمان بیشتر بگذارم. که نمی‌توانم. (هرچند پیشنهاد عالی است.)
                @};-
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام بر محمد حسین عزیز
                  والا خیلی دوس دارم مثل سابق با فراغ بال بیشتری در کنار شما دوستان و مهربانان باشم واز همنشینی با شما و دیگر دوستان مستفیذ بشم ،ولی خب درگیر یه سری کارای شخصی هستم و پس از تایم اداری پس از استراحت کوتاهی باید به اون کار برسم،حتی چن شب پیش در فکر ایجاد یک جستار برای خودم بودم که صرفاً انتقال تجربیات کنم و از صحبت دیگر دوستان هم بهره ببرم ولی خب تایم آزادم تقریباً به صفر رسیده و انشالله در اولین فرصت تاپیک رو میزنم و کرکره رو میدم بالا تا ببینیم چه خواهد شد
                  دورادور ارادت ویژه دارم@};-
                  سلام بر جناب خوش تیپ.
                  چند بار استوری واتساپ‌تان را دیده‌ام و حدس می‌زنم وقت آزادتان صرف چه می‌شود.
                  منتظر جستارتان هستیم. (البته... وقت می‌گیرد... درست است... ولی می‌توانید مدتی یک‌طرفه (کانال مانند) در آن بنویسید و بسیار کوتاه بنویسید تا کمتر زمان بگیرد.)
                  موفق باشید ان‌شاءالله همیشه.
                  سلام ما را به آن خانم کوچولو هم برسانید.
                  یا علی.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

سلام بر جناب خوش تیپ.
                    چند بار استوری واتساپ‌تان را دیده‌ام و حدس می‌زنم وقت آزادتان صرف چه می‌شود.
                    منتظر جستارتان هستیم. (البته... وقت می‌گیرد... درست است... ولی می‌توانید مدتی یک‌طرفه (کانال مانند) در آن بنویسید و بسیار کوتاه بنویسید تا کمتر زمان بگیرد.)
                    موفق باشید ان‌شاءالله همیشه.
                    سلام ما را به آن خانم کوچولو هم برسانید.
                    یا علی.
                    ارادت ویژه لطف داری برادر
                    اون استوری که ورزش جا خودش رو داره والا به خاطر کرونا تو خونه تمرین میکنم،ولی درگیری دیگم رسیدگی به درخت و نهال و یه باغچه کوچک هست/.:biggrinsmiley.:/،انشالله میوه های اونم پس از ۳/۴ سال برسه و در کنار میوه فاذر و انرژی و سهم جدیدی که رصد کردم برسد و لذت ببریم/:.tonguesmiley:./

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

سلام خدمت دوستان.
                      عزیزانی که موافق هستند لطفا دکمه تشکر را بزنند و عزیزانی که مخالف هستند لطفا از این نوشته نقل قول بگیرند و دلیل مخالفت را بفرمایند.

مزایای این تغییرات:
                      یک طرح، سختی هم بگم، اگر بنظرتان اجرایش ساده بود جایگزین این طرح کنید!

کلا مسابقات را کنسل کنید، :| و هر ماه، یک تعداد ستاره اهدا کنید، سختی کار را هم بذارین، به عهده خود، شرکت کنندگان!

مثلا جناب x گفتن سهم z یا y را معرفی کردن، در اذر ماه، ، خودشون میان در تاپیک مسابقات، لینک میذارن، که فلان تاریخ فلان سهم را معرفی کردم، الان فلان درصد بازده داشته، یا مثلا 3 ماهه معرفی کردن،

یا مثلا خود جناب X شرکت نمی کنند، من بعنوان طرفدارشون، لینک از ایشون میذارم،

بقیه دوستان هم بررسی می کنند کسی سود بیشتر داشت، در تاپیک درج می کنند، و مثلا به 3 نفر یا 2 نفر ستاره می دهید (افرادی که تک سهم هم هستند شرکت می کنند)

یا مثلا شخصی با سیگنال من سهم خریده (یا دیده من سهمیو در قله معرفی کردم، یا با من مشکل داره مثلا یا....) میاد میگه سروش فلان تاریخ، فلان سهمو گفته الان فلان مقدار ضرر هست مثلا، اگر ستاره داشته باشم یکیش کم میشه، نداشته باشم، ستاره قرمز میگیرم، رنگ کاربریم هم قرمز میشه مثلا

خوبیش اینه که خود کاربرا بررسی می کنند، مدیران فقط اعمال می کنند،

کاربرها، مثلا می تونن زیر نوشته هاشون تاریخ هم بدن، برا فرار از ستاره قرمز

ی همچین چیزهایی، با کمی تغییر و بهینه سازی
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• farhad1353
                        ستاره‌دار(11)
                        • Nov 2018
                        • 488

در صورت امكان ترتيبي اتخاذ گردد كه سهم تكراري قابل قبول نباشد يعني اگر كاربر پيشنهاد دهنده اول خساپا معرفي كرد بقيه نفرات حق معرفي خساپا رو ندارند
                        الان بيشتر كپي برداري ميشه يا تحليل
                        من مثلا ميدونم كه معرفي سهم هاي تعدادي از كاربران براساس تحليل هستش
                        هر ماه يا هفتگي از كاربراي ستاره دار ومعروف يك سهم انتخاب ميكنم وبعنوان سبد خودم معرفي ميكنم
                        با اين امكان سهم هاي بيشتري معرفي ميشه ورقابت سالم تر ميشه

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                          در صورت امكان ترتيبي اتخاذ گردد كه سهم تكراري قابل قبول نباشد يعني اگر كاربر پيشنهاد دهنده اول خساپا معرفي كرد بقيه نفرات حق معرفي خساپا رو ندارند
                          الان بيشتر كپي برداري ميشه يا تحليل
                          من مثلا ميدونم كه معرفي سهم هاي تعدادي از كاربران براساس تحليل هستش
                          هر ماه يا هفتگي از كاربراي ستاره دار ومعروف يك سهم انتخاب ميكنم وبعنوان سبد خودم معرفي ميكنم
                          با اين امكان سهم هاي بيشتري معرفي ميشه ورقابت سالم تر ميشه
                          سلام.
                          نمی‌شود.
                          پیش‌تر یک مدت این رویه که شما می‌فرمایید بود. ولی نشد.
                          --------------------------------------
                          ۴۰ نفر در مسابقه‌ها شرکت می‌کنند. دست‌کمِ دست‌کم ۸۰ نماد برگزیده می‌شود. نمی‌شود اینها تکراری نباشند.
                          کلا ۶۰۰ -۷۰۰ نماد که بیشتر نداریم. چند درصد اینها بد هستند؟ چند درصد معمولی؟ چند درصد خوب؟ چند درصد عالی؟...
                          --------------------------------------
                          از سوی دیگر یک مدت که این‌گونه بود بسیاری از سبدها رد می‌شد.
                          یکی‌اش خود من. من حوصله نمی‌کنم بروم سبد ۲۰ نفر پشت‌ سری‌ام را نگاه کنم ببینم چه انتخاب کرده‌اند چه نکرده‌اند. ترجیح می‌دهم سبدم حذف شود.

اصلا نمی‌شد. /:.nono.:/

پی‌نوشت: این‌گونه به واقعیت هم نزدیک‌تریم. در واقعیت هم می‌شود یک نفر از روی سیگنال دیگری خرید کند (و حتی گاهی عملکردش بهتر از او باشد). می‌شود در واقعیت از نماد تکراری سهام خرید.
                          پی‌نوشت: همین قانون معرفی دست‌کم یک نماد غیر تکراری هم ممکن است اگر شمار شرکت‌کنندگان خیلی زیاد شود برداشته شود یا مدتی مسکوت بماند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• aa82lireza
                            ستاره‌دار (۴)
                            • Feb 2013
                            • 150

سلام خدمت دوستان.

مزایای این تغییرات:
                            با سلام و ممنون از شما در رابطه با زحماتی که در رابطه با سایت می کشید و مسابقه ای که برگزار می کنید.
                            این مسابقه الحق برای بنده خیلی وجهه آموزشی داشته است. شما هر تالاری، هر کلاسی و هر کانالی را عضو بشید و از حضور استادان بهره مند شوید، علی رغم احترامی که برای علمشان قائل هستید، نمی توانید محکی از میزان علم و کاربلدی آنها در این موضوع کسب کنید. (به عبارت دیگر در کسوت استادی همه مدعی هستند ولی در بوته عمل، ملاکی برای ارزیابی آنها برای شما وجود ندارد)...
                            در میان این آشفته بازاری که تشخیص استاد از شبه استاد سخت است، مسابقه ای طولانی مدت و عمیق مهارت اساتید را برای تمام خوانندگان این تالار مشخص می کند.
                            من کاربر می دانم بر روی حرف چه کسی دارم تکیه می کنم. کسی که در امضای خود نوشته است "درخت هرچه پربارتر افتاده تر" ولی مهارت او از تعداد ستاره های او مشخص است. و صد البته اساتید دیگری که از حضور هر کدام استفاده ها برده ام.
                            پ. ن: در این جا بیان کنم که اساتید متعدد دیگری در این فروم فعالیت می کنند که هیچ ستاره ای ندارند و در مسابقه شرکت نمی کرده اند، ولی مهارت آنها بر کسی پوشیده نیست. (مصداق همان گرد و گردو است)...

به این طریق، فروم بورسی توانسته جایگاهی از افراد متخصص در این حوزه شود و به نوعی شاخصی به نسبت عادلانه برای ارزیابی کاربران معرفی می کند. همین مسئله ماهیت فروم را نسبت به مکانهای مشابه تخصصی تر کرده است.
                            من به نوبه خود از زحمات تمام کسانی که در این سالها زحمت کشیده اند تشکر می کنم.

البته باید تمام کاربرانی که ستاره دار می شوند، از منظر اخلاقی این مسئله را رعایت کنند که حرف آنها می تواند تأثیر بیشتری بر مخاطب داشته باشد و تا جایی که می توانند، آنها را نسبت به عواقب تصمیماتشان آگاه کنند و از وقوع ناراحتی های احتمالی جلوگیری کنند.

در مورد سیاست تقسیم ستاره، به نظر من برای این که ستاره دادن و گرفتن عادلانه باشد، بهتر است تعداد ستاره تقسیمی با تعداد ستاره دریافتی با یکدیگر برابر باشد. یعنی اگر در هر مسابقه یک نفر ستاره می گیرد به همان میزان هم ستاره کاهش یابد. اگر این مسئله را رعایت نکنیم، به مرور تعداد کسانی که ستاره دارند، به وفور زیاد می شود و امکان تشخیص افراد کاربلد برای مخاطبان سخت تر خواهد شد.

نکته دوم: من دوست دارم بدانم جناب وحید20 چه زمانی و به چه دلایلی این تعداد ستاره را کسب کرده است. مثلا ممکن است تخصص ایشان در بازار کوتاه مدت باشد، یا ممکن است در بازار بلند مدت باشد یا در تشخیص مقدار شاخص. این عدد 50 ستاره به من هیچ دیدی در رابطه با تخصص ایشان نمی دهد. ای کاش می شد به نحوی اینها را از هم جدا کرد. مثلاً متناسب با نوع مسابقات افراد نشان الماس و طلا و پلاتین و ... دریافت می کردند.

نکته سوم: در رابطه با مسابقات، فلسفه اصلی آموزش علت انتخاب سهم ها توسط افراد است. به این ترتیب افراد می توانند یاد بگیرند که فلان کاربر که این هفته ستاره گرفت، با چه هدفی و بر مبنای چه استدلالی این لیست را انتخاب کرد و منجر به برنده شدن او شد. اگر این علت انتخاب سهم با دقت و با جزئیات بیان نشود، فلسفه کار زیر سوال می رود. به نظرم کمی در این رابطه کاهلی می شود. مثلا جناب آقای محمدحسین به دقت می نویسد که مبنای تصمیم گیری اش چیست، ولی در بقیه این مسئله کمرنگ تر است.
                            در مورد بازار پایه که به طور مرسوم کسی چیزی نمی نویسد، فقط اسم سهمها بیان می شود. این هم دوباره فلسفه آموزشی بودن مسابقه را زیر سوال می برد.

پیشنهاد کلی:
                            بنابراین، پیشنهاد بنده این است که
                            1- به جای ستاره، نوع جایزه هایی که داده می شود را تغییر دهیم به چند مدل که هر کدام متناسب با نوع مسابقه است.
                            2- تعداد ستاره (یا به عبارت دیگر جایزه) داده شده و گرفته شده با هم برابر باشد.
                            3- علت انتخاب سهم یا عدد شاخص در هر کدام از مسابقات بیان شود و این الزام مسابقه باشد.
                            4- پس از پیروزی برنده ، از او خواست شود در همان تاپیک به صورت مبسوط علت انتخاب آن سهمها را بیان کند. ( این شرط اعطای ستاره باشد.)
                            5- با تغییر تعداد ستاره های داده شده و گرفته شده متناسب با افراد شرکت کننده موافقم. ولی به جای تعداد از شیوه وزن دهی افراد استفاده شود. مثلا به جای این که بگوییم که 40 نفر در این مسابقه شرکت کرده اند، بگوییم 200 ستاره در این مسابقه شرکت کرده اند. شاید این عادلانه تر باشد. مثلا این که کسی توانسته باشد جلوی آقای وحید20 یا نوسان یا .... رقابت کند و از او جلو بزند، برایش کسب امتیاز بیشتری داشته باشد. مانند مسابقات شطرنج.
                            البته با توجه به این که تعداد ستاره ها زیاد است، می توانیم از قانون رادیکال +1 استفاده کنیم که اعداد کوچک تر شود (یعنی اگر شخصی ستاره نداشت، معادل یک ستاره محسوب می شود. کسی که یک ستاره داشت (رادیکال 1 + 1) معادل دو ستاره محسوب می شود، شخصی که مثلا 4 ستاره دارد (رادیکال 4 +1) معادل سه ستاره محسوب می شود، و مثلا آقای وحید20 با 50 ستاره می شود (رادیکال 50 +1) یعنی معادل 8 ستاره محسوب می شود.
                            6- به نظرم بر مبنای همان قانون بالا، کم شدن ستاره از کسانی که تعداد ستاره بیشتری دارند نیز باید کمی بیشتر از بقیه باشد. البته قانونش را با هم فکر می توان تعیین کرد.

این چیزی بود که به نظر من رسید. امیدوارم دوستان با هفکری بتوانند این محیط را جایگاهی خوب برای رشد و تعالی و افزایش علم مخاطبان و خودمان قرار دهیم.
                            با تشکر از شما.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

• سلام.
                              • بنده هم متقابلا از شما تشکر می‌کنم.
                              • خیلی از مواردی که گفتید درست است. و من هم قبول دارم. (البته با آن مورد اخلاقی ستاره‌داران کاملا مخالفم. کسی تعهد ندارد اینجا پیشنهاد درست بدهد همیشه. دقیقا خاطرم هست دو سه نفر شاکی شده بودند از جناب وحید ۲۰ که چرا دو سه بار در مسابقه‌ها آخر شده!!! به خدا مانده بودم بخندم یا گریه کنم! :DX-( )
                              • یک چیزی من عرض کنم خدمت دوستان، و آن هم این که بسیاری از پیشنهادهای مطرح شده توسط دوستان حالت ایده‌آل دارند. و درست هم هستند. ولی حالت اجرایی ندارند یا حالت اجرایی‌شان ضعیف است. مثلا منی که می‌خواهم مسابقه را برگزار کنم (فعلا mhjboursy و جناب علیرضا جمالی عزیز)، یک دست کارها برایم سخت است. حالا هر چقدر هم یک ایده خوب باشد...، باشد. (مثلا آن ایده‌ای که دادید در مورد وزن ستاره‌ها... این فوق‌العاده است... عالی است... ولی حقیقتش من این کار را نمی‌کنم. همه هم موافق باشند بنده وتو می‌کنم. حوصله ندارم بنشینم شماره ستاره‌ها را بشمارم! بعد تقسیم کنم بعد ببینم به چه کسی چندتا بدهم...)
                              • نمونه‌ی دیگر از همین مورد بالا بیان دلیل گزینش نمادها است. این هم ایده فوق‌العاده‌ای است. ولی عملی نیست! کسی اگر بخواهد راستش را بگوید می‌گوید. اگر نخواهد نمی‌گوید. کسی هم «نمی‌تواند» (عملا) او را مجبور کند که دلیل بیاورد. وگرنه راستش را نمی‌گوید. (این ایده خوبی است که نفر برتر بیاید دلیلش را بگوید، ولی اگر نخواهد کسی نمی‌تواند از او بخواهد.) بگذارید جنبه‌ای دیگر از این قضیه را بگویم، خود من اصلا، (به ویژه شما که در مورد من گفتید جزئیات را می‌گویم)، نمی‌دانم دقت کرده‌اید یا نه؟ من خیلی کلی گویی می‌کنم. و اصلا «نمی‌توانم» این کار را نکنم. خوب... پیشنهاد خرید من ناشی از یک سامانه‌ی داد و ستدی خودکار آزمایشی‌ام است... این سامانه یک مجموعه کد است به اندازه‌ی مثلا ۲۰۰ خط تا ۲۰۰ هزار خط کد!... خوب؟ ... من این را چگونه بیایم به عنوان دلیل مسابقه بیان کنم؟ نمی‌شود! چه بگویم؟ بیایم بخشی از کد را اینجا بگذارم؟ شدنی نیست. هست؟ بعد مسئله حفاظت اطلاعات شخصی مطرح می‌شود، حالا این هم نباشد و بخواهم آن را بگذارم، اصلا کسی سر در نمی‌آورد! حتی کسی مانند برادر عزیزم جناب سروش که برنامه‌نویس است. (چون مثلا در کد من یک متغیر گذاشته‌ام به نام آلفا، این آلفا برای من تعریف دارد نه برای دیگران. مگر این که تمام وابستگی‌ها (dependencies) آن را هم بگذارم که دیگر خیلی کار درهم و برهم می‌شود.)
                              • این ایده‌ای که شما دادید در مورد بیان دلیل جالب است... ولی روش اجرایی‌اش این‌گونه می‌تواند باشد که یک نفر (غیر از من - یک داوطلب) بیاید حالت مصاحبه با نفرهای برتر مسابقه (به ویژه مسابقه ماهانه) انجام دهد. ولی بدون زور! (بدون کاهش ستاره.) و با سلام و صلوات! نمی‌دانم دوستان قدیمی صندلی داغ انجمن را دیده بودند یا نه؟ خیلی جالب بود. اینجا پیوندش هست: site:boursy.com صندلی داغ - Google Search یک چیزی شبیه این می‌توان انجام داد. (البته به یک نفر آدم داوطلب خوش مشرب نیاز است برای انجام این کار.)
                              • در مورد برابر بودن ستاره‌های اعطاء شده و حذف شده، نمی‌دانم چند نفر با شما موافق هستند؟ بعدا شاید یک نگر سنجی داشته باشیم در این خصوص. ولی ببینید... یک مسئله‌ای هست اینجا... یکی این که برخی (مانند جناب وحید۲۰) بیشتر ستاره می‌توانند بگیرند!!! اگر ستاره‌های اعطایی و حذف شده برابر باشد به تدریج همه ستاره‌ها را چند نفر جمع خواهند کرد! و به بقیه چیزی نمی‌رسد! نمی‌توان فهمید چه کسی بالاتر از سطح آماتور است یا آماتور است یا نیمه‌تحلیل‌گر است یا تحلیل‌گر ارشد است. تنها می‌توان فهمید یک نفر «ستاره‌بگیر درجه یک» هست یا نیست. همین. اگر این قانون باشد منی که پنج تا ستاره دارم بعد از مدتی ستاره‌هایم صفر می‌شود! و همه‌اش می‌رود تو صندوق جناب وحید۲۰! :D آن وقت دوستان از کجا بفهمند من «یک‌کم‌تحلیل‌گر» هستم؟ از سوی دیگر جذابیت مسابقه هم برای من از بین می‌رود.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/17, 12:28.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک طرح، سختی هم بگم، اگر بنظرتان اجرایش ساده بود جایگزین این طرح کنید!

کلا مسابقات را کنسل کنید، :| و هر ماه، یک تعداد ستاره اهدا کنید، سختی کار را هم بذارین، به عهده خود، شرکت کنندگان!

مثلا جناب x گفتن سهم z یا y را معرفی کردن، در اذر ماه، ، خودشون میان در تاپیک مسابقات، لینک میذارن، که فلان تاریخ فلان سهم را معرفی کردم، الان فلان درصد بازده داشته، یا مثلا 3 ماهه معرفی کردن،

یا مثلا خود جناب X شرکت نمی کنند، من بعنوان طرفدارشون، لینک از ایشون میذارم،

بقیه دوستان هم بررسی می کنند کسی سود بیشتر داشت، در تاپیک درج می کنند، و مثلا به 3 نفر یا 2 نفر ستاره می دهید (افرادی که تک سهم هم هستند شرکت می کنند)

یا مثلا شخصی با سیگنال من سهم خریده (یا دیده من سهمیو در قله معرفی کردم، یا با من مشکل داره مثلا یا....) میاد میگه سروش فلان تاریخ، فلان سهمو گفته الان فلان مقدار ضرر هست مثلا، اگر ستاره داشته باشم یکیش کم میشه، نداشته باشم، ستاره قرمز میگیرم، رنگ کاربریم هم قرمز میشه مثلا

خوبیش اینه که خود کاربرا بررسی می کنند، مدیران فقط اعمال می کنند،

کاربرها، مثلا می تونن زیر نوشته هاشون تاریخ هم بدن، برا فرار از ستاره قرمز

ی همچین چیزهایی، با کمی تغییر و بهینه سازی
                                حقیقتش...
                                این را من در نگر دارم در آینده‌های دوووووور اجرا کنم...
                                ولی مستلزم این است که یک زمانی بگذارم و برایش کد بنویسم. (چون دنگ و فنگ و جزئیات زیاد دارد این طرح.)
                                و در کنار مسابقه‌های دیگر به عنوان «مسابقه اصلی سایت» مطرحش کنم.
                                (و در آن مسابقه افراد ستاره نگیرند. درصد سود بگیرند! یا ریال مجازی.)
                                بالاتر از تمام مسابقه‌ها... بهتر از جستار امروز چه کردید چرا... یک مسابقه با ترکیب شرکت‌کنندگان با طبع بنیادی و بلندمدت در کنار نوسان‌گیران روزانه... جذاب‌تر از تمام بخش‌های انجمن...
                                ولی خیلی زحمت دارد.
                                باشد برای بعدها... ان‌شاءالله...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X